Vijf weken Kaagmens

(Door: Jan Dijkgraaf)

Kudo’s voor partijgenoot Franc Weerwind op Keti Koti. Compliment aan partijgenoot Rob Jetten. Recensietje van Zomergasten. G20-verslagje over de oorlog in Oekraïne. Veer in de reet van partijgenoot Hans Vijlbrief. Oproep om wereldwijd voor voedselzekerheid te zorgen. Gendergelijkheidsgeneuzel over partijgenoot Lisa van Ginneken. Groet aan Beiroet. Oproep om ambitie te tonen bij het ‘klimaatbeleid’. Felicitaties aan journalisten van De Groene die een prijsje wonnen.

Ziedaar de complete Twitter-timelines van Sigrid Kaag vanaf 1 juli. Van beroep: minister van Financiën. Ondertussen duiken in Nederland steeds meer burgers richting armoedegrens. Of erdoorheen. Maar Nederlandse burgers kunnen wat haar betreft aan het gas.

Bron:
99woorden.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Vijf weken Kaagmens

  1. Frits ter Weele zegt:

    Ach ja de Jodenhaatster bij uitstek , getrouwd met een Palestijnse Terrorist , zogenaamd minister van financiën terwijl ze het verschil niet weet tussen 1 en 2 euro , niet democratisch gekozen dat is Nederland anno 2022

    Geliked door 2 people

  2. stradivotsi zegt:

    Kaag met afgeknipt piemeltje?, een zeer aan sceptisch bewogen geziene mens althans mijn indruk.
    In ieder geval een “whatever” gulzig machtwelustig persoon
    Kaag; je bent uitgenodigd om mijn harde snikkel vol in je reet te douwen, dat je gelukkig word, lijkt je
    dat wat?

    Like

  3. Ravian zegt:

    Wie zijn toch die mensen, die allemaal met hooivorken voor mijn deur staan ?
    Tondeuse tijd.
    Pek en veren tijd.
    Schop dat wijf het land uit tijd.

    Geliked door 4 people

  4. Léon van Duren zegt:

    Deze satanische pharma maffia klimaatfascistische mevrouw is een duivelse versie van het kwaad!!

    Like

  5. En dan uit de hoek van de CU huichelaars die vinden dat Jan Dijkgraaf een publicatieverbod moet krijgen.
    https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/christenunie-democraat-wil-publicatieverbod-voor-jan-dijkgraaf-omdat-hij-kaag-aanpakt
    Deze zogenaamde christenen hebben niet veel op met de vrijheid van meningsuiting (overigens hetzelfde als de rest van het kartel) dus cancelen dan maar.
    Dat tuig heeft even aan de macht mogen snuffelen omdat er anders geen Rutte 4 zou komen maar hebben nog steeds niet door dat ze door dezelfde Rutte gebruikt worden als de welbekende nuttige idioten.
    Beter opdoeken die zooi zijn we ook weer van een stel hypocrieten af.

    Like

  6. Léon van Duren zegt:

    Deze pharma maffia klimaatfascistische terroristenvereerster Sigrid K. is aantoonbaar een vloek voor Nederland!! Nog nooit heb ik deze geïnstitutionaliseerde criminele terroristenvereerster afstand horen doen van de wijlen in Caïro geboren Egyptische massamoordenaar en Nobelprijswinnaar Yasser Arafat !! Zou de gecorrumpeerde top van de AIVD ,De MIVD en het halfslachtige NCTV hier al werk van hebben gemaakt??Angst is een slechte raadgever!!

    Kom uit uw ivoren torens van angst!!

    Like

  7. Léon van Duren zegt:

    De doodstraf zou de enige juiste straf zijn voor deze criminele pharma maffia klimaatfascistische terroristenvereerster!!! Natuurlijk zal deze boosaardige terroristenvereerster zich eerst moeten verantwoorden voor een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!! Persoonlijk ben ik in het bezit van het zwartboek van de wijlen in Caïro geboren Egyptische massamoordenaar waarin te zien is aan de hand van feiten hoeveel onschuldige mensen door toedoen van de wijlen terreurbaas Arafat om het leven zijn gekomen!! Walgelijk is het dat Nederland door gewetenloze satanische pharma maffia klimaatfascistische terroristische psychopaten geregeerd wordt!! Nederland gaat door toedoen van deze zeer vele geïnstitutionaliseerde pharma maffia veelplegende psychopaten haar ondergang tegemoet!!

    Van overheidswege gesponsord islamitisch terrorisme!!!
    https://www.franklinterhorst.nl/Palestijnse%20terreurbaas%20Jasser%20Arafat.htm

    https://commonsensetv.nl/mega-donor-verlaat-democratische-partij-honderdduizenden-doden-door-vaccins/

    Stop de terroristische van overheidswege georganiseerde COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s!!!

    Stop het destabiliseren van Nederland!!! Herstel de rechtsbescherming voor 17,4 miljoen Nederlanders!! Stop de vooraf afgesproken machtsbescherming van het geïnstitutionaliseerde gewetenloze satanische pharma maffia establishment!!

    Stop het van overheidswege georganiseerde faciliteren van de misdadige criminele pharma maffia!!

    https://m.youtube.com/watch?v=vX2xJOw-sno&feature=youtu.be

    Stop het van overheidswege georganiseerde WEF fascisme!!

    Iedereen in Nederland moet weten hoe de schaamteloze nietsontziende recidiverende pharma maffia psychopaat Mark R. de Nederlandse bevolking bedriegt en zelfs bedreigt !!!

    Shalom van Léon van Duren,(een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen, JEZUS leeft!!)

    Haelen 6081CZ

    Like

Plaats een reactie