Nigel Farage ondersteunt Johnson´s migratiepolitiek

Screenshot_352

(Vertaling: E.J. Bron)

Migratiecontrole zou de hoogste prioriteit moeten hebben

Boris Johnson had aangekondigd om een puntensysteem voor immigranten in te voeren. Er dienen alleen nog maar gekwalificeerde mensen met vooruitzicht op een baan naar Groot-Brittannië te mogen immigreren. Farage ondersteunt dit: de migratiepolitiek zou helemaal bovenaan de agenda moeten staan.

Die Freie Welt

In Groot-Brittannië wordt het immigratiesysteem doorgelicht. Volgens de nieuwe plannen van de Britse premier Boris Johnson dienen alleen de “slimste en besten” via een puntensysteem naar Groot-Brittannië te mogen komen. Massa-immigratie in de lage lonen sector of in de sociale stelsels mag er niet meer komen [zie hier].

De vader van de Brexit, Nigel Farage, ondersteunt het plan van de premier en zijn medewerkers. De controle van de migratie naar Groot-Brittannië zou de hoogste prioriteit in de politiek van Boris Johnson moeten hebben, zegt hij [zie bericht “Breitbart”].

Volgens hem is het een belangrijke stap in de goede richting. De hoogte van het aan te geven minimuminkomen voor migranten die in Groot-Brittannië een baan moeten kunnen bewijzen, zou echter te laag zijn. £ 25.600,- bruto per jaar zou te weinig zijn.

Men zou moeten verhinderen dat migranten in het sociale systeem afglijden. Bovendien is een lager loon geen overtuigender bewijs voor een gekwalificeerde baan.

Nigel Farage ziet ook in de migratiepolitiek een reden waarom de Brexit door de meerderheid van de Britten zo gewild was. Men wilde het niet aan de EU overlaten om te beslissen wie er het land zou mogen binnenkomen en wie niet.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", gezond realisme, Groot-Brittannië, Immigratie, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op Nigel Farage ondersteunt Johnson´s migratiepolitiek

 1. Pietersen zegt:

  Wij moeten ons maar behelpen en hebben totaal geen immigratie en islambeleid. Niemand behalve Geert en Thierry durven dit aan de kaak te stellen.
  Alles is welkom in onze grote vreetruif en levenslang op de bank hangen wordt zelfs aangemoedigd omdat er geen eisen gesteld worden. Het Rijk heeft alles overgedragen aan de gemeenten en de gooien er met de pet naar.

  Geliked door 1 persoon

  • Svalbard zegt:

   En wat doen die gemeenten vervolgens?
   Ze verhogen de lokale belastingen weer, zodat u en ik moeten betalen voor die migranten, die bovendien ook nog eens voorrang krijgen voor het krijgen van een sociale huurwoning.

   Like

 2. immigratie kost 7 miljard euro per jaar en schaadt natuur en milieu

  Like

 3. Arthur Schop zegt:

  Heerlijk om nog eens een politieker met gezond verstand te horen.

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Onze bestuurders die de immigratie niet stoppen zouden de immigratie uit eigen zak moeten betalen, dan was het snel afgelopen!

  Like

 5. karton zegt:

  Er is geen enkel wel-denkend persoon te vinden die het NIET met de migratiepolitiek van Boris Johnson eens is. Wat ben ik jaloers op de Engelsen !!!!! Eindelijk leiders met enig normaal verstand, dit i.t.t. die bij ons, zónder enig nadenken lopend zij knikkend , buigend en “humble humble” lispelend achter Adolf Verhofstadt, Fransje Timmermans, Marietje Lagarde en meer van dat minnen soort, aan. Een mens-onwaardige vertoning !

  Like

 6. Eppo zegt:

  Hier halen Ze (PvdA/VVD) alles heen en binnen .
  Zelfs lui die geen eens kunnen lezen , schrijven of praten .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s