Het is gewoon de griep!

(Door: “Elise Nijmegen”)

Dr. Michael Yeadon, voormalig vicepresident en hoofdwetenschapper voor allergie en ademhaling van Pfizer, die 32 jaar in de sector heeft doorgebracht om onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen te leiden en zich terugtrok uit de farmaceutische gigant met “de hoogste onderzoekspositie” in zijn vakgebied, sprak met LifeSiteNews in een telefonisch interview. Hij zegt letterlijk dat “onze” regering liegt en op een manier die kan leiden tot uw dood.
lifesitenews.com

Het hele bedrijf fluidacademy.org (een bedrijf achter de schermen) is in handen van de Bill & Melinda Gates Foundation! Trouwens welk vaccinbedrijf niet? De fluidacademy.org webpagina is van Diederik Gommers en Dr. M.B. Vroom. De pagina is nu snel ingekort nadat wij onder zoek deden. Maar bewijs zat dat Gommers werkt voor Bill Gates! Heb lang moeten zoeken, maar nu hebben we ook Gommers bij de ballen. Het is puur financiële belangenverstrengeling en dat werkt voor het OMT en RIVM! En mijns inziens werken het gevaarlijke OMT-clubje en het RIVM, net zoals vele politici, voor de WHO/VN/WEF.
soldaatvandewaarheid

Hieronder een verklaring van een moedige agent die een boekje opendoet over het wanbeleid bij de politie in opdracht van politici die in dienst zijn van buitenlandse dictaturen.
YouTube

Het is spijtig maar waar; we leven al heel lang in een pedocratie. “Mensen” die hoge posities bekleden, doen vreselijk gruwelijke dingen met baby’s en kinderen. En dat gebeurt al tientallen jaren zonder dat deze satanistische pedofielen-ring wordt opgerold. Motorclubs worden onterecht gedemoniseerd, leiders achter slot en grendel gezet, maar deze club kan ongestoord, met behulp van instanties, gewoon doorgaan met het mishandelen en offeren van kinderen. Ongelooflijk!
YouTube

Joost Knevel en Johan Seegers, beiden overlevenden van satanistisch misbruik, hebben uw hulp nodig! Voor de kinderen van Nederland, want het satanistische misbruik in Nederland gebeurt nog steeds. 30 April is een bijzondere dag voor satanisten én u kunt helpen om kinderlevens te redden.
YouTube en YouTube

Nog even over het zogenaamde gevaarlijke virus, dat mijns inziens eigenlijk gewoon de griep is. Het CDC is aangeklaagd wegens massale fraude: tests bij 7 universiteiten van ALLE mensen die werden onderzocht, toonden aan dat ze geen Covid hadden, maar alleen Influenza A of B. EU-statistieken: ‘Corona’ is vrijwel verdwenen, zelfs onder sterfte. Dus waar we mee te maken hebben, is gewoon weer een griepsoort, net als elk jaar. Covid-19 bestaat niet en is fictief . ‘Ik geloof dat China en de globalisten deze Covid-hoax (de griep vermomd als een nieuw virus) hebben opgezet om een ​​mondiale tirannie en totalitaire politiestaat te vestigen, zo laat het artikel weten.
greatreject.org

Dus conclusie: we worden voorgelogen door Den Haag en de media. De media zijn net zo schuldig aan deze genocide als de kartelpartijen, de burgemeesters, de ingekochte “wetenschappers” en diegenen die de vaccinaties zetten.

Wij, de Nederlandse bevolking, ongeacht kleur of afkomst, zijn Nederland!  Wij hebben rechten en worden beschermd door onze grondwet, de internationale mensenrechten en de Neurenberg-codes. De schuldigen, de globalisten, die mijns inziens ons zonder onze toestemming laten meedoen aan een medisch experiment, moeten terechtstaan. Dezelfden die onze ouderen hebben opgesloten, onze kinderen depressief hebben gemaakt, bedrijven – de horeca – en het MKB bewust, met het oog op Agenda 21 van de VN, failliet laten gaan, boeren hun leven afnemen, onze vrijheden onderdrukken en naar mijn mening crimineel bezig zijn.

En dat allemaal voor de griep…

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Het is gewoon de griep!

 1. Lekke Fietsband zegt:

  EMC Hoofd van IC-vertilators Say what????
  Diederik Gommers: corona is een VERKOUDHEIDSVIRUS
  Wat nu lockdowns, sperrzeit en alle andere onzin???

  https://www.ninefornews.nl/say-what-diederik-gommers-corona-is-een-verkoudheidsvirus/

  Like

 2. ronjaspers zegt:

  Ik ben totaal verrast,dat meen je toch niet dat de corona (griep) hoax een psy ops operatie was om ons bang te maken.De corona hoax is een smerige wereldwijde staats/machtsgreep,niks meer en niks minder,bedoeld voor een communistische NWO.

