Laat u niet afleiden van de feiten!

Screenshot_144

(Door: “Elise Nijmegen”)

Voordat ik begin: even voor de mensen die door de MSM en de politiek ontzettend bang zijn gemaakt; er is geen reden voor paniek en benut deze tijd thuis voor de dingen die al lange tijd uitgesteld zijn en ga zelf op onderzoek uit op het internet. Hoe meer onderzoek u doet, hoe meer onthutst u zult worden en ook veel minder bang. Alles gaat over het corona-virus en alles wat gezegd wordt is bedoeld om u meer angst aan te jagen, waardoor uw gezonde verstand iets minder goed functioneert. Geloof me, dat zeg ik ook uit persoonlijke ervaring.

Leg alle zorgen van u af, u bent toch thuis en kijk naar de feiten, de nummers, de onderliggende oorzaken bij vele overledenen, de valse positieven en ga zo maar door. Het is bedoeld om u af te leiden van ander dingen zoals;

Het feit dat de VN meer geld wil van alle lidstaten. De VN, die Agenda 21 over de wereld wil uitrollen met de volledige medewerking van onder andere Nederland, dat samen met vele andere landen heeft getekend. De VN wil 10% van het jaarlijkse inkomen van alle lidstaten. Exit VN lijkt me een goed idee.
www.worldunity.me

Er zijn berichten uit andere landen, zoals het onderstaande, dat er tijdens de periode waarin de bevolking zit opgesloten 5G wordt geïnstalleerd. 5G, dat zeer schadelijk is voor de gezondheid van u en uw kinderen.
www.youtube.com

En ook uit Apeldoorn kwam een dergelijk bericht dat er 5G wordt geïnstalleerd.
www.facebook.com

En op ander plaatsen in Nederland; wéér tegen de wil in van de bevolking…
https://jdreport.com

Ondertussen wordt het corona-virus door gehyped en moet alles wijken voor een virus dat geenszins het aantal doden veroorzaakt als de normale griep en niet eens meer echt gevaarlijk blijkt te zijn. Misschien zien globalisten het als de weg naar de communistische maatschappij, waarin uw gedrag bepaalt wat u wel en niet mag. Misschien in het kader van “een beetje privacy” kunt u uw mobiele telefoon voortaan maar beter gewoon thuislaten als u de deur uitgaat aangezien Google dus nu in 131 landen de locatiegegevens van mensen vrijgeeft om te zien of zij zich wel aan de zelf isolerende regels houden. Terwijl er ook landen zijn die gewoonweg niet meedoen…
www.silicon.co.uk

Hieronder iemand die in de medische wereld werkt en haar mening heeft over het corona-virus.
www.youtube.com

Hier iemand die ervan overtuigd is dat het corona-virus op vele plekken dienstdoet als dekmantel voor de patiënten die eigenlijk lijden aan de gevolgen van de gevaarlijke gevolgen van de 5G straling. De symptomen zijn namelijk hetzelfde én de hotspots van uitbraken zijn toevallig op plaatsen waar 5G áán stond. Ook in Nederland.
https://youtu.be

Als het goed is, zijn we af van de “Green Deal” van Timmermans, aangezien die, zo laat onderstaand artikel ons weten, in strijd is met het EU-verdrag.
https://jdreport.com

Er zijn al meer dan een miljoen banen verloren gegaan in Europa in de laatste twee weken en het aantal bedrijven dat failliet gaat zal alleen nog maar gaan toenemen, zegt ETUC-secretaris-generaal Luca Visentini, aldus Euronieuws.
www.breitbart.com

Misschien is er wel iets anders ook aan de hand en ligt de werkelijke reden in onderstaand artikel, waarin een heleboel wordt uitgelegd, een complete lijst over een aantal termen die handig zijn om te weten.
www.ellaster.nl

