Jonge Joden in Europa willen emigreren

Screenshot_41

(Vertaling: E.J. Bron)

Uit een actuele peiling onder Joden in Europa is gebleken dat 41% van hen in de leeftijdscategorie van 16 tot 34 jaar overwegen om naar Israël te emigreren, omdat zij zich niet meer veilig voelen.

Israel Heute

De gegevens werden door het Agentschap van de Europese Unie voor Fundamentele Rechten onder in totaal 16.000 Joden verzameld. 45% van de geënquêteerde jongeren en jonge volwassenen let erop niet openlijk als Jood herkenbaar te zijn.

De peiling werd gehouden in de volgende landen: Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Italië, Nederland, Polen, Spanje, Zweden en Groot-Brittannië. 44% van de jonge joodse Europeanen heeft al antisemitische intimidatie meegemaakt, dat is 12% meer dan de oudere generatie van de geënquêteerden. 80% van de slachtoffers doet geen aangifte.

Meer dan 80% van de jonge Europese Joden identificeert zich heel sterk met zijn joodse identiteit. 62% voelt een sterke verbondenheid met de staat Israël, slechts 35% met de Europese Unie.

Aliyah neemt toe, maar niet uit Frankrijk

Nadat er in de jaren 2014 en 2015 op grond van het toenemende antisemitisme en diverse terreuraanvallen een snelle toename van de immigratie van Joden uit Frankrijk naar Israël was waar te nemen, is dit aantal nu weer verminderd. De daling bedroeg 23,5% in het jaar 2018 in vergelijking met het jaar 2017. In 2017 bedroeg de daling in vergelijking met 2016 25%.

Nog in december 2018 had de toenmalige minister voor Diaspora, Naftali Bennet, een plan gepresenteerd, dat 200.000 Joden uit Frankrijk naar Israël zou moeten brengen. De verkiezingen hebben het plan toen tegengehouden.

Over het algemeen is het aantal Aliyah-Joden toegenomen, en wel met 6,6%. Dat ligt vooral aan de stijging bij de Russische Joden met 47%. In 2018 kwam 67% van de immigranten uit de voormalige Sovjetrepublieken, 9% uit de VS en 8,7% uit Frankrijk.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Europa, EUSSR, gezond realisme, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

19 reacties op Jonge Joden in Europa willen emigreren

 1. Ook Israel is geen heilstaat, daar wonen ook mensen, maar de Israeliers zijn wel 1 van de gelukkigste volken op deze planeet. Als er opeens 1000en Joden moeten vluchten uit Europa, dan is dit voor Israel geen probleem. Al eerder vluchtten 1000en Joden naar Israel. Zijn allemaal goed terechtgekomen. Ooit had Israel 1 miljoen inwoners, nu zijn het er al 9 miljoen! (incl. 2 milj arabieren) Zo deprimerend Europa is, zo bruisend de Joodse Staat Israel!

  Geliked door 3 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Nou of dat geen probleem is valt te bezien, Israël is zo groot als een postzegel en er zit wel degelijk een bovengrens aan wat zij in staat zijn op te nemen.
   Daarbij neemt het joods fundamentalisme in Israël verontrustend toe.

   Like

 2. Ruud zegt:

  En wij, wij laten dat gebeuren zonder in te grijpen? Schande Europa, eeuwige schande!

  Geliked door 1 persoon

 3. Lise zegt:

  Ik zou ook vluchten..

  Geliked door 1 persoon

 4. flo zegt:

  Tsja, wie had anders verwacht, oorzaak 1 de al aanwezige antisemitische moslims, (en niet anders) die daarnaast eigenlijk alles willen vernietigen wat niet islam is. En 2 de dagelijkse instroom van primitieven, die ook hoofdzakelijk de religie des doods islam aanhangen.
  Conclusie: Beschaving maakt plaats voor terug naar de middeleeuwen, met alle rampspoed en chaos die daar bij hoort.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jules Vismale zegt:

  Helaas gebeurde voor WO II hetzelfde in Duitsland en Oostenrijk waar men talloze joodse intellectuelen, wetenschappers, medici en zakenmensen verjoeg terwijl zij hun talenten dolgraag aan Duitsland wilden schelen omdat ze altijd van dat land hielden! Als dit opnieuw gebeurd dan houden ze hier alleen maar een hoop figuren over die totaal niet in staat zijn om Nederland weer op te bouwen, laat staan Europa!

