Politiechef: “Opgepakte relschoppers Utrecht vrijwel allemaal jongeren van Marokkaanse afkomst”

Screenshot_307

(Door: Bert Brussen)

“Er is geen sprake van een Marokkanenprobleem”

“De ongeveer 45 opgepakte relschoppers die in de afgelopen dagen voor ongeregeldheden zorgden in Utrecht, hebben vrijwel allemaal een Marokkaanse afkomst en zijn tieners en twintigers.

Dat zegt politiechef Martin Sitalsing van Midden-Nederland.

“Het zijn inderdaad nagenoeg allemaal personen met een Nederlands-Marokkaanse afkomst. Maar waar heb je het over: soms zijn het jongens van de vierde generatie”, zegt Sitalsing.

Post online

De politiechef wijst erop dat er geen sprake is van een ’Marokkanenprobleem’, zoals veelvuldig wordt gezegd. „Er zijn erg veel mensen uit de Marokkaanse gemeenschap die zich tegen de relschoppers hebben gekeerd. Ze hebben sommige relschoppers echt de wijk uit geduwd. We moeten het ook van de goedwillende mensen uit deze gemeenschap hebben om dit soort rellen te voorkomen. Jongerenwerkers en buurtvaders. Je voelt ook een soort machteloosheid bij deze mensen.”

Wij van TPO hebben alweer heel lang een abonnement op kwaliteitskrant de Telegraaf en wel hierom. Feiten, waarheden, realisme, een glashelder geluid. Geen politiek correct gelul er omheen. Punt.

Hup Telegraaf, hup!

Bron:
https://tpo.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Fake News", "goedmenschen", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politie, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Utrecht, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Politiechef: “Opgepakte relschoppers Utrecht vrijwel allemaal jongeren van Marokkaanse afkomst”

 1. Giny zegt:

  Zegt een Politie chef van Surinaamse afkomst.

  Geliked door 2 people

  • Laura van der Storm zegt:

   Er was vanavond bij NPO! een agent aanwezig. Hem werd gevraagd om wat voor jongeren het ging. Die man durfde het woord Marokkaan niet te noemen. Jongelui van allerlei pluimage. Niet te geloven.

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Laura v.d.Storm.
    De door u bedoelde agent was volgens mij Sitalsing, de politiechef van Utrecht. Deze lafbek sprak eerder die dag wél over “jongeren van Marokkaanse afkomst” (zie mijn reactie van 18 aug. 09.36 uur). Vermoedelijk heeft deze NSB-aanhanger tussen beide gesprekken, op z’n sodemieter gekregen van z’n baas, omdat hij in ’t eerste gesprek had over “Marokkaanse afkomst”.
    Deze gekleurde man kruipt als een hondje voor z’n baas.

    Like

 2. Monalisa zegt:

  De politie zegt nog meer ze moeten weer begeleid worden kost weer een vermogen ook is de rellen geen Marokkaan probleem, nou breek mijn klomp

  Geliked door 1 persoon

 3. Monalisa zegt:

  Gek hè dat hier weer geld voor is

  Geliked door 2 people

 4. Ravian zegt:

  Dat ze in sommige gevallen al “van de vierde generatie” zijn zegt juist heel veel.
  Het zegt dat de integratie van Marokkanen in de Nederlandse maatschappij compleet mislukte linkse luchtfietserij is.
  En dat de Marokkaanse gemeenschap dit tuig niet tot de orde roept maar in plaats daarvan “hun” wijk uit poogt te werken versterkt dit enkel.
  Dat dit tuig dan in andere (niet islamitische wijken) rotzooi gaat trappen daar zitten ze namelijk niet mee, dat hoort tenslotte gewoon bij de Jihad.
  Dit brengt ons dan bij de essentie van het verhaal, ze voeden hun jongen op om onze maatschappij te haten, te terroriseren, en en te onderwerpen, maar het is wel niet de bedoeling dat die jongen het eigen nest bevuilen.
  Dit maakt eens te meer duidelijk dat het hele islamitische Marokken zooitje gewoon niet in Nederland thuis hoort, en ook nooit in Nederland thuis zal horen, tenzij wij ons door hen laten onderwerpen natuurlijk.
  Islamieten zijn, ongeacht waar ze exact vandaan komen, nooit immigranten, het zijn altijd kolonisten, en altijd uit op het verdrijven dan wel onderwerpen van de autochtone bevolking.
  Hoog tijd dat dit besef eens tot de autochtone Nederlander doordringt.

  Geliked door 5 people

 5. vangie1206j zegt:

  Sitalsing weer politiek correct gelul.
  Het toont weer aan dat dit verrotte zooitje rifapen door Geert Wilders met zijn minder Marokkanen nog steeds gelijk 100% heeft.

