5G is levensgevaarlijk en het dictatoriale politieke kartel wil het er gewoon doordrukken, omdat de EU dat dicteert

Screenshot_177.png

(Door: “Elise Nijmegen”)

[Webmaster: de links in het artikel kunnen niet geopend worden in Google Chrome, wel in Internet Explorer, Firefox of Opera]

Draq-queens die kleine, erg beïnvloedbare kinderen voorlezen in bibliotheken. Dat gebeurt ook in Nederland, al was er destijds een protestactie van een realistisch ingestelde actiegroep om te proberen dat te voorkomen.
www.gelderlander.nl

In een bibliotheek in Devlon, Engeland, was ook een draq-queen die de kinderen niet voorlas zoals gepland was, maar leerde twerken. Ouders zijn terecht verontwaardigd en geschokt en willen dat het nooit meer gebeurt. Kunt u het zich voorstellen, een potige man, gekleed als vrouw, met lagen make-up die twerkt voor kinderen in een bibliotheek? Ziek gewoon.
www.lifesitenews.com

In Utrecht, en het zal niet anders zijn in andere grote Nederlandse steden, gaat driekwart van de bijstandsuitkeringen naar mensen met een migratieachtergrond. 72,3% om precies te zijn. Bij mensen met een migratieachterstand is de afstand tot de arbeidsmarkt zo groot dat algemeen beleid niet meer voldoet, zo zegt Cees Bos en er moeten andere maatregelen komen om deze mensen aan het werk te krijgen.

Ondertussen komen er de komende jaren nog heel veel immigranten met een achterstand bij in Nederland, dat dicteert de EU nu eenmaal en het politieke kartel zag dat het goed was…
www.ad.nl

De vrijheid van meningsuiting is door de mondiaal opgelegde politieke correctheid niet meer wat het geweest is, dat merken we allemaal en moedig Hongarije wil dat de vrijheid van meningsuiting op het internet blijft bestaan door middel van EU-wetgeving.

De Minister van Justitie van Hongarije verklaart dat in Hongarije nu stappen worden ondernomen om de vrijheid van meningsuiting op het internet te waarborgen zodat niet meer landen in de gecensureerde wereld terechtkomen zoals Zweden waar de censuur overuren draait.
https://fenixx.org 

Kinderen en zwangere vrouwen zijn, zo laat onderstaand artikel weten meer vatbaar voor de straling die 5G afgeeft maar dat wordt door diegenen die er financieel beter van worden genegeerd. Een nieuwe documentaire “An Invisable Threat, geeft een overzicht van hoe dit elk levend wezen op de planeet beïnvloed.
www.activistpost.com

5G en Chemtrails zijn een dodelijke combinatie volgens de documentaire van Sacha Stone die terecht zegt dat de 5G een existentiële bedreiging is voor de mens. 5G brengt u niets goeds, het gaat mensenlevens kostten en alleen diegenen die dit bedacht hebben worden er rijker en beter van.
https://youtu.be

Dat de EU een dictatoriaal instituut is dat er niet is voor de Europese bevolking, maar deze ziet als een inkomstenbron om de omvolking van Europa, de creatie van een nieuw (minder intelligent) Europees ras, mee te bekostigen is duidelijk en dat de EU alle lidstaten dicteert wat ze moeten doen ook.

Zo is het ook met de 5G. De EU dicteert aan Nederland dat 5G er moet komen en het kabinet beslist, zonder de bevolking of de gemeentes te vragen, dat 5G ook in Nederland moet komen. Hoezo dictatuur?

In onderstaand artikel kunt u meer lezen over hoe het Europese Parlement de lidstaten verplicht om het te accepteren en in de komende telecommunicatiewet wordt er vast het een en ander geregeld, terwijl enig wetenschappelijk onderzoek naar de mogelijke gezondheidseffecten ontbreekt.

Er bestaat wereldwijd, het is namelijk een mondiaal plan van de VN, geen enkel rapport dat zegt dat 5G veilig is en de gezondheid van mens en dier niet zal vergiftigen/vernietigen door de straling. Er zijn wel stapels rapporten van wetenschappers die zeggen dat het erg schadelijk is voor alles wat leeft.
https://jdreport.com

We leven door antinationalistische regeringen zonder ruggengraat in een omgekeerde wereld waar de westerse normaliteit langzaam in opdracht van de EU en de VN vervangen wordt door abnormaliteit.

Een moedig mens wordt door opgelegde politieke correctheid een crimineel of zelfs een terrorist. Een realist wordt nu gezien als een racist of nazi. We zien dat gebeuren bij Tommy Robinson, die nu in de gevangenis zit voor het vertellen van de waarheid, en we zien het bij de London Bridge held.

