Rotterdam wil Turken laten inburgeren, want vooral vrouwen verdwijnen in ””subculturen””

Screenshot_438.png

Jaarlijks komen er honderden on-geïntegreerde Turken bij

De gemeente Rotterdam wil Turken die zich vestigen in de stad actief benaderen om een inburgeringscursus te volgen. Het kabinet laat de juridische mogelijkheden onderzoeken om ook voor Turken inburgering te verplichten, maar Rotterdam wil daar niet op wachten.

Post online

Volgens de gemeente komen jaarlijks 250 tot 350 Turken naar Rotterdam om te trouwen. “En dat aantal neemt toe”, zegt wethouder Bert Wijbenga (VVD) tegen de NOS. “Negentig procent van hen is vrouw. Die verdwijnen in subculturen omdat ze niet goed of helemaal geen Nederlands spreken en ook niet weten hoe de Nederlandse samenleving in elkaar zit. Ze weten niet hoe de verhouding man en vrouw hier is en weten ook niet dat we hier een andere houding ten opzichte van religie hebben.”

Rotterdam wil volgend jaar beginnen met de cursussen. “We respecteren de wet, er komt geen dwang. Maar we gaan deze vrouwen opzoeken en verleiden om toch mee te doen”, zegt Wijbenga.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotterdam, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Rotterdam wil Turken laten inburgeren, want vooral vrouwen verdwijnen in ””subculturen””

 1. Steven zegt:

  Turken laten inburgeren…. is dat een JOKE?

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Eind jaren 1970, begin jaren 1980 gaf ik ook les aan buitenlanders.

  De vrouwen moesten toen niet ‘verleid’ worden , maar de mannen moesten toestemming geven.

  De vrouw zou naailes krijgen – gunstig voor de financiële situatie van et gezin – zelf kleding maken – en ondertussen zou zij ook Nederlands leren.

  Eerlijk gezegd denk ik dat er nog geen donder is veranderd. Het is bijna 40 jaar geleden, men had zoiets al lang wettelijk verplicht kunnen stellen.

  Like

 3. fleckie zegt:

  Ja, en als ze zogenaamd ‘geïntegreerd’ ( bijgewerkt) zijn, dan hebben ze een grote bek, tegenover alles wat blank is, en ‘katten’ het af,…….als dank voor. HUN. ONTWIKKELING!! ( OOK. weer betaald door die. stomme. DHIMMIES!. …………..<~<~<_<~<~<~<~

  Like

  • Yvonne zegt:

   Ik zag vanmiddag vlakbij waar ik woon een oudere dame in haar deuropening staan en op haar looppad een jongere vrouw en een madam met hoofddoek stond tegen hun te schreeuwen, het wordt steeds gezelliger in dit K..land
   Er woonden hier allemaal oudere mensen die zijn naar tehuizen of overleden, 3 x raden wat er nu in deze huizen woont

   Like

   • hannah zegt:

    In hetzelfde geval gaan zij bij alleenstaande ouderen slijmen en mooi praten dat ze voor hun zullen zorgen, dan trekken ze bij die oudere in en als die dan sterft hebben ze het huis ….

    Like

 4. Wachteres zegt:

  Hoe komt het dat die subculturen er nog zi,j nterwijl er landelijk overal cursussen worden gegeven om de ‘vluchtelingen’ te integreren?

  Like

 5. Yvonne zegt:

  Verleiden om mee te doen…. Ze komen alleen met grote aantallen als er een gratis lopend buffet is,
  Dan zijn het net Nederlanders want een gratis buffet houden we toch ook wel van, nietwaar?
  Er komt geen dwang,als Hollandse vrouw wordt je na jaren lang gewerkt te hebben van alle kanten achter je vodden gezeten ,elke keer onzin cursussen tot je eindelijk AOW leeftijd hebt
  En zij zeggen ik niet werken ik taal niet ken

