Turbo kanker . . .

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Turbo kanker . . .

 1. Frits zegt:

  Amen⚰⚱

  Geliked door 1 persoon

 2. Blaffertje zegt:

  Verbaast mij niet

  Like

 3. Blaffertje zegt:

  Vriendin van mij, mankeerde niets.
  Omdat zij een donornier heeft staat zijn onder strenge controle en nooit werd er iets ontdekt wat op kanker leek tot dat ze het vaccin had gekregen.
  Een paar maanden na vaccinatie werd darmkanker vastgesteld en lymfeklieren waren aangetast.

  Ze leeft nog na operaties, maar ziet er niet goed uit.

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   Wat erg voor je vriendin Blaffertje! Maar ook voor jou uiteraard. Ik wens je vriendin heel veel sterkte, en jou ook uiteraard, en hoop op een wonder.

   Wat wordt de mensheid gegeseld met verschrikkelijke dingen! Het is al talloze keren gezegd, ook hier, maar de schuldigen moeten voor een tribunaal worden gebracht. De dwang en drang, de leugens en de oorlogsdreiging neemt in kracht toe. Ik vrees dat we ons op een onomkeerbare weg bevinden.

   Geliked door 4 people

   • Blaffertje zegt:

    @Cathja.
    Dankje.

    Ik ben blij dat ik geen vaccin heb genomen.
    Wat de toekomst gaat brengen met die idioten in Den Haag weet uiteraard niemand, maar ze kunnen mij de rug op.
    Ik neem hem niet.

    Ik verwacht dat ze de druk nog wel proberen op te voeren middels allerlei dwangmaatregelen want dat burgertje pesten smaakt naar meer.

    Like

  • Boike zegt:

   @ Blaffertje 15 augustus 2022 om 12:48

   Wat jij hier meldt is een bevestiging van stelling in dit item.

   Uit ervaringen in mijn eigen omgeving weet ik, wat voor een lijdensweg je vriendin heeft te gaan.

   Ik wens haar heel veel sterkte. En jou ook. Het vraagt heel veel van jullie beiden. Het gaat niet in de koude kleren zitten.

   Natuurlijk zullen ze niet toegeven, dat deze ziekte het gevolg is van de vaccinatie. Ze zullen het wel aan onderliggend lijden wijten. Maar wij weten wel beter.

   Zorg goed voor je vriendin. In gedachten ben ik bij jullie.

   Pas ook goed op jezelf, zodat je op de been blijft. Je vriendin heeft je nu heel hard nodig.

   Geliked door 2 people

 4. Htskday zegt:

  Depopulatie vaccins zijn trouwens niet nieuw..

  De sinistere Dr. Fauci heeft al sinds de jaren tachtig bewust dodelijke medicijnen en injecties verspreid. (AIDS)

  https://t.co/RdPgvYqPFg
  (https://twitter.com/DavidWolfe/status/1558496085072551942?t=yDjynjW09x_pn20Glwinhw&s=03)

  Bij AIDS is net als bij Covid 19 niet de “ziekte” maar het “medicijn” dodelijk!

  Lees het boek!
  DEADLY DECEPTION

  pdf/download: https://t.co/kBv3U5mips

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Heeft de Nieuwe Wereld Orde met deze ongeneeslijke en overaggressive vorm van kanker middels de vaccinaties en 5G-straling één van de verwezenlijkingen van hun morbide doelstellingen behaalt…het uitroeien van de zwakkeren en ouderen….dan hebben de kwaadaardige demonische machten gedeeltelijk hun doel bereikt.

  Geliked door 1 persoon

 6. Htskday zegt:

  Man neukt hond.
  Hond heeft nu moneypox.. 🥴😵‍💫😅

  Het eerste bekende geval van overdracht van monkeypox van mens op hond is gedocumenteerd in het medische tijdschrift The Lancet.
  De hond kreeg het van zijn eigenaren, een niet-monogaam homopaar in Parijs. De windhond ontwikkelde een anale ulceratie en mucocutane laesies.

  https://t.co/UkJy1RsJ5X
  (https://twitter.com/MrAndyNgo/status/1558938268246351873?t=3S2EcTrP0sZruxKcrVO_ZA&s=03)

  Like

  • LUCIA zegt:

   Arm beest,,dat vind ik nou echt zielig en dat is ook de reden dat ik vind dat mensen van kinderen, dieren en mensen die hun wil niet kunnen bepalen, af moeten blijven alles wat geen ja kan zeggen, is vind ik een grote nee..wat een vuile tyfuslijders.

