Het trauma van de door Hamas ontvoerde 9-jarige Emily Hand (+ video)

(Door: “Thomasson”)

De zware oorlogsmisdaden die op 7 oktober 2023 in Israël werden gepleegd door islamitische terreurorganisaties en de bevolking van Gaza worden weergegeven in de video over de overgeblevene trauma’s van de Iers-Israëlische 9-jarige Emily Hand (video onderaan het artikel). Zij was 8 jaar oud toen ze door Hamas uit kibboets Be’eri werd ontvoerd, samen met honderden mannen, vrouwen, kinderen en baby’s. De jongste was de toen 9 maanden oude Kfir Bibes. Hij wordt nog steeds door Hamas in gevangenschap gehouden, samen met zijn 4-jarige broer Ariel en zijn ouders. Niemand weet of dit gezin nog leeft.

Haar vader, Thomas Hand, hoorde direct na de verschrikkelijke aanval op de kibboets dat zijn dochter Emily behoorde tot de groep die door Hamas werd vermoord. Begin november werd hem verteld dat men aanneemt dat Emily was ontvoerd en niet vermoord.

Emily werd vrijgelaten op 25 november 2023, als onderdeel van een overeenkomst over een vierdaagse pauze in de gevechten in de Gazastrook. Ook werden 54 ontvoerden geruild voor 117 Palestijnse gevangenen. Sinds haar vrijlating probeert Emily haar leven weer op te pakken, maar dat gaat moeizaam. De trauma’s zitten er nog diep in.

Premier Leo Varadkar, de Taoïstische vredesduif van Ierland, beschreef de vrijlating van Emily als “enorme vreugde en opluchting”… Een onschuldig kind dat was “kwijtgeraakt”, maar nu is zij weer gevonden en teruggegeven. Kennelijk vindt hij het niet belangrijk dat Emily Hand niet “kwijtgeraakt” was, maar ontvoerd door ISIS-achtige terroristische monsters, die haar stiefmoeder hadden vermoord.

Sinds haar vrijlating probeert Emily haar leven weer op te pakken, maar dat gaat moeizaam. De trauma’s zitten er nog diep in.

Volgens de Israëlische online krant Walla werden er op 7 oktober 38 kinderen vermoord, waaronder drie baby’s en peuters van 0 tot 3 jaar oud, 4 in de leeftijd van 3 tot 6 jaar oud. 42 kinderen werden naar Gaza ontvoerd. De ouders van 15 kinderen worden nog steeds in Gaza vastgehouden, 20 kinderen hebben in het bloedbad beide ouders verloren.

Hieronder de video over Emily Hand en haar vader:

Door:
“Thomasson”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Het trauma van de door Hamas ontvoerde 9-jarige Emily Hand (+ video)

  1. Ravian zegt:

    Yep, Hamas moet tot de laatste vezel vernietigd worden, omdat het anders allemaal voor niets is geweest, en we gewoon op de volgende “7 oktober” kunnen gaan zitten wachten.

    Geliked door 9 people

  2. leeuw7 zegt:

    De satanisch geïnspireerde,mensonterende,islamitische Hamas barbaren en de mafketels van de PvdA-GroenLinks,D’66,en andere politieke minkukels,psychopaten die streven naar een terroristische,islamitische Palestijnse terreurstaat zijn mensen van het allerergste allooi !!

    Geliked door 5 people

  3. jantjeuitnl zegt:

    Die kleine kinderen zullen goede Janitsaren worden.
    Zo doet de islam dat altijd.
    Daarom kijk ik ook niet die, door een moslim gepresenteerde serie over Jan Janszoon.
    Waar er een beetje wordt gedaan of die Janistaren zo geweldig waren.
    De NPO is achterlijk.

    Geliked door 1 persoon

  4. R Thomasson zegt:

    @Leeuw7 De mafketels van PvdA-GL, D66, VOLT en andere gehersenspoelde dronen van WEF, BILDERBERG enz. streven in hun zieke kop naar een terroristische islamitische Palestijnse terreurstaat. Dat is voor hen ‘The normal way of doing business’. Destijds waren deze Gutmenschen totaal onverschillig tegenover de oorlogmisdaden die ISIS pleegde tegen Yazidis, christenen en anderen in Syrië en Irak. Zij gingen er vanuit, dat dat is wat WILDEN doen! Israël heeft roet in hun eten gegooid. Hun plannen verstoord. Haar leger slaat terug, en slaat hard! Dat is niet hoe een slachtoffer dient zich te gedragen. Niet volgens psychologisch en strategische AI spelletjes die globalisten graag spelen. Voor de Waffen WEF WEF, Soros, Bill Gates, en andere topgajes, de bedoeling is van Gaza een soort centrum voor “werving en selectie” maken, waar men de meest begaafde moordenaars, getalenteerde verkrachters, kinderen- en baby’s koppensnellers en andere islamitische gedrochten te rekruteren. De besten zouden als “vluchtelingen” en “asielzoekers” naar Europa worden gedetacheerd. Hier zouden ze het Jihad-leger versterken. Doel: selectieve genocide onder autochtone West Europeanen te plegen.

    Geliked door 2 people

  5. R Thomasson zegt:

    Emily Hand en andere ontvoerde en dode kinderen staan symbool voor wat er met NEDERLANDSE EN ANDERE EUROPESE KINDEREN zal gebeuren. Dat geldt ook voor autochtone Europese gezinnen die levend in hun huizen zouden worden verbrand, zouden worden ontvoerd net als het gezin Bibes met de roodharige baby en peuter. Niemand weet of ze nog leven.
    Deze praktijken zijn al veelvuldig in Frankrijk uitgeprobeerd, en de daders kwamen er altijd mee weg. https://ejbron.wordpress.com/2013/06/02/frankrijk-verkrachting-van-een-francaise-als-inwijdingsritueel-van-moslimbende/#comment-89677 b) http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=B350467061029 De plegers werden met de linkse mantel der liefde beschermd.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie