BREAKING!: Doden bij mesaanval bij kerk in Nice, ‘vrouw onthoofd’

In de Franse stad Nice zijn zeker twee mensen om het leven gekomen en meerdere mensen gewond geraakt bij een aanval met een mes. De dader sloeg toe in de buurt van de kerk de Notre-Dame in de stad.

Meerdere media schrijven dat er een persoon is onthoofd. Volgens persbureau Reuters gaat het om een vrouw, nieuwssite Nice Matin schrijft dat de onthoofding in de kerk plaatsvond.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Frankrijk, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

23 reacties op BREAKING!: Doden bij mesaanval bij kerk in Nice, ‘vrouw onthoofd’

 1. Cathja zegt:

  Geert Wilders heeft opnieuw gelijk. Alleen de-islamisering zal ons bevrijden van deze gruweldaden.
  Wie nog steeds gelooft dat er ook ‘goede moslims’ zijn, die kijkt weg van al het vreselijke nieuws m.b.t. moslim-terreur, wat ons telkens weer bereikt en laat zien dat zij geweld niet schuwen.
  De islam hoort NIET bij Europa! Moslims zouden uitsluitend moeten leven in moslimlanden. Daar waar hun ‘profeet’ niet wordt beledigd…..
  Onze culturen zullen NOOIT verenigbaar zijn.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  2, mogelijk 3 doden, door een lalahakkerbar schreeuwer

  Frankrijk: “Een vrouw is naar verluidt onthoofd in de #NotreDame-kerk in #Nice

  Like

 3. Bas zegt:

  https://twitter.com/i/status/1321744136488259585

  Nice dodental stijgt naar 3; Een vrouw werd onthoofd tijdens de mesaanval in de Franse stad Nice

  Like

 4. verwardeman zegt:

  Ik ben reuze benieuwd wat Macron nu gaat doen , of de Fransen zelf ……………
  Eens is het genoeg .

  Like

 5. Peter zegt:

  Een in de nek gestoken,wou natuurlijk zijn kop eraf snijden,maar daar hoor je de media niet over.

  Like

 6. Bob zegt:

  Politiek en justitie tolereren de
  islamitische inquisitie.
  Geholpen doornaar zij zeggen
  anti racistische groeperingen
  die super en overmatig
  racistisch zijn.

  Like

 7. Bas zegt:

  Nog vers in het geheugen, de terreuraanslag in Nice uit 2016, met 84 doden

  Like

 8. Julia zegt:

  Hoe lang gaan wij deze vreselijke barbaarse daden nog slikken. Hoe lang duurt het voor dat de EU eens lef en daadkracht gaat tonen of moeten de burgers het nu zelf gaan opknappen en krijgen wij een soort Balkan oorlog.

  Like

 9. Harry Willemse zegt:

  De religie van de vrede in actie. Gelukkig kan ik het wel benoemen want ik ben islamfoob. Laten wij voor de zekerheid de moskeeën beveiligen want zieluuuugh.

  Like

 10. Bas zegt:

  Quote:
  Nu gaan vast alle moslims de straat op met spandoeken met leuzen als “dit is niet mijn islam” en “white lives matters” en bloemen en kaarsjes plaatsen op de plek van de dodelijke aanslag?

  Like

 11. Yoshidepossi zegt:

  Details over een motief zijn nog niet bekend. De dader riep bij zijn arrestatie meerdere malen “Allahoe akbar”, meldt de burgemeester van Nice. Hij spreekt van een terroristische daad.

  Aldus de NOS: motief onbekend. Ze krijgen het hun bek (pen) niet uit. Citeren van de burgemeester is nog de meest kritische benadering van de linkse deugmensen t.a.v. de zoveelste islamterreurdaad..

  Like

 12. droevige mof zegt:

  Hier het verslag van de Britse krant THE SUN met foto’s en video. In de “fatsoenlijke” Duitse media wordt nog steeds gezwegen over het feit dat de vrouw onthoofd werd en haar hoofd voor de kerkdeur werd geschopt.

  https://www.thesun.co.uk/news/13051418/france-terror-attack-nice-church-beheaded/

  Geliked door 1 persoon

 13. Republikein zegt:

  Sur le pont d’Avignon, dansen op de brug, leuke kindertijd.

