Ook vrouw van Thilo Sarrazin stapt uit de SPD: “De voormalige volkspartij muteert tot een sekte”

Screenshot_108

Ursula en Thilo Sarrazin.

(Vertaling: E.J. Bron)

Uit protest tegen de “absurde uitsluiting” van haar man heeft nu ook de vrouw van de voormalige Senator Financiën van Berlijn en bestsellerauteur Thilo Sarrazin, Ursula Sarrazin, haar SPD-partijboekje ingeleverd. Haar motivering laat aan duidelijkheid niets te wensen over: “Nu weet iedereen dat je in de SPD niet meer mag discussiëren over de dringende problemen van het heden, migratie en islam.

Op de voorbije uitsluitingsprocedure bekritiseert mevrouw Sarrazin dat de voorstanders van uitsluiting van haar man “”niets te bieden gehad zouden hebben aan kennis en argumenten.” En: “De oplossingsvoorstellen van mijn man zijn taboe. De voormalige volkspartij SPD muteert tot een sekte.”

Met het oog op het voortschrijdende realiteitsverlies, bekritiseert mevrouw Sarrazin, zou de SPD inmiddels bijna een gevaar worden: “In de SPD zal alleen nog maar te horen zijn dat migratie in principe goed is, omdat ze immers zo divers is dat de islam onschuldig en goed integreerbaar zou zijn (…). Dat leidt tot ontkenning van de daadwerkelijke problematische gegevenheden, tot illusies en tot ideologieën, die uiteindelijk over alles en iedereen uitgestort zullen worden. Wie zo reageert en macht uitoefent, richt grote schade aan. Waartoe dat al meermaals geleid heef tin de geschiedenis, is gevoeglijk bekend.”

Ook Thilo Sarrazin zelf, absoluut niet van plan om van zijn inhoudelijke standpunten af te wijken, bevestigt over de partij waar hij zo lang lid van was dat zij zich ondertussen volledig van het “probleembewustzijn” van de bevolking verwijderd zou hebben: “De poging om mij vanwege mijn boek ´Vijandige overname´ uit te sluiten uit de SPD, laat zien dat het om overtuiging gaat, niet echter om de waarheid”, becommentarieerde Sarrazin de tegen hem ondernomen uitsluitingsprocedure.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Ook vrouw van Thilo Sarrazin stapt uit de SPD: “De voormalige volkspartij muteert tot een sekte”

 1. Bob zegt:

  Ook hier mag de feitelijke waarheid niet gezegd worden.
  Op straffe van een politiek jurtdisch proces.

  Geliked door 1 persoon

 2. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Trojaans paard sawsan chebli, spd staatssecretaris van “Dingsbums” (lees: stelt niets voor) is zeer verheugd over deze uitsluiting.

  Like

 3. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Op naar minder dan 5% (onder de kiesdrempel) van de stemmen voor de spd. Dat zou niet meer dan terecht zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Ze verdienen het. De van oorsprong arbeiderspartij werd overgenomen door pseudo alpha intellectuelen die nog nooit van hun leven gewerkt hebben laat staan iets gepresteerd. Maar het meest walgelijke is dat zij neer kijken op de arbeider die hun pretstudies betaald heeft.

   Like

 4. Hovawart zegt:

  Eindelijk groeit het besef dat de EU-sociaaldemocratie niets meer blijkt te zijn dan een sekte……
  De Linksche Looney Brigade of Linksche Kerk is een geloofsgemeenschap van het absurdisme, een overtuiging dat het leven in essentie geen betekenis heeft, het onmogelijk is rationeel te verklaren waarom er leven is en dat iedere poging om de essentie van het heelal te ontrafelen gedoemd is te mislukken.Het constante muggenziften en het kritiekloos volgen van hun Brusselse voorgangers is de ziekelijke tendens die de huidige richting aangeeft waarheen de EU afglijdt. Deze EU-doodcultus is een orthodoxe beweging, een geloofsgemeenschap met een strikte voorkeur voor een andere bepaalde cultuur………en een overeenkomstig lot.

  Geliked door 2 people

 5. Willem zegt:

  Divers en inclusief, een kath. toevluchts kerk in a’dam krijgt geen subsidie meer want is niet divers en inclusief, KOZP wel, ook allerlei islam organisaties wel. Divers en inclusief betekend alleen maar meer immigratie en islam, net zolang totdat alles islam is, dan pas leven we in een echte diverse en inclusieve maatschappij waar de Nederlanders op integratie cursus moeten om meer inclusief te worden.

  Geliked door 1 persoon

 6. John van antwerpen zegt:

  Mensen die sektarisch denken zullen zichzelf altijd een volmacht tot autoriteit geven.
  Ga je in tegen hun aanname,s en dogma,s dan ben je al op voorhand verdacht.
  Maar de mensen uit het volk zijn juist getuigen dat het overal mis gaat.
  Of je moet ergens achteraf wonen natuurlijk. De multi culti,s willen van geen weten weten.
  Ze verstoppen wat ze zien, blijven dromen in beterschap en ondertussen gaat alles
  naar de klote. Met als resultaat clans, drugs, islamofascisme, tribalisme en de discriminatie
  van de oorspronkelijke bewoners.

  Like

 7. Wim zegt:

  Veel bewondering voor Sarrazin. Heb het altijd vreemd gevonden dat hij zo vast hield aan zijn partijlidmaatschap. In zijn plaats zou ik die partij al x jaar geleden de rug hebben toegekeerd. Het is wel zo dat nu heel duidelijk gedemonstreerd is, dat de SPD een kwaadaardige ideologie aanhangt, waar uitsluiten bij hoort. Die SPD en dergelijke partijen, ook in NL, is niet ‘bijna een gevaar’, zoals mevrouw (nog steeds) naïef stelt, maar is een levensgroot gevaar en de vijand van het volk.

  Like

 8. Marc zegt:

  Heb net op bolcom gekeken: geen enkele van zijn zes boeken is in het Nederlands vertaald.

  Waarom niet?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s