Narcostaat Nederland – Rotterdamse haven diep geïnfiltreerd door drugsmaffia

Steeds meer insluipers in havengebied door drugscriminelen

Goed nieuws voor drugsgebruikers en de onderwereld: het Financieele Dagblad meldt dat het ECT, het grootste containeroverslagbedrijf in de Rotterdamse haven, te maken heeft met een ‘enorme toename’ van criminelen die de haven binnendringen om drugs uit containers te halen.

 

Het ECT is niet het enige bedrijf in de Rotterdamse haven dat hiervan last heeft. Ook andere bedrijven melden dat zij kampen met insluipers die drugs ‘komen ophalen’ van het terrein van de haven. Dit illustreert hoe diep de drugsmaffia is geïnfiltreerd in de grootste haven van Europa.

De directeur van de douane zegt dit jaar al 150 insluipers te hebben gepakt. Tien daarvan waren al eerder betrapt op insluipen. Er worden tienduizenden euro’s betaald voor het oppikken van drugs en een boete voor insluipen in de haven bedraagt slechts € 90,-. Het OM kan er pas werk van maken als duidelijk is dat er een link bestaat met narcotica, dus velen gaan na een kleine boete vrijuit.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Gienekehado St.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Criminaliteit, Justitie, Krankzinnigheid, Overheid, politie, Rotterdam, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

12 reacties op Narcostaat Nederland – Rotterdamse haven diep geïnfiltreerd door drugsmaffia

 1. John van antwerpen zegt:

  Nederland is al lang overgeleverd. Niet alleen aan de maffia, de linkse media en hun huil aanhangers (want vluchtelingen zijn zo zielig, wat ze in Parijs weer eens gemerkt hebben)
  maar vooral aan het ontbreken van gezag.

  Like

 2. Ton Ruygrok zegt:

  Een watte…. , betalen kleine boete €90,- en gaan dan vrij uit…. , mbt keiharde narcotica handel …. , en de simpele burger wordt …….”””””enthousiast””””” ( zei die..mark ratte.. hè , en toen werd het “” gemotiveerd “” ) ……. beboet mbt covid …. en mag € 390,- aftikken…, wat een enge griezel is die…. mp ..van NL, hij wordt per dag enger inclusief dat hele covid kamp en media griezel bende..,
  A.Ruygrok , Monster

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Wat doe je als Haagse slapjanussen en trekpoppen je pakt de gewone burger keihard en de criminelen vieren vrij spel. Ze hebben ondertussen van Nederland een grote open gevangenis gemaakt met medewerking van linkse doorgeslagen burgemeesters en de linkse propaganda bull shit en de onderdanige angsthazen tuinen rechtstreeks in de smerige val. Een ieder mag nu blij zijn dat men geen kinderen heeft want wie gunt haar of zijn kinderen deze ongekende dictatuur. Heel veel jongeren hebben nu al geen toekomst meer studeren, barsten nog van studieschulden maar krijgen nergens een stage plek meer omdat de algehele economie de nek al voor het grootste deel is omgedraaid. Nee rijksambtenaren krijgen meer loon en een thuiswerkvergoeding van 36e euro https://www.ad.nl/ad-werkt/rijksambtenaren-krijgen-meer-loon-en-thuiswerkvergoeding-van-363-euro~adf8a2d8/ Koningshuis ongekend verhogen op hun miljoenen bijstandsuitkering en noem maar op.Voor zorgmedewerkers er geen cent bij. Wat is dit een smerig kabinet de gewone man kapot en zichzelf blijven verrijken. Dan ook nog roepen dat Trump te weinig belasting heeft betaald maar ondertussen Willem Alexander geen cent belasting betaalt. Dat is waar onze linkse bull shit media het over heeft de rest en de waarheid rondom covid dictatuur mag uiteraard niet naar boven komen. Het is werkelijk niet meer aanvaardbaar en te tolereren. Maar helaas de slapende schaapjes vinden het blijkbaar wel best en zijn angstig in hun schulp gekropen en denken nu het eeuwige leven te mogen hebben door onzin maatregelen onderdanig op te volgen terwijl een ieder door een fatale ziekte o.i.d. getroffen kan worden maar waar dan wel de nodige zorg voor verder wordt afgeschaald.

   Geliked door 1 persoon

 3. luc melis zegt:

  maak heel de handel legaal en haal de prijs onderuit zo dat criminelen er geen winst meer op kunnen maken.
  Het probleem zit ‘m in de wet, daardoor kan dit allemaal.
  vraag en aanbod hou je niet tegen, hoe hard je er ook tegen bent, iemand anders zal het dan wel aanbieden tegen een veel hogere prijs.
  hoe rot het goedje ook mag zijn, prohibitie zal nooit werken.

  Geliked door 1 persoon

 4. HenK zegt:

  90 euro boete voor inbreken op het haven terrein ? en 400 euro boete als je de 1,5 meter regel overtreed , goed geregeld allemaal in deze bananen republiek

  Geliked door 2 people

 5. koosv8 zegt:

  Dit illustreert hoe waardeloos het gezag in dit land werkt. Als u, en ik bv. niet genoeg afstand houden €390 boete, drugs halen €90. En de kaalpluk teams werken ook niet , er is altijd wel iets.
  En dan hebben we de dealertjes nog. Ja nee, we moeten de grote jongens vangen. Nee , net als wij voor Cojona om zg. de oude mensen te redden, pakken we dealertjes aan om de jongeren te redden, en dat is een FEITELIJKE WAARHEID, maar nee hoor.Dit is NEDERLAND.
  Als er echt iets gedaan moet worden doen ze te weinig, en als het minder kan zien ze gevaar, maar ALLE dealers 3 maanden de bak in en €25000 boete. Waar een wil is een weg. Maar hier??? Geen wil meer, alleen een plan, en de weg zijn ze allang al kwijt.

