Presentator over Greta-beweging: “Word volwassen en hou je mond!”

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

“Slecht opgeleide moraalapostelen”

De tv-kijkers van de Australische zender Sky waren vorig jaar september niet weinig verbaasd, toen de nieuwspresentator, Alan Jones, hen, zichtbaar geamuseerd, een open brief voorlas, die Greta en haar klimaatvolgelingen er echt van langs geeft: ze zouden de grootste consumenten aller tijden zijn, egoïstisch, slecht opgeleid en moraalapostelen.

De brief sluit af met de oproep: word wakker, word volwassen en houd je mond, totdat je de feiten kent – voordat jullie protesteren.

Luxe generatie

In de brief staat: “Aan alle leerlingen die staken voor het klimaat… Jullie zijn de eerste generatie die in alle klaslokalen airconditioning, een tv en voor iedereen een computer willen. Jullie brengen dag en nacht je tijd door op je elektronische apparaten. Meer dan ooit tevoren zijn jullie het, die niet lopend of op de fiets naar school komen, maar in colonnes privévoertuigen, die de straten in onze voorsteden verstoppen en het verkeer in de spits tot stilstand brengen.”

Aangestuurd door migratielobby

“Julie zijn de grootste consumenten aller tijden en gaan altijd met de trend mee met dure luxe goederen. Jullie vermaak komt uit elektronische apparaten. De mensen die jullie protesten aanvoeren, zijn dezelfde mensen die erop pochen de bevolkingstoename door immigratie kunstmatig te vergroten, wat de behoefte aan energie, productie en transport verhoogt. Hoe meer mensen we hebben, des te meer bos en bosland we kappen en des te meer we het milieu verwoesten.”

Sandwich in plaats van fast food

“Wat zouden jullie hier van vinden: zeg tegen jullie leraren dat ze de airconditioning uitdoen, loop of ga op de fiets naar school, schakel je apparaten uit en lees een boek, maak een sandwich voor jezelf in plaats van voorgefabriceerd fast food te eten. Nee! Maar niets van dit alles zal gebeuren. Want, zoals het er uitziet, zijn jullie egoïstische, slecht opgeleide, door volwassenen geïnspireerde moraalapostelen, die er naar snakken een “nobel verlangen” te volgen, terwijl jullie je overgeven aan een westelijke luxe en nog nooit eerder voorgekomen levenskwaliteit.”

Bron:
www.wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Australië, gezond realisme, Hypocrisie, klimaatfascisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op Presentator over Greta-beweging: “Word volwassen en hou je mond!”

 1. koosv8 zegt:

  Geweldig dat is taal. Waar zijn de partij bonzen die het zo kunnen verwoorden. Hij is toch niet de enigste neem ik aan?

  Geliked door 2 people

 2. karton zegt:

  Ach gossie, het Zweedse debieltje heeft haar bekkie weer eens geopend en is meteen weer “nieuws”, jammer, en zielig voor het kind zélf, zij weet n.l. niet dat zij heimelijk misbruikt wordt door de media én door Fransje Timmermans.

  Geliked door 3 people

 3. Harry Willemse zegt:

  Vind ik ook schandalig. De oorzaak een beetje bij jezelf zoeken.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  En zo zit het, Greta Grootsmoel.
  ‘Gewoon je bek houwe’, zou Rutte zeggen.

  Geliked door 5 people

 5. koddebeier zegt:

  Chapeau !!!! 100% gelijk !!!!

  Geliked door 2 people

 6. vangie1206j zegt:

  Oei wat zouden ze daarop te zeggen hebben behalve wat gestotter en.gesnotter.
  De digi minkukels met hun grote muil.

  Like

 7. Roel zegt:

  Ik dacht dat ze gewoon Down was toen ik haar voor het eerst op TV zag.

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  De nazi,s en communisten gebruikten ook graag kinderen voor propaganda doeleinden.

  Like

 9. Jan zegt:

  Klimaatwetenschappers waarschuwen: penis krimpt te gevolge van milieuvervuiling

  Milieuvervuiling heeft niet alleen een vreselijk effect op onze longen – de impact ervan is voelbaar op elk gebied van onze gezondheid, inclusief ons voortplantingssysteem. Dr.Shanna Swan, een milieu- en reproductieve epidemioloog aan de Icahn School of Medicine op Mount Sinai in New York, onthult in haar nieuwe boek Countdown dat niet alleen onze vruchtbaarheidscijfers dalen als mens, maar dat de penisgrootte van mannen ook kleiner wordt door de chemische schade die we hebben toegebracht aan de planeet.

  1. Vervuiling verstoort en vernietigt in sommige gevallen onze hormoonbalans.
  De chemicaliën die verantwoordelijk zijn voor het verstoren van deze belangrijke hormonen, worden aangetroffen in alledaagse voorwerpen, waaronder plastic containers, schoonmaakproducten, elektronica, lichaamsverzorgingsproducten enz

  2. Dit is een ernstig noodgeval.
  Een belangrijk en verwoestend feit dat Swan in haar boek opmerkt, is dat het aantal zaadcellen met 60% is gedaald sinds 1973. Dat is een gemiddelde daling van 1,25% per jaar, wat best eng is! Als we op deze weg doorgaan, zouden de spermaconcentraties tegen 2045 niet meer kunnen bestaan, zegt Swan, dat niet ver weg is. Dat betekent geen voortplanting en geen baby’s meer.

  3. Vooral vrouwen worden hierdoor getroffen.
  Het zijn niet alleen mannen die lagere vruchtbaarheidscijfers zien, ook vrouwen lijden. “In sommige delen van de wereld is de gemiddelde vrouw in de twintig tegenwoordig minder vruchtbaar dan haar grootmoeder op 35-jarige leeftijd”, schrijft Swan in haar boek…..

  4. Zelfs de penisgrootte van mannen verandert.
  Vanwege PFOA’s en andere chemicaliën krimpen de penisomvang van mannen over de hele linie, evenals het volume van de teelballen, vindt Swan. ….

  5. Seksuele verlangens worden ook beïnvloed.
  Zoals Swan in een interview met The Intercept uitlegde: “Ja, we hebben een verband gevonden tussen het ftalaatgehalte van vrouwen en hun seksuele bevrediging. En onderzoekers in China ontdekten dat werknemers met hogere niveaus van bisfenol A, algemeen bekend als BPA, in hun bloed meer kans hadden op seksuele problemen, waaronder een verminderd verlangen. ”

  6. Er is meer wetgeving nodig om deze ernstige problemen te helpen beteugelen.
  Op dit moment hebben de VS zeer beperkte wetten die de blootstelling aan deze gevaarlijke chemicaliën regelen. ….
  https://www.bolde.com/pnis-size-shrinking-environmental-pollution-scientist/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s