Parlementaire enquête

Screenshot_81

Geert Wilders en zijn advocaat Geert-Jan Knoops.

(Door: “Bezige Bij”)

De verdediging van Geert Wilders en Geert zelf willen een parlementaire enquête naar aanleiding van de verklaring van een oud-ambtenaar, die in een notariële akte is vastgelegd.  Volgens de verklaring van deze persoon zou Opstelten tegen het Openbaar Ministerie hebben gezegd dat Wilders hem “voor de voeten zou lopen” en het beter was hem te laten vervolgen (het Openbaar Ministerie mocht hier kennelijk zelf invulling aan geven). Volkert voor een tweede keer nu op Geert afsturen, zou teveel opvallen en zou kunnen rekenen op represailles tegen de links-liberale elite. Opstelten kan zich volgens de Telegraaf niks van de afspraken herinneren. Nu lijden politiek-correcte politici altijd collectief aan dementie. Het zou daarom ook mooi zijn als die afspraak opgenomen was, genotuleerd was zoals het beruchte Teeven-bonnetje. Want de politiek is een goor rattennest. Als vaststaat dat Opstelten Geert werkelijk een loer heeft willen draaien, moet Opstelten zelf strafrechtelijk worden vervolgd en de top van het Openbaar Ministerie ook.

Door:
“Bezige Bij”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenrepubliek Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Elite, establishment, Geert Wilders, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, machtswellust, meningsdictatuur, moralisme, Nationalisme, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

42 reacties op Parlementaire enquête

 1. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Een parlementaire enquête gaat er niet van komen, de politiek sluit de rijen, ze willen allemaal hun toekomstige veilige baantjes zeker stellen, in naam zitten ze in de kamer als volksvertegenwoordiger maar puntje bij paaltje gaat de partijdiscipline boven alles.

  Geliked door 5 people

 2. Harry zegt:

  Duidelijke taal Bezige Bij !
  Helemaal mee eens .

  Met het verstrijken der jaren wordt het steeds duidelijker .
  Politici zijn smeerlappen cum laude !
  Liegen , bedriegen , terugkrabbelen , draaien ………

  De enige fatsoenlijke , eerlijke , consequente partij is de PVV , tot nog toe !

  Geliked door 6 people

  • Nemesis zegt:

   Heeft het zin? Dat zou de vraag moeten zijn. Of ze liegen dat ze barsten, of ze kunnen er zich niet in vinden, of ze hebben permanent geheugenverlies. Kost alleen maar veel geld en naar buiten komt alleen maar dat, wat een klokkenluider heeft laten weten.

   Like

 3. wauso zegt:

  Tijd voor de lijst te corrigeren van ‘Minst corrupte landen’!
  Een land waarvan de Minister-President een NOTOIRE LEUGENAAR is !
  Een land dat zijn Eigen Volk als het moet laat doden door de islam !
  Een land dat geld en goederen geeft aan Syrische ‘opstandelingen’ om Christenen te kunnen doden !
  Een land waar we steeds langer moeten werken voor ons geld omdat de Regenten andere doelstellingen hebben dan hun Eigen Volk te dienen !
  Een land waar multinationals geen belasting hoeven te betalen omdat hun vrienden in de Regering zitten, die dan t.z.t. baantjes krijgen toegeschoven !
  Een land waar het Koningshuis de grootste uitkeringstrekkers zijn en waar ‘neefje’ Prins Bernard meer dan 400 panden heeft alleen al in Amsterdam !
  Het Volk dat hiervoor kiest verdiend het om gedood te worden door de Islamisten !
  Dit Volk is te ‘dom om te poepen’!

  Geliked door 7 people

 4. Wim Vreeswijk zegt:

  Klare taal ! Geen woord chinees bij.

  Geliked door 2 people

  • Republikein zegt:

   Chinezen wonen in China.

   Like

   • Japio zegt:

    Wel eens in Chinatown Den Haag geweest Republikein? Chinezen hebben zich verspreidt over de hele wereld en vormen een groter gevaar dan velen beseffen. Ze draaien zich overal in, de halve Rotterdamse haven is al in handen van die Chinezen.

    Geliked door 2 people

   • ruud beijer zegt:

    Ik heb geen enkel probleem met Chinezen. Zijn altijd vriendelijk. Kunnen lekker koken en passen zich stilletjes aan. Liever Chinezen dan islam en asielparasieten.

    Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Ik ben zelf Hagenees, laat me daar niet zien, teveel gajes.
    Het is hier overal een teringzooi, maar waar niet, file op de hoogste bergen, zit iets in het vreten tegenwoordig.

