“Duurzaam”. . .

Screenshot_86

(Door: “Elise Nijmegen”)

De wereld zou instorten als er geen zwart geld meer wit gewassen zou worden volgens onderstaand artikel. Met een interview met Spiro, die vergezeld wordt door HSBC Whistleblower Nicholas Wilson. Wilson, die aanhoudende misdaden onthult die door financiële instellingen worden begaan om het systeem te bespelen en de economie van de wereld overeind te houden. Wilson legt ook uit hoe meerdere regeringen en de media niet alleen medeplichtig zijn, maar misschien ook de grootste fraude in de wereld in de geschiedenis faciliteren.
www.worldunity.me

Soms komt er tussendoor ook nog goed nieuws, zoals onderstaand bericht. Salvini van Italië, Victor Orbán van Hongarije en de Franse Marion Marechal, het nichtje van Marine Le Pen, gaan samen een Europese Alliantie vormen. Begin februari is er, georganiseerd door “Natione Futura”, een “National Conservatisme” in het elegante Grand Hotel Plaza in Rome waar vele prominente mensen, waaronder Steve Bannon, aanwezig zullen zijn.
https://commonsensetv.nl

Sinds het politieke kartel heeft besloten dat mondiale economische belangen belangrijker zijn dan mensenlevens, is er een hoop veranderd. Kleine dingen zijn niet duurzaam en grote of mega-grote dingen schijnbaar wel en dus moeten alle kleine dingen, ondernemers, ZZP’ers en boeren langzaam maar zeker meer “verduurzamen” oftewel verdwijnen en daardoor krijgen de grootmachten nog meer macht over vele dingen.

De mondiale politiek heeft besloten voor u, of u het daar nu mee eens bent of niet. Agenda 21 van de Verenigde Naties heeft vele punten die terug te leiden zijn naar de huidige politieke waanzin waarin de waarheid onderdoet voor politieke correctheid of verdragen en resoluties. Megafabrieken, mega-grote steden, megawaterbedrijven, mega-autofabrieken, alles moet groot en onder leiding van…

In Agenda 21 staat o.a. dat het overgrote deel van de bevolking niet meer mag bestaan, zo’n 70% minder mensen zou duurzamer zijn en met dat in het achterhoofd lees ik vele berichten. De berichten over het levensgevaarlijke 5G, over menselijke leed na vaccinaties, over chemische middelen die in ons voedsel zitten en op het land gespoten worden, uitbraken van virussen en andere zaken…

Terug naar goede berichten. Dit uit eigen land. De boeren gaan weer naar Den Haag en ik zal er zeker weer bij zijn; het is grandioos om mee te maken en de boeren verdienen onze steun! Persoonlijk, en u vast ook, eet ik liever vers van de boer dan voedsel gemaakt in “duurzame” megafabrieken met weet ik veel wat voor al dan niet genetisch gemanipuleerde ingrediënten.

Wat al is voorgefabriceerd in fabrieken is over het algemeen genomen toch minder gezond dan vers van de boer. Wilt u in uw omgeving “terug naar de boer” zoals vroeger? U kunt een boerderij bij u in de buurt vinden die aan huis verkoopt op www.findfarm.nl

Bent u erbij in Den Haag om op te komen voor het voortbestaan van onze boeren? Met in het achterhoofd wat Agenda 21 van de VN zegt; en waar langzaam maar zeker naar toe gewerkt wordt, en dat geldt voor alle aangesloten landen, namelijk dat privébezit van een auto of een stuk land niet meer zal mogen.  Dat is niet “duurzaam” natuurlijk…
www.agrifans.nl

Een Frans meisje van 16, dat zei wat ze vindt, is nu ondergedoken. Ze vindt, net zoals zo velen, de islam een geloof van haat. Haat tegen iedereen die niet in de islam gelooft. Dat staat ook in de Koran, dat ze niet mogen verbinden met niet-moslims, en ze mogen er ook geen vrienden mee worden, laat staan met een niet-moslim trouwen… Niet moslims, zo staat er beschreven, moeten worden beschouwd als vijanden. Het meisje, Mila, was geadviseerd om maar niet meer naar school te gaan of om überhaupt nog buiten te komen. Ze kreeg 200 haatberichten/bedreigingen per minuut, en nadat haar school en privégegevens “gelekt” waren, verblijft ze verplicht elders…
www.google.co.uk

Asielzoekers misdragen zich in Nederland en in alle andere landen in Europa die hen met open armen hebben ontvangen. Asielzoekers in Nederland en in alle andere “open grenzen” landen hebben specifieke statistieken omhoog doen schieten. We krijgen er meer en meer en krijgen er meer en meer last van… In Grave worden buschauffeurs op lijn 99 al wekenlang belaagd door asielzoekers, misschien komt daar ook wel een aparte buslijn voor dat volk dat mijns inziens niet in Nederland thuishoort en zich niet weet te gedragen… Ze worden belaagd en geïntimideerd door zo’n 25 “asielzoekers” die niet willen betalen of willen afdingen of zich zeer agressief gedragen en sinds kort rijden er beveiligers mee. Ook Nijmegen wordt geteisterd door een groep asielzoekers.
www.omroepbrabant.nl

We raken langzaam maar zeker meer verstrikt in de EU/VN-dictatuur en de hoe krankzinnig het allemaal is, kunt u hieronder gedetailleerd lezen. Waanzin!!!
https://jdreport.com

De boeren hebben uw steun nodig. Niet alleen voor het feit dat de mondiale agenda van de VN hun voortbestaan bedreigt, maar ze bedreigt ook uw gezonde voedsel, uw verse zuivel, uw zo gewenste onbespoten of biologisch gekweekte fruit. Voor die paar mensen die iets tegen de boerenprotesten hebben en hun egoïsme voor het landsbelang en de toekomst van hun nabestaanden zetten; ik kan alleen maar zeggen: “Het is niet alleen een probleem voor de boeren, het is ook uw probleem en dat van uw (klein) kinderen die gezond en veilig willen en verdienen op te groeien”.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op “Duurzaam”. . .

 1. delamontagne zegt:

  Nu is ’t wel zo dat mensen die de mondvol heben over duurzaam, milieu, klimaat etc,etc dondersgoed weten dat hun leven niet duurzaam is, maar tijdelijk.
  En zo fanatiek als ze zijn, hun tijdelijke niet duurzame leven eindigt dan toch milieu bewust

  Geliked door 2 people

 2. delamontagne zegt:

  Mila, 16 jaar oud wordt met de dood bedreigd door ’t geleuf van Vreugde en Liefde

  https://www.marianne.net/societe/mila-16-ans-menacee-de-mort-pour-avoir-critique-l-islam

  Like

 3. Monalisa zegt:

  DNB: inkomstenbelasting kan omlaag

  AMSTERDAM – De economie van Nederland draait op dit moment goed, maar de regering doet er goed aan maatregelen te nemen om de groei ook in de toekomst te stimuleren. Den Haag zou onder andere de inkomstenbelasting kunnen verlagen. Dat zegt president van De Nederlandsche Bank (DNB) Klaas Knot in het actualiteitenprogramma Buitenhof.

  Knot geeft de Nederlandse economie op dit moment een 9 als rapportcijfer, verwijzend naar de lage werkloosheid en de staatsschuld. „Maar als je een 9 hebt, dan kan het alleen maar minder worden”, waarschuwt Knot. „De groei gaat afzwakken, dat kan niet anders. Je loopt tegen de grenzen van je capaciteit aan en de arbeidsmarkt is ontzettend krap.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s