SPD-partijrechters bevestigen uitsluiting van Thilo Sarrazin

Screenshot (2)

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

De SPD-leiding wil onder de puinhopen van haar puinhopen begraven worden

Het hoogste scheidsgerecht van de SPD heeft de uitsluiting van Thilo Sarrazin uit de oudste politieke partij van Duitsland bevestigd. De openbare partijzitting vond op 31 juli 2020 plaats in het Willy-Brand-huis in Berlijn. De 75-jarige voormalige Senator Financiën van Berlijn Thilo Sarrazin had daarvoor al aangekondigd tegen de te verwachten partijuitsluiting de hulp van gewone rechtbanken in aanspraak te nemen – “tot aan het federaal constitutioneel gerechtshof toe”.

PI News (2)

Al in 2010 was een eerste aanloop van de SPD-leiding om de ongemakkelijk geworden dwarse denker uit te sluiten, mislukt. Veroorzaker van het nu voor de partijinstanties succesvolle rechtsgeding was Sarrazin´s boek “Vijandige overname: Hoe de islam de vooruitgang belemmert en de samenleving bedreigt”.

De uitsluitingsprocedure bewijst hoe dramatisch het interne partijbegrip van de “sociaaldemocraten” van democratie en vooruitgang veranderd is. August Bebel en Friedrich Engels zouden zich in hun graf omdraaien!

Stel je toch eens voor dat honderd jaar geleden een sociaaldemocraat (zonder aanhalingstekens) een boek gepubliceerd zou hebben met de titel: “Vijandige overname: Hoe de katholieke kerk de vooruitgang belemmert en de samenleving bedreigt”. Of dat hij zelfs het “fascisme” in plaats van het “katholicisme” op de korrel zou hebben genomen. Zouden daarna in de SPD een partijinterne pogromstemming en een uitsluitingsprocedure tegen de boekschrijver denkbaar zijn geweest? – Zeer waarschijnlijk niet!

De houding van diegenen die nu aan de top van de SPD staand het erfgoed van de eerste, oude Verlichting verraden, is heel duidelijk niet meer bedoeld om een wetenschappelijk gemotiveerde kijk op de wereld in plaats van schijnbare metafysische zekerheden neer te zetten. Zij voelen religiekritiek veelmeer in ieder geval dan als “racisme” wanneer deze zich tegen de religie van de vreemdelingen richt, die blijkbaar bijzondere bescherming genieten van de huidige SPD-leiding. Al het andere zou er immers op uit draaien dat de volledige politieke klasse van de Bondsrepubliek Duitsland en derhalve ook vooraanstaande sociaaldemocraten sinds de jaren-60 met hun immigratiepolitiek iets fout gedaan en de maatschappelijke achteruitgang het land binnengehaald zouden hebben. En exact dit kan en wil de SPD-leiding niet toegeven.

Want dat zou een politiek brevet van onvermogen betekenen. SPD en multiculturalisme kleven aan elkaar als pek en zwavel. De houding van de SPD-top tegen Thilo Sarrazin maakt duidelijk: wie het multiculturalisme bekritiseert, valt de SPD aan.

Zo gedragen stijfkoppen zich, die het erop aanleggen onder hun vergissingen begraven te worden. Dat kunnen ze krijgen! Met de multiculturele hersenschim zal ook de SPD van het politieke toneel verdwijnen. Ze is al goed op weg daar naartoe.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", achterlijkheid, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, sociaaldemocraten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op SPD-partijrechters bevestigen uitsluiting van Thilo Sarrazin

 1. koosv8 zegt:

  Het mag wel een tandje sneller hoor, richting afgrond,en sleur Merkel, en al die andere politieke volksverraders ook maar mee.
  ER IS EEN ALTERNATIEF!!!!!

  Geliked door 2 people

 2. Republikein zegt:

  Zo ken ik veel mensen die liever hun tong afbijten.

  Like

 3. Jan zegt:

  Laat de boeken van Thilo maar eens lezen.
  “Deutschland schafft sich ab” uit 2010 en
  “Europa braucht den Euro nicht”
  Heel verhelderend

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Het socialisme is overal in de wereld waar het opgedoken is veranderd in een rottend kadaver. Alleen de socialist heeft het nog niet door. Het is aan de mensheid het socialisme te begraven en hiermee ook de laatste socialist.

  Geliked door 2 people

 5. Jan zegt:

  * Democracy is four wolves and a lamb voting on what to have for lunch.

  * Revolution, n. In politics, an abrupt change in the form of misgovernment.

  * Democracy is defended in 3 stages. Ballot Box, Jury Box, Cartridge Box.

  Ambrose Bierce (1842-1914)

  Like

 6. Torsten Himmelstoss zegt:

  Zag gistermiddag op het Duitse Phoenix(informatiekanaal van ARD en ZDF) de persconferentie
  door Lars Klingbeil. Een regelrechte aanfluiting.De man spoort niet.
  Hij verkoopt leugens.
  Ik heb twee boeken van Sarrazin. Aanraders! Van racisme is geen sprake.
  Trouwens, wat heeft de waarheid over islam en zijn totaal geschifte aanhangers
  met racisme te maken? Helemaal NIETS.
  Als moslims dat roepen bedrijven ze TAQIYYA.
  En als meelopers van het type Klingbeil e.d. dat roepen, zijn ze bekeerd.
  En voordat ik het vergeet: de koran is de VERZONNEN racisme-bijbel bij uitstek.
  Zwart op wit worden moslims daarin aangespoord alle ongelovigen te doden.
  Zie o.a. soera 8:12.

  Like

 7. Pingback: Ook vrouw van Thilo Sarrazin stapt uit de SPD: “De voormalige volkspartij muteert tot een sekte” | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s