Laten we vooral niet vergeten in deze tijden hoe Nederland is ontstaan, wat ervoor gedaan is om ons in vrijheid te laten leven. Vrijheid die nu afgepakt is door de politiek, die nu, nadat niemand meer in de klimaatwaanzin geloofde, plan B heeft ingezet, of zo lijkt het…

Vrijheid, u merkt dat nu, is zeer waardevol, niet vanzelfsprekend en daarom moeten we er samen voor zorgen dat de waarheid gezegd wordt, keer op keer op keer. Dus deel zoveel u kunt de berichten waarvan u denkt: dát zou iedereen moeten weten, iedereen heeft nu toch tijd om het één en ander te lezen en wijzer te worden en hun kinderen goed en patriottisch te onderwijzen en laten we als een wakkere samenleving uit deze corona-hysterie tevoorschijn komen.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Laat u niet afleiden van de feiten!

 1. danny zegt:

  Die VN nazi’s kunnen van mij allemaal opgeruimd worden. Stelletje communistische idioten. ons willen opsluiten, zijn ze helemaal belazerd.
  Druist allemaal in tegen tegen de ‘democratische orde ‘.
  Corrupte Hufters!

  Geliked door 2 people

 2. Diana Steijn zegt:

  Wat Elise zegt over de VN roep ik ook al lange tijd De VN is niet meer waar het voor opgericht is maar gedraagt zich als een wereldmacht die de wereldheerschappij opeist Zo snel mogelijk er uit!

  Geliked door 4 people

 3. Luchtpint zegt:

  De moderne mens wordt in snelheid genomen door een virus dat zich heeft verspreid vanuit China. Dat is zo’n beetje het enige waar ik echt in geloof. En dat de Chinezen met hun beschimmelde communistische propagandaleugens ons nu proberen te paaien om zgn. de grote redder uit te gaan hangen terwijl het probleem in China zelf niet eens controle zou zijn herbevestigt wat mij betreft dat idee.

  Eigenlijk hebben ze van ons allemaal Chinezen proberen te maken hier in het Westen : willoze slachtoffers van leugens die we al opgelepeld kregen door onze eigen leiders krijgen nu nog een extra dimensie vanwege de corruptie van de WHO, dat dik door de Chinezen betaald wordt om van alles onder de mat te vegen dat we maanden geleden al moesten weten.

  En dat we geen hoogte krijgen van de situatie heeft alles te maken op dit moment met de manier waarop de landen in Europa doden, besmettingen en genezingen tellen : er zit gewoon geen klare lijn in de ontwikkelingen. In Duitsland worden veel meer testen uitgevoerd dan in de andere landen. Sommige landen gooien al hun doden op één hoopje in de statistieken, zowel diegenen, die aan het coronavirus zelf zijn gestorven als die, die door complicaties van andere onderliggende ziektes al een verhoogd risico op sterven hadden met het virus. En wie niet getest wordt en milde symptomen heeft komt de statistieken niet in.

  Op die manier wordt het nooit wat met verregaand onderzoek te verrichten naar de eigenschappen van dat virus. Er zijn waarschijnlijk verschillende stadia waarin dat virus echt een probleem wordt en die worden waarschijnlijk trapsgewijze opgebouwd, maar niemand kan dus echt achterhalen wie, hoe wat, waar of wanneer en hoe snel je zo’n infectie oploopt en hoe snel het zich ontwikkeld in je lichaam. En dat heeft alles te maken met het feit dat er geen eenduidig beleid bestaat om statistieken te verzamelen op een gestandaardiseerde manier, iedereen in Europa doet zomaar wat.

  Zo zie je toch maar hoe een minuscuul organisme de boel kan om zeep helpen in de 20e eeuw.

  Geliked door 2 people

 4. sweetheart zegt:

  Thanks

  Like

 5. malsion zegt:

  Bedankt Elise.
  Ik heb de begrippenlijst naar Word gekopieerd en zal die gebruiken als het te pas komt.
  Vivat.
  malsion@orange.fr

  Geliked door 1 persoon

 6. Republikein zegt:

  Welkom in de wereld.

