CHAZ-Warlord is “islamist” – Wordt Antifa-land een islamitische staat?

Screenshot (20)

(Vertaling: E.J. Bron)

Warlord is “islamist”

In Seattle veroverde de gangsterrapper Raz Simone samen met de Antifa een eigen gebied: de Capitol Hill Autonomous Zone (CHAZ). Daarvoor had de Democratische burgemeester de politie uit het gebied teruggeroepen.

Blick Oostenrijk

De bevolking lijdt onder de terreur van de veroveraars. Sinds 8 juni bepalen verkrachtingen en afpersing van beschermingsgeld het leven in de zone. Nu blijkt dat de leider Raz Simone contacten met “islamisten” onderhoudt.

Eis: staatsburgerschap voor illegale immigranten

De start naar de eigen staat blijft stuntelig verlopen. Onlangs eisten de bezetters, die onder het commando van de gangsterrapper Raz Simone staan, dat de VS de op dit moment 22 miljoen illegale inwoners allemaal het staatsburgerschap moet verlenen. Terwijl ze volledig afhankelijk zijn van d eVS en waarschijnlijk nauwelijks in de positie verkeren om eisen te stellen. Onlangs nog moesten de zogenaamde revolutionairen de brandweer naar het gebied, dat zich over zes woonblokken uitstrekt, laten komen. Ook wat betreft levensmiddelen is men in de CHAZ aangewezen op steun van buitenaf. Onlangs probeerden de autonomen een autozaak te bestormen. Pas toen de eigenaar met een wapen dreigde, droop de meute weer af.

De Warlord als waardevolle lieveling van de Democraten

Hoewel Raz Simone de VS haat, bezit hij ontelbare wapens, luxe auto´s en bovendien onroerende goederen ter waarde van meerde miljoenen dollar. Deze rijkdom komt niet zomaar uit de lucht vallen. Zo zou hij van de stad Seattle $ 82.000,- subsidie hebben gekregen voor de bouw van een eigen opnamestudio. Hij geldt als de lieveling van de Democraten. Voor hem en zijn beweging riep burgemeester Jenny Durkan de politie uit het gebied terug. Maar de gangsterrapper krijgt niet alleen ondersteuning van de linkse gemeenteraad van Seattle, maar ook van islamitische zijde.

Screenshot (21)

Doel: Islamitische staat

Ook in zijn rap-video “Fingeroll” , waarin een blanke vrouw door een zwarte bende wordt verkracht, laat Simone traditioneel Arabisch geklede mannen zien. Nu blijkt dat de gangsterrapper in werkelijkheid ondersteuning uit Dubai.

Raz Simone zou deel uitmaken van de “islamistische” groepering “Manifesto, Washington State”. Die bestaat uit zwarte moslims en streeft volgens berichten naar een onafhankelijke islamitische staat voor zwarten. Nu beschikt Raz Simone over een eigen territorium en gewillige helpers. Wordt CHAZ dus een islamitische staat? De eis naar het staatsburgerschap voor illegale immigranten komt met het oog op deze vraag nu in een nieuw licht te staan. Raz Simone zou door het radicaalislamitische regime van Dubai gefinancierd worden.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Black Lives Matter", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, dictatuur, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Racisme, Rotzakken, Salafisten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

28 reacties op CHAZ-Warlord is “islamist” – Wordt Antifa-land een islamitische staat?

 1. M. De jong zegt:

  Een eigen islamitische staat…zou Trump dit toestaan c.q. Laten gebeuren?

  Like

  • Corrie Bruin zegt:

   Trump zal wel moeten net zo als wij de Nederlanders die door een stel criminele onder de duim gehouden worden.

   Geliked door 1 persoon

  • hans-e-pans zegt:

   Trump zal dit tot aan de verkiezingen zijn gang laten gaan, om de Amerikanen die nog twijfelen of ze op hem gaan stemmen, te overtuigen wat Amerika te wachten staat als er een Democraat precident van Amerika zal worden.

   Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  Democraten zijn landverraders !!

  Like

 3. flo zegt:

  Ja, de moslim ratten hebben hun tijd afgewacht en gezien hoe week en slap de walgelijke linkse massa is. Ze hebben ze nog nodig om het islamtische pad van dood en verderf te effenen.
  Die nutteloze ongelovige nikker rapper met zn poen en apen hersens gaat er aan als hij niet meer in het pislam straatje past.
  Ook hier gaat het snel…. blijf alert op het zwart getinte ratten volk om je heen….

