Musk blokkeert pedofielen-accounts op Twitter – linksen schuimbekken

(Vertaling: E.J. Bron)

De-platforming eindelijk zinvol toegepast

Elon Musk heeft in de weinige weken van zijn Twitter-heerschappij meer voor de vrijheid van meningsuiting gedaan dan zijn linkswoke voorgangers in het management daar in jaren zouden kunnen vernietigen. En, anders dan tot nu toe, gebruikt hij de macht om te censureren nu eindelijk voor die gevallen, waarin dit niet alleen gepast, maar zelfs wettelijk noodzakelijk is: namelijk ter bestrijding van pedofiele inhouden.

In de linkse echokamer, die Twitter tot nu toe was, mochten andersdenkenden of oppositionelen, die beschuldigd werden van “haat en hetze” of “populisme”, alleen maar net zo lang meedoen tot het volksgericht van de linkse meute genoeg verzoeken tot verwijdering en blokkering voor de succesvolle de-platforming afdwong. Het meest prominente slachtoffer van deze willekeur was Donald Trump. Tegelijkertijd konden pedofielen, criminelen en terreurorganisaties zich daar naar hartenlust ongestraft en ongestoord uitleven. Dat is nu afgelopen.

Erkenning voor Musk

Terwijl de westelijke linkse media zich al wekenlang bijna elk uur over de overname van Twitter door Elon Musk opwinden, en, afhankelijk van hun humeur, de ene keer de toelating van niet linkse geluiden beklagen, de andere keer er de economische ondergang van het platform en van Musk persoonlijk bij verzinnen, zijn er ondertussen ook serieus te nemen geluiden, die het positieve van de firmapolitiek van Musk inzien en zijn bereidheid om zich meer met het ware misbruik van Twitter bezig te houden, waarderen.

In de verwerking daarvan blijkt nu eens temeer de leugenachtigheid en inconsequentie van de vorige leiding van Twitter: terwijl iedere ook maar in aanzet conservatieve politicus of schrijver constant het gevaar liep om wegens de geringste aanleiding geblokkeerd of voorgoed verwijderd te worden, mochten allerlei soorten links-radicalen, terreurorganisaties en totalitaire regimes onbelemmerd hun propaganda publiceren.

Ook het feit dat de voormalige Amerikaanse president Trump op wens van de meerderheid van de gebruikers gedeblokkeerd werd, bracht de “woke”-bubbel tot razernij.

Activiste streed al jaren tegen Twitter

Nog erger was echter dat er zelfs geen materiaal verwijderd werd dat het misbruik van kinderen liet zien. De activiste Eliza Blue, die zelf een slachtoffer van mensenhandel is, zet zich vooral voor kinderen in die daarvan de dupe zijn. Daarom had ze zich jarenlang zonder succes met het dringende verzoek tot Twitter gericht om desbetreffend materiaal te verwijderen – tot nu toe volledig tevergeefs.

Sinds Musk´s overname zou dit nu eindelijk ingevoerd worden, stelt Blue tevreden vast. Drie hashtags, waaronder inhouden gedeeld werden die kindermisbruik lieten zien, zouden al volledig verwijderd zijn. Men zou ook een speciaal meldsysteem hebben ingericht. De uitbuiting van kinderen zou nu eindelijk serieus genomen worden, verklaarde ze.

Slachtoffers van misbruik opgelucht

Nadat ik me jarenlang voor de minderjarige overlevenden op Twitter ingezet heb, was ik nog nooit zo hoopvol als op dit moment. Ik verwacht geen perfectie van een platform. Alles wat ik ooit gewenst heb, was een gevoel van urgentie in zo´n serieuze aangelegenheid. In veel van deze gevallen gaat het voor de slachtoffers om leven en dood, daarom telt elke seconde”, zei Blue.

Desondanks zou er nog veel te doen zijn. Aan de verwijdering van desbetreffende inhouden zou prioriteit gegeven moeten blijven worden, appelleert ze. Daarbij zouden alle technische mogelijkheden gebruikt en de achterstand bij de verwerking van berichten over inhouden met misbruik ingehaald moeten worden. Blue adviseert Twitter ook om samen te werken met het “National Center for Missing and Exploited Children. Men zou het probleem echter “groot” moeten aanpakken, “zonder de digitale databeschermingsrechten van onschuldige burgers te schenden.”

Op de goede weg

Tegen Twitter loopt op dit moment een rechtsgeding, dat al voor de overname door Musk begon: twee klagers, die als minderjarigen misbruikt werden, waarbij het materiaal op Twitter werd gepubliceerd, hadden de onderneming tevergeefs gesmeekt om de inhouden te verwijderen. Die werden meer dan 167.000 keer opgeroepen en 2.223 keer getweet.

De kritiek op Twitter vanwege de achteloosheid tegenover pedofielen, die hun voorkeuren en dienovereenkomstige films en foto´s volledig ongehinderd konden verbreiden, terwijl elke niet linkse inhoud, ook al was die nog zo onschuldig, op de censuurlijst terechtkwam, duurt al jaren. Blue ziet Twitter o.l.v. Musk nu duidelijk op de goede weg. In de Amerikaanse en Duitse media zal dit echter nauwelijks genoemd worden.

Bron:
wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Musk blokkeert pedofielen-accounts op Twitter – linksen schuimbekken

 1. kruisridder zegt:

  Terecht. Waar wij eerder vanwege onze meningen werden geweerd van Twitter en Facebook, zijn deze viespeuken nu aan de beurt.

  Geliked door 3 people

 2. KeesC zegt:

  Elon Musk moet dus serieus oppassen. Het pedonetwerk is zeer uitgebreid en heeft zeer veel macht. Niet alleen in de VS, maar wereldwijd.

  Geliked door 2 people

 3. saddy zegt:

  Klik je op dat laatste linkje, zie je:

  MAPS, NOMAPS, NAMBLA, Hebephile, Zoophile, Nepiophile. Weer wat geleerd.

  Zelf val ik nogal op vrouwen met Bell’s Palsy,( die kunnen nl nooit teleurgesteld kijken)
  is daar al een term voor?

  Geliked door 2 people

 4. Ravian zegt:

  Ik ben nooit een fan van Elon Musk geweest, en hij heeft een aantal hele bedenkelijke toekomstplannen, maar eerlijk is eerlijk, met Twitter is hij momenteel goed bezig.

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Ravian.Goed gezien,hij is niet te vertrouwen hij is lid van de NWO kliek.Hij zit ook achter die chips die bij mensen in hun hersens of hand geimplanteerd moet worden.Die nazi/rotschild psychopaat en bilderberger klauSS schwab heeft hier al over gesproken.Dat bij de bevolking een chip in hun hersenen geplaatst moet worden.

   Like

 5. BosscheBol zegt:

  Het klinkt krankzinnig en dat is het ook, maar links-liberalen en dan vooral hoog-opgeleiden en rijken vinden pedofilie iets hoogstaands.

  Geliked door 1 persoon

 6. Frits zegt:

  Een Tesla zal ik nooit kopen, maar hergebruik Twitter zit er wel in.

  Like

 7. Herbert zegt:

  Trap er niet in, dit is profilebuilding als steunpunt voor een toekomstig regime. Kijk naar Musk’s andere activivteiten, kijk naar zijn halloweenpakje. (Tesla zou zich in zijn graf omdraaien btw)

  Geliked door 1 persoon

 8. De leeuw zegt:

  Geweldig

  Like

 9. Corrie Bruin zegt:

  Dus Rutte mag dan ook niet meer op Twitter.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s