  Like

 7. Wim zegt:

  Alweer zo’n hysterisch stuk van Elise Nijmegen. “5G, dat zeer schadelijk is voor de gezondheid van u en uw kinderen”, een alarmistische bewering waar geen enkel bewijs voor is. Met een link naar een of ander hysterisch wijf dat beweert dat 5G “will kill us all”. Daarna een link naar een al even hysterisch wijf op faecesbook, dat beweert dat 5G voor nog meer zieke mensen zal zorgen, en: “Stralingsziekte veroorzaakt bloedneuzen, droge huid, longbeschadiging). Waarmee dat mens aangeeft er geen bal van te begrijpen, want 5G kan NOOIT stralingsziekte veroorzaken, daar is de frequentie miljarden keren te laag voor! Laat anders maar eens een wetenschappelijk artikel in een gerenommeerd, peer-reviewed tijdschrift zien, waarin staat dat 5G stralingsziekte kan veroorzaken.

  Maar nee, je wijsheid halen van YouTube en Faecesbook, ja, dat zijn pas betrouwbare bronnen!

  Het is ironisch: dezelfde mensen die – terecht – te keer gaan tegen de klimaathysterie met allemaal gloom and doom scenario’s van dat de wereld binnenkort zal vergaan, doen in feite precies hetzelfde: proberen paniek te zaaien met volkomen uit de lucht (of Internet) gegrepen beweringen van vreselijke gevaren die 5G met zich mee zou brengen. Waarbij ze er duidelijk blijk van geven dat ze totaal niets begrijpen van de wetenschappelijke achtergronden, en alleen maar andere paniekzaaiers, die je uiteraard overal op Internet kunt vinden, kunnen napraten. Het valt me op dat het, net als de klimaathysterie met Greta Thunberg, Luise Neubauer, extinction rebellion etc., vooral vrouwen zijn, niet gehinderd door enige relevante kennis, die zich in dit soort onzin laten meeslepen.

  Geliked door 2 people

 8. Lucky zegt:

  Duidelijke uitleg over Covid19

  Het coronavirus is niet hetzelfde als de griep. Het is erger.

  Like

 9. Een pandemie is een epidemie die zich over heel de wereld verspreid, dat kan alleen in zo’n korte tijd als het extreem besmettelijk is, bijvoorbeeld omdat mensen die zelf nog geen symptomen ervaren het al wel kunnen verspreiden.
  Het filmpje van @Lucky uit Italië met wanhopige doctoren en verplegend personeel toont aan dat het geen ‘griepje’ is.
  Dat het in Italië zo om zich heen grijpt zou je nog kunnen denken dat het maar een gebied is, maar nu gaat het in New York ook crescendo. (en naar het schijnt in Equador ook)
  Dat heeft niks te maken met “bang maken” maar met gezond verstand.

  Like

  • Mike zegt:

   Bijna allemaal oudjes die al ziek waren en mensen met overgewicht, om nu zulke drastische maatregelen te nemen is echt overdreven en al die free lancers, eenmanszaken gaan allemaal kapot, nemen gezinnen mee in hun ondergang door foute beslissingen van deze regering!

   Like

 10. marijke zegt:

  beste wim : dan zou ik als ik U was, deze link maar even bekijken, slechts 14 minuten, maar supergoed en duidelijk uitgelegd, waarom U ONGELIJK zult hebben !
  Veel plezier en kennis toegewenst….

  Like

 11. Wim zegt:

  Ik wilde net die video gaan bekijken, krijg ik de melding: “Deze video is verwijderd wegens schending van de servicevoorwaarden van YouTube.” Het plaatje zag er overigens ook al niet erg serieus uit, in boulevardblad-stijl, met schreeuwende koppen. Niet het soort bron waar ik veel waarde aan zou kunnen hechten…

  Like

 12. marijke zegt:

  Wim : blijkbaar was ie dan toch wel ` zo waardevol “ genoeg om m te verwijderen……..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s