Het is genoeg! Na publicatie van lijst met ondernemingen: Israël zegt samenwerking met VN-mensenrechtenbureau op

Screenshot_213

(Vertaling: E.J. Bron)

Nadat het VN-mensenrechtenbureau een lijst met 112 namen van ondernemingen publiceerde die actief zijn in Israëlische “nederzettingen” op de “Westelijke Jordaanoever”, zegt Israël de samenwerking op.

journalistenwatch

Nu lijkt de maat vol te zijn voor Israël. Het VN-mensenrechtenbureau onder verantwoordelijkheid van de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten, de Chileense socialist Michelle Bachelet, publiceerde een lijst met 112 ondernemingen die actief zijn in Israëlische “nederzettingen” op de “Westelijke Jordaanoever”. Meer dan 90 van deze ondernemingen komen uit Israël. De rest komt uit de VS, Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Thailand en Luxemburg.

Vandaag deelde de Israëlische regering wegens herhaaldelijke Israël-vijandige standpunten mee de samenwerking nu definitief op te zeggen.

“Met de publicatie van deze lijst heeft de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de VN elke geloofwaardigheid en capaciteit verloren om mensenrechten in onze regio te bevorderen”, verklaarde de diplomatieke vertegenwoordiging van Israël bij de VN in Genève volgens de “Spiegel”.

De constante anti-Israëlische agitatie bereikte eind 2019 met een vonnis van het Europees Gerechtshof nog een ander hoogtepunt. Het Europees Gerechtshof verplichtte handelaren om goederen uit Israëlische “nederzettingen” te kenmerken. Israël had in 2012 al meegedeeld de samenwerking met de VN-mensenrechtenraad stop te zetten. In 2017 kondigde Israël zijn uittreding uit de cultuurorganisatie van de VN (Unesco) aan en trad eind 2018 – de VS eveneens – uit. Israël beschuldigt de VN en haar organisaties van een intens diepe Israël-vijandige houding.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, antizionisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, islam-collaboratie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering. Bookmark de permalink .

25 reacties op Het is genoeg! Na publicatie van lijst met ondernemingen: Israël zegt samenwerking met VN-mensenrechtenbureau op

 1. Rensk. zegt:

  Goed zo. En Kaag als ongewenst persoon verklaren. Die zou van mij het land niet meer inkomen. De duivelse heks van het samengeraapte zooitje van verschillende nationaliteiten, die ze Palestijnen hebben genoemd

  Geliked door 6 people

 2. Henk.V zegt:

  Nederland zou haar lidmaatschap van de V.N. ook moeten opgeven, aangezien die organisatie wordt gedomineerd door de organisatie van islamitische staten, die islamitische opvattingen opgenomen willen zien in de doelstellingen van deze wereldorganisatie. Ooit lag het in de bedoeling dat de V.N een overleg orgaan zou zijn waarin de wereldvrede door voortgaand overleg zou worden bewaard.
  De organisatie is verworden tot een speelveld voor activisten.

  Geliked door 5 people

 3. Cathja zegt:

  Verstandig van Israël. Dit land wordt al jaren lang gekweld door die duivels binnen de VN. Altijd wordt Israël met resoluties om de oren geslagen, en zeer vaak ingediend door de vele afgevaardigden uit de moslimwereld.
  Mensenrechtenschendingen bijvoorbeeld…..; Israël zou op grote schaal de mensenrechten schenden…..
  Israël is echter het meest democratische land van het hele Midden-Oosten! In werkelijkheid zijn de buurlanden (en ver daarbuiten) stikjaloers op dit fantastische land, waar de ene na de andere uitvinding wordt gedaan. Welk land heeft meer octrooien op zijn/haar naam staan dan Israël?

  De SGP, de CU en de PVV hebben trouwens vragen gesteld over de laatste 112 resoluties, die ervoor gezorgd hebben dat Israël vanaf heden geen lid meer is van de VN.

  Stef Blok heeft nu iets uit te leggen. Ik ben benieuwd wat hij ervan zal maken.

  Geliked door 4 people

  • Anna zegt:

   U hebt helemaal gelijk maar wat betreft die vragen van SGP CU en PVV, dit zal wel weer met “ pappen en nathouden “ worden beantwoord.
   Politiek is z’on vuil spel geworden.
   Men durft in Nederland geen standpunt in te nemen. Want dat gaat ten koste van handel met islamitische landen. En daar komt al heel lang onze olie vandaan. En als je dit op de spits drijft dan zal “ onze heilige koe” ( auto) op stal moeten blijven.
   Denk maar aan de tijd van Joop de Uijl met de “ autoloze zondagen” Dat was het keerpunt met Israël “ pesten” tot die tijd was Nederland een supporter van Israël en terecht het was en is de enige democratie in het midden oosten.

