Aan Hugo de Jonge

Screenshot_52

(Door: Jan Dijkgraaf)

In ruil voor het verzwijgen van het echte probleem werken twee NRC-miepjes graag aan uw verkiezingscampagne mee

Beste meneer De Jonge,

In oktober 2018 stond staatssecretaris Mark Harbers op het punt om namens het kabinet Rutte-III het meest verstrekkende Kom Maar Binnen Met Je Knecht-pact in de Europese geschiedenis te ondertekenen: het Verdrag van Marrakesh.

Er was nogal wat discussie over in ‘de maatschappij’.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, CDA, Demografie, Desinformatie, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse media, onwetendheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Aan Hugo de Jonge

  1. Tineke zegt:

    De leugen regeert,maar dat wisten we al.

    Het kost me steeds meer moeite om naar die schijnheilige,huichelachtige rotkoppen te kijken !

    Geliked door 2 people

  2. duinsnip zegt:

    We gaan er eerst maar eens van uit, dat geen enkele zichzelf nog respecterende boer ooit nog op deze verraderlijke kliek zijn stem uitbrengt. Dat geldt ook voor elke andere Hollander trouwens.

    Geliked door 1 persoon

  3. ccoyman zegt:

    ??

    ________________________________

    Like

  4. karton zegt:

    Laat u niet wéér beetnemen door één van de leden van de Haagse Maffia.
    Die zooi liegt álles aan elkaar ! Smeerlappen zijn het !

    Geliked door 1 persoon

  5. Rensk. zegt:

    Hij is die man met die bloemetjesschoenen. Vraag me af of die vent ook homo is. Straks zitten we met een hele batterij lesbische en homo ¨vertegenwoordigers¨ Hun toekomst staat in ieder geval vast als deze naieve ontwikkeling door gaat. En dat wordt een hele harde val.

    Like

  6. Hovawart zegt:

    Als aan het Binnenhof elke politicus gestikt zou zijn in een eerste leugen, dan had de Hofstad een groot mausoleum rijker geweest…..als liegen ondraaglijk zou zijn, had het al verboden geweest, maar als ik de huidige politici aanschouw dan vrees ik dat ‘liegen alsof het gedrukt staat’ een zéér lucratieve bezigheid is, en word men betrapt dan wacht er een elegante draaideur met portier en een zeer ruimhartige wachtgeldregeling.
    De grootste leugen is een klimaatleugen, dat de zeespiegel stijgt……….op getijdenwater, waar de waterhoogte van eb en vloed word bepaald door de (af)stand van de maan, en zelfs in hoogte en tijd verschilt van haven tot haven……..en alle landrotten trappen erin.
    Misschien kunnen we het tij nog keren, voordat we verzuipen in de leugens……

    Like

Plaats een reactie