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Jules Vismale. “Als dit opnieuw gebeurd dan houden ze hier alleen maar een hoop figuren over die totaal niet in staat zijn om Nederland weer op te bouwen”. Zodra de berg afval uit islamitische landen en Afrika de boel hier overneemt – met hulp van de EU en Linkse Gutmensche – is het met Nederland gedaan. Voorbij!!!. Nederland zal fysiek niet langer dan 30 jaar bestaan. En dan geven wij nog een brede tijdspan. De marges zijn in de realiteit veel smaller. De Sharia theedrinkers en de machetes-jongens zijn specialisten in het zitten op hun krent in de moskee, en afhakken van hoofden en ledematen. Maar hebben ze ook verstand van het complexe onderhoud van het water infrastructuur van Nederland? Uit de geschiedenis van de 20ste eeuw hebben wij gezien hoe snel de rekening van verwaarlozing van de dijken wordt gepresenteerd. 13 jaar (1940 – 1953) waren genoeg om grote delen van Zeeland en de Zuid-Hollandse eilanden onder water te zetten. Europa heeft de luxe langzaam weg te rotten, Nederland niet.

   Like

 6. Thomasson zegt:

  Sonja Goed Nieuws show voor de staat Israël. Dat betekent dat de staat krijgt hoogopgeleide jonge en gemotiveerde mensen. Welk land wil niet een immigratie krijgen van Ingenieurs, kernfysici, wetenschappelijke onderzoekers, technisch personeel, programmeurs enz. Zo’n immigratie kan het ontvangend land een technologische sprint geven die zelfs 2 a 3 jaar vooruit staat aan de huidige technologische ontwikkeling. Een goed voorbeeld: afgestudeerde Joodse studenten die nu aan de TU Delft, Eindhoven of Enschede studeren. In de jaren ’90 kwamen de Russische Joden waaronder zeer veel hoogopgeleiden en technisch personeel. De vruchten van deze immigratie worden nog steeds geplukt. Er is geen technologisch project waar Russische Joden geen deel aan nemen. Sinds Poetin aan de macht is, doet hij zijn uiterste best ze terug te halen. Joodse jongeren hebben goed reden om uit Europa te vluchten voordat het te laat wordt. DE STRONTKLEUR EN DE STANK VAN DE ISLAM hangen al overal in west en noord Europa in de lucht. Natuurlijk doen 80% van hen geen aangifte bij de politie. Ze weten dat aangifte bij de politie is zonde van de tijd en heeft geen enkele zin. Trouwens niet enkel Joodse jongeren willen Europa verlaten; ook gewoon jonge professionals ambiëren het zinkende schip te verlaten voordat het te laat is. Ze willen geen slachtoffers worden van de Kalergi-Plan. Ze hebben betere toekomstplannen voor hun kinderen dan straks leven in een geislamiseerd land, onder de slagersmessen, hakbijlen en machetes van de geimporteerde ISIS cq. Jihadstrijders en bendes negers uit Afrika.

  Geliked door 1 persoon

 7. George van der Sluis zegt:

  Israel Israel ik ben er geweest met mijn zoon Marcel en ik kan alleen maar zeggen WIJ HOUDEN VAN ISRAEL ! HEEL HEEL VEEL. GOD BLESS ISRAEL EN Israel is in MIJN JOODSE HART .

