BRIEFJE VAN JAN – Aan Mona Keijzer

Screenshot_192

(Door: Jan Dijkgraaf)

CDA, hè? Partijkartel, hè? Dan ben je, als je eenmaal weer op het pluche zit, Exodus 20:16 vergeten…

Beste Mona,

In december beweerden twee prijsvergelijkers dat een gemiddeld Nederlands gezin dit jaar bijna 20% meer voor gas en elektriciteit moet betalen ten opzichte van 2018. Gaslicht.com noemde een prijsstijging van € 360,- netto, Pricewize.nl kwam uit op € 327,-

De PVV stelde jou, de staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, er vragen over in de Tweede Kamer.

Dikke onzin”, beweerde je. “De berekeningen deugen niet. De prijsvergelijkers schatten het gas- en stroomverbruik van de Nederlanders véél te hoog in.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", belangenverstrengeling, CDA, establishment, Hypocrisie, lafheid, Linkse christenen, machtswellust, meningsdictatuur, Nederland, politici, praatjesmakers, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op BRIEFJE VAN JAN – Aan Mona Keijzer

 1. Harry zegt:

  Ik denk dat Mona zo’n meisje is , waar je heerlijk mee kunt kroelen , zacht , slank en toegankelijk .
  Jammer dat ze in de politiek terecht gekomen is .

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Neem bijvoorbeeld uw rekening voor water, ruim 75% is belasting.
  Belasting op water en daarover BTW, is door Europese wetgeving n.b. verboden, dat is belasting heffen over belasting en wettelijk niet toegestaan.
  Vastrecht ook zoiets.
  En dan precarioheffing omdat er een waterleiding in de grond van de gemeente zit.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   En dan betaal je ook nog voor de capaciteit/ afmeting van die buizen of leidingen.
   Kan er dus meer stroom door een kabel dan jij nodig heb, dan betaal je daar meer voor.
   Dit geldt ook voor je gas of water meter in je huis.
   Heb je dus een meter die minder aankan, dan betaal je ook minder.
   Dit staat helemaal los van wat jij verder verbruikt of ooit nodig denkt te hebben.

   Geliked door 1 persoon

  • RottenPikwick! zegt:

   Ik gebruik weinig water, zo’n 20 kuub/jaar. Zag de nota. ‘k Heb subiet een mail gestuurd en de tent uitgemaakt voor criminelen! Het wachten is op de OZW. Waarschijnlijk ook 10% in de plus. ‘Wie zwijgt, stemt toe!!’

   Like

 3. Daan Kranenburg zegt:

  Liegen en bedriegen is de standaard van dit kabinet en de kartel partijen. Tegenwoordig wordt van de leugen de nieuwe waarheid gemaakt. https://www.telegraaf.nl/nieuws/3169966/op-basisschool-ook-leren-over-ataturk ….. Artikel van ene Ariane Mantel. Op de basisschool moeten we niet alleen leren over Willem van Oranje de stichter van Nederland maar ook over Ataturk de stichter van het huidige Turkije. Hoe psychisch gestoord moet je als Nederlandse krant niet zijn om dit op papier te zetten en te durven publiceren? Elke dag denk ik nu kan het echt niet gekker meer, maar toch ……… .

  Geliked door 2 people

 4. Statler & Waldorf zegt:

  P.S.
  BTW over belasting en accijnzen heffen.
  Bij rookwaren, benzine en drank gebeurd dat trouwens ook, pure diefstal.

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Ze betalen hier toch ook als enige in Europa BPM bij aanschaf van een nieuwe auto.
   Ik heb niet eens een rijbewijs dus ook geen auto, maar heb dit altijd al een grove diefstal gevonden.
   Ik heb er eens op zitten letten, maar die percentages kunnen behoorlijk oplopen

   Geliked door 2 people

   • Statler & Waldorf zegt:

    @BertG

    In Engeland bestaat ook BPM en in Denemarken iets vergelijkbaars.
    Onze zuiderburen hebben de zgn. ‘tewegstelling’.

    Maar inderdaad, het is je reinste geldklopperij en Nederland zou het gaan afbouwen maar de BPM bedragen gaan elk jaar weer omhoog.

    Geliked door 1 persoon

 5. ruud beijer zegt:

  Ook dat huichelachtige gristelijke mens gaat BRANDEN in de Hel. Dat gebeurt met gristenen die liegen en bedriegen en afgoden eert (islam).Zelf geloof ik niet in die onzin maar ik hoop dat dat mens er wel in gelooft.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Ook weer zo’n nono !!

