Coronaleugens

Verenigd Koninkrijk 2050!

“We hoeven alleen maar de curve af te vlakken en we zijn weer terug bij normaal. Dat beloof ik!”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Coronaleugens

 1. Bas zegt:

  Ik ben oud genoeg om me te herinneren dat Dr. Fauci in maart 2020 op 60 Minutes ging en zei: “Op dit moment in de Verenigde Staten zouden mensen niet met maskers rond moeten lopen … Er is geen reden om rond te lopen met een masker.”

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  https://rairfoundation.com/pandemic-numbers-faked-to-blame-trump-the-who-changes-guidelines-on-covid-tests-an-hour-after-biden-inauguration/

  PANDEMIE BESMETTINGEN VERVALST OM TRUMP TE KUNNEN BESCHULDIGEN:
  DE WHO VERANDERT RICHTLIJNEN VOOR COVID-TESTEN EEN UUR NA INAUGURATIE BIDEN

  Op de dag van de inauguratie van Joe Biden maakte de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) bekend dat een positief testresultaat alleen niet langer voldoende is om een ​​Chinese coronavirusinfectie vast te stellen. Nu stelt de met de communisten verbonden organisatie dat een tweede test nodig is, samen met een klinische diagnose. Onder de nieuwe regering van Biden zullen de plotselinge veranderingen in de richtlijnen van de WHO hoogstwaarschijnlijk leiden tot een aanzienlijke afname van het aantal positieve gevallen.

  Het is niet verrassend dat Biden in een van zijn eerste daden als president de financiering voor de WHO hervatte en zich aansloot bij het “consortium gericht op het delen” van de controversiële genveranderende coronavirusvaccins “eerlijk over de hele wereld”.

  De nieuwe WHO-richtlijn van 13 januari werd bijgewerkt en gepubliceerd een uur nadat Joe Biden’s betwiste inauguratie samenviel met zijn executoriale titel die maskers oplegde op alle federale eigendommen.

  Maandenlang hebben veel wetenschappers en artsen bekritiseerd en gewaarschuwd dat de praktijken van PCR-tests (polymerasekettingreactie) gebrekkig zijn en tot een buitensporig aantal gevallen van coronavirus leiden. Ondanks hun waarschuwingen voerden regeringen over de hele wereld nog steeds een streng lockdown-beleid uit op basis van grote aantallen mogelijk vals-positieve tests.

  De regering van Joe Biden zal de daling van het aantal positieve gevallen waarschijnlijk toeschrijven aan zijn nieuwe uitvoerende bevelen waarvan hij beweert dat ze het coronavirus moeten bestrijden. In feite lijkt de daling tot nu toe echter een soort geplande “boekhoudkundige fout” te zijn geweest.

  Like

 3. Knalkopje1 zegt:

  Ter gelegenheid van de definitieve invoering van de avondklok, hier aangekondigd door Grappenmaker, had De Jonge ook iets te zeggen. Het blijkt dat de avondklok weer een fascistisch gedragsexperiment is. ‘Het belangrijkste is dat de mensen hun gedrag aanpassen’. Hoever die smeerlappen zich verheven voelen boven ‘het plebs’ blijkt hier weer uit.
  Het feestvarken Grappenmaker: “Het zal nu misschien 7 tot 12 procent zijn. Maar ik denk dat het nog steeds een groot effect heeft. Je dwingt mensen om te zeggen ik blijf toch een avond thuis.”
  ‘Een avond’, meneer de minister? Werkelijk? Maak daar maar van maanden lang en dat weet u drommels goed!
  Zie
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/grapperhaus-avondklok-gaat-zaterdag-in/ar-BB1cYh15?ocid=msedgdhp
  De absolute absurditeit van de mondkapjesplicht in de buitenlucht op de foto in een Duitse stad:
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Buitenland/dodental-door-pandemie-in-duitsland-boven-de-50-000/ar-BB1cYNEt?ocid=msedgdhp
  Een ideetje voor het Orgaan Medische Tirannie (OMT) om mondkapjes verplicht op straat te dragen als ‘advies’ voor te stellen, met steun van de massamedia?