  Like

 4. Ben zegt:

  De aanval op de westerse wereld wordt voortvarend voort gezet.

  Like

 5. Gienekehado zegt:

  Alles wat niet-Blank is kan zich als groep keren tegen die VERDERFELIJKE Blanken! Hier 1 van de velen in Chicago die maandagochtend ‘niet op het werk zullen verschijnen’!! Hoeveel dooien zullen het worden dit weekend 10, 20, 30….
  https://www.msn.com/nl-nl/entertainment/nieuws/rapper-tray-savage-26-doodgeschoten-in-chicago/ar-BB15KczD?ocid=spartandhp

  Like

  • flo zegt:

   Hoe meer rappers er kapot gaan hoe beter, uiteindelijk en over het algemeen decimeert de makak zijn eigen soort, helaas gaat het ook ten koste van de normale mensch…. de communistische chaz of chop waanzin vernietigt zichzelf, hopelijk met veel daar verkerende nuttelozen blm primitieven👍🏿

   Like

 6. Gienekehado zegt:

  Ondertussen in Brugge (BE); (door “verwarde man”!!!
  Brugse burgemeester Dirk De fauw neergestoken: “Hij heeft enorm veel geluk gehad”

  Like

 7. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/06/20/un-shares-antifa-flag-tells-u-s-antifa-has-right-to-freedom-of-expression-and-peaceful-assembly/

  VN deelt Antifa-vlag, zegt dat Antifa het recht heeft op ‘vrijheid van meningsuiting’, ‘vreedzame vergadering’

  ‘Experts’ van de Verenigde Naties sloegen de oproep van president Donald Trump om Antifa te bestempelen als een terroristische organisatie, en beweerden dat dit het recht op ‘vreedzame vergadering’ van Antifa zou ondermijnen – ondanks vele gevallen van geweld door de extreem-linkse anarchocommunistische groep.

  Vrijdag plaatste het VN-bureau in Genève (UNOG) de vlag van Antifa op hun officiële Twitter-account en zei dat een groep mensenrechtenexperts van de globalistische organisatie “diepe bezorgdheid had geuit over een recente verklaring van de Amerikaanse advocaat” -Algemeen die Antifa en andere antifascistische activisten omschrijft als binnenlandse terroristen en zegt dat dit het recht op vrijheid van meningsuiting en van vreedzame vergadering in het land ondermijnt

  Like

 8. Willem zegt:

  BLM + links/antifa + islam + immigratie + een heel zooitje illegale wapens + de orkestratie van de Westerse elite/Coudenhove/kalergieplan = een gouden toekomst voor het Westen, welvaart voor iedereen, het zal opbloeien als nooit tevoren. Het is alleen wel erg wennen aan de oproep tot gebed dat versterkt door de luidsprekers de wijk in galmt, alleen in corona tijd zeiden ze en dat geloofde natuurlijk iedereen, maar ja, dan blijft het toch doorgaan, vrijheid van godsdienst is een groot goed. De kruik gaat een aantal keer te water tot……… en wat hebben we dan? Kijk eens naar chaz, Over een paar jaar hier in Nederland.

  Like

 9. roheline1 zegt:

  Trump even bellen, die laat het leger wel even orde op zaken stellen……

  Like

 10. jantjeuitnl zegt:

  Hebben ze daar het gas, water, licht en internet al afgesloten?

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Dat was een ding waar Ik een paar dagen geleden al aan dacht Jantje.
   Op een moment gaat dat gebeuren en wordt de paniek groter en groter en zullen een aantal meelopers de pijp aan Maarten geven want als het moeilijk wordt zijn er velen die afhaken

   Like

 11. delamontagne zegt:

  DE TUINMAN VAN DE INDEPENDANT REPUBLIC “chaz” in Seatle………..
  Meet the Farmer Behind CHAZ’s Vegetable Gardens

  De Democratische burgemeester die alles goed vindt, neemt ook een kijkje………………..
  Mayor Jenny Durkan

