De opzettelijke vernietiging van Nederland/Europa

Screenshot_153

(Door: “Elise Nijmegen”)

5G wordt u door het politieke kartel net zo positief verkocht als de zielige “vluchtelingen”, waarvan de zeer negatieve gevolgen nu dagelijks merkbaar zijn en die o.a. vele vrouwelijke slachtoffers maken.

We moeten wakker worden en de levensgevaarlijke feiten van 5G onder ogen zien, feiten die de NOS (Nepnieuws Onder Staatstoezicht) u niet vertelt. Brandweerlieden liepen ernstige schade op, doordat ze te dicht bij de 5G mast kwamen. Bomen, die we zo hard nodig hebben, worden gekapt, omdat die de straling van de 5G antennes in de weg staan. Vogels vallen dood uit de lucht en koeien draaien door en worden dol van de hoge 5G straling.
www.geenstijl.nl

5G wordt door mensen die zich erin verdiept hebben ook wel het uitroeiingsevenement genoemd, hieronder een Nederlands ondertitelde video met complete uitleg.
www.dlmplus.nl

In Duitsland zijn volgens een rapport van het veiligheidsagentschap in Hamburg 30 Duitse moskeeën en islamitische culturele centra verbonden aan Hezbollah, een organisatie die door o.a. Canada is aangewezen als een terroristische organisatie.

Volgens onderstaand artikel zijn Iran, Turkije, Saoedi-Arabië, de Moslimbroederschap (en zijn dochterondernemingen) en de Islamitische Staat allemaal geïnfiltreerd in het Westen.

De EU maakt een onderscheid tussen de zogenaamde militaire vleugel van Hezbollah en verbood dat gedeelte, een onderscheid dat de Libanese sjiitische terreurorganisatie zelf niet maakt – als een terroristische entiteit.
www.jihadwatch.org

De politie in Duitsland heeft bijna 200 zwarte kruisen weggehaald, die er waren neergezet door activisten in het oosten van het land. De kruisen waren er neergezet ter herdenking van Duitsers die zijn gedood door buitenlanders. Iets wat veel voorkomt tegenwoordig, en niet alleen in Duitsland.
http://fipoblog.de

Het verhaal van de Iraanse fysicus Mehran T Keshe gaat over de grootste pedofielen-bende in de geschiedenis met 70.000 leden, waaronder staatshoofden. Mehran belandde als gevangene in een web van pedofielen dat het openbare leven in België en Nederland, controlecorporaties, rechtbanken, de politie beheerst en dat in het openbaar doet.

De “Free Energy Community”, ook wel bekend als de Rode Cirkel, loopt als een rode draad door geheime genootschappen over de hele wereld.

Ook kunt u de verboden documentaire “Conspiracy of Silence” in onderstaand artikel zien.
http://humansarefree.com

Uw belastinggeld, dat uitgegeven zou moeten worden aan Nederland en de Nederlanders, gaat naar de EU, die er allerlei krankzinnige dingen mee doet. Zo heeft de ondemocratische Europese Commissie gisteren goedgekeurd dat de EU nog eens € 1,4 miljard gaat betalen aan Turkije. Het wordt beschikbaar gesteld voor een bepaald doel, maar niemand weet of de regering in Ankara het ook daadwerkelijk daarvoor gebruikt of voor iets anders… In 2016 heeft de EU € 6 miljard toegezegd aan Turkije, waarvan nu zo’n 40%, € 2,4 miljard is betaald. Te bizar voor woorden!
www.journalistenwatch.com

Er is een mondiaal plan (Agenda 2030) dat door elitaire globalisten zoals Soros, de Bilderbergers, de Rothschilds en andere rijken lang geleden is uitgedacht, dat wordt ondersteund door resoluties en verdragen (resolutie 1743, het verdrag van Straatsburg, Lissabon, Marrakesh) en wordt uitgevoerd door de VN en de EU en die u tot een manier van leven verplichten waarin vrijheid, de vrijheid van meningsuiting, de gelijke rechten van vrouwen, privacy en de vrijheid van geloof niet aanwezig zullen zijn. We worden door lasten, schulden en verplichtingen aan financiële organisaties afhankelijk gemaakt van het mondiale financiële systeem dat in handen is van diezelfde elitaire globalisten, die rijker worden over de rug van de bevolking.