  Like

 14. Eric zegt:

  Er bestaat slechts één correct antwoord op deze provocaties: dit moslimgajes tot de laatste rat uitroeien en dan pas zal de islampest verdwenen zijn ! Atoombommen, atoombommen, atoombommen op islamitische landen en de no-gozones in Europa plat bombarderen zoals Churchill dat met nazi-Duitsland heeft gedaan. De onzin van koekjes bakken moet ophouden !

  Like

 15. Ton Ruygrok zegt:

  Vervelend… maar dit zijn aanvallen van islamieten op christenen of in iedergeval geen allah aanbidders … het wordt pas erg als een moslim dit wordt aangedaan door een.. ” ongelovige ” … dus niets om je druk over temaken … zal het laatste snij , steek en moord geval niet zijn.. ons aangedaan door die uitnemend ..
  “”” hoogbegaafde “”” liefelijke “””” kanspareltjes uit de Sahara en verre omstreken…,
  Jaa.., gaat lekker zo.. , een maatschappij vergiftigd met moslimdrek + het nog smeriger en giftigere bittere alsem van de helse linkse kerk… en verziekt met een achterlijke covid fake hype…. Enz… Enz…,
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

 16. karton zegt:

  Volgens Rutte staat Nederland áchter Frankrijk ! De man is niet meer van deze wereld.
  Macron en hij, Rutte dus, hebben die moordenaars gelokt , en nu al járen duidelijk is wat voor soort beesten dit zijn komt deze nitwit met betekenisloze woordjes ri. Frankrijk.
  Stelletje slappelingen : flikker die islamistische zooi meteen het land uit !

  Like

  • absurdist01 zegt:

   Rutte’s “nederland” is mijn nederland niet, mijn nederland staat niet lafjes áchter maar fier naast de fransen.
   Rutte kent maar 3 voorzetsels: 1 Ik sta laf achter…2 ik sta op de foto’s naast….en 3 ik sta vooraan bij het tekenen bij het kruisje waarbij hij zwijmelt dat hij heel nederland is

   Geliked door 1 persoon

 17. Geronimo zegt:

  ”De Franse koepel van islamitische organisaties CFCMveroordeelt de aanslag en roept Franse moslims op als teken van rouw alle festiviteiten te annuleren rond het Mawlid-feest, waarbij wordt stilgestaan bij de geboortedag van de profeet Mohammed.”

  Deze uitspraak heeft geen enkele waarde ! Het is een puur strategische zet, zand in de ogen strooien van de “ongelovigen” nu de moslim-leiders vrezen dat dergelijke toestanden hun veroveringsstrategie in Frankrijk en elders geen goed zal doen. Liegen en bedriegen, het is in deze totalitaire ideologie allemaal legaal.

  Bij ons in het westen is geloof intussen grotendeels een privé zaak geworden, of iets om mee te lachen. Iets voor een stelletje religieuze halvegaren, die niet ernstig te nemen zijn. Wordt zodoende glimlachend allemaal probleemloos getolereerd in naam van de sacrosancte vrijheid van religie, zo in de zin van, ieder diertje zijn pleziertje. Laat die maar hun gang gaan. Ze doen daarmee niemand kwaad.

  Maar de moslims zijn van een totaal ander kaliber. Die nemen hun religieuze ideologie bloedernstig. Letterlijk. Die lachen er helemaal niet mee, en die verdragen al helemaal niet dat een ander dat doet. Zij willen hun overtuiging ook aan iedereen opdringen, dat is nl. hun mohammedaanse plicht, want zo staat het onverbloemd als hun opdracht in de enige en echte koran, het eigenste woord van hun maangod, waaraan noch te tornen noch te interpreteren valt. Dat is het fundamentele verschil. Hun sterkte, zo je wil, onze zwakte.

