Tweet Martin Bosma

Screenshot_45

NPO betaalde jihadbruid voor interview

“Een PVV’er wordt er meestal honds behandeld en afgebekt. Aanhangers van Brexit of Trump kijken ze op neer. Immigratiecritici worden weggezet als nazi’s. Maar. Jihadisten kunnen er gratis geld afhalen.”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Martin Bosma)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, NPO, publieke omroep, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Tweet Martin Bosma

 1. Trucker zegt:

  Verbaasd me hoegenaamd niet in het minste.
  We worden voorgelogen door pratende hoofden uit de mainstream media, de handlangers (lees spreekbuizen) van de overheid die één gezamenlijk doel hebben de waarheid aan banden leggen.
  We weten dat links tuig betaald wordt door schimmige organisaties (al dan niet gesubsidieerd door de overheid) of gewoon rechtstreeks uit een linkse partijkas (dus uiteindelijk ook geld van de belastingbetaler), om te gaan betogen of zware rellen te veroorzaken als er een rechts geluid te horen valt of als wij rechtsen op straat onze stem laten horen.
  Dat de mainstream maar al te graag zichzelf en hun broodheren plezieren is ook al langer bekend en, graag veel geld betalen aan lieden (AMOEBES die voor een paar zilverlingen hun eigen moeder zouden verraden) betalen om an tafel aan te schuiven en te schimpen op alles waar ze tegen zijn.
  Waar ze voor zijn moet absoluut door de strot geramd worden van de Zombies die met glazige ogen de lichtbak aanschouwen en alles opslorpen (als een spons) wat hun afgoden op tv neuzelen.
  Verklaar me anders eens hoe het komt dat Geert Wilders die letterlijk zijn leven op het spel zet minder kiezers heeft als pakweg een stel linkse nichten of een zogenaamde rechtse nicht (als Rutte) (overigs retorische vraag 🙂 )

  Geliked door 5 people

 2. Harry zegt:

  En we hebben al zo’n tekort aan instellingen die psychische patiënten kunnen begeleiden .
  We hebben hordes lui die ze totaal niet op een rijtje hebben .
  Geestelijk totaal verknipte gekken .
  De hele t.v. wereld met al zijn bekende en betaalde tafelheren en -dames , horen daar opgesloten te worden . Zoals een P.R.d.V., om maar één gestoorde te noemen .
  Haast alle cabaretiers , de “acteurs “ M/V en alle mengvormen daar tussenin , idem .
  Wat is er toch aan de hand , dat een groot deel van de Nederlanders in enkele tientallen jaren stapelgek geworden is ?
  Overbevolking ?
  Teveel aan informatie ?
  Het klimaat met bijbehorende spanningen ?
  Besmettelijkheid van de islam waanzinnigen ?
  Elektronica ?
  Iets anders ?

  Horen wij bij de bevoordeelden , dat we daar totaal geen last van hebben ?
  Werden degenen met een normaal gezond verstand niet altijd geroemd ?

  Geliked door 3 people

  • Nemesis zegt:

   Ja, wij die daar geen last van hebben zijn de bevoordeelden.

   Of die met een gezond verstand altijd geroemd werden, ben ik me helemaal niet zo zeker van, dikwijls werden ze ook net als nu door de psychisch gestoorde linke meute uitgescholden, mishandeld of erger.
   k hoop van harte, dat er al snel veel mensen hun gezind verstand zullen hervinden.

   Geliked door 3 people

 3. Hovawart zegt:

  Onze zuurverdiende belastingeuro’s wederom besteed (weggegooid) aan de leugens van de linksche Looney Brigade, de NPO is een steen des aanstoots, een rots der ergernis en een berg der struikeling, het verkopen van goedkope leugens die men eerst zelf duur betaald heeft, een hele dure vorm van satire, het gesubsidieerd bespotten van de maatschappij, iets anders kun je er niet van kneden.

  Geliked door 5 people

 4. En is die vergoeding ook van haar sociale dienst inkomen af getrokken.
  Want bij de traditionele Nederlander weet men de bijverdiensten nogal makkelijk te vinden, maar bij die kalifaathoeren schijnt dat wat moeilijk te zijn

  Geliked door 1 persoon

 5. Kuu zegt:

  Gisteren zag ik bij JInek:
  – man van PVV vertelde dat Wilders een remigratieplan gaat lanceren en dat zoveel migranten binnen laten niet kan, want onbetaalbaar. Hij kreeg weerwoord: u bent toch een warm mens, hoe kunt u dat doen?
  Ik zeg dan : een warm mens kan ook realistisch zijn, maar de linksen willen de realiteit niet, en die lui op de tv leven vaak in luxe,. Makkelijk praten. Salon socialisme!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s