Hieronder een lijst van de banken in de wereld die in handen zijn van de Rothschild familie.
https://de-ware-wereld.nl

U kunt, als u wilt, deze petitie tekenen tegen de komst van het “windmolenpark” in de Noordzee, dat een schadelijk effect heeft op de zeedieren. Het vernietigt de bodemstructuur van de zee, er zal minder vangst zijn voor vissers en het is een gevaar voor de scheepvaart. De Noordzee is één van de drukst bevaren routes ter wereld. De elektromagnetische velden van de elektrische kabels die naar de wal gaan, hebben een negatief effect op de natuurlijke bewegingen van vissen en zeedieren.

En volgens mij… zouden er ook wel 5G antennes op die windmolens kunnen komen, aangezien die overal in ons land zouden moeten komen (om de 150 meter) van dit onrealistische verwarde kabinet, dat het in mijn ogen niet zo nauw neemt met de veiligheid en de gezondheid van de Nederlandse bevolking.
https://windmolens.vissersvoorvrijezee.nl

Ouderen in Nederland hebben heel terecht een zaak aangespannen tegen de staat voor het behoud van het pensioen. Ze zeggen namelijk dat er een pensioenkorting dreigt voor 8 miljoen Nederlanders. Pensioenen mogen niet geïndexeerd worden, terwijl de kosten voor het levensonderhoud wel stijgen. De Nederlandse pensioenfondsen beheren veruit het grootste pensioenvermogen, alle landen in de eurozone hebben hetzelfde ECB-beleid, maar alleen Nederland heeft in zijn wetgeving gekozen voor een rekenrente die het aanvullend pensioen van werknemers en gepensioneerden doet verdampen.
www.telegraaf.nl

U ziet wat er gebeurt in Nederland, Duitsland, Engeland, België en andere “open grenzen” landen in Europa, waar een regering aan de macht is die ten koste van de nationale bevolking meewerkt aan Agenda 2030, ook wel 2050 genoemd.

De vrijheid van meningsuiting wordt minder, de waarheid mag door gedicteerde politieke correctheid niet langer worden gezegd, de (islamitische/globalistische) abnormaliteit wordt aan u gepresenteerd als iets normaals en alles en iedereen die niet meewerkt aan de dictatuur wordt gedemoniseerd en afgeschilderd als racist of nazi. En er wordt door het linkse/groene politieke kartel geen onderscheid meer gemaakt tussen conservatieven, liberaal-conservatieven, rechtsliberalen, libertariërs en rechts-denkenden of echte rechts-extremisten, zo laat onderstaand artikel zien.
https://ejbron.wordpress.com

Laten we zorgen dat ons land weer een democratie wordt, waar we veilig, zonder 5G straling en islamitische dominantie, kunnen leven en waar onze kinderen niet bang hoeven te zijn dat ze in handen vallen van een al dan niet salafistische pedofiel.

Een Nederland waar we ons als Nederlanders weer verbonden kunnen en mogen voelen met elkaar, zonder teveel invloed van niet-westers gedachtegoed, en waar er weer respect is – en omgekeken en gezorgd wordt voor de onze ouderen, gehandicapten, jongeren, en de armoede minder wordt in plaats van de stijging die we de laatste 10 jaar zien.

