200 van de 850 (!) moskeeën in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen “opvallend salafistisch”

Screenshot_19

Volgens informatie van de politie is het aantal Salafisten onder de ongeveer 10.000 radicale islamieten vorig jaar verdubbeld tot 1000. De chef van de binnenlandse veiligheidsdienst van Nordrhein-Westfalen, Burkhard Freier, rekent 10% van de Salafisten tot de tot geweld bereide jihadisten, die vaak vanuit het buitenland worden aangestuurd. Radicale individuen plaatsen op internet zelfs handleidingen hoe bommen te maken.

Regionale zwaartepunten van de Salafisten ziet de politie in het Rhein-Ruhr-gebied en in de steden Aken, Bochum, Bonn, Düsseldorf, Solingen en Wuppertal. Volgens waarnemingen van de binnenlandse veiligheidsdienst zijn 200 van de 850 moskeeën in Nordrhein-Westfalen “opvallend salafistisch”. In de commissie binnenlandse zaken van het deelstaatparlement maakte Freier duidelijk dat de autoriteiten vooral letten op reizen naar buitenlandse opleidingskampen. Tot nu toe zouden er in Nordrhein-Westfalen 20 gevallen bekend zijn, terugkomers gelden als bijzonder gevaarlijk.

Freier waarschuwde voor een radicalisering en uitbreiding van de Salafisten-scene. Daarbij zouden pas in de tweede plaats religieuze motieven voor de toestroom van jongeren verantwoordelijk zijn. Het zou vaker gaan om een gebrek aan erkenning wanneer jongeren zich zouden inlaten met “missioneringwerk”.

De voorzitter van de afdeling Nordrhein-Westfalen van de Duitse politievakbond (DPolG), Erich Rettinghaus, rekende voor dat minstens 100 Salafisten in Nordrhein-Westfalen gekwalificeerd zouden kunnen worden als bijzonder extreem. Met het oog op de bedreigingen zou het alleen maar verstandig zijn om de onderzoeksdruk op deze personenkring te verhogen. Daarom zou het “moeilijk te accepteren zijn dat de bewakingsdichtheid van McDonalds groter is dan alle openbare videobewakingen in Nordrhein-Westfalen.”

Dan vraagt de radeloze burger zich af: wat doen we toch fout? Misschien zouden we deze om erkenning schreeuwende jongeren zo snel mogelijk topposities in de economie en de politiek moeten aanbieden.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/01/200-von-850-nrw-moscheen-auffallig-salafistisch/#more-300309

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Salafisten. Bookmark de permalink .

12 reacties op 200 van de 850 (!) moskeeën in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen “opvallend salafistisch”

  1. louis-portugal zegt:

    En de SPD maakt zich druk over een paar handvol halve nazis terwijl de rommel van die kant veel gevaarlijker is.

    Like

  2. guusvelraeds zegt:

    Het zou vaker gaan om een gebrek aan erkenning wanneer jongeren zich zouden inlaten met “missionering werk”.

    Goh, wat is dat zielig. Ze voelen zich niet erkent! De arme stakkers. Hoe zou dat komen?

    Stel voor je bent werkgever en je zoekt voor je bedrijf een representatieve medewerker die potentiële klanten moet gaan bezoeken om kennis te laten maken met je producten. Nu krijg je 6 sollicitanten en tussen die 6 zit er een met een met een lange baard, soepjurk en hoogwater broekpijpen. Laten we eerlijk zijn, ze doen het er toch om. Met dit soort uitdossingen worden ze op geen enkele vacature aangenomen zodat ze hun hele leven kunnen profiteren van een breed scala aan sociale voorzieningen opgebracht door de kuffar.

    Like

  3. Tom Hendrix zegt:

    Weer een prima artikel web master. Tja, de POLITIEK is schuldig aan het feit, dat WIJ -inwoners van Europa- zijn opgezadeld, met deze voor ons VIJANDIGE CREATUREN. Maar nooit zullen de verraders in onze parlementen en regeringen TOEGEVEN dat ze onze SAMENLEVINGEN voor verwoesting door de zandratten hebben vrijgegeven. Maar dat is wel the bloody truth!