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Jan schrijft Mona Keijzer in zijn brief ..Wacht maar af, het is zo 20 maart!… Nou en? De volgende verkiezingen zouden geen donder uitmaken. Een groot deel van de Mensen zijn in de laatste 30 jaar – geleidelijk – in murwgeslagen zombies veranderd. Zo is men gewend geraakt aan de langdurige regerende bende bedriegers van premier Wim Kok; die nu lekker in het vagevuur van de hel zit te zonnebaden. Men is gewend geraakt aan de ‘valsmunter van normen en waarden’, premier Bakellende en zijn roofdieren die zich als beesten gedroegen en geleidelijk bezig waren iedere vorm van sociale zekerheid hardhandig af te breken. Met goedkope leugens over concurrentie is het ziekenfonds veranderd in een onbetaalbare zorgverzekering. Daarna kwam nog de eigen bijdrage erbij, die de weg voor arme mensen naar behandeling in het ziekenhuis verspert. Over regeringen K**te hoef men niet veel woorden vies te maken. Hoe dan ook, de gezamenlijke credo van alle regeringen, sinds de jaren ’90, is: WIE GEEN GELD HEEFT OM TE LEVEN, MAG DOOD GAAN! De weg naar “de andere kant” is open. DE DOOD IS DE BESTE REMEDIE TEGEN VERGRIJZING. Een van de populaire partijen in de TK, genaamd Bloed – Link(s) heeft zelfs geopperd mensen boven de 70 te helpen om sneller dood te laten gaan. En toch blijven wij stemmen op de bedriegende politieke afvalberg die wij sinds de 20ste eeuw met ons meedragen. Een Mona Keijzer meer, of Mark Rutte minder; maakt niets uit. Wij zijn aan incompetente leugenaars gewend geraakt.

  Geliked door 3 people

  • King Arthur zegt:

   Wij zijn aan incompetente leugenaars gewend geraakt, zoals een bak met ellende die ons de EU ingenaaid heeft. Ook zo’n smerige rat van dezelfde tering vleesch noch visch club.

   Like

 8. ruud zegt:

  Geweldig betoog; hoe lang gaat licht flessen van de medeburger nog door? Stop deze verachtelijke onzin en maak de juiste keuze in het stemhokje! Daar wordt de zaak beslist.

  Like

 9. Tineke zegt:

  Zo zie je maar weer eens hoe vies dat politieke spel iedere keer gespeeld wordt.
  Zonde,dat deze leuke Volendamse vrouw,waar de meeste PVV stemmers van Nederland zitten,
  ook heb laten vangen voor pluche en praal.
  Als haar leider niet in de coalitie,maar in de oppositie had gezeten,had Moontje tegengestemd tegen alles waar ze nu voor moet stemmen.
  Er is helemaal niets christelijks aan die partij en Mona Keizer idem dito!

  Like

 10. edwin vissers zegt:

  deze vrouw is ook voor het uitrollen van 5g ,dan worden niet welgevallige gedachten op afstand al erkend ,en iedereen liep het beest achterna ,nee geloof maar niet in die onzin ,Abama de Mahdi staat al te trappelen om plaats te nemen in de nieuwe tempel in Jeruzalem ,het ritueel is afgerond ,te zien op you tube ,nu de bouw ervan nog ,kabala

  Like

 11. N.E. Derlander zegt:

  Het leek zo’n leuke frisse wind, die Mona Keijzer.

  Echter, heeft eerst universitaire opleiding mogen volgen op kosten van de hardwerkende Nederlander, dus moet geacht worden te weten wat ze zegt. Heeft in december dus de heer Koppen (PVV), die vragen stelde over de te verwachten forse stijging van de energienota, met een kluitje in het riet proberen te sturen en het Nederlandse volk ijskoud voor lopen liegen. Dag frisse wind, van hetzelfde kaliber als de bedenkelijke Buma van het CDA………….

  Like

  • N.E. Derlander zegt:

   Mona Keijzer komt nu met het verhaal (AD), dat ze in december, toen ze antwoord gaf aan Alexander Kops van de PVV, met verouderde informatie werkte.

   Ze deed geringschattend over de rapporten, waarop de heer Kops zijn vragen aan Mona Keijzer baseerde. Ze had gewoon te rade bij zichzelf moeten gaan: kloppen mijn gegevens wel, er was immers een significant verschil? Dit ruikt naar arrogantie, die je bij een CDA bewindspersoon wel vaker ziet.

   Like

 12. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Heb intussen al meerdere artikelen gelezen over de forse daling van het vertrouwen in de economie dat de gemiddelde Nederlander nog heeft, onbegrijpelijk vinden de meeste opiniemakers, de economie groeit weliswaar iets minder hard maar nog altijd zeer goed. Waarom dan toch dat dalende vertrouwen ?
  Terwijl het toch niet zo moeilijk lijkt, de grote multinationals maken gigawinsten maar hun personeel (en dat van anderen) gaat er niet of nauwelijks op vooruit terwijl de kosten fors oplopen.
  “Iedereen gaat erop vooruit” zei Rutte, benieuwd wat hij straks gaat zeggen..!

  Geliked door 1 persoon

 13. Bert zegt:

  Het CDA heeft meerdere moslim kandidaten op haar lijst staan voor 20 maart. Als je leugenachtig bent over je geloof, dan doet een leugentje extra over de energierekening toch niet meer uit…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s