FOTO(SHOPPER)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66, EU, Graaien, Hypocrisie. Bookmark de permalink .

20 reacties op FOTO(SHOPPER)

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Ruud zegt:

  Het is steeds weer een verrassing de argumenten te horen van deze soort hoog- en universitair opgeleide mensen waarom ze niet op de hoogte waren van hoe een onkostenregeling naar de geest moet worden toegepast. Die deze basisvaardigheid niet heeft moet dus wel in staat worden geacht de veel complexere belangen van de bevolking te dienen??? Ik heb mijn twijfels!

  Liked by 3 people

 3. Jan zegt:

  Ik ga liever een eind in oostelijke richting

  Like

 4. Laurens zegt:

  Stem ze weg 23 mei !!!

  Liked by 3 people

 5. rottenpikwick zegt:

  Raak!! Geweldig!!

  Like

 6. Republikein zegt:

  Domme doos, ze heeft geen benul.

  Like

 7. Jan zegt:

  Chris Aalberts – Brusselse stemtips (4): Zonder specialisatie heeft een Europarlementariër nul invloed
  Bijna niemand heeft door dat Jan Huitema (VVD) nuttiger werk doet dan Annie Schreijer-Pierik (CDA)

  Dit voorbeeld laat goed zien wat Europarlementariërs doen: ze zitten middenin de bureaucratie. Europese regels bepalen dat er een maximum aan dierlijke mest is dat boeren over hun land mogen uitrijden. Het is net Kafka: boeren produceren te veel mest, moeten eerst van dat overschot af en moeten daarna weer kunstmest aanschaffen om voldoende mest te hebben. Die kunstmest mogen ze namelijk wel extra over hun land uitrijden.
  …..
  Welkom in bureaucratistan…
  ….
  https://tpo.nl/2019/05/12/chris-aalberts-brusselse-stemtips-4-zonder-specialisatie-heeft-een-europarlementarier-nul-invloed/

  Like

  • boorzalf zegt:

   Menselijke mest wat doordrenkt is van de medicijnen daar hoor je de politiek niet over. Is tevens de grootste vervuiler van het grondwater ten opzichte van de boeren. De meeste boeren hebben ruimte genoeg om de mest uit te rijden, nee dat mag niet van die linkse milieu freaks. Maar om kunstmest te produceren schaadt de natuur nog velen malen meer om stikstof in een korreltje te proppen. Wat overigens in het buitenland gemaakt wordt.

   Like

 8. Piet Snot zegt:

  Kom ook graaien bij de EU, zou er moeten staan.

  Like

 9. Jean zegt:

  Met ‘werken’ zal ze wel bedoelen “graaien”…..

  Liked by 3 people

 10. Tistochwat zegt:

  Ik kreeg gisteren een mailtje van Burgercomite-EU:

  Burgercomite-EU

  Op 23 mei bent U aan zet!

  Beste medeburgers,

  De afgelopen paar jaar is de Europese integratie eerder verder versneld dan vertraagd, ondanks het feit dat een steeds groter deel van de Nederlandse bevolking ondertussen (meer dan) genoeg heeft van de EU. Dat bleek bijvoorbeeld opnieuw op 6 april 2016 toen het Nederlandse electoraat met een ruime meerderheid het associatieverdrag van de EU met Oekraïne verwierp (maar dit verdrag er uiteraard alsnog gewoon kwam)!

  GA ALSTUBLIEFT STEMMEN!
  Met het afschaffen van de raadgevend referendumwet kunnen we niet langer via een referendum voorkomen dat de Nederlandse politiek langzaam maar zeker van ons land een EU-provincie maakt. Wat we echter nog wél kunnen doen is op 23 mei stemmen voor het Europees parlement. Doe dit vooral, hoe illegitiem u dit ‘parlement’ ook vindt.

  Uiteraard roept dit ‘parlement’ bij ons sterke gevoelens van afkeer op. En inderdaad is het in onze ogen ook niet legitiem, nadat de Nederlandse bevolking in 2005 de Europese grondwet verwierp en deze er in 2009 in de vorm van het Verdrag van Lissabon toch kwam.

  En toch maakt het een groot verschil voor de noodzakelijke progressie van de eurosceptische beweging of dit parlement straks bevolkt wordt door eurofielen zoals Verhofstadt en Timmermans of eurosceptici zoals Farage. Ga dus zeker stemmen en stem zoveel mogelijk tegen de EU!

  Liked by 2 people

 11. Thomasson zegt:

  Welkom bij de club van hypocrieten, zwendelaren en landverraders. DE EU IS EEN WERKGEVER DIE ZIJN MEDEWERKERS SLAPEND RIJK MAAKT.

  MET DE JUISTE LEUGENCAPACITEITEN KAN MEN ZELFS SNEL STINKEND RIJK WORDEN.

  Liked by 3 people

 12. koosv8 zegt:

  Linkse snol, en geld verbrassen. Én voor de rest, bla bla bla klimaat, arme mensjes, en Palestijnen knuffelaar, en tevens LANDVERADER. JA…….Het is niet zomaar iemand, sterker nog er zit een heel groot nest van dit soort in Brussel, dat moet de Politicus Arogantus zijn. Als het aan mij ligt, zo snel mogelijk bestrijden deze PARASIETEN!!!!!

  Liked by 5 people

 13. boorzalf zegt:

  Hier is Hansje weer, vernieuwde filmpje van de SP met Rob Jette als bijrol.

  Liked by 5 people

 14. Tineke zegt:

  Je kunt ook stellen dat ze de Brusselse hoer speelt,en daar vorstelijk voor wordt beloond!

  Liked by 1 persoon

 15. Tineke zegt:

  #STEM ZE WEG!

  Like

 16. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/05/wut-ierse-sociaaldemocraat-voert-campagne-voor-frans-timmermans-hij-belooft-huizen-te-bouwen/

  WUT? Ierse sociaaldemocraat voert campagne voor Frans Timmermans: ‘Hij belooft huizen te bouwen!’

  Met andere woorden, Howlin steunt Timmermans omdat die beloofd heeft dat hij als president van de Europese Commissie ervoor zal zorgen dat de EU public housing betaalt in Ierland. Met andere woorden, hij is van zins om Europese fondsen te gebruiken om Ierse steun te kopen voor zijn kandidatuur.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s