  Geliked door 3 people

  • droevige mof zegt:

   Er is iets vreemds gebeurd. In de Duitse staatstelevisie ARD heeft een satiricus, Florian Schröder, de Duitse Hans Teeuwen, de hele Corona waanzin tegen de grond geworsteld.
   Artistiek gezien is dit top, maar waarom werd het niet gecensureerd? Deze man produceert de ene “laster”, “samenzweringstheorie” en “leugen” na de andere en er gebeurt niets. Hij zegt dat hij ontsnapt is uit Merkel’s endeldarm, en hij is nog steeds op vrije voeten. Is dit het keerpunt, het einde van de censuur?
   Helaas alleen in het Duits, maar sommigen van jullie kunnen het begrijpen.

   Geliked door 1 persoon

 3. vangie1206j zegt:

  Ik heb beluisterd dat stukje over van die annonime agent en dat bevestigd bij deze wat ik hier eerder meermale heb geschreven en dat is bewapen je tegen deze monsters.
  Dit zijn geen mensen meer maar lager in rang dan beesten.
  En een ieder is gek dat hij/zij nog luisterd en accepteerd de bevelen van die notoire leugenaar bedrieger en sadist Rutte.
  Deze schoft die er behagen in schept dit eens zo mooie Nederland naar de verdommenis te helpen.
  Die zogenaamd voor onze gezondheid opkomt maar die moordende bende uit oa. Afrika gewoon gratis binnen onze grenzen helpt en ze geen strobreed in de weg legt idem met al dat islamitische uitschot.
  Die illgalen het land binnen haalt en ze niet meer uitzet.
  Daarom bewapen je als je nog wilt blijven leven in vrijheid.

  Geliked door 2 people

 4. vangie1206j zegt:

  Typ foutjes moet zijn anoniem sorry

  Like

 5. Bas zegt:

  https://www.frontnieuws.com/modernas-topwetenschapper-over-mrna-technologie-in-covid-injecties-we-zijn-eigenlijk-de-software-van-het-leven-aan-het-hacken/

  Moderna’s topwetenschapper over mRNA-technologie in COVID injecties: “We zijn eigenlijk de software van het leven aan het hacken”

  Veteraan onderzoeksverslaggever Leo Hohmann heeft een Ted Talk presentatie uit 2017 ontdekt van Dr. Tal Zaks, hoofd medische zaken bij Moderna Inc, waarin hij in lekentaal duidelijk uitlegt wat de mRNA technologie precies doet in vaccins.

  “In elke cel is er iets dat boodschapper-RNA of kortweg mRNA wordt genoemd, dat de kritieke informatie van het DNA in onze genen overbrengt naar de eiwitten, waar we eigenlijk allemaal van gemaakt zijn. Dit is de kritieke informatie die bepaalt wat de cel zal doen. Dus we zien het als een besturingssysteem

  Like

 6. Bas zegt:

  https://www.frontnieuws.com/puur-onversneden-kwaad/

  Puur, onversneden kwaad

  Mike Yeadon is een welbespraakte microbioloog en een voormalig Vicepresident van allergie en respiratoir onderzoek bij Pfizer. Hij heeft 32 jaar voor grote farmaceutische bedrijven gewerkt en is een vooraanstaand deskundige op het gebied van virale infecties van de luchtwegen. Hij is ook een man met een missie, en zijn missie is om zoveel mogelijk mensen te informeren over de elite machthebbers die de pandemie gebruiken als een rookgordijn om hun werkelijke doelen te verbergen. Hier is Yeadon in een recent interview:

  “Als je een aanzienlijk deel van de wereld zou willen ontvolken, en dat zou willen doen op een manier die geen vernietiging van het milieu met kernwapens zou vereisen, of het vergiftigen van iedereen met miltvuur of zoiets, en je wilde aannemelijke ontkenning, terwijl je een meerjarige infectieziektecrisis had; ik denk niet dat je met een beter werkplan zou kunnen komen dan wat er nu voor mij ogen gebeurt. Ik kan niet zeggen dat dat is wat ze gaan doen, maar ik kan geen goedaardige verklaring bedenken voor waarom ze het doen”. (“Interview with Dr Mike Yeadon“, The Delingpole Podcast; minuut 44:25)

  “Het is me absoluut duidelijk geworden, zelfs wanneer ik praat met intelligente mensen, vrienden, kennissen … en ze beseffen dat ik ze iets belangrijks vertel, maar ze komen tot het punt [waarop ik zeg] ‘je regering liegt tegen je op een manier die kan leiden tot je dood en die van je kinderen,’ en ze kunnen niet beginnen om zich verder ermee bezig te houden. En ik denk dat misschien 10% van hen begrijpt wat ik zei, en 90% van hen onderdrukken hun begrip omdat het te moeilijk is. En mijn zorg is, we gaan dit verliezen, omdat mensen niet willen omgaan met de mogelijkheid dat iemand zo slecht is…