Nederland is van en voor de Nederlanders en voor iedereen die zijn steentje bijdraagt en respect heeft voor ons, ons land, onze wetten, normen, waarden, tradities en cultuur!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op De opzettelijke vernietiging van Nederland/Europa

 1. exmarineman zegt:

  Eén reactie op 1 van de vele hierboven vermeld: de pensioenen.
  Allereerst is er de politieke onwil om tot indexering te laten komen. Kijk wat er gebeurt en zie de akties van de roverheid. DNB en mn Knot (tvs lid van ECB en PvdA) staat achter het beleid van ECB. Klijnsma (PvdA) staatssecr in Rutte 2 heeft onze pensioenen al verkocht aan de EU en de uitslag geheim gehouden tot het Britse referendum achter de rug was en de uitslag bekend. Toen kwam het CAO-akkoord tussen roverheid en overheidsbonden: een deel van de salarisverhoging werd betaald door verlaging van de pensioenpremies aan ABP én veel belangrijker: de roverheid kreeg van de bonden een cadeautje. Want men ging akkoord met het feit dat de roverheid tot en met 2021 géén extra pensioenpremies hoefde te betalen aan het ABP als er een dekkingstekort zou komen. Waarvan akte! En ja hoor nadat de bonden akkoord waren kwam Knot van DNB binnen 24 uur(!) met het besluit dat de rekenrente van de pensioenen naar beneden moest worden bijgesteld en wel met ONMIDDELLIJKE ingang. Het gevolg: een verlaging van de dekkingsgraden met 2- 4 procentpunten! Binnen 24 uur, m.a.w. er was dus binnenskamers tussen roverheid/kabinet en DNB al gesproken en bekend dat die verlaging er aan kwam te zitten en de roverheid had er dus belang bij dat de beslissing van DNB werd uitgesteld tot het akkoord van de bonden, gezien die extra premie-afdrachten. Dus einde van evt. indexatie der pensioenen. En zie 2019: “pensioenakkoord tussen werkgevers en werknemets (zonder de gepensioneerden !!)”: alle 3 partijen zijn blij, werkgevers, vakbonden en roverheid. Ja zelfs de SER, met ex-FNV voorzitster (PvdA), is blij. En ja hoor daar was het al weer: de inkt van de handtekeningen is nog niet droog of die zgn pensioen- commissie komt met de mededeling dat de rekenrente nog verder omlaag moet. Dus in het akkoord geen kortingen, ” iedereen” blij. Maar binnen 24 uur: kortingen komen er alsnog aan. Want: politiek wil geen indexaties! Want EC/EU heeft onze spaarcenten van € 1450 miljard nodig (transferunie!) en dus worden onze pensioenen in of na 2021 geconfisqueerd!

  Geliked door 5 people

  • Statler & Waldorf zegt:

   @exmarineman

   Pensioenen gaan in 2020 omlaag met de 0 – 15%.

   En masse aan de geeuwhonger met een brommende warmtepomp aan de gevel en een trapauto voor de deur.
   Gaaf land hé?

   Geliked door 2 people

   • bigljohn zegt:

    Een trapauto alla Fred Flintstone en Barney Rubble ? Zo eentje met een gat onder je voeten. Na eeuwen van technische vooruitgang gaan we weer terug naar het stenen tijdperk. Jabbe Dabbe Doe !

    Geliked door 1 persoon

 2. Lars030 zegt:

  KLASSE en -helaas- maar al te ware column!

  Wij zijn niet gek, maar ‘onze’ bestuurders (lokaal, landelijk, EU en globalisten) daarentegen…

  Het moet eerst #nóg erger worden willen Gutmenschen, SJW’ers en sneeuwvlokjes hun ogen openen voor de #waarheid. We leven in een elitaire kruising van o.a. 1984, Animal Farm, Das Leben der Anderen en The X-files.