De man die dapper islamitische terroristen afvoerde op de London Brigde is nu op de Terror Watch lijst geplaatst. Hij verdedigde zichzelf tegen jihadisten die uiteindelijk 8 mensen vermoordden en 38 anderen verwondden tijdens de gruwelijke aanval twee jaar geleden en raakte zelf ook ernstig gewond. De man, die als een held gezien moet worden, wordt nu behandeld als een crimineel en wordt in de gaten gehouden…
www.teaparty247.org

Laten we samen als realisten vechten voor een toekomst voor onze kinderen die het recht hebben om op te groeien in een Nederland (en Europa) zonder de brute islamitische “verrijking” en in een Nederland waar vrouwen gelijke rechten hebben en niet onderdrukt worden en waar de vrijheid van meningsuiting bestaat.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op 5G is levensgevaarlijk en het dictatoriale politieke kartel wil het er gewoon doordrukken, omdat de EU dat dicteert

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  De links kunnen ook geopend worden in Internet Explorer.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 2. BigLJohn zegt:

  De dictatuur is een realiteit geworden in Europa. Maar Europeanen zijn geen vechters meer. Het begrip verzetsstrijders kwam voor het eerst, en tegelijk het laatst, in de jaren 40 – 45 voor en kan de geschiedenisboeken in. Vandaar dat links en hun islamitische achterban steeds sterker worden. En van de verkiezingen word ook geen mens wijzer. Wie niet wil werken zal eens armoe gaan lijden, en wie zich niet wil verzetten tegen de dictatuur moet deze dan maar accepteren. Andere smaken zijn er niet, helaas.

  Geliked door 1 persoon

 3. ronjaspers zegt:

  Op youtube staat een interresant filmpje over hoe schadelijk en dodelijk 5G is voor mens en dier.Het filmpje heet 5G apocalyps.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  Webmaster: de links in het artikel kunnen niet geopend worden in Google Chrome

  Ik kan ze hier wél openen in Google Chrome.

  Er staat ons heel veel ellende te wachten omdat de ‘heren’ dictators ons kapot willen maken.
  Ik zie niet in hoe wij ons daartegen zouden kunnen weren.
  De meesten van ons zijn belegen knarren, ongewapend, en al dan niet voorzien van een rollator of rolstoel.
  En de jeugd?
  Die wordt (en is al) gehersenspoeld, zodat zij ‘abnormaal’ aanzien voor ‘normaal’ en andersom.

  Geliked door 3 people

 5. Rensk. zegt:

  Ooit een keer een boek gelezen(titel weet ik niet meer) over de revolutie Amerika en hoe ze zich los hebben gemaakt van het dictatoriale Engeland van de 17/18 de eeuw. Yates (ik weet niet meer of het zn voornaam of achternaam was, die vreesde toen al dat toen de onafhankelijkheid eenmaal een feit was het weer uit zou kunnen monden in weer een elite die de boel zou dicteren. Ik denk als die man nu zou kijken hoe het er in EU toegaat hij zich in zn graf om zou draaien.Hij was een enorme voorvechter democratie van het volk.

  Like

  • Steven zegt:

   Hij zal wel niet de enige wezen die zich al hebben omgedraaid in het graf…
   Mensen die in alle oorlogen hebben gevochten en zich hebben laten neerknallen door een door de regering aangewakkerde oorlog maar zelf vluchten. En dan nu het importeren van miljoenen haatkoppen om de eigen bevolking te vervangen en landen gewoon weg te geven.
   Feitelijk is NL al niet meer te redden en zal ten onder gaan aan de geboortecijfers van al die haatkoppen en messentrekkers. Iedere grote stad is al voor 60% allochtoon…en daar helpen onze blanke jeugdige tienermeisjes ook nog eens GRAAG aan mee…

   Like

 6. fransdewit zegt:

  Dit is op fldewit herblogden reageerde:
  Hoeven ze straks helemaal aan niemand meer pensioen uit te keren.

  Like

 7. Tineke zegt:

  ik kan ze wel openen in Google Chrome.
  Dat filmpje over 5G vind ik behoorlijk angstaanjagend.
  Schandalig dat die EU dit ons weer door de strot duwt.Er is niet eens uitgezocht wat de gezondheidsrisico s zijn.
  Ze kunnen ons 24/7 in de smiezen houden.
  Hoe is het toch mogelijk dat een handjevol grootgraaiers dit zomaar kunnen uitvreten?
  Het is nu al aangetoond dat vogels allemaal dood neervallen waar ze aan t …. oefenen?……
  zijn.
  Dit is nog erger dan de klimaathysterie.
  Verplicht vaccineren,verplicht je organen eruit laten plukken,als je vergeet je af te melden,verplicht verzekeren en noem maar op.
  Meer als je BSN nummer ben je niet waard.
  Maar he…we wonen wel in een gaaf land….!

  Hier mag wel wat meer aandacht aan besteed worden m.i.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s