Na de jongste mes-aanval in Londen: regering maakt wetten strenger

Screenshot_212

(Vertaling: E.J. Bron)

In Groot-Brittannië trekt de regering nu consequenties uit de jongste mes-aanval, waarbij zondagmiddag in een drukke winkelstraat in het zuiden van Londen drie voorbijgangers werden aangevallen. Nu moeten de wetten voor veroordeelde terroristen strenger gemaakt worden. Terroristische misdadigers worden in het vervolg niet meer automatisch vervroegd uit de gevangenis vrijgelaten, maakte de minister van Justitie, Robert Buckland, maandagavond duidelijk.

Duits - Zuerst

Volgens Buckland zouden gevangenen op z´n vroegst na het uitzitten van twee derde deel van hun straf ontslagen kunnen worden. Bovendien zou elke vervroegde vrijlating van tevoren door de reclassering worden beoordeeld. De nieuwe maatregelen moeten via een uitzonderingswet ingevoerd worden en ook gelden voor al gevangen zittende misdadigers.

Bij de dader van zondag ging het om de vervroegd vrijgelaten “islamist” Sudesh Amman (20). Hij werd na de misdaad doodgeschoten door de politie. Volgens de zender “SkyNews” kwam hij in januari na het uitzitten van de helft van een gevangenisstraf van ongeveer drie jaar vrij.

Premier Boris Johnson was daar verontwaardigd over en stelde de vraag waarom er geen strenger controlesysteem bestond om de geschiktheid van Amman voor een vervroegde vrijlating te onderzoeken. De rehabilitatie van “islamisten” zou “heel, heel hard en heel moeilijk zijn”, zei hij. Desnoods zou met het oog op de overbelaste veiligheidskrachten een “gevangenisvariant” beter zijn.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Criminaliteit, gezond realisme, Groot-Brittannië, Islam, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

15 reacties op Na de jongste mes-aanval in Londen: regering maakt wetten strenger

 1. flo zegt:

  Op straat aanwezig zijn, en/of winkelen wordt verboden, de moslim mag niet gehinderd worden door ongelovig vuil….

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Het komt echt zover dat men de doodstraf voor dit soort gevallen in gaat voeren. Men is er nog niet aan toe. Het duurt altijd zo lang voordat mensen door krijgen dat er geen andere weg is.
  Van mij mag het, maar dan ook alleen voor terrorisme wat zo klaar als een klont is wie het gedaan heeft. Ik die eerder altijd tegen de doodstraf was, Nu ben ik er voor en alleen in deze gevallen, waarbij er geen spoortje van twijfel is. Gegeven moment is het niet meer op te brengen al die lui in de gaten te houden en op te bergen. Met name als je weet dat ze gegeven moment weer op straat komen. Je moet ze nog onderhouden ook. Wat mij betreft weg er mee.

  Geliked door 2 people

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Je zou natuurlijk ook kunnen stellen dat het om te beginnen al absurd is dat iemand niet de straf die hem door de rechter is opgelegd uit moet zitten.
  De opgelegde straffen zijn om te beginnen heel vaak veel te laag, als ze dan ook nog eens een keer die straf niet voor de volle 100% uit hoeven te zitten blijft er helemaal niks over.
  In het geval van terroristen hebben die slechts zelden spijt van wat ze misdaan hebben en is het risico dat ze het opnieuw proberen onaanvaardbaar hoog.
  Naast straffen voor hetgeen is misdaan heeft een rechter ook een verantwoordelijkheid jegens de bevolking.
  Die dient beschermd te worden tegen deze psychopaten, medelijden is dus volslagen overbodig want als ze er mee wegkomen doen ze het morgen weer.

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Bevolking beschermen?…. hier in Europe beschermen ze liever de daders en zorgen ervoor dat ze een zo laag mogelijke straf krijgen. De slachtoffers (ALTIJD BLANK) daar maken ze geen woord aan vuil, want dat interesseert ze geen.. MOER!
   Ik hoop dat de opstanden hiertegen in geheel Europa niet meer lang op zich laten wachten.. want men is gewoon bezig de eigen bevolking uit te laten moorden!

   Geliked door 2 people

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  En daarbij wat Rensk. al zegt mag de doodstraf wel weer opnieuw ingevoerd worden voor deze gevallen, better safe than sorry

  Like

 5. scherpschutter1943 zegt:

  Ik ben voorstander van het standrecht als de dader ter plekke gepakt wordt. Dat betekent, ter plekke doden zonder proces. Doen de terroristen bij onschuldige mensen. Dus wie wil beren dat dit niet kan? Vanwege de menselijkheid? Het is juist onze menselijkheid waar de moslims op grote schaal misbruik van maken.

  Geliked door 4 people

 6. vangie1206j zegt:

  Ik vind de doodstraf een eis voor iedere terrorrist, pedofiel/kinder verkrachter.
  Ik vind dat elke asielzoeker waar hij ook vandaan komt bij de eerste misdaad het land wordt uitgezet.
  Hij of het land waar hij vandaan komt zijn uitzetting blokkeren draait hij de gevangenis in net zolang totdat hij terug gestuurd kan worden.
  En als laatste al het krapuul wat uit veilige landen asiel eist direct rechtsomkeer en verder geen euro aan spenderen.
  Zet mij maar op justitie ben duizend keer harder dan Orban en Salvini te samen.

  Geliked door 4 people

  • Joannes den Hollander zegt:

   ” Zet mij maar op justitie ben duizend keer harder dan Orban en Salvini te samen.”

   Helemaal mee eens vangie. Als de reageerders van Bron 5 jaar lang ons land mochten besturen zou het er heel anders uitzien.

   Geliked door 2 people

 7. verwardeman zegt:

  Zie de uitspraak van Putin , stuur ze naar God !

  Like

 8. Van mij mogen ze de lieden die er voor gezorgd hebben dat wij niet meer veilig over straat kunnen / veilig in ons eigen huis kunnen zijn, ook wel opknopen! Hun misdaden zijn nóg erger dan de mesincidenten! We kennen de namen, dead or alive!

  Geliked door 1 persoon

 9. Lucky zegt:

  Angstaanjagend
  Britse journaliste komt er achter dat haar geboortestad is overgenomen door radicale mozzlims

  Like

 10. kampersrene zegt:

  de gepaste straf voor de islamiet ” honderd maal schrijven ik zal het nooit meer doen ” in schoonshrift !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s