  #WakeUp #PVVvriendengroep #PVV

  Like

 3. Jade zegt:

  Het zoveelste wapen wat ingezet wordt tegen
  de volkeren van Europa…
  Straks als het netwerk uitgerold is, veroorzaken
  zij een “storing” waardoor iedereen binnen een
  paar minuten hartstikke dood is.
  Eén ding moge duidelijk zijn, zolang we de
  schuldigen rustig in hun kasteeltjes laten zitten,
  verandert er geen steek…

  Geliked door 1 persoon

 4. Tom zegt:

  Gaan we weer!

  Beste EJ Bron, waarom plaats je, nu al voor de tweede keer, antisemitische artikelen?

  Als je dit artikel doorleest kom je uit bij deze link: http://humansarefree.com/2011/02/everything-about-rothschild-zionism.html … Volg de link: https://de-ware-wereld.nl/2019/01/22/complete-lijst-van-banken-die-bestuurd-of-gecontroleerd-worden-door-de-rothschild-familie/

  Van de Rothschild familie zijn nagenoeg alle eigendommen afgepakt door nazi Duitsland. Om maar gelijk een andere hardnekkige antisemitistische leugen te ontkrachten het volgende: De Rothschild waren mede eigenaar van de (verffabriek) IG Farben in Duitsland. Deze eigendommen zijn afgepakt door hitler waarna de nazi’s in deze fabriek het gas gingen produceren voor de vernietigingskampen – waar tevens een lid van de Rothschild familie is omgekomen.

  Vervolgens zijn ook de Rothschild eigendommen in de rest van Europa geconfisqueerd door de nazi’s waarna de familie moest vluchten naar de VS.

  Zij bezitten niet al die banken die worden opgesomd. Zij bezitten aandelen. Ik bezit ook aandelen en misschien heb ik via via ook wel aandelen van bepaalde banken. Ben ik dan eigenaar van die bank? Ja, ik ben mede eigenaar. Dat is het hele idee achter aandelen.

  Volgens mij is de Franse Nationale bank alleen genationaliseerd.

  Israël heeft veel te danken aan de Rothschild familie (bepaalde leden). In Israël is een straat te vinden die is vernoemd naar de Rothschilds.

  Door de Rothschilds in een kwaad daglicht te stellen wordt het Zionisme in een kwaad daglicht gesteld met als uiteindelijke gevolg dat Israël in een kwaad daglicht wordt gezet. Uiteindelijk heeft Israël dan geen bestaansrecht volgens deze leugens.

  De Rothschilds zijn mensen en zoals ieder mens gaan we graaien zodra we daar de kans voor krijgen. We willen allemaal rijkdom vergaren en de Rothschilds zijn daar beter in gebleken dan het overgrote deel van de rest van de wereld.

  Geliked door 1 persoon

  • E.J. Bron zegt:

   Het artikel is niet van mijn hand. Ik kan, nogmaals, niet zomaar stukken uit een artikel van iemand anders weghalen!

   Webmaster

   Geliked door 1 persoon

   • exmarineman zegt:

    Maar de Rothschilds zijn wel multimiljardairs, hebben de BoE and FED opgericht en daar baas van. Zijn ook door Poetin Rusland uitgegooid vanwege hun financieel-politieke inmenging aldaar en mede-oprichters van de Bilderberggroep, samen met Bernhard die nazi weet je wel. Dus zo’n schone lei hebben ze niet, het is ook niet hun echte naam en ze willen net zoals alle Bilderbergers een N.W.O. Het zijn dus geen lieverdjes zoals die door reageerder worden neergezet en waarom zo dat geschrevene antisemitisch zijn?

    Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Ik heb ooit nog niet zo heel lang geleden in een Bilderberghotel vertoeft, of heeft dit niets met de Groep te maken.?
    Ben ik nu ook belast ?, of wellicht een verborgen Nazie ?
    Ik ben de goetheid zelve………..

