De wereld op z´n kop . . .

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op De wereld op z´n kop . . .

 1. Julia zegt:

  Dat kunnen we wel terecht stellen. Nu begrijp ik waarom wij allen ons zouden moeten laten vaccineren om zogenoemd de zorg niet onder druk te zetten. Maar ondertussen. Ook Nederland heeft Oekraïense patiënten overgenomen, meldt de Europese Commissie. ,,Om Oekraïne te helpen omgaan met de stijgende medische behoeften hebben we onze activiteiten opgevoerd. Ik wil alle landen die Oekraïense patiënten helpen bedanken”, zegt Eurocommissaris Janez Lenarcic Dit gaat niet alleen om gewonde door de oorlog maar zeer zeker ook om chronisch zieken uit de Oekraïne. Uiteraard is medische hulp voor ieder mens nodig en zou dan ook voor iedereen toereikend moeten zijn. In Nederland wacht een groot aantal mensen op noodzakelijke operaties maar nu langdurig pijn lijden vanwege de lange wachtlijsten, nu is het plan dat mensen met diabetici 250 euro extra moeten gaan bijdragen, apothekers in Nederland zitten met de handen in het haar omdat zij veel mensen nee moeten verkopen vanwege medicijnen tekort. Onze zorgpremie is de duurste van de algehele EU. Dus hieruit blijkt dat onze zorg meer en meer onder druk komt vanwege de opvang van Oekraïners en het binnengehaalde onverantwoorde hoge aantal asielzoekers. Dus Kuipers is ook een grote leugenaar vertel het volk de daadwerkelijke waarheid maar verkoop niet het verhaal dat als wij geen experimenteel vaccin nemen de ziekenhuizen worden overbelast en de druk op onze zorg zal toenemen. Leugens, leugens en nog eens leugens maar ondertussen betaalt de Nederlandse zorg premie betaler niet voor zichzelf maar voor de algehele invasie van vluchtelingen en mogen zelf op de wachtlijst. Het is te ziek voor woorden dat een ziekenhuis tot oktober de spoedeisende hulp moet sluiten vanwege personeelstekort. Wat heeft dit waardeloze WEF kabinet überhaupt gedaan om mensen in de zorg beter te betalen en tijdig op te leiden helemaal nada. Het is al zo ver dat door de hoge inflatie zelfs zorgmedewerkers in de schulden zijn gekomen wat is er dan nog aantrekkelijk aan zo een baan die toch wel terdege zwaarder weegt dan de baantjes achter de laptop van al die thuiswerkers die eigen tijd naar believen kunnen indelen. Kortom de leugen regeert om de great reset te realiseren. Alles moet kapot en de burgers zullen hiervoor de hoogste rekening betalen. De schande alleen al dat energie meer dan 5000 euro per jaar moet gaan kosten waardoor vele burgers letterlijk en figuurlijk verzuipen door het hoge water dat ver over de lippen zal gaan staan. Dit huidige WEF kabinet heeft alleen maar ellende en chaos veroorzaakt.

  Geliked door 1 persoon

 2. saddy zegt:

  Maar ook:

  jonge kinderen kapot maken met hormonen.

  Wat de Tavistock clinic (inmiddels gesloten) gedaan heeft in de naam van woke is in bepaalde gevallen mengele-waardig gebleken.

  Je dochter houdt niet van roze linten in het haar en speelt niet graag met poppen? – Dan is ze trans – Dus heeft ze hormonen nodig – Dan zijn die borstjes ook maar onhandig, weg ermee

  In amerika zijn de puberty blockers ook wel vaak in het nieuws.

  Je mag je kind geen klapje geven, maar wel laten mutileren?

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   saddy Ouders die kinderen tot deze waanzin dwingen zouden levenslang opgesloten moeten worden. Welk normaal denkende ouder werkt aan deze waanzin mee.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s