  Geliked door 2 people

 8. Tom zegt:

  https://christenenvoorisrael.nl/isreality/10-bijbelteksten-spreken-al-terugkeer-joodse-volk/

  Dit artikel kan aangevuld worden met waarschuwingen aan het adres van de volken die de Joden hebben vervolgd en die het land Israël hebben (of willen) verdelen (tweestatenoplossing?).

  In het Bijbelboek Joël is dit te lezen:

  “Want zie, in die dagen en in die tijd,
  als Ik een omkeer zal brengen in de gevangenschap van Juda en Jeruzalem,
  zal Ik alle heidenvolken bijeenbrengen
  en hen doen afdalen naar het dal van Josafat.
  Daar zal Ik met hen een rechtszaak voeren,
  vanwege Mijn volk en Mijn eigendom Israël,
  dat zij onder de heidenvolken verstrooid hebben.
  Mijn land hebben zij verdeeld.”

  Like

 9. Monalisa zegt:

  Ik kan ze geen ongelijk geven, ze worden in Europa weer bedreigt.

  Like

 10. koosv8 zegt:

  Daar hoef je echt geen jood voor te zijn hoor.
  Wie voelt zich nou verbonden met de EVIL UNION, NIEMAND NATUURLIJK, ALS HET NUCHTERE VERSTAND NOG AANWEZIG IS TENMINSTE.

  Like

 11. Thomasson zegt:

  @Monalisa. Wij worden in Europa ALLEMAAL BEDREIGD! Wij worden van twee kanten bedreigd: a) onze politieke elite die ons op structurele wijze verraad, bedriegt en overleverd aan de islam. Deze elite werkt samen met de EU/Bilderberg/NWO de autochtone Europeanen te vervangen door menselijk afval uit Islamitische landen en Afrika. b) de gigantische zwermen moslims en Afrikaanse negers die door onze politici worden Nederland en andere Europese binnengelaten . WIJ LEVEN ONDER CONSTANTE LEVENSGEVAAR en wij betalen met ons belastinggeld voor onze verdelging en het vernietiging van het land. Wij financieren onze toekomstige beulen. Vandaag wonen ze in sharia-wijken en de AZC’s en morgen zouden ze met machinegeweren, machetes, slagersmessen en hakbijlen in de straten rennen en genocide plegen.

  Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Gaan we weer, die arme Joden moeten vluchten.
  Maar het zijn dezelfde Joden, de linkse politici, die Nederland onleefbaar maken en islamiseren.
  Waarom toch?
  Waarom, met de kennis van nu, halen Joodse politici miljoenen moslims hierheen?
  Waarom gebruikt men niet zijn enorme netwerk van macht, kennis en propaganda om ons land te behouden?
  Waarom gaat David niet naar meneer Asscher toe, wanneer zijn kinderen bespuugd worden door haatkoters?
  Waarom?

  Like

 13. Lucky zegt:

  Iets anders,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/07/malafide-palestijnse-leider-mahmoud-abbas-steekt-geld-in-eigen-zak-roept-op-tot-oorlog-tegen-israel/

  Schande: malafide Palestijnse leider Mahmoud Abbas steekt geld in eigen zak terwijl Gazanen honger lijden

  Bij de Palestijnen wordt het elk jaar minder rooskleurig. Niet alleen staat Gaza letterlijk en figuurlijk op instorten, maar heeft de bevolking ook nog eens te maken met malafide leiders als Mahmoud Abbas. Naar verluid zou de Palestijnse leider geld vanuit Qatar gewoon in eigen zak steken en de Gazanen toegang tot de fondsen ontzeggen.
  Dat de Palestijnse leiders helemaal niet begaan zijn met ‘het lijden van het Palestijnse volk’ weten vriend en vijand al wel langer, behalve dan bij de EU en bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken waar ze de subsidies richting Hamas nog steeds niet hebben stopgezet

  Like

 14. Jan zegt:

  Joden die op de Dems stemmen hebben een gebrek aan kennis of zijn behoorlijk disloyaal

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s