    Like

   • Peter zegt:

    Informatie voor Republikein:
    Overzeese Chinezen zijn mensen van Han-Chinese afkomst die buiten Volksrepubliek China, Hongkong, Macau of Republiek China wonen. Mensen die maar gedeeltelijk van Han-Chinese afkomst zijn, kunnen zich ook als overzeese Chinees beschouwen.

    De term overzeese Chinezen is soms ook verwarrend. Omdat sommige mensen de niet-Han-Chinese volkeren buiten China ook als overzeese Chinezen beschouwen. Daarom zouden dus de Koreanen in beide Korea’s en Mongolen in Mongolië ook overzeese Chinezen zijn. Ook worden Peranakan-Chinezen soms wel en soms niet gerekend als overzeese Chinees, omdat ze zo geassimileerd zijn in de Zuidoost-Aziatische samenleving.

    Het aantal van overzeese Chinezen wereldwijd werd geschat op vijftig miljoen in 2012. In de vier landen Thailand, Indonesië, Maleisië en de Verenigde Staten wonen totaal meer dan achtentwintig miljoen overzeese Chinezen. Meer dan de helft van de overzeese Chinezen woont in die vier landen. De Chinezen in Frankrijk vormen de grootste overzeese Chinese gemeenschap van Europa.

    Like

   • Republikein zegt:

    Ja en?
    Waarom voor mij?
    We komen allemaal uit een ei.

    Like

   • Republikein zegt:

    @Peter, ja man, sorry voor mijn taal, toch bedankt.

    Like

 5. Ja ja, de slager die zijn eigen vlees moet gaan keuren…………….. dit moet inderdaad een parlementaire enquete worden……minimaal.

  Geliked door 3 people

 6. koosv8 zegt:

  Dat laatste lijkt mij ook niet meer dan logisch.
  Daar moet je in Nederland voorzichtig mee zijn, want alles waar men geen last van heeft wordt verboden, en wat echt niet normaal is loopt vrij rond. Ik moet hierbij altijd denken aan de zg. BLOKKEER FRIEZEN, DIE HUN ,, DNA,, MOESTEN AFSTAAN.

  Geliked door 4 people

 7. Tistochwat zegt:

  zou Opstelten hebben gezegd tegen het Openbaar Ministerie hebben gezegd dat Wilders hem voor de voeten zou lopen en het beter was hem te laten vervolgen

  Ik zie die nijlpaardenkop er voor aan.
  Getver, wat is ‘politiek’ toch een vuil spel, niet te verdragen voor mensen die walgen van onrecht en leugens.

  Steeds vaker vraag ik me af: van wie ís deze planeet nou eigenlijk?
  Waarom moet de een aan de ander ‘leefboete’ betalen?

  Ik heb niets tegen een leefgemeenschap waaraan ieder een steentje bijdraagt zodat alles goed kan functioneren en waarin iedereen zich veilig en prettig voelt.
  Maar op machtswellustige, graaiende, liegende, criminele, frauderende, zakkenvullende ‘leiders’ zitten normale, fatsoenlijke personen niet te wachten.

  Weg met die regentenkliek en die ‘oranjes’; die lui hebben geld zat om gedurende de rest van hun leven ergens comfortabel te luieren.

  Geliked door 5 people

 8. Politieke correctheid: de ondergang van onze westerse cultuur….https://zlj13051967.wordpress.com/2019/06/09/32848/

  Geliked door 4 people

 9. ruud beijer zegt:

  De macht is en blijft in handen van de linkse huichelaars. Hopelijk krijgt Opstelten een dodelijke ziekte.

  Geliked door 3 people

  • Peter zegt:

   De heer Beijer gaat te ver !
   Hopelijk krijgt Opstelten een dodelijke ziekte. Dat overschrijdt de grenzen van fatsoen en goede smaak.
   Hopelijk komt Opstelten wel voor der rechter !!

   Geliked door 4 people

   • Tistochwat zegt:

    Peter 9 juni 2019 om 18:43

    Leugenaars met kwade bedoelingen mogen voor mijn part creperen.
    Ik heb al te veel eerlijke mensen te jong zien lijden en sterven, dus waarom dat nijlpaard niet?

    Geliked door 5 people

   • ruud beijer zegt:

    Deze man heeft ervoor gezorgd dat Geert Wilders al 17 jaar geen leven heeft. Dus medelijden moet je van mij voor Opstelten niet verwachten. Weg met de verraders van het volk@@

    Geliked door 5 people

   • ruud beijer zegt:

    O k dan geen dodelijke ziekte.Laten we dan maar hopen dat hij van de trap valt en zijn nek breekt. Beter?