    Geliked door 1 persoon

   • Tom zegt:

    https://www.thejc.com/news/news-features/the-rothschilds-the-banks-and-antisemitism-the-truth-and-the-myths-1.450112

    Beste exmarineman,

    Waar staat dat ik de Rothschild lieverdjes vind? Dat verzin jij ter plekke. Zo worden ook allerlei onzindingen ter plekke verzonnen door antisemieten die zich schuilen achter de benaming antizionisme…

    De Rothschild zijn beter in graaien en rijkdom vergaren dan het overgrote deel van de rest van de wereld. Alleen er is een verschil tussen leugens en waarheid. Ze worden constant in een kwaad daglicht gesteld door leugens met als enige doel de staat Israël in diskrediet te brengen. Dat laatste heeft dan als uiteindelijk doel de staat Israël af te schaffen. En zo zijn jullie allemaal slaafjes van de islam…

    Top hoor!

    Geliked door 1 persoon

   • Maar u zou dat wel aan de schrijver of auteur ( ze heeft een boek geschreven) kunnen vragen. Of u kunt ook ( daar het zich vaak voordoet, weliswaar in een tijd dat Fenixx nog niet antisemitisch was) het gehele artikel niet plaatsen of alleen die geschriften van Elsise Nijmegen alwaar niet naar Fenixx wordt gelinkt. Het is natuurlijk ten alle tijden aan u webmaster, maar het viel mij ook op, al eerder toen ik u daarover aansprak en eenzelfde reactie kreeg. Ik vind het persoonlijk moeilijk, laat ik het zo zeggen, dat u, vriend van Israel, dit soort artikelen met dit soort verwijzingen toestaat. Nogmaals het is aan u…………

    Like

  • Aegolius cs zegt:

   Geruchten op het worldwebside?
   Ik wil het u niet onthouden:
   The History of the House of Rothschild
   Andy Hitchcock explains the timeline he wrote for the Rothschild family:
   The Rothschilds have been in control of the world for a very long time, their tentacles reaching into many aspects of our daily lives, as is documented in the following timeline. However, before you jump to the timeline, please read this invaluable introduction which will tell you who the Rothschilds are as oppose to who they claim to be……………………..
   http://www.iamthewitness.com/DarylBradfordSmith_Rothschild.htm
   The Rothschilds
   http://www.bibliotecapleyades.net/esp_sociopol_rothschild.htm
   Over de bankiersfamilie Rothschild, complot, samenzweringen, oorlog en NWO, ben ik vandaag (inmiddels jaren terug) gestuit op de onderstaande link:
   http://www.bibliotecapleyades.net/esp_sociopol_rothschild.htm
   Vergeet niet rechts onderaan diverse links aan te klikken en verder te zoeken/lezen. De aangeboden hoeveelheid is ruim voldoende om de donkere dagen goed door te komen.
   MVG.

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Las het artikel en vond het een warrig verhaal omdat er naadloos wordt overgestapt van het onderwerp 5G naar bijvoorbeeld Hezbollah, het verband tussen beide ontgaat me geheel.
   Vervolgens las ik uw commentaar en fronste mijn wenkbrauwen; E J Bron en antisemitisme zijn in mijn ogen het tegenovergestelde van elkaar.
   Tijd dus om het artikel toch eens aandachtiger te lezen en verdomd de links stonden er wel degelijk.
   Conclusie; er zijn meerdere goede artikelen verschenen over het 5G netwerk, de keus voor Elise Nijmegen is in dit geval misschien wat ongelukkig.
   Op zich wel vreemd daar er van Elise Nijmegen ook vele goede artikelen zijn verschenen.

   Geliked door 2 people

  • Aegolius cs zegt:

   jowitteroosblog 21 juli 2019 om 16:20

   Als er al ’n NWO aan de gang is via internationale instituties, dan wel door “onbekende” geldverstrekkers, sluit het één met het ander niet uit in de keuze van de door u aangeboden link.

   Like

 5. Lucky zegt:

  Wij algerijnen, tunesiërs, marokkanen en senegalezen hebben Parijs nog sneller overgenomen dan Duitsers in 1940….het koste slechts 3 uurtjes.