  Geliked door 1 persoon

 6. Sinyo zegt:

  De havens in Rotterdam vallen toch onder de burgemeester??????
  3 koningen valt op 6 januari, maar deze burgervaarder valt onder 2 koningen de nummers 1 en 2.
  Wie zou toch zijn nummer 1 zijn??? La illa ilala wie kan het zeggen? K-weet-nie ;o)
  Of moet de volgorde “omgerolen” worden?
  Wat “mijn betref ik gaaT voor gyn yn”.

  Like

 7. Alweer een MOOI voorbeeld hoe VERROT dit landje is (gemaakt)! Captains of Industry zijn hier medeplichtig aan. Nemen gedwongen of niet dubieuze medewerkers aan van “allerlei pluimage”!! Er worden M I L J A R D EN in Rotjeknor gepompt om het nog enigszins leefbaar en aantrekkelijk te houden! Islamsterdam, Den Haag, Groningen, Nijmegen, Gouda etc etc., idem dito! Allemaal steden waar Groen-Slinks ook ‘Vrijheid-Blijheid’ rondtoetertf!! En autochtone bewoners na zonsondergang de deur niet meer uitdurven!!

  Geliked door 2 people

 8. Julia zegt:

  Niets verwonderd mij meer in deze bananenrepubliek. Wat maakt het nog uit we zullen er weinig van merken omdat we totaal zijn gegijzeld door waanzin dus maak ik mij meer druk over mijn ontnomen vrijheid en economische en sociale ondergang. De zittende Haagse Maffia heeft het nu te druk met het volk totaal te onderdrukken en maatregelen op te leggen terwijl ze al een aantal jaren machteloos staan t.o.v. de drugscriminaliteit en de rest van de chaos in ons land. Nee makkelijker is volk boetes op te leggen vanwege een overtreding van een maatregel rondom corona en zelfs hiervoor nog een strafblad op te leggen. Dus die hele affaire drugs zoeken ze maar uit en is iets waar ik mij niet meer in verdiep alleen ik vrees dat door alle opgelegde ellende het drugsgebruik door o.a. stress en verveling zal gaan toenemen. Dus feest en kassa voor de drugscriminelen.

  Like

 9. karton zegt:

  De R’damse haven diep geïnfiltreerd door drugsmaffia; is dit nieuws, was toch al lang bekend ? Tenminste bij de normale burger ! De “overheid” wil ons doen geloven dat zij “álles in de hand hebben”. Klopt geen moer van, ze hebben helemaal niks meer in de hand.
  De Kamer zit vol met witte-boorden-criminelen en zeden-delinquenten , de politie is geïnfiltreerd met hálve Nederlanders die samenwerken met criminelen (“goed voor de diversiteit” zeggen de Haagse schriftgeleerden”) Ministers doen aan belangenverstrengeling én zelfverrijking.
  De bevolking weet het wél maar ziet glimlachend toe.
  Er zijn zelfs volkomen idioten die Pinokkio een “staatsman” durven te noemen , dan ben je pas écht geïnfiltreerd en geïndoctrineerd door en met extreem links gedachtegoed.
  Het weldenkend deel van de bevolking kan één en ander veranderen bij de verkiezingen in maart 2021 ; hoewle……………….ik ga twijfelen aan de eerlijkheid van de “overheid” bij het tellen der stemmen. Het niet-denkend deel van de bevolking is tot zéér smerige trucs in staat om ervoor te zorgen dat hun “elite” de macht kan behouden.

  Geliked door 1 persoon

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het lijkt mij dat een boete van € 90,= alleen is wanneer je je onrechtmatig op afgeschermd terrein begeeft want zodra je in het bezit bent van de spullen die je op kwam halen dan gelden neem ik aan andere strafmaatregelen.
  Narcostaat ? Wie weleens de beelden heeft gezien van de tegenwoordige Rotterdamse haven snapt het wel, het is een compleet oerwoud aan containers.
  Kortgeleden zag ik een stukje van een docu over de Tweede Maasvlakte waar vele tienduizenden containers staan waar nog nauwelijks een mensenhand aan te pas komt, letterlijk alles is gerobotiseerd. Er zitten zelfs geen kraanmachinisten meer op de vele kranen, dat gaat allemaal vanuit een centrale met een paar drukken op de toetsen
  Zie daar nog maar eens op toe dat de een of andere onverlaat een pak drugs ergens tussen verstopt, dat is onbegonnen werk.
  Denk eigenlijk dat het in Antwerpen of Bremen niet veel anders is gesteld dan hier.
  Vrijgeven van de handel ?
  Dan zitten we straks niet alleen met economische migranten maar ook nog met verslaafden die hier massaal naartoe komen, daar wordt een mens ook niet vrolijk van !

  Like

 11. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Narcostaat Nederland – Rotterdamse haven diep geïnfiltreerd door drugsmaffia.”

  Nu moet het FD me eens iets vertellen wat ik nog niet weet.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s