    Geliked door 4 people

   • Mr Dumass zegt:

    Ik gun hem het eeuwige leven maar wel elke dag een andere ziekte.

    Geliked door 3 people

  • rottenpikwick zegt:

   Wensdromen mag, maar dodelijke ziektes toewensen, laten we aan de VERRIJKERS over! Die Ivo O. was “gewoon” een MISLUKKELING-PLUS!! Net als zovelen in die Keet op Het Binnenhof!! KOTZ!!

   Geliked door 1 persoon

 10. Marc zegt:

  Na de moord op van Gogh liet Opstelten, getuige dit filmpje, het Bijbelse gebod “Gij zult niet doden” op politiek-correcte wijze verwijderen om de religie van de vrede niet te provoceren. Zou Opstelten, zijns ondanks, toch op zo’n wijze lering uit dit gebod hebben getrokken door Wilders weliswaar niet voor het stalen mes te gooien, maar dat van de juridische klucht?

  Geliked door 2 people

  • Marc zegt:

   En vergeet vooral niet dat het Wilders, naast Ayaan Ali, degene was die bij de moord op Van Gogh door diezelfde lul van een Mohammed B in zijn leven bedreigd werd!

   Opstelten is een enorme Judas!

   Geliked door 5 people

 11. rottenpikwick zegt:

  Een goor Rattennest is het idd! Reken maar niet dat de Laffe Sandalenlikkersbende voor Geert opkomt! Ivo Opstelten is een POShit! Mooi dat zijn visie over Geert naar buiten komt! Zet hij zodoende dat Rattennest op Het Binnenhof flink te kakken! Walgelijk dat die KLOOIJO nu van ONZE CENTEN zit te profiteren, nu thuis op het pluche! Vieze Hypocriet!

  Geliked door 2 people

  • rottenpikwick zegt:

   Helaas heb ik in mijn diepe walging voor die NSB’ers de rattensoort misbruikt! Het zijn geen ratten, het is afval van de menselijke soort! Diepe Walging!!

   Geliked door 3 people

 12. koddebeier zegt:

  Het “Binnenhof” is een slangenkuil, grote schoonmaak is daar hard nodig !
  En de bezem door de vele falende ministeries en ambtelijke organisaties die er een puinhoop van maken !!

  Geliked door 5 people

 13. Rensk. zegt:

  Als je dit dan weer hoort ga je steeds meer denken dat Fortuyn doodgeschoten is met medeweten van politici onder het motto: hij loopt ons teveel voor de voeten. Vooral ook als je ziet hoe het OM de politiek ter wille is. En hoe Volkert zich dingen kan permitteren, die normaal onmogelijk zou moeten zijn voor deze politiek moordenaar.

  Het zal met niet verbazen, als dit waar is en als ze er ook nog meer wegkomen, dan zou het iedereen in Nederland intussen duidelijk moeten zijn dat we in een fopdemocratie leven.

  Geliked door 4 people

 14. Peter zegt:

  Als vaststaat dat Opstelten Geert werkelijk een loer heeft willen draaien, moet Opstelten zelf strafrechtelijk worden vervolgd en de top van het Openbaar Ministerie ook.
  Dat wordt smullen !
  Ik verheug me nu al !!!

  Geliked door 5 people

 15. guusvelraeds zegt:

  Een islamitische Volkert zou voor de elite in deze fase van het politieke proces een uitkomst zijn.

