Man onthoofd op straat in Parijs, dader doodgeschoten

PARIJS – Een man heeft vrijdagavond iemand om het leven gebracht in een voorstad van Parijs. Het slachtoffer zou zijn onthoofd, zo meldt persbureau AFP. De politie heeft de dader doodgeschoten. Een omstander zou de dader ’Allahu Akbar’ hebben horen schreeuwen. De nationale anti-terreuraanklager is op de zaak gezet. Het slachtoffer zou een leraar op een middelbare school zijn die volgens lokale media tijdens de lessen tekeningen van de profeet Mohammed liet zien.

“Agressief en dreigend”

Het incident vond plaats in Conflans-Sainte-Honorine, een gemeente in het Franse departement Yvelines. Een anti-terreureenheid zag een man met een mes. De man weigerde zijn wapen neer te leggen en was ’agressief en dreigend’, waarop hij werd doodgeschoten.

Er zijn ook berichten van een bommenvest dat de man zou hebben gedragen. Dat werd vrijdagavond niet meteen bevestigd.

Naast de door de politie doodgeschoten man lag een lichaam, meldde de politie. Volgens de eerste berichten werd het slachtoffer nabij een school aangevallen, en is de dader een vader van een leerling, terwijl de onthoofde man een leraar zou zijn. Die had volgens Le Figaro lessen over vrijheid van meningsuiting gegeven en onder meer een Mohammed-cartoon getoond. Dat is nog niet bevestigd.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t W.C.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Man onthoofd op straat in Parijs, dader doodgeschoten

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Jammer dat er maar een beestmensch doodgeschoten is. Als tegenprestatie zou voor een dode van ons duizend beestmenschen tegen de muur gezet moeten worden.

  Geliked door 5 people

  • Jules Vismale zegt:

   De politie in Frankrijk en Duitsland pakken het godzijdank veel beter aan met soortelijk islamtuig! Gewoon kapotschieten die handel of anders langzaam laten doodbloeden zodat ze niet nog meer slachtoffers maken!

   Geliked door 4 people

   • John van antwerpen zegt:

    Inderdaad; gelijk opruimen. Joden die kampen hadden overleefd kregen van de
    Amerikanen een vrij geleide om met de mof alles te doen wat ze maar wilde.
    En dat gebeurde ook. Onder kampbewakers vielen doden soms met de darmen eruit getrapt.
    Nu is het de beurt om de nieuwe waffen ss uit de weg te ruimen.
    Vive la France.

    Geliked door 5 people

   • Jules Vismale zegt:

    @John van antwerpen, jammer genoeg waren lang niet alle geallieerde soldaten aan beide zijden even goed en aardig voor de bevrijde joden! Velen van hen voelden vaak, om het vreselijke en vieze uiterlijk van de vermagerde joden, alleen maar walging en afkeer voor hen en tallozen van die joden zouden later alsnog sterven aan overvoeding toen ze teveel aten daar hun magen waren gekrompen!
    En links probeert nog steeds goede maatjes met de islam te wezen terwijl ze eigenlijk elkaars vijanden horen te zijn, net als vroeger in de USSR!

    Like

 2. koplampkapot zegt:

  In den vreemde passen wij ons aan aan de lokale voorschriften en gebruiken. We respecteren dat, zo niet. Is het dan onredelijk dat we als inheemsen dat ook van allochtonen verlangen die het een goed idee lijkt zich hier te vestigen? Ik vraag me dit niet zo zeer af voor mezelf, ben de 60 voorbij, en het zal mijn tijd wel duren. Ik vraag me dit af voor mijn kinderen en kleinkinderen, en de uwe.

  Geliked door 2 people

 3. delamontagne zegt:

  De leraar was eerder door een van de ouders van de moslimleerling gewaarschuwd dat hij de proleet niet moest beledigen.
  Het tonen van de caricaturen was onderdeel van een lesprogramma…………

  https://x7m7u8e3.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2020/10/121695861_626232051588871_2192525151274224382_n_censored.jpg?iv=75

  Geliked door 1 persoon

  • Gienekehado zegt:

   In het Journaal werd gezegd dat de dager een 18 jarige moslim is. Geen bekende van de politie.