  Geliked door 3 people

 6. Gienekehado zegt:

  Wel ja, het zijn er maar een paar, een hele kleine minderheid!! Die grammofoonplaat horen wij ook al minstens 40 jaar! Paar100 RELJONGEREN en de rest moet koest gehouden worden met de 100en M I L J A R D E N van ONS afgejat!! Alle steden zitten vol met dit soort TUIG, en weten niet wat voor STRAPATSEN ze moeten uithalen om aan het ‘sociaal domein’ te kunnen voldoen!! De gemeentelijke belastingen maar verder misdadig opplussen, de huiseigenaren kunnen toch geen kant op!! Sitalsing heeft zijn functie ook te danken aan de baantjescarrousel ihkv De Omvolking / VERRIJKING!! Net als die hele Jan van ZanenKliek etc etc.!

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Gienekehado.
   Mee eens !!
   Voor een airco voor oma Dinie is géén geld zeggen die schooiers maar aan de andere kant smijten ze óns geld naar die islamitische varkens !!

   Geliked door 2 people

 7. karton zegt:

  Die politiechef , Sitalsing , doet aan “etnisch profileren”, hoe dúrft hij !! Hij zal binnenkort vermoedelijk worden vervangen door een échte Nederlandse politiechef die, geheel politiek correct, deze criminele Marokkanen “jongeren” zal noemen.

  Geliked door 2 people

 8. bobzelf zegt:

  johhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ???????????????????????

  Geliked door 1 persoon

 9. Monalisa zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/868789854/politiechef-utrecht-we-laten-relschoppers-niet-los
  Op die foto staat Nederlandse Marokkanen dat bestaat niet ze hebben twee paspoorten ze blijven Marokkaans weer een grote fout van onze regering pak 1 van die paspoorten af.

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Hun Koning, uiteraard niet W/A, maar de Marokaanse, zegt ’t zelf: ZE ZULLEN NOOIT INTEGREREN…………..

   ( de Koning ): ….ik hou er niet van daar over te praten, ZE ZULLEN NOOIT INTEGREREN .
   U denkt dat zij ’t niet willen….. INTEGREREN )
   of ze willen geen afstand doen van hun (maroc |) paspoort.
   ………..0.20 ……….eux e veulent pas…………
   of zijn ’t de Fransen die ’t tegenhouden.
   0.40 ( de marokanen kunnen niet integreren het zijn geen Europeanen, DIE KUNNEN DAT WEL( hij bedoelt de landen in Europa onderling ) kunnen dat wel.0.40 ….de religie o.a., het is een ander continent.
   Aan het einde:”ze kunnen hun nationaliteit ( de MaroKkaanse ! ) nooit wegdoen, want ze zullen NOOIT INTEGREREN……
   100% Frans worden ze nooit, dat kan ik U verzekeren….

   Geliked door 2 people

 10. BigLJohn zegt:

  De MSM media hebben het altijd over – jongeren -, om te suggereren dat het om Nederlandse jongeren gaat. Bij reportages op TV zie je nooit die relschoppers in beeld, altijd word de camera er van weggedraaid. En bij informele gesprekken zijn het uitsluitend volwassen Marokkanen en Turken die zich negatief uitlaten over de – jongeren -, maar die tegelijkertijd niet het achterste van hun tong laten zien !

  Geliked door 1 persoon

  • vangie1206j zegt:

   En voor dat judas MSM moeten wij nog verplicht dokken ook.
   En even dat woord jongeren krijg ik de hik.

   Like

  • karton zegt:

   Waar de Utrechtse politiechef Sitalsing eerder op de dag, 17 aug.2020, nog sprak over “jongeren van Marokkaanse afkomst”, was hij later op de dag, in een tv-programma duidelijk geïnstrueerd om de woorden van eerder die dag NIET te herhalen !!! Hij sprak daar “braaf” over “jongeren uit diverse wijken en zélfs uit andere steden/dorpen die in Utrecht kwamen rellen”. Deze vent, Sitalsing, is geen knip voor de neus waard, zit een beetje braaf te prevelen in de hoop dat zijn baas zal zeggen : “Prima gedaan Sitalsing, je hebt het woord Marokkaan niet gebruikt; hulde en bravo !” En met dat soort kwezels moet de échte Nederlander het maar doen, de Marokkanen en ander buitenlands gajes, lacht zich kapot !!! Deze figuur, Sitalsing, maakte goed duidelijk dat de politie er NIET meer is voor de Nederlanders. De man zélf is trouwens ook nog eens bevooroordeeld, hij is Surinaams-Hindoestaans en dan kun je in principe niet on-bevooroordeeld zijn !

   Like

 11. hwnk zegt:

  Marokkanen van de 4e generatie en dan zo ? hoe moeten de Maroks wel niet zijn van de 5e en 6e generatie ? met zulke ouders ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s