  Like

 16. Daan Kranenburg zegt:

  Re: Peter 18.07h. Ik verheug mij er ook op als Ivo Opstelten, indien feitelijk wordt bewezen dat hij Wilders vanuit zijn functie een loer heeft willen draaien, strafrechtelijk vervolgd wordt. Denk niet dat we dat zullen meemaken. De ouwe jongens krentenbrood club zal dat zoals gewoonlijk wel weten te voorkomen. Dat Opstelten als politicus(minister) dit zou hebben gedaan kan ik mij nog iets bij voorstellen. Politiek bedrijven is voor dat soort mensen nu eenmaal een vies en veelal corrupt machtsspelletje, maar zij kunnen daarvoor wel ter verantwoording worden geroepen en gestraft worden, of dat gebeurd is een andere zaak. Wat veel kwalijker is aan deze zaak is dat het OM en de zgn onafhankelijke rechtelijke macht de ‘politieke’ vervolging van Wilders opnieuw ontvankelijk heeft verklaard en ter hand heeft genomen. De nog nooit eerder vertoonde acties van de politie daaraan vooraf, met reeds voorgedrukte aanklacht formulieren tegen Wilders bij moskeeën en politie bureau’s die daar speciaal s’avonds voor open bleven om ze te laten tekenen. Een schandvlek voor de politie en de rechtelijke macht die hiermee akkoord ging en daarna tot vervolging van Wilders is over gegaan. Zullen we het maar niet hebben over het jaren lange oprekken van deze zaak om Wilders onder druk te houden.
  Ik ken Ivo Opstelten al langere tijd persoonlijk, hij is/was niets anders dan een narcistische carrière baantjes jager en een soort politieke gladde en zich boven het gewone volk verheven voelende benoemde regent. Google maar eens naar zijn loopbaan en zijn prestaties. Ik heb als bouwontwikkelaar Ivo Opstelten voor het eerst ontmoet in 1979, hij was burgemeester in Doorn waar ik ook ontwikkelingen deed. Als burgemeester sommeerde hij mij op een dag naar zijn gemeentehuis te komen voor een gesprek.
  Zijn optreden was zo bevoogdend en degenererend dat ik zei mij niet te laten intimideren door een ambtenaar en ben zonder hem een hand te geven opgestapt. Daarna werd ik enige tijd later door de politie opgeroepen te verschijnen voor een verhoor inzake de aantijgingen door burgemeester Opstelten. Verhoor politie was intimiderend, heb daar niet aan toegegeven en netjes antwoorden gegeven en vertrokken. Enkele weken later werd ik gesommeerd bij de rechter commissaris in Utrecht te verschijnen. Na nog geen 10 minuten nadat deze zijn dossier aan mij had voorgelegd en mijn weerwoord had aangehoord kon ik gaan. Hij feliciteerde mij met mijn ondernemerschap en wenste mij geluk in mijn carrière, zaak gesloten. Dat Opstelten misbruik van zijn functie als minister lijkt te hebben gemaakt verbaast me dan ook niet. Een vos verliest misschien zijn haren maar niet zijn streken. Heb denk ik nog een tegoedbon op hem hoop dat ik die ga innen maar denk het niet.

  Geliked door 2 people

 17. Jan zegt:

  Mass Hysteria Is a Dangerous Form of Groupthink

  Groupthink is a psychological phenomenon that occurs when a group forms a quick opinion that matches the group consensus, rather than critically evaluating the information. Mass hysteria can be seen as an extreme example of groupthink.

  https://www.verywellmind.com/understanding-groupthink-2671595


  (fad=rage)

  Like

 18. Jan zegt:

  Showproces Wilders ondermijnt de rechtsstaat

  Het is verbazingwekkend dat tot nu toe geen enkele nieuwsredactie of onderzoeksjournalist heeft onderzocht hoe de ‘minder, minder’ uitspraak van Geert Wilders kon leiden tot onbeteugelde massahysterie, doodsbedreigingen en een middeleeuws aandoend aangiftecircus.

  Een heksenjacht die notabene in de mainstream media door politici, bestuurders en politie werd aangemoedigd. Een gang van zaken die duidt op een ongewenste vermenging van machten. Wordt onze rechtsstaat bedreigd door mensen die worden geacht haar te beschermen?
  ….
  Welke invloed de uitspraken van walging en ontzetting door onze ‘moreel aangeslagen’ premier Rutte, vice-premier Asscher en de ministers van Justitie en Binnenlandse Zaken hadden op het verdere verloop van de gebeurtenissen en de stemming in ons land is helaas door niemand onderzocht. …..
  ….
  Aangiftegekte
  Alles wijst erop dat het OM in de persoon van de voorzitter van het College van Procureurs-Generaal, Herman Bolhaar, een vrijbrief had om de aangiftegekte te entameren.
  …..
  Bussemaker
  Zelfs universiteits- en andere onderwijsbesturen gaven zich over aan uitzinnige dwaasheid.
  ….
  Politie
  En hoe moeten we de handelwijze van ons politieapparaat duiden? Toog het aan het werk in opdracht of kwam het zelfstandig tot het inzicht om ingevulde aangifteformulieren te drukken, tolken in te huren en aparte aangifteruimten in te richten waar men de aangevers met thee en versnaperingen kon ontvangen? En wie bedacht het aangeven door middel van huisbezoeken? Hoe kwam men aan de adressen van immobiele migranten, niet-Nederlands sprekenden en aan huis gekluisterde analfabeten?
  …..
  verder op:
  https://opiniez.com/2016/11/06/proces-wilders-ondermijnt-de-rechtsstaat/uri4u/

  Like

 19. A.J. de Koning zegt:

  Opstelten zei: ” ik kan mij er niets van herinneren”, ik heb hem meteen een mail gestuurd dat niemand dat gelooft en dat hij een grote lafaard is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s