Honderden betogers tegen christenvervolging in Mechelen

Screenshot 7

(Door: Dieter Bauwens)

In Mechelen lopen honderden mensen mee in een manifestatie tegen de wereldwijde vervolging van christelijke minderheden. Aanleiding voor de optocht zijn de gruweldaden van Islamitische Staat in Irak en Syrië. “We willen aan de politiek een signaal geven dat het voor ons niet kan dat in die landen christenen hun hoofd wordt afgehakt, dat hun huizen gebrandmerkt worden”, zegt organisator Fernando Pauwels.

“Net als in de wereldoorlogen wordt een teken op hun voordeur geschilderd dat zij christen zijn en dat hun huis geplunderd mag worden. Als zij zich niet gedwongen bekeren tot de islam, mogen zij verdreven of vermoord worden. Tegen zo’n barbarij willen wij ons verzetten en aandacht vragen van onze politici. Daar gebeuren mensonterende toestanden.”

Bron:
http://deredactie.be
(h/t vederso)
De Redactie.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", christenhaat, Christenvervolging, Genocide, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Honderden betogers tegen christenvervolging in Mechelen

  1. Tom Hendrix. zegt:

    Respect voor deze mensen in Mechelen. Dat is in ieder geval een goed bericht, vandaag!

    Like

  2. U.G. Kempenaer zegt:

    “Onze politici” zijn marionetten van de imperialistische islam. Voze infiltranten. Protesteren helpt niet. Keihard ingrijpen wel. Met alle noodzakelijke middelen.

    Like

  3. sam zegt:

    Op de foto kan je zien dat er geen moslims mee op stap zijn. Of dien ik een nieuwe bril te gaan halen?

    Like

  4. luckybee zegt:

    Moeten ze daar in Mechelen niet liever de Chrostenen te hulp komen? In plaats van in Mecehelen te protesteren? dan hebben de Christenen meer aan denk ik. Laten herleven van de Tempeliers bvb?

    Like

  5. Tom Hendrix. zegt:

    @Willie: 22.07. uur, op 27/9. Bedankt voor de info, Willie!

    Like

Plaats een reactie