   Geliked door 4 people

   • Tistochwat zegt:

    Anna 14 februari 2020 om 11:55

    Hoe was het ook alweer; islam in ruil voor olie, olie in ruil voor islam?
    Als we straks geen benzineauto’s meer mogen rijden, hebben we toch geen olie van die islamitische olieboeren meer nodig?
    Dan moet die hele islambende hier toch worden verwijderd?

    Like

 4. HenK zegt:

  de VN is helemaal KUT in alle opzichtten

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @HenK. De VN moet worden opgedoekt. De organisatie heeft in ieder opzicht haar relevantie verloren. Het is een zwaar corrupte bende van Derde Wereldlanden met een grote bek die geleid wordt door Arabisch en islamitische landen. Blanke westerse landen mogen wel voor deze zooi financieel opdraaien, maar hebben geen enkel baat bij de lidmaatschaap. Neem bijvoorbeeld UNESCO die voor wereld erfgoed moet zorgen. UNESCO was niet in staat om de Taliban te overtuigen cq. dwingen niet de Boeddha beelden van Bamyan te vernietigen. Allah is een primitieve hond en hij houdt niet van kunst. Wat heeft UNESCO gedaan om de Hellenistische stad Palmyra in Syrië te redden? En dan spreken wij nog niet over de Assyrische en Babylonische tempels van Ninneve en Nimrod en de artefacten in de museum van Mosul die door de beesten van Allah werden vernietigd. Onze zeer intelligente politieke leiders, die meestal in “goede huizen” met kunst en cultuur werden opgevoed, begrijpen nog steeds niet dat de VN zal geen Europees culturele erfgoed beschermen. De Mona Lisa, de Nachtwacht of de Dom van Koln wacht dezelfde toekomst als de Tempels van Palmyra, indien men blijft de bevelen van de VN volgen, en het ongedierte uit islamitische landen en Afrika onbelemmerd hier naar binnen laat. Het Verdrag van Marrakesh is goed genoeg om mee de kont te vegen, maar niet meer dan dat.

   Geliked door 4 people

   • Tistochwat zegt:

    R Thomasson 14 februari 2020 om 11:44

    Allah is een primitieve hond

    U beledigt onze trouwste vriend, de hond.
    Ik maak er dit van: allah is een primitieve kakkerlak.
    En zijn ‘profeet’ is een smerige, oorlogszuchtige pedofiel.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Zelfs dat niet, neem ik liever een stukje van een van de wekelijkse reclame blaadjes

    Geliked door 1 persoon

   • Klopt helemaal Heer Thomasson.
    Maar die zakkenvullers in Den Haag willen niks weten van het verlaten van de VN.
    De reden daarvoor is heel eenvoudig, namelijk als Nederland uit de VN stapt zijn er voor de afgeserveerde politicie geen banen meer te scoren in dat corrupte orgaan

    Geliked door 2 people

 5. Mary zegt:

  Als de uitvoerende club van de NWO agenda 21-30 wil de VN van het merendeel van de mensheid af…………..dus voor mensenrechten staan ze zeker niet.

  Geliked door 3 people

  • R Thomasson zegt:

   @Mary. U hebt het goed gezien. De VN is inderdaad een uitvoerende club van de BILDERBERG/NWO en zo ook de EU. Agenda 21- 30 is voor dit doel opgesteld. Hun slagzin is: “Divide et impera” een werkende tactiek nog uit de Romeinse tijd. Maar behalve het verdelgen van merendeel van de mensen, wil BILDERBERG/NWO (vooral in Europa) de rest wat overblijft tot loon- en Creditcard slaven veranderen. Daarvoor is de Kalergi-Plan opgezet.

   Geliked door 2 people

 6. scherpschutter1943 zegt:

  Helaas kunnen we kaag (nog) niet uit nederland weren.Maar dat komt nog wel.

  Geliked door 2 people

 7. Nachtkaarsje zegt:

  Misschien komt hier een profetie uit die opgetekend staat in de bijbel. De staat Israel zou een bepaalde tijd samenwerken met haar vijanden om tot een vergelijk te komen. Dat zou mislukkken en dan zou Israel zich afscheidden van deze vijand(den). Korte tijd later komt dan de ellende pas goed op gang voor de wereld.

  Geliked door 1 persoon

  • Anna zegt:

   Nachtkaarsje: Dit Klopt: Bileam profiteerde dat het ( Israël) een volk is wat alleen staat. Hier zien we dit stukje bij beetje gebeuren. En in het einde van deze periode van de wereld geschiedenis ( na + – 2000 Christendom) ( waarin we nu ongeveer zijn terecht gekomen ) zal Israël helemaal alleen komen te staan en alle volken zullen – op den duur -optrekken naar JERUZALEM om hun “ een lesje te gaan leren” De afloop is ook bekend. Lees Zacharia 14.
   De Bijbel is zeer actueel leg hem maar naast de krant.
   Wat in China gebeurt staat er ook in. ( pestilenties en hongersnoden/ Jemen sprinkhanen plagen/ Afrika aardbevingen vulkaan uitbarstingen enz enz …….Allemaal tekenen van God die over de wereld zullen komen in de eindtijd) Wat er met het klimaat aan de hand is wordt ook uitgelegd.lees Jes. 24!
   Let op Israël: dit land en volk zal in het grote herstel van de hele wereld een belangrijke rol gaan spelen, een centrale rol zelfs. Maar eerst zullen de plagen en oorlogen zelfs toenemen.

   Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Zou Israël zich er iets van aantrekken zouden de dorpen en steden niet meer kunnen bestaan. Enkele van de bedrijven zijn

  American Israeli Gas Corporation Ltd.
  Bank Hapoalim B.M.
  Bank Leumi Le-Israel B.M.
  Bank of Jerusalem Ltd.
  Bezeq, the Israel Telecommunication Corp
  Caliber 3 (anti terreuropleiding)
  http://www.caliber3range.com/
  Egged, Israel Transportation Cooperative Society Ltd.
  Israel Railways Corporation Ltd.
  (geen vervoer meer)

  de complete lijst
  https://www.middleeasteye.net/news/112-companies-linked-illegal-israeli-settlements-un

  Geliked door 3 people

 9. Peter zegt:

  Die hele VN is een grote bende en bestaat voor 99%uit islamisten,opheffen die Club met volgevreten parasiterende niksnutten kost klauwen met geld en doen niks anders dan haat zaaien .

  Geliked door 3 people

 10. verwardeman zegt:

  En wederom wordt bewezen dat de Joden een zeer intelligent volk zijn , ze laten zich niet
  eeuwig voor de gek houden , ze hebben al lang in de gaten dat die hele VN is verworden
  tot een NWO – moSSelknuffel club . ( vrouwenrechten en Saoedi Arabie ……………………).
  Lang leve Israel , naar de hel met die kutiSSlam !

  Geliked door 1 persoon

 11. Svalbard zegt:

  Er is helemaal niets illegaal aan de Israëlische nederzettingen in Judea en Samaria. De Joden wonen hier al duizenden jaren. De grootschalige deportaties van de Joodse bevolking, uitgevoerd door de genocidale Romeinse bezetters van het land, kon niet verhinderen, dat een klein deel van de bevolking zich er aan kon onttrekken. Deze Joden en hun nakomelingen zijn er altijd blijven wonen tot op heden. Dat ze na de Romeinen door steeds wisselende bezetters werden overheerst doet verder niet ter zake, feit is, dat de Joden de meest autochtone bevolking van Israël zijn. Dat heeft Engeland in 1917 ook erkend in de Balfour Verklaring.
  De voorloper van de VN, de Volkenbond, heeft dit ook heel goed begrepen. Tijdens de Conferentie van San Remo zijn in april 1920 dan ook juridisch bindende en onherroepelijke besluiten genomen. Het Britse Mandaatgebied werd toegedeeld aan een toekomstige Joodse Staat. In 1924 heeft Engeland al het gebied ten Oosten van de Jordaan onrechtmatig afgesplitst, dit gebied is het huidige Jordanië.
  Na de Tweede Wereldoorlog volgde de VN de ter ziele gegane Volkenbond op, en de VN moest alle besluiten van de Volkenbond overnemen. Dat er in 1947 een Verdelingsplan werd geïntroduceerd, om het gebied ten Westen van de Jordaan op te delen in een aparte Joodse Staat en een Arabische staat,is een inbreuk op de beslissingen, die tijdens de Conferentie van San Remo zijn genomen. Omdat ze juridisch bindend en onherroepelijk zijn, betekent het, dat de VN de schender van het Internationaal Recht is. Derhalve is er geen enkele grond, zowel juridisch als praktisch, om een aparte Palestijnse staat op te richten.

  Geliked door 2 people

 12. R Thomasson zegt:

  Er is geen reden voor Israël in deze “Mensenrechten club” van de VN te blijven. De meeste gezaghebbers in deze club komen uit primitieve landen waar mensenrechten helemaal niet bestaan. Landen waar ledematen worden afgehakt, vrouwen gestenigd, brengen van mensen naar de galg is een volksvermaak en soms, van tijd tot tijd, zijn ze ook kannibalen.
  Zo’n hoeder van “mensenrechten” is men liever kwijt dan rijk.

  Geliked door 2 people

 13. ronjaspers zegt:

  VERENIGDE NAZI,S.

  Like

 14. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Irritant dat de kreet “bezette gebieden” telkens weer wordt gebruikt, het zijn omstreden gebieden.
  Niet meer, niet minder.
  En nee, dat gaan ze niet opgeven, elke dag worden ze eraan herinnerd dat ze de Gaza strook hebben weggegeven en een ezel stoot zich in het gemeen slechts een keer aan dezelfde steen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s