  Like

 6. henk verhoef zegt:

  ja turken zijn toch zo dom nog niet
  Zij hebben geen zin in een vrijgevochten vrouw met erg grote mond , gat in handen die wat wil en niets doet en nog niet kan koken laat staan regenererende akties in bed
  Dan importeer je er eentje uit achterlijkstan — of zelfs ujit de philipijnen of afrika– vroeger in mijn jonge jaren van de zeeuwse eilanden
  als je ze gaat inburgeren krijg je nog meer Sylletje de politica/kroeskopkapster
  Iets leren– als ik dan weer 60 jaar terugkijk-=- wat hebben we dan geleerd en er van opgestoken

  Het enigste dat men wil leren- hoe vul ik de oetkeringspapieren in zodat het geen oplichting lijkt maar ik wel te veel krijg

  Like

 7. Rensk. zegt:

  Kunnen ze lang wachten. Met name laagopgeleide zullen zich met hand en tand verzetten tegen inburgering van vrouwen. Ze leren dan veel te veel van al onze in hun ogen slechte gewoonten. Succes met de missie zonder eind Rotterdam! Droom fijn verder met uw utopische wensgedachten.

  Like

 8. Ruud zegt:

  Nederland, derde wereldland in wording……………………

  Like

 9. ruud beijer zegt:

  Toe maar alles voor de zielige turkse mutsen. Beter uitzetten geeft veel minder problemen. Terug naar de zandbak waar alla en erdo wonen.Ik zeg Doen!!

  Like

 10. boorzalf zegt:

  Rotterdam kap er maar mee, zoiets is als dweilen met de kraan open. Na zo’n 50 jaar nog steeds niks geleerd politiek. Die lui willen dat niet. Het mag niet van de maangod allah.

  Like

 11. Pietersen zegt:

  Deze trienen hoeven hier helemaal niet te komen als onze overheid maar zou willen. De slavernij heerst in Nederland. Deze vrouwen worden allemaal onderhorig aan hun man en de islam. Succes met…eh…de hoeveelste poging tot integratie ook al weer ?

  Like

 12. freda110 zegt:

  De zoveelste zinloze missie die de belastingbetaler een hoop geld gaat kosten en achteraf niets opgeleverd heeft.
  Deze mensen WILLEN NIET inburgeren, wanneer dringt dat nou eens in die botte bestuurders hersens door?

  Like

 13. Henk der Niederlánder zegt:

  En in Frankrijk willen illegalen gewoon papieren zodat ze kunnen blijven.
  Eigenlijk willen ze die niet maar ze eisen het.
  Gekker kunnen we het niet maken, hoewel met Macron alles mogelijk is.

  Nieuwe hesjesbeweging in Frankrijk: ‘zwarte hesjes’ eisen verblijfsvergunning
  Geen hesje te zien dus maar wel een paar Franse mafklappers die dat tuig toch wel zieluhg vindt.

  Een grote groep migranten heeft het monumentale Panthéon in Parijs bestormd en houdt een deel nog bezet. Ze weigerden weg te gaan voordat ze papieren kregen waarmee zij in Frankrijk mogen blijven. Bovendien willen ze de Franse premier Edouard Philippe ontmoeten.
  De groep van 200 tot 300 migranten, vooral uit West-Afrika, noemt zich de “zwarte hesjes”, verwijzend naar de gele hesjes die de afgelopen maanden op plaatsen in heel Frankrijk demonstreerden tegen het beleid van de regering van Emmanuel Macron.

  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/nieuwe-hesjesbeweging-in-frankrijk-zwarte-hesjes-eisen-verblijfsvergunning~a9802308/

  Like

 14. Geen betere motivatie tot in- en aanpassing dan actief remigratiebeleid voor onaanspreekbaren. Dat spaart niet enkel veel geld aan in stand houdingen van een subsidiecultuur, het scheelt ook nog eens op huisvestingskosten, onderwijskosten, kosten voor zorg en voor sociale, psychologische en juridische begeleiding. Maar om een of andere reden zijn er nog te weinig mensen voor zo’n radicale beleidsverandering en moet nog meer mensen eerst het water van omvorming en wat erbij meekomt aan de lippen staan. Een kwestie van tijd…

  Geliked door 1 persoon

 15. kampersrene zegt:

  De nieuwe Nederlandse vlag?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s