Coronastaat Spanje: drones controleren de afstandregels op begraafplaatsen

(Vertaling: E.J. Bron)

Ondanks deels rigide coronamaatregelen in Duitsland gaan andere landen nog veel verder. Spanje, waar in grote delen van het land inmiddels een maskerplicht in de buitenlucht geldt en de hoofdstad Madrid van de buitenwereld werd afgesloten, laat op dit moment zien wat hier ook nog allemaal zou kunnen komen. Nu willen de autoriteiten in Madrid met Allerheiligen (1 november) de handhaving van de coronaregels op de twee grootste begraafplaatsen van de Spaanse hoofdstad controleren – met drones. Volgens de op dit moment geldende beperkingen mogen groepen die de graven bezoeken uit maximaal zes personen bestaan. Tegelijkertijd moeten de afstandregels in acht genomen worden.

“We kunnen niet toestaan dat zich mensenmassa´s binnen of buiten de begraafplaatsen formeren”, zei de burgemeester van Madrid, José Luiz Martinez-Almeida, tegen journalisten. Behalve de drones zullen er vanaf 30 oktober drie dagen lang tot 300 politieagenten op de begraafplaatsen ingezet worden. Dat zijn er ongeveer 20% meer dan vorig jaar.

Het is niet de eerste keer dat de politie in Madrid drones gebruikt om de handhaving van de coronaregels te controleren: toen in maart de landelijke lockdown werd opgelegd, gebruikte de politie op drones gemonteerde luidsprekers om de mensen in parken en op pleinen over de maatregelen te informeren.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Rotzakken, Socialisten, Spanje. Bookmark de permalink .

9 reacties op Coronastaat Spanje: drones controleren de afstandregels op begraafplaatsen

 1. Boike zegt:

  Tjonge, jonge, jonge, wat een paniek bij de duivelse machthebbers. Als je met dergelijke middelen moet gaan aantonen, dat je het beste met de bevolking voor hebt, toon je zelf de waanzin van je maatregelen aan. Het is een bewijs van onvermogen van een dictatuur, die op omvallen staat.

  Geliked door 4 people

 2. koddebeier zegt:

  Zieke dictatuur !!

  Geliked door 1 persoon

 3. willie zegt:

  Kan er daar niemand die fucking drones uit de lucht schieten ?

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Het gaat elk boekje te buiten laten we hopen dat de massa van de bevolking nu wakker worden en deze ongekende dictatuur niet meer tolereren. Alle cijfers kloppen niet mensen positief getest maar geen ziekteverschijnselen worden ook meegeteld. Mensen met een andere doodsoorzaak worden mee geteld als zijnde overleden aan Covid. Wat is er wereldwijd aan de hand? Hier kunnen wij ons meer zorgen om gaan maken. Het blijft ongelooflijk dat een massa invasie van migranten dagelijks aan komt niet getest dus wat brengen zij mee. We vergeten dat o.a. tbc nog in veel landen voor komt en ook ontstekingen in de longen veroorzaakt. Tuberculose (TBC) is een ziekte die wordt veroorzaakt door een bacterie. Deze bacterie veroorzaakt in het lichaam ontstekingen. De ziekte komt meestal voor in de longen. Soms worden ook andere organen aangetast, zoals lymfeklieren, gewrichten, botten of de hersenen. Klachten die kunnen passen bij tuberculose zijn hoesten, afvallen, koorts of ‘s nachts zweten. Soms hebben mensen geen of weinig klachten. Maar je kan ook later in je leven alsnog ziek worden. De TBC-bacterie kan namelijk tientallen jaren in een latente (slapende) vorm in het lichaam overleven en later weer actief worden. Een TBC-patiënt is besmettelijk wanneer er afwijkingen zijn in de longen met een open verbinding naar de luchtwegen. Wie zegt dat de massale ongecontroleerde invasie van migranten deze besmetting niet bij zich dragen of scharen en inmiddels besmettingen hebben overgedragen we dit gemakshalve maar onder corona? Waarom sluit Nederland niet de grenzen voor de Belgen die nu een zeer hoog aantal aan besmettingen heeft maar wel naar Nederland vrij kunnen reizen met het gevaar dat hier snel de besmettingen weer zullen toenemen. Uiteindelijk heeft België nog niet zo lang geleden ook voor ons Nederlanders haar grens gesloten gehad. Kortom wat is waar en wat kunnen wij nog geloven? Waarom is het besmettingsaantal nu zo hoog terwijl Spanje, Italië en België al in een vroeg stadium mondkapjes verplichtte dus dit blijkt dan ook geen enkele toegevoegde waarde te hebben. Dan een Nederlandse arts en hoogleraar die maar stelt dat wij niet zo krampachtig moeten doen https://www.ad.nl/wetenschap/doe-niet-zo-krampachtig-en-breng-het-coronavaccin-nu-al-op-de-markt~a1526f7c/ Ik zou zeggen begin met het gif bij u zelf en uw directe naaste maar gebruik de bevolking niet als proefkonijn. Hieruit blijkt dat de ongekende dictatuur de grenzen van de misdaad tegen de menselijkheid nog niet heeft bereikt. Het doel is de wereldbevolking zoals vermeld in de agenda 21/30 koste wat het kost te reduceren. Het meest grootste smerige politieke schaakspel ooit n handen van de elitaire machtswellustelingen speelt hierin de hoofdrol.

  Geliked door 2 people

 5. Knalkopje1 zegt:

  Tijdens de Tweede Wereldoorlog probeerde het fascisme de wereld met geweld te veroveren en alleen met enorme inspanningen kon deze kanker worden neergeslagen. En nu verovert het fascisme binnen de kortste keren de hele wereld zonder dat een schot valt. Wie had dat eind 2019 ooit gedacht? Helaas zal het niet geruisloos verdwijnen. Alleen met grote inspanningen kunnen wij het fascisme opnieuw uitbannen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s