  @MayorJenny

  Earlier today, I visited the #CHAZ and met Marcus Henderson, the person behind the new community garden popping up in Cal Anderson Park. Read more about Marcus and the work that’s gone into creating the gardens: https://www.thestranger.com/slog/2020/06/12/43897621/meet-the-farmer-behind-chazs-vegetable-gardens

  https://pbs.twimg.com/media/EaXRo8zU8AU2udd?format=jpg&name=900×900

  Like

 12. kampersrene zegt:

  commentaar bij die foto…..met wat zijn we toch bezig Allah is een sprookje niemand hecht daar geloof aan enkel de meest debielen en de gelukszoekers en profieurs….dat is ook de reden waarom wij naar het westen komen met ons sprookje wij willen zoveel mogelijk bekeren zodat wij het goed zullen hebben

  Like

 13. Jan zegt:

  De situatie in VHAZ/CHOP normaliseert met de dag, meer schietpartijen en andersoortig geweld

  Multiple shootings have been reported in the lawless “CHAZ” area of Seattle just days after two people were shot there, one of them fatal.

  A man who was filming had his phone taken by one of the CHAZ “protesters” who was demanding that he delete his footage. The idiot thief did not realize that it was livestreaming and continued to film from the stolen phone, also broadcasting his face.

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/06/breaking-another-shooting-lawless-chaz-streamer-phone-stolen-goon-demanding-erase-evidence/

  Like

 14. Jan zegt:

  Politiewoordvoerder per direct ontslagen omdat hij weigerde over het racisme in de gulag, herstel, in Utopia te liegen
  https://www.kiro7.com/news/local/seattle-police-union-expelled-large-labor-group/MFA34VW26NERNMR72DYTVUEY4I/

  Het Paradijsje

  Like

 15. Jan zegt:

  Bikers for Trump – Boots On The Ground, Proud Boys en diverse andere groeperingen hebben te kennen gegeven dat zij CHOP komen uitmesten
  ‘Burgemeester’ krijgt het benauwd en kondigt aan zelf maatregelen te nemen (bang voor verlies baantje na heulen met de terroristen?)

  “We informed Seattle Police Department that we were prepared to clear out the domestic terrorists peacefully and remove debris. We have seen rapes, assaults, and murderous shootings plague this so called “carnival like atmosphere” that was described as a “summer of love” by the Mayor of Seattle. My family did not escape Fidel Castro’s brutal regime to sit idly by while we watch these domestic terrorists create a Marxist maelstrom of depravity in the Pacific Northwest and beyond.”
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/06/patriot-groups-announce-stand-ready-retake-chop-zone-seattle-mayor-not-act/

  Seattle will move to dismantle ‘CHOP’ zone after shootings, mayor sayshttps://t.co/jdIvWGy8bC

  — 🇺🇸 🐈Wednesday 🐈🇺🇸 (@613wednesday) June 23, 2020

  [https://youtu.be/blBIfNyzKnY]

  Like

 16. Jan zegt:

  BLM, een blanken hatende terreurgroepering wil een exclusieve zone in Washinton alleen voor zwarten. Zo val je dus door de mand

  https://twitter.com/hashtag/BlackLivesMatterDC?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

  Like

 17. Pingback: Schietpartijen en doden: Antifa-land moet opgeheven worden | E.J. Bron

 18. Jan zegt:

  De zwijnenstal wordt opgeruimd maar ‘burgemeester’Jenny Durkan gaat nog eens in gesprek met de terroristen

  2:53PM – There is a meeting with @MayorJenny and unidentified group of people representing the CHOP ZONE at a nearby church. They are not allowing livestreaming from inside the meeting, so we’re waiting for people to come out.

  Watch: https://t.co/xSqD2TPTSn#seattleprotest

  — Seattle Protest Network (@SEAProtestNet) June 26, 2020

  Like

 19. Jan zegt:

  Portland-zwijnenstal

  tronies

  zombies

  het geestelijke niveau van de terroristen (nooit van belastingen gehoord)

  Like

 20. Jan zegt:

  Minneapolis wordt een communistische heilsstad

  BREAKING: Minneapolis Unanimously Approves Abolishing Police Force

  a draft amendment suggests replacing the police force with a “Department of Community Safety and Violence Prevention.”
  ….
  https://bongino.com/breaking-minneapolis-unanimously-approves-abolishing-police-force

  Het ontgaat mij volledig waarom Trump deze gekken niet laat arresteren en voor de rest van hun leven in hun cel laat rotten

  Like

 21. Jan zegt:

  Mooi voorbeeld waarom socialisten imbecielen zijn, hier een BLM’er, geen argument, alleen krijsen, niet luisteren

  Like

 22. Jan zegt:

  LOL

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s