   Geliked door 1 persoon

 7. Boike zegt:

  Al minstens twee eeuwen, zo niet langer, vaart de mensheid blind op de adviezen van de witte jassen en de chemische producten van de farmaceutische industrie.

  We geloofden, wat de doctoren ons wijs maakten. We geloofden, dat zij het beste met ons voor hadden. Dat zij ons welzijn en onze gezondheid voor ogen hadden en dienden. Vaccinaties zouden ons beschermen tegen enge ziektes. Maar de corona/covid-19 p(l)andemie heeft velen van ons wakker geschud.

  We beseffen zo langzamerhand, dat we gruwelijk worden beduveld en bedonderd. Ons welzijn en onze gezondheid is niet langer meer in beeld. Het wordt nog slechts gebruikt als argument, om ons een andere agenda, een satanische agenda, door de strot te duwen. We weten nu, dat we van vaccinaties juist allerlei enge ziektes en kwalen krijgen. Hartfalen en kanker zijn slechts enkele voorbeelden.

  In die agenda worden onze gezondheid en welzijn opgeofferd aan de “hogere” belangen van de duivel en zijn kornuiten. Die hogere belangen zijn vastgelegd in een satanische agenda, waarin een reductie van de wereldbevolking met 90% als doel wordt gesteld. Het gaat om ontvolking, depopulatie, dooddoen, moord, uitroeien, opruimen, vermoorden. Er is een grote holocaust gaande. Het is genocide !!!

  De agenda heeft ook nog een nevendoel. Het is de bedoeling dat de overleevenden van de holocaust getranshumaniseerd worden en als menselijke robot gekoppeld worden aan een computer. Dat, om de satanische elites als een zombieachtige slaaf te dienen.

  De witte jassen en de farmacie werken hier volop aan mee. Zij hebben zichzelf in eigen voeten geschoten. Ze zijn met de duivel scheep gegaan. Corruptie leugens en bedrog vieren hoogtij. Het vertrouwen is geschonden. Eens een leugenaar is altijd een leugenaar. Nee, ik moet de pillen, de poeders, de drankjes en de prikken niet meer. Ik ga liever gewoon dood, dan voortijdig met die rotzooi.

  Ik ben blij te kunnen melden, dat ik de corona-prikken niet heb genomen.

  De farmaceutische industrie heeft tegen beter weten in vaccins gemaakt die niet doen, wat ze zouden moeten doen. Ze geven geen bescherming tegen corona/covid-19, maar hebben gruwelijke bijwerkingewn. Ze vernietigen het immuunsysteem en zijn dodelijk.

  Artsen hoorden niets, zagen niets en zeiden niets. Ze weigerden de discussie aan te gaan. Natuurlijk wisten ze wel beter. Maar ze wilden een goede voorlichting geven. Ze wilden hun vingers niet gaan branden. Ze staken hun kop in het zand. Ze zijn daardoor zekerlijk medeplichting.

  De politiek liet zich valselijk voorlichten door zogenaamde deskundige instanties. En daaruit vloeiden vreselijke maatregelen voort, die de rechten en vrijheden van de burgers onterrecht en ongekend beknotten. Dat alles ten behoeve van de satanische agenda, reductie van de wereldbevolking.

  Mijn God, hoe is het mogelijk, dat de mensheid zo diep gezonken is. Zij, die zich “elites” noemen, zijn in feite grote schuken. Ze hebben zich schuldig gemaakt aan een wereldwijde misdaad tegen de menselijkheid, een misdaad van ongekende omvang.

  Wat er thans gebeurt, is onacceptabel. Dat kunnen we niet over onze kant laten gaan. Daar moeten we heftig tegen protesteren. Begin met het Blauw-Wit-Rood te laten wapperen. Maar protesteren alleen is niet voldoende. Net zomin zijn tondeuze en pek en veren voldoende. Er moet een tribunaal komen, een Neurenberg 2, die de schuldigen berecht en korte metten met ze maakt. De hel met hen.

  De agenda, waar ik naar verwijs is de agenda van de Khazarse Maffia. Zij hebben tot doel hun duivel aan de absolute macht en heerschappij over de aarde te helpen. Die Khazarse Maffia mag de dans niet ontspringen. Ook daar moet met de grove bezem schoon schip worden gemaakt.

  De schurken moet worden opgeruimd, zodat wij, de gewone mensen, weer in vrijheid en zonder angst kunnen leven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s