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Video hier te zien op RUMBLE:
  https://rumble.com/vcuz3x-wat-staat-er-op-het-spel-de-beste-update-in-50-min..html

  “Wat staat er op het spel?! De beste update in 50 min”.

  Het is 15 januari 2021 en Minister President Mark Rutte heeft het ontslag van het kabinet aangeboden. Zo’n 10 maanden geleden introduceerde Mark Rutte het NIEUWE NORMAAL. Een term die inmiddels is ingeburgerd, maar een ontmenselijking in gang heeft gezet die zijn weerga niet kent. Zouden wij een jaar geleden hebben kunnen geloven dat de huidige realiteit de onze is?

  Stapje voor stapje zijn we terecht gekomen in deze lockdown die binnenkort ongetwijfeld ook een avondklok krijgt, een fenomeen waarvoor we terug moeten naar de tweede wereldoorlog en die staat voor “groot gevaar”.

  En omdat het allemaal zo snel gaat en we soms het overzicht kwijt dreigen te raken is het goed om weer eens alles op een rij te zetten en dat doen we met de Britse documentaire THE NEW NORMAL, oftewel het Nieuwe Normaal.

  The New Normal is een feitelijke documentaire van 50 minuten, die werkt als een geheugen opfrisser maar ook de 4de industriële revolutie – het geesteskind van Klaus Schwab, de frontman van het WEF nauw onderzoekt.

  De film laat haarfijn zien wat de 1% – de elite – te winnen heeft en wat de rest van ons dreigt te verliezen oftewel, “Wat staat er op het spel?! De beste update in 50 min”.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Bas, dank voor de video, een flink aantal mensen hier hebben de dots al lang ge-connect maar voor mensen die dat nog niet gedaan hebben of in een soort twijfelstadium zitten, is deze video een eyeopener.
   Zo blij met jullie hier op het forum en ach er valt weleens een verkeerd woord… we zijn allemaal lijders aan het (sarcasme)”geliefde”gevangene-syndroom en sommigen helaas, schieten meteen door naar het stockholmsyndroom en gelukkig hebben wij daar niet zoveel last van maar het is goed toeven hier met mensen die in dezelfde state of mind zitten.

   Like

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Kijk eens even wat er verder in de wereld gebeurd.
  In Italië gaan van de ene op de andere dag 50.000 horeca zaken open en daarbij nog 300.000 pizzeria’s.
  de politie komt handhaven en wordt eenvoudig de deur uit gejaagd.
  Dezelfde dag heft de regering de maatregelen tegen de horeca op, het was namelijk ondoenlijk om de zaken gesloten te houden zonder dat er een opstand uit zou breken met het risico dat de toch al totaal verzwakte regering op zou moeten stappen.
  Zuid Polen gooit de skiresorts open want die stonden op omvallen en men koos voor burgerlijke ongehoorzaamheid.
  Vanuit de regering een beetje gepruttel maar de resorts blijven open.
  Mexico stad gooit de kroegen open en niemand die reageert.
  Nederlandse horeca dan, bij opening € 4000,= boete en dat is toch wel een beetje geld vindt men hier maar ondertussen gaan de verliezen verder en is er straks nauwelijks meer ruimte om eten te kopen en is sluiting de enige optie.
  In plaats van allemaal op een lijn te gaan staan en net als in die landen gewoon de deuren open te doen bloeden ze liever dood en dus kreeg de horeca wat ze verdienen als zijnde lafbekken.

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Schunnig!!!

  UK:
  – £800 fine if Brits go to someone’s house party.

  – Free taxi service, hotel and food if migrants illegally enter via boat.

  GB:
  – £ 800 boete als Britten naar iemands huisfeest gaan.

  – Gratis taxiservice, hotel en eten als migranten illegaal per boot binnenkomen.

  Like

 7. Bas zegt:

  Build back better….
  The globalist agenda.

  deze mensen zien duizenden doden als een “kans”.
  Met deze logica: hoe meer dood, hoe meer kans.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s