  Geliked door 2 people

 6. Pingback: De opzettelijke vernietiging van Nederland/Europa! | eunmask

 7. Willem zegt:

  Parijs overgenomen in 3 uurtjes? Hoelang denk je dat vol te kunnen houden? En dan? Jullie zullen verzuipen in je eigen domheid.

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/07/21/italian-police-nigerian-mafia-being-radicalised-by-islamist-influences/

  Italian Police: Nigerian Mafia Being Radicalised by Islamist Influences
  Italiaanse politie: Nigeriaanse maffia wordt geradicaliseerd door islamistische invloeden

  According to a new report, members of the Nigerian mafia are at risk of radicalisation as the influence of groups like Boko Haram spreads among members.
  The report, released by the Italian Anti-mafia Investigation Directorate (DIA), claims that members of the Nigerian mafia have constant contact with individuals in their home country.

  Volgens een nieuw rapport dreigen leden van de Nigeriaanse maffia te radicaliseren omdat de invloed van groepen als Boko Haram zich verspreidt onder de leden.
  Het rapport, vrijgegeven door het Italiaanse Directoraat Anti-maffia-onderzoek (DIA), beweert dat leden van de Nigeriaanse maffia voortdurend contact hebben met personen in hun thuisland.

  Geliked door 1 persoon

 9. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/07/21/sid-lukkassen-er-is-een-brede-flank-ontstaan-van-partijen-en-bewegingen-die-worden-uitgesloten-van-invloed/

  Sid Lukkassen – Er is een brede flank ontstaan van partijen en bewegingen die worden uitgesloten van invloed
  ‘Zo vernietigt men de legitimiteit van verkiezingen en van de democratie’

  Geliked door 1 persoon

 10. Aegolius cs zegt:

  De insteek van uw artikel wekt de schijn op van mogelijke uitroeiing der Europese bevolking vanuit islamitische hoek door middel van 5g straling. Als ik het mis heb is de inhoud van uw boodschap niet overgekomen.

  Evenwel is de 5g straling en inmiddels overigens alle stralingen die over deze planeet worden opgewekt, t.z.t. de schuld van het sterftecijfer (kanker) en misschien zelfs van “de geografische gebonden klimaatsverandering” waarvan de gevolgen zeer verschillend en aldaar opmerkelijk zijn.

  Even als eyeopener:
  Het kabinet wil dat gemee
  nten meer ruimte krijgen om antennes voor 5G-internet op onder meer bushokjes, lantaarnpalen, openbare gebouwen en verkeerslichten te plaatsen. Dat staat in een wetsvoorstel van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, meldt het AD.
  https://www.nu.nl/internet/5966398/kabinet-wil-duizenden-5g-antennes-op-bushokjes-en-lantaarnpalen.html

  Geliked door 1 persoon

 11. Bob Fleumer zegt:

  Diegenen die die 5G antennes plaatsen lopen toch zelf ook in die straling ? Zijn dat allemaal zelfmoordenaars? Zonlicht is ook elektromagnetische straling en van nog veel kortere golflengte dan 5G dus de zon ook maar verbieden?. By the way 5G hoeft van mij niet alles hoeft niet steeds sneller dat kunnen onze hersentjes niet bijhouden.

  Like

 12. delamontagne zegt:

  ALGÉRIE [h]AKBAR…………..

  Nu was ’t nog in hun eigen contreien, bidden tot allah voor de wedstrijd.
  Hoelang nog in Europa voor verplicht bij alle wedstrijden ?

  Geliked door 3 people

 13. Jade zegt:

  Ik wist niet beter dat dit artikel uitsluitend over 5G
  ging, want ik las het namelijk verder op geenstijl.
  Maar goed 5G is dus zeer ongezond…
  Mocht u geïnteresseerd zijn, hierbij een link:

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s