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/04/zelfs-mark-rutte-erkent-dat-bijwerkingen-astrazeneca-bij-60-minners-mogelijk-gevaarlijker-zijn-dan-coronavirus-het-is-misschien-nog-erger/

  Rutte en De Jonge: risico op overlijden jongere vrouwen getroffen door trombose AstraZeneca net zo groot of groter dan door COVID

  Het was een opmerkelijk tafereel; demissionair premier Rutte en zorgminister De Jonge erkenden dat het risico op overlijden van vrouwen tot veertig jaar die ernstige trombosebijwerkingen ervaren van AstraZeneca mogelijk groter is dan dat van het coronavirus zelf. Toch opmerkelijke uitspraken van beide heren, die nagenoeg iedereen lijken te zijn ontgaan. Het kabinet lijkt hiermee het vertrouwen in het vaccin van AstraZeneca, voor vrouwen van 40- althans, helemaal kwijt te zijn

  Geliked door 1 persoon

 8. Bob zegt:

  De sprookjes over zwarte heksen
  en demonen is nu een reeele waarheid.
  Wie niet tot demonenland wil toetreden
  wordt vernietigd.
  De eerste aanwijzijzing de corona-identificatie.

  Geliked door 1 persoon

 9. A. de Koning zegt:

  Elise Nijmegen, u zegt het is gewoon de griep, nu ik kan u vertellen dat ik van mensen heb gehoord die aan de beademing hebben gelegen en dat ze hersteld zijn maar nu nog steeds na een paar maanden last hebben van de verschijnselen nou dat gebeurde bij griep echt niet, bovendien zeiden ze me dat de IC vol lag men patienten, dat hoort u liever niet en het is hier ook niet populair en ik heb ook de rest van uw artikel gelezen en ik zou zeggen als u wilt blijven geloven in sprookjes
  dan moet u dat vooral doen.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   A.de koning.Hoeveel krijg jij betaald om te trollen,landverrader.

   Geliked door 1 persoon

  • htskday zegt:

   @A. de Koning,
   Het wordt hoog tijd dat jij je prikje gaat halen.
   Ruimt lekker op..

   Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   @ A. de Koning; Er wordt behandeld via een protocol opgesteld door de WHO of een andere instelling( maar volgens mij de WHO). Enfin de artsen zelf mogen hier niet van afwijken.
   Het is al meermalen aangekaart dat het ventileren, niet de juiste methode is om te gebruiken als je ademhalingsspieren nog werken en dat is het geval bij de meeste z.g. Covid patiënten, je zou dan gewoon zuurstof moeten geven a la wat je ook doet bij apneu -patiënten en dat is niet alleen veel minder ingrijpend maar bovendien is het ook veel beter voor de longen en het hart en vatenstelsel, die door ventileren (gevoegd bij het feit dat je ook nog normaal ademt, want je ademhalingsspieren doen het) deze systemen kan opblazen.
   Zie het als dat je een klein beginnende vuurtje van je barbecue , die je met een hele grote blaasbalg van de Smid gaat aanjagen en alles gaat in het rond stuiven en weg is je vuurtje.
   Ik wil verder opmerken dat het heel makkelijk is aan de kant te staan en commentaar te leveren… dat kan iedereen, sterker nog daar was u aardig mee bezig . Elise is iemand die grondig de zaken onderzoekt, beter dan de meesten en bereid is ,deze kennis ook te delen. dat af te doen met een onaardige opmerking als ga maar door met geloven in sprookjes , daar denk ik het mijne van.
   Waar ik u ook nog op wil wijzen, is het bestaan van iets wat je massahysterie en massahypnose kunt noemen, 2 verschillende zaken maar beide interessant ivm Covid, ik ga het niet voor u voorkauwen, want iedere lul van zondag met een toetsenbord, kan dat lekker zelf doen.

   Geliked door 1 persoon

  • Meng zegt:

   Het verschilt enorm per persoon. Bij mij kwam dat virus in januari langs. Ik heb één dag op bed gelegen met koorts en daarna ging het eigenlijk wel weer.
   Paar dagen weinig energie en snel moe, maar daarna was ik weer de oude.
   Er zijn ook mensen die niet verder komen dan een stukje papier met ‘positief’ erop. Voor iedereen is het dus anders en het is onjuist om op basis van 1 ervaring tot conclusies te komen.

   Like

 10. Meng zegt:

  Beste Elise,
  Goed dat je dit in het Nederlands hebt geschreven. Mike Yeadon is iemand waar ik geweldig respect voor heb en wiens boodschap in alle talen gebracht moet worden.

  De waarheid rondom corona moet nu echt naar buiten komen want de nachtmerrie rond de leugen die er van gemaakt is neemt nu echt zéér dreigende vormen aan.

  Mijn dank dat je je zo inzet om onze beschaving te proberen te redden, voor zover dat nog mogelijk is.

  Groetjes van Meng.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s