    Like

  4. luckybee zegt:

    Ook bij ons in Dordrecht komt een al Fath moskee Hoek laan van London en M.H.Trompweg in Wielwijk. Dat is ook een Salavisten moskee.De Oudjes die daar wonen hebben helemaal geen kans om weg te lopen, als de jihad opgeroepen wordt, met een rollator is hardlopen namelijk niet mogelijk. Dat wordt dank zei de PvdA Gr links en D66,CDA, CU en SGP wethouders, een massakker net als in de Hindukush.De bouw gaat gewoon door.

    Like

  5. Was haast wel te verwachten. Als men hier geen halt toe roept zal die groep van op dit moment zo’n 200 moskeeën snel uitbreiden. De Salafisten mogen dan wel een minderheid zijn op dat punt maar ze zijn zeer gedreven en vooral fanatiek als het gaat om de islam en de sharia.

    Het zou niet de eerste keer zijn dat het ‘bestuur’ van een ‘normale’ moskee omvergeworpen wordt door een aantal Salafistische imams en zeker niet de laatste. Het mag dan wel niet echt in het nieuws komen, maar omdat men zich beschermd voelen door de Linksmensch, hebben ze veel kans om zich als een smerige vlek uit te breiden!

    Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

    Like

  6. Dat er nu in ieder geval erkent wordt dat dit zo is, is al een hele stap voorwaarts in vergelijking met 10 jaar terug, maar hoe nu verder, want constateren is stap één, handelen zou stap twee moeten zijn, en er worden nog niet eens plannen gemaakt om stap twee te bedenken laat staan te zetten.
    Het erkennen dat er een probleem aan het ontstaan is zou toch direct gevolgd moeten worden door plannen om het probleem tegen te gaan ?

    Like

  7. peterselie1 zegt:

    Alle reguliere politici van Europa zijn het in grote lijnen met elkaar eens, dat er een totalitaire staat moet komen, door zit hoofdzakelijk een haast facistische, socialistische structuur achter deze politieke inspanningen die worden geleverd door de reguliere politiek, het lijkt er veel op dat de partij ideologische verschillen in de vriezer belandt zijn. Bezie onze hala regering, een aantal jaren geleden was een coalitie tussen links en rechts onmogenlijk gebleken, behalve de puinhopen van paars, die de staatsschuld ruimschoots verdubbelde en tevens de massa-immgratie. Men moet haast wel ziende blind zijn of dag en nacht in de tuin aan het werk zijn met een walkman op het hoofd, dat men dit herhalings recept zonder morren doen slikken.

    Like

  8. peterselie1 zegt:

    door = daar

    Like

  9. DonnaDolce zegt:

    @guusvelraeds 12 januari 2013 om 17:58

    “Nu krijg je 6 sollicitanten en tussen die 6 zit er een met een met een lange baard, soepjurk en hoogwater broekpijpen. Laten we eerlijk zijn, ze doen het er toch om. Met dit soort uitdossingen worden ze op geen enkele vacature aangenomen zodat ze hun hele leven kunnen profiteren van een breed scala aan sociale voorzieningen opgebracht door de kuffar.”

    Bekende dierentuin in Nederland zoekt nog strontruimers……………..toevallig 6;-), geen kledingvoorschrift bekend.

    Like

  10. G.Deckzeijl zegt:

    @DonnaDolce
    …profiteren van een breed scala aan sociale voorzieningen…
    Lees de citaten uit S.Eikelenboom’s bestseller Jihad in de Polder op:
    http://tinyurl.com/3wdvven

    Like

  11. Pingback: De gruwel van islamisering, dankzij Den Uyl, Bos, Balkenende, Rouvoet, Oranje, Bilderbergers, kerken, synagoges e.d. | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

Plaats een reactie