Trump of de marionet?

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Nog een kleine week tot de Amerikaanse verkiezingen

De Amerikaanse presidentsverkiezing is niet de beslissing tussen twee mannen, maar tussen twee toekomstige wegen van de VS. De ene weg belichaamt de politieke buitenstaander, die in 2016 op sensationele wijze in het Witte Huis kwam. De andere weg is de na zijn niet-herkiezing opnieuw mogelijke greep naar de macht van de gevestigde politieke machten, waarachter de globalistische belangen van de Californische digitale concern, het grootste deel van de van hen afhankelijke media en radicaal links schuilgaan.

Joe Biden, de kandidaat van de Democratische Partij, is zo duidelijk de marionet van deze krachten en machten, dat elke nadere uitleg van zijn rol overbodig is. Dat deze opvallend seniele en waarschijnlijk ook corrupte beroepspoliticus altijd nog de betere kansen op de overwinning aanstaande dinsdag maakt, ligt alleen maar aan de absolute wil van het Amerikaanse machtscomplex om de stoorzender Trump eindelijk en met alle denkbare middelen uit de weg te ruimen.

Desalniettemin zou dat niet mogelijk zijn geworden zonder de coronacrisis. Weliswaar heeft Trump in deze crisis veel minder fout gedaan dan de Duitse hatende en ophitsende media verbreiden, maar hij had het er moeilijk mee om de gehuichelde empathie over te brengen, waarmee in Duitsland Angela Merkel zich met succes als reddende engel van de oude, zieke en bange mensen profileert. Trump daarentegen heeft er nooit een geheim van gemaakt dat de maatregelen tegen corona in de hele samenleving geen ergere gevolgen mogen hebben dan het virusgevaar zelf. Deze boodschap is juist, maar zou aan het oudere middenklasse publiek in de VS echter waarschijnlijk met iets meer gevoel doorgegeven moeten worden. Welke gevolgen dat heeft, zal vooral te zien zijn aan de uitslag in het gepensioneerdenparadijs Florida. Dat is een Amerikaanse staat die Trump per se moet winnen om president te blijven.

De hoop op zijn herverkiezing kan Trump ondanks zijn zogenaamd zo hopeloze resultaten in de peilingen wel degelijk hebben. De enorme toestroom naar zijn manifestaties op vliegvelden in veel plaatsen in het land laat zien op welk enthousiasme en welke aanhankelijkheid deze man na vier zware jaren in zijn ambtsperiode kan rekenen. Het is niet overdreven om uitgerekend de rijke onroerend goed kapitalist Trump de lieveling van de arbeidersklasse, van het leger van de eenvoudige dienstverlener, van de politie, van de bekennende christenen en van de meeste patriottisch ingestelde Amerikanen te noemen. Deze vele miljoenen mensen zien hem als beschermheer tegen een politiek, die hen onder een progressief manteltje heel veel sociale en maatschappelijke beproevingen wil opdringen.

Net zoals in Duitsland bestaat er in de VS een feitelijke coalitie van de moderne digitale kapitaalfractie met radicale groene en linkse bewegingen evenals de dominerende krachten in cultuur en media. Mocht de marionet Biden president worden, dan zou deze coalitie weldra wel eens heel breekbaar kunnen blijken te zijn en de VS in zware turbulenties storten. Daarvoor zullen vooral de Trump-aanhangers zorgen, die zich niet zo weerloos als de patriotten en conservatieven in het Merkel-rijk in hun lot zullen schikken.

Ook bij Trump´s overwinning zijn echter onlusten te verwachten, want zijn tegenstanders zullen deze voor hen onverwachte tegenslag niet gewoon accepteren. Voor de VS dreigt in de toekomst een koude burgeroorlog met steeds nieuwe hete opwellingen. Trump, die in zijn tweede ambtsperiode met niets en niemand meer rekening hoeft te houden, is de enige politicus die kan verhinderen dat een koude een bloedige burgeroorlog wordt. Op 3 november wordt niet alleen over zijn lot beslist.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in VS. Bookmark de permalink .

13 reacties op Trump of de marionet?

 1. Jantje zegt:

  Met alle respect, ik vrees dat Trump ook een marionet is.

  Like

  • Willem zegt:

   Inderdaad, er is nog nooit zo’n perfecte afleider geweest als Trump, voor alle nieuws en praat programma’s Het onderwerp van gesprek, maar wat gebeurt er achter de schermen?

   Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Ik heb maar een zorg. Gaat Trump komende week nog vermoord worden?

  Like

 3. Jan zegt:

  Joe Biden Embarrassingly Delivers his WORST Speech at Pennsylvania RALLY 😂😂😂

  Geliked door 2 people

 4. brillegriet zegt:

  De peilingen…tja, die peilingen hè… (-_-) Trump gaat winnen, geen twijfel mogelijk. En hoe dat af loopt dat weet niemand. Ik hou hoop en vertrouw op het scherpe verstand van de huidige president.

  Geliked door 2 people

 5. BigLJohn zegt:

  Die MSM media kunnen het zo smakelijk presenteren. Alsof de verkiezingen al gewonnen zijn door Jo Biden. Trump zou afgaan als een gieter. Men laat opnamen zien van alleen maar Amerikanen die Trump als de Duivel afschilderen en Jo Biden als een heilige. DE leugens druipen van het beeldscherm af, en zelfs een blinde zou het nog merken. Ik hou het er op dat zelfs een deel van de Democraten op Trump gaat stemmen. Want welke Amerikaan wil nu een corrupte communist als president van de Verenigde Staten van Amerika ?

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Biden tief in der Scheisse

  A Nevada reporter says she was only allowed to ask Joe Biden TWO questions before his handlers abruptly cut off the zoom call.

  Joe Biden is terrified of being asked about Tony Bobulinski and the Biden family’s Chinese pay-to-play scandal. pic.twitter.com/5fY7f5ztUR

  — Trump War Room – Text TRUMP to 88022 (@TrumpWarRoom) October 29, 2020

  Like

 7. Jan zegt:

  De linkse sukkels kijken alsof zij het in Keulen horen donderen

  “If you elect me, your taxes are gonna be RAISED, not cut.”

  Like

 8. Jan zegt:

  Dems zijn werkelijk de grootste gekken

  Oregon’s public health authority had their MD dress up like a clown and announce COVID deaths. pic.twitter.com/6MJaqQniG6

  — The Post Millennial (@TPostMillennial) October 28, 2020

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Weinig interesse voor Kamala Harris

  Aanhang Trump

  Like

 10. Jan zegt:

  Team Trump (Text VOTE to 88022)
  @TeamTrump
  President @realDonaldTrump
  : “We’ll be the first nation to land an astronaut on Mars.”

  Rally attendee: “Make it Nancy Pelosi!”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s