Halsema heeft eigen familie niet onder controle. Hoe moet zij dan Mocro-maffia onder de duim houden?

Screenshot_210.png

(Door: Jan Roos)

Jan Roos keek naar de algemene politieke beschouwingen, en was niet blij met wat hij zag. Terwijl het gezag van de Nederlandse autoriteiten ogen zienderogen afbrokkelt, zitten ministers doodgemoedereerd voetbal te kijken in Vak K. Ze “zijn schuldig aan de verloedering van de rechtsstaat,” aldus een kwade Jan in zijn column deze week.

Terwijl het tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen in de Tweede Kamer over het politieke proces tegen Geert Wilders ging, over de alsmaar toenemende criminaliteit en de moord op advocaat Derk Wiersum door de Mocro-maffia, zat minister van Justitie en Veiligheid Fred Grapperhaus achter zijn laptop voetbal te kijken. Een veel beter voorbeeld van het verval van de rechtsstaat is nauwelijks mogelijk.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Elite, establishment, Hypocrisie, Krankzinnigheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Halsema heeft eigen familie niet onder controle. Hoe moet zij dan Mocro-maffia onder de duim houden?

 1. Rensk. zegt:

  Idd wat een stel randdebielen. En dan hoor je Grappenhaus nog zeggen: dat degenen, die drug willen legaliseren leeghoofden zijn. Wel legaliseren van drug ben ik niet voor en is geen oplossing, maar zijn benoeming van leeghoofden slaat geheel op zijn eigen persoon. De man weet totaal niet waar hij mee bezig en komt amper uit zn woorden. Als er 1 leeghoofd is dan is hij het wel. Een advocaat dood en meneer gaat voetbal zitten kijken voor de ogen van heel Nederland. Hoe leeghoofdig kun je verder nog zijn meneer Grappenhaus!!!!!! Het interesseert ze geen klap. Hij met zn: nou woede heb ik wel, maarik vooel meer verdrietjes. Ik zie dat de man helemaal niks voelt. Niks Nada.En in dat heb ik altijd 99 procent zekerheid. Net als die Imam die voor de buis kwam in Nieuwsuur en schijnheilig deed alsof ie het erg vond wat daar in het Haga gebouw gebeurd. Ik zei het al in mijn omgeving, maar ik moest niet zo achterdochtig zijn. Later blijkt maar weer dat als ik achterdocht voel het praktisch altijd terecht is. Heb hele fijne voelsprieten ontwikkeld. Dat hele gebeuren in Den Haag is killing voor alle nette burgers. Op een schip met een gat erin en allemaal erin duwen en de zee opsturen. Ben je er maar voorgoed vanaf. Walgelijke lui. En ik zeg hier met 1000 procent zekerheid: ze gaan dit niet oplossen en waarom niet?omdat ze ongelofelijk stupid zijn en leeghoofdig.Wat er niet inzit komt er niet uit. Triest is dat ze van zichzelf denken dat ze geweldige werkers zijn. Dat we blij mogen zijn dat we iedere dag op de buis geconfronteerd worden met hun belachelijke stupiditeiten.

  Like

 2. droevige mof zegt:

  De regionale rechtbank van Berlijn deed een verbazingwekkende uitspraak (27 AR 17/19): De politica van de Groenen Renate Künast was in een ingezonden brief “stuk stront” en “oud groen vuil varken” genoemd. De rechters spraken dat de opmerkingen onder de vrijheid van meningsuiting vallen.
  Waarom noem ik dit hier? Alleen zo….Omdat het zo ongewoon is…
  https://www.merkur.de/politik/renate-kuenast-gruene-klagt-erfolglos-wegen-hasskommentaren-nun-bekommt-sie-hilfe-zr-13019325.html

  Like

 3. Gerrit zegt:

  Rutte praat het voetbal kijken door zijn ministers weer goed.Maar het toont gewoon minachting voor de kamerleden die het woord nemen. Wanneer worden de telefoons en laptops eens uit de kamer geweerd? Ze zijn altijd met hun telefoon in de weer. Wat is er belangrijker, de telefoon of het uitoefenen van het kamer lidmaatschap en het luisteren wat er gezegd wordt.?

  Like

 4. Kuu zegt:

  Femke heeft ook haar meneer Oeeeeeiii (of is het Ei) niet onder controle.

  Like

 5. Proefwerkje voor kabinet:
  vraag een: wat is belangrijker voor u op dit moment?
  0 voetbal
  0 debat
  0 pause

  vraag twee:
  0 vul in als u een vraag gemist hebt
  0 vul in als u de vraag niet heeft begrepen
  0 vul in als u niet weet waar het vorige punt over ging
  0 vul in als u de rest van het debat niet zou willen volgen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s