  Zij kijken vanuit die in hun ogen superieure positie als dienaren van hun maangod, minachtend neer op de westerlingen, die ze zien als geperverteerde, goddeloze zwakkelingen, die alles zomaar laten gebeuren en over zich heen laten gaan, terwijl ze zich onbezorgd blijven overgeven aan allerlei goddeloze praktijken, als daar zijn homoseksualiteit, de transgender rage etc.
  Deze westerse zwakte sterkt hen in hun superioriteitsgevoel, en versterkt hun drang om het hele westerse decadente boeltje zo vlug mogelijk over te nemen, hier hun mohammedaanse orde te vestigen, en zo allah te behagen. Opdracht vervuld, het paradijs met de vele maagdelijke hoeren wordt hun deel.

  En in het westen blijft men het maar tegen beter weten in duiden als daden van islam-fundamentalisten, een groepje fanatici, die de koran verkrachten tegenover de grote groep zogezegd verdraagzame, vredevolle moslims. Die zijn er ongetwijfeld, maar het zijn dan hen die hun godsdienst niet meer al te ernstig nemen. Dat openlijk te kennen geven, kan niet, want dat betekent zelfmoord.

  Elke goede moslim is bijgevolg een fundamentalist, die de inhoud van de koran nauw ter harte neemt. De aanslagplegers onder hen zijn zij die de daad bij het woord voegen. De anderen zijn sluimerende tijdbommen. Een kleinigheid volstaat om tot de actie over te gaan. Maar allen verfoeien ze onze westerse maatschappij. Als ze anders spreken, hou dan in gedachte dat er maar vier islamitische woorden zijn die je moet kennen: takiyya, tawriya, kitman en muruna.
  (https://adoc.pub/download/de-leugenachtige-islam-in-4-woorden.html)

  Wat de Franse koepel van islamitische organisaties CFCM nu doet is min noch meer het toepassen van Takiyya en Muruna.

  Takiyya: het doel is hier duidelijk verplicht: het beschermen van de islam !

  De islamitische Sharia wet bepaalt: “Als het mogelijk is om een ​​doel te bereiken door te liegen, maar niet door de waarheid te vertellen, is het toegestaan ​​om te liegen als het bereiken van het doel toelaatbaar is, en liegen is verplicht als het doel verplicht is.” (Vertrouwen van de reiziger, Paragraaf R8.2) Voorbeelden hiervan zijn het beschermen van de islam of een moslim.”

  Muruna: de alertheid van niet-moslims verlagen, zodat ze hun islamitische tegenstander gaan vertrouwen.

  “ betekent het gebruik van “flexibiliteit” in combinatie met de aanwezige vijand of de omgeving. De rechtvaardiging voor dit soort bedrog is een enigszins bizarre interpretatie van soera 2: 106, die zegt: “Als we een vers afschaffen of te doen vergeten, zullen We het vervangen door een beter of gelijkaardig vers.” Zo kunnen moslims kan aantal opdrachten in de Koran vergeten, zolang zij een beter en dus later vers nastreven. Moslims die er naar streven om de islam te bevorderen, kunnen daarom afwijken van hun islamitische wetten om te veroorzaken dat niet-moslims hun alertheid verlagen en hun islamitische tegenstander gaan vertrouwen.”

  Nu gaan ze ineens, uiteraard zou ik zeggen, de pacifistische toer op, en dat afwijkend van hun sharia-wetten, omdat ze voelen dat ze te snel te ver zijn gegaan. Dus even de rem erop, hebben ze gedacht en de pacifist uithangen, verrast door de onverwacht hevige reactie van Macron en het Franse volk, om zodoende de goodwill t.o.v. de islam bij de naïeve westerlingen zo vlug mogelijk te herstellen, zodat de verdere verovering van het westen door hun ideologie onverdroten verder zou kunnen gaan. Totaal onbetrouwbaar volk dus.

  Het zijn allemaal holle woorden, waaraan geen belang dient gehecht. Niets eraan is echt of gemeend. Pure islamitische show, hun politieke ideologie/sharia ten gunste. Valt niet mee samen te leven, nu niet, nooit, want dat is nu echt wat ze zelf niet willen. Ingebakken in hun ideologie.

  Weg ermee dus en buiten gooien, willen we door deze barbarij niet onder de voet worden gelopen en als ongelovige tweederangsburgers worden beschouwd. De grote fout van het westen is geweest om de islam als een religie als een ander te erkennen en te betoelagen. Het paard van Troje was klein bier hiermee vergeleken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s