Laagopgeleide migranten hebben in het vervolg geen kans meer in Groot-Brittannië

Screenshot_242

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Groot-Brittannië verscherpt na de uittreding uit de EU de immigratiebepalingen voor buitenlandse arbeidskrachten drastisch. Vanaf 2021 treedt daarvoor een puntensysteem in werking. Om een arbeidsvisum te krijgen, moeten kandidaten bijvoorbeeld goed Engels kennen en een baanaanbod inclusief een desbetreffend jaarinkomen kunnen overhandigen. Het is het doel van de regering van premier Boris Johnson (foto) om de immigratie duidelijk te beperken. Te laag gekwalificeerde respectievelijk ongekwalificeerde migranten hebben zodoende praktisch geen kans om een langere periode in Groot-Brittannië te blijven.

politikstube

Het nieuwe immigratiesysteem zou zorgen voor een daling van het aantal immigranten, verklaarde de Britse minister van Binnenlandse Zaken, Priti Patel. Ze voegde er aan toe: “We maken een einde aan de vrije vestiging, pakken de controle over onze grenzen terug en houden ons bezig met de prioriteiten van de mensen.” Ze sprak van een “historisch moment”.

Na afloop van de overgangsfase moeten volgens de plannen van de Britse regering de nieuwe immigratieregels op 1 januari 2021 in werking treden. Het nieuwe systeem voorziet er in dat kandidaten een bepaald aantal punten krijgen voor hun competenties, hun kwalificaties en hun inkomen.

Het nieuwe systeem bestaat uit maximaal 20 punten wanneer de verdienste minstens de som van £ 25.600,- (€ 30.820,-) per jaar bedraagt. Nog eens 20 punten kunnen verdiend worden wanneer “passende competenties” bewezen kunnen worden of de kennis van de Engelse taal op het “vereiste niveau” ligt. Geschoolde krachten in zogenaamde tekortenberoepen kunnen extra punten krijgen. In totaal moeten kandidaten minstens 70 punten verzamelen.

“De visa worden alleen aan diegenen verstrekt die genoeg punten krijgen”, deelde de regering mee. Zodoende zou aan de “beste talenten” zoals “wetenschappers, ingenieurs en academici” voorrang worden gegeven. Het geldt als zeker dat het parlement het nieuwe immigratiesysteem ondersteunt, omdat de Conservatieven van premier Boris Johnson daar de meerderheid hebben.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Groot-Brittannië, Immigratie. Bookmark de permalink .

18 reacties op Laagopgeleide migranten hebben in het vervolg geen kans meer in Groot-Brittannië

 1. Cathja zegt:

  Nou, die komen natuurlijk naar Nederland toe. Hier krijg je geld zonder dat daar al teveel verplichtingen tegenover staan.

  Geliked door 1 persoon

 2. Monalisa zegt:

  dat zou ook in nederland moeten gelden, liever helemaal geen migranten meer. maar ja rutte blijft toch liegen

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Een normaal mens zou het toch niet kunnen accepteren , dat je dagelijks vele malen voor leugenaar uitgemaakt wordt en opsodemieteren .
   Rutte steekt heel anders in elkaar , die vindt zichzelf geweldig knap dat ie doorlopend kan liegen en gewoon kan blijven zitten .
   Bespottelijke toestand , toch ?
   Impeach de klootzak !

   Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    Het is jammer dat vele Nederlanders nog niet genoeg wakker zijn. Alles wat de oude garde en de kinderen van hun de Babyboomers hebben opgebouwd, is in 20 jaar afgebroken. Ik kan het begrijpen dat vele Nederlanders hun land verlaten en elders hun geluk gaan zoeken.

    Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  De Europese Unie zal wel snel een islamitisch opleidingscentrum gaan opzetten, (met Nederland voorop), om de laaggeletterden klaar te stomen voor een glansrijke carrière in de UK, of een levenslange uitkering en gepamperd leventje in een EU-lidstaat naar keuze bij minder-getalenteerden studiebollen…..
  (eigenlijk precies hetzelfde concept als de huidige penitentiaire inrichtingen, enkel de beroepsgroep en carrière verschilt, en gezien de recidive komt men er graag terug voor een bachelor of zelfs masters-titels, maar die kansenpareltjes willen ze vast niet hebben in de UK………Rutte en zijn kenniseconomie.

  Geliked door 1 persoon

 4. Mary zegt:

  Ha uitstekend geregeld het overgrote merendeel van de uitvreters die de EU club uitnodigt hebben een IQ van 60 of minder die blijven in ieder geval in de Europese dierentuin wat een zegening voor Engeland, misschien nog een paar lucratieve maatregelen om de reeds aanwezige een reden te geven om Engeland te verlaten zou helemaal mooi zijn.

  Geliked door 1 persoon

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Ach het zal meniet echt verwonderen als later blijkt dat die hoog opgeleiden nooit verder gekomen zijn dan de kleuterschool.
  Want school is school toch tegenwoordig

  Geliked door 1 persoon

 6. Marc zegt:

  Of … zou het CDA … Nee joh. Die doen zulke dingen niet. Of toch?

  Like

 7. Peter Selie zegt:

  Komen ze toch gewoon naar Nederland! Hoe lager het allooi des te meer zijn ze welkom.
  Hun ingericht huis en auto wacht immer op hen. Kom daar eens als werkende Nederlander ‘ns om.

  Peter Selie

  Geliked door 1 persoon

 8. Peter zegt:

  Kunnen ze hier ook 99% van die tandartsen en doktoren terug sturen ,gelijk mee beginnen Broekers Knol van de VVD ,de partij die ervoor zorgt dat alles binnengehaald wordt onder leiding van RUTTE .

  Geliked door 1 persoon

 9. Steven zegt:

  Die regels zouden toch allemaal niet uit moeten maken, want het zijn tenslotte allemaal kernwetenschappers en apothekers die naar Europa komen. Dus, die krijgen bij aankomst direct een verblijfsvergunning.
  Dat is toch allemaal even wat anders dan al die blanke tokkies, gabbers en flodders….
  Nederland houdt het liever bij imams die zeggen… “Ik ben hier de BAAS”

  Geliked door 1 persoon

 10. Tistochwat zegt:

  Mohammedaanse ‘migranten’ komen alleen maar om de boel uit te vreten en om ‘ongelovigen’ af te slachten.
  Als ik het voor het zeggen had, zou ik er niet één meer binnenlaten; ze gaan in hun eigen landen maar eens flink aan de slag om er wat van te maken.
  Dat is nuttiger dan de hele dag met je reet omhoog liggen op een mottig kleedje.

  Like

 11. Jean zegt:

  In België willen de groenen dat vreemdelingen onderwijs krijgen in hun eigen taal!!!
  Kan het nog walgelijker? Onze westerse seculiere samenleving moet kapot en zal kapot gaan als wij niet heel snel die groenen wegjagen.

  Like

 12. Jan zegt:

  Verrotte Ministerie Van Binnenlandse Zaken weigert openheid van zaken te geven over de meisjeshandel door Pakis, want ‘niet in het belang van het volk’

  Grooming gang review kept secret as Home Office claims releasing findings ‘not in public interest’

  The government is refusing to release official research on the characteristics of grooming gangs, claiming it is not in the “public interest”.

  Survivors accused ministers of making “empty promises”, while a man who prosecuted abusers in Rochdale called for the Home Office to “show some courage and publish” its findings.

  https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/grooming-gang-rotherham-review-home-office-findings-a9344896.html

  Like

 13. Pingback: Nigel Farage ondersteunt Johnson´s migratiepolitiek | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s