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Zoals zo vaak bij dit soort “incidentjes” is er verwarring.
    Eerst werd gezegd dat het een Algerijn was, geboren in ’72.
    Maar het blijkt een “jongetje=moslimmetje !”van 18 jaar te zijn.
    Een Tjetsjeen geboren in Moskou in 2002.
    De leraar was al eerder bedreigd en gewaarschuwd met de lessen op te houden door ouders van moslimleerlingen, die dit hadden doorgegeven.
    Na dat hij de leraar had onthoofd, heeft de 18 jarige er een filmpje van op Twitter gezegd.
    Ce qu’il faut savoirMis à jour il y a 25min

    – L’auteur, Abdoullakh A., est né à Moscou, en Russie, le 12 mars 2002.

    – Il demeure avec sa famille à Chanteloup-les-Vignes. Il est connu pour

    Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  Debiel links heeft nog steeds niet door dat de oorlog van moslims tegen ieder ander al 1400 jaar gaande is. (daarom zijn zij dan ook debiel)

  Like

 5. Jan zegt:

  De vijfde colonne laat direct van zich horen en je merkt dat deze gek feitelijk te stupide was voor voortgezet kleuteronderwijs (1)

  Nach islamischem Terroranschlag: Grünen-Politiker Cem Özdemir ruft zum Kampf gegen Rechts auf

  De groene politicus Cem Özdemir roept nu op tot harde actie tegen rechts-extremisme. “Iedereen die zich rechtsradicaal gedraagt, moet de adem van de rechtsstaat in zijn nek voelen”, zei het lid van de Bundestag uit Stuttgart in de “Mannheimer Morgen” (zaterdageditie). Een hoge vervolgingsdruk in sommige regio’s heeft al geleid tot onzekerheid en problemen met jong talent in de scene.

  Özdemir misbruikt de aanval voor anti-Duitse opruiing
  „Rechtsextreme müssen wissen: Dieser Rechtsstaat nennt sich nicht umsonst wehrhafte Demokratie.“ (ja, dat zegt hij dus echt, terwijl Duitsland al lang een totalitaire staat is die een paar cm afstaat van de voormalige sovjet republiek Rusland of om dichter bij huis te blijven nazi Duitsland). “Rechtsextremisten moeten weten: deze rechtsstaat wordt niet voor niets defensieve democratie genoemd.”
  ….
  https://www.anonymousnews.ru/2020/09/26/islamischer-anschlag-gegen-rechts/

  1. Cem Özdemir “Meine Nachhilfelehrerin war für mich die Rettung”
  https://www.spiegel.de/lebenundlernen/schule/cem-oezdemir-meine-nachhilfelehrerin-war-fuer-mich-die-rettung-a-1192260.html

  Like

 6. de sluwe vos zegt:

  De dader zou mogelijk een moslim zijn geweest die mogelijk Allahu Akhbar zou geroepen hebben, omdat het slachtoffer die leraar was, in de klas mohamedcartoons zou getoond hebben. Macron en zijn hypocriete kliek zijn zoals gewoonlijk geschokt en vinden het absoluut niet kunnen dat zoiets gebeurt en dat de vrijheid van meningsuiting in het gedrang komt. Het vervolg? Nada, op naar de volgende aanslag want het krapuul mag niet gestigmatiseerd worden.

  Geliked door 1 persoon

 7. Blaffertje zegt:

  Zoals het nu in Frankrijk gaat, zal het ons ook vergaan.
  Geert Wilders voorspelde ons dit toekomstbeeld en tit dusver heeft hij telkens gelijk gekregen.
  Wij hebben nog niet zoveel last van dat addergebroed zoals in Frankrijk omdat ze hier de vinger in de reet gehouden word, maar er komt en moment dat de gewone man het niet met pikt en dan zullen we de ware aard van de pislam zien.

  Wat mij betreft, laat maar komen, ik vang ze met liefde op.
  Wel nadat ze eerst van mij eerst een kogel van mijn geweer tussen de ogen hebben gekregen want ik wil dat vervuilde bloed van ze niet op mijn stoep.

  Geliked door 1 persoon

 8. karton zegt:

  Ik heb een erg redelijk voorstel, lijkt mij ; n.l. NIET wachten totdat het moslim-gajes iemand vermoordt maar vóórdat het gajes dát kan doen, HÉN doden, afmaken, fusilleren, martelen tot de dood erop volgt, verzuipen, overgieten met benzine en in de fik ermee.
  Mocht één en ander NIET lukken dan maar terug de Middellandse Zee in drijven, zónder zwemvesten en/of bootjes.

  Like

 9. Sinyo zegt:

  We kennen allemaal:
  Beloven en niets doen.
  Zijn lieden zonder fatsoen.
  Variant m.b.t. de Jihad
  Blijven buigen en verder niets doen.
  Die gasten noemen wij een grote oen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s