Zoon Sigrid Kaag gooit foto’s online van undercover politie: “Zwijnen!”

(Door: Michael van der Galien)

De ranzige zoon van Sigrid Kaag heeft op Instagram even duidelijk gemaakt wat hij vindt van de politie. Op zijn eigen Instagramaccount heeft hij namelijk foto’s gezet van wat ‘undercover agenten’ zijn. De tekst die hij erbij heeft gezet spreken boekdelen: “Zwijnen.”

Sigrid Kaag is natuurlijk één van de meest vervelende politici die we de afgelopen eeuwen gehad hebben in Nederland. De vrouw was (en is) zo arrogant, je wordt er werkelijk kotsmisselijk van. Je ziet aan alles dat het mens een enorme hekel heeft aan ons land én ons volk.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Zoon Sigrid Kaag gooit foto’s online van undercover politie: “Zwijnen!”

  1. 007lucia zegt:

    Waar was dit walgelijke product
    toen VREEDZAME DEMONSTRANTEN
    IN CORONATIJD IN HET ZIEKENHUIS WERDEN GEKNUPPELD
    laat dat tering jong toch lekker in het M-Oosten gaan studeren
    tief toch lekker op kakzoon

    Like

  2. karton zegt:

    Ieder woord dat wordt besteed aan dit serpent en/of haar zwijnen-jongen, is een woord teveel.

    Like

  3. ronjaspers zegt:

    Die kaag,rutte,ollongkreng zijn bilderbergers,ze zijn niet gekozen door de kiezers (stemfraude),maar “geselecteerd”door de bilderberg groep.Hun opdracht,nederland en de nederlanders slopen.

    Like

  4. Joannes den Hollander zegt:

    Als je als Arische vrouw lijfelijk converseert met tweebenig vee uit den vreemde waarvan bekend is dat de aangeboren agressie endogeen constitutioneel bepaald is, dan ben je in mijn ogen geestelijk gezien volkomen ontspoord en een voorstander van rasvervuiling en zoals we ook hier weer kunnen zien zijn de gevolgen van deze bastaardlarven desastreus voor een beschaafde samenleving.

    Gelukkig blijven deze wantoestanden beperkt tot enkele labiele vrouwen. Gelukkig maar want anders zou onze meer dan uitstekende genenpoel alras degenereren tot een inferieur volk.

    Like

  5. KeEsC zegt:

    Zo moeder, zo zoon!

    Like

  6. Blaffertje zegt:

    Natuurlijk.

    Dat kan je verwachten met zulke ouders.

    Like

  7. leeuw7 zegt:

    Het is voor mij nog steeds onbegrijpelijk waarom Sigrid Kaag nog steeds niet gearresteerd wegens haar financiële medeplichtigheid aan de door de goddeloze islamitische Hamas barbaren gepleegde massamoord op 7 oktober 2023 in op de Israëlische bevolking!!

    Als reactie op de beslissing van Trump heeft de pro-Palestijnse D66-minister minister Sigrid Kaag op vrijdag 20 januari 2018 bekend gemaakt versneld 13 miljoen euro hulpgeld aan de UNRWA over te maken als compensatie voor de beslissing van Trump. Naar aanleiding van deze gulle donatie bedankte de Palestijnse terreurbeweging Hamas op 22 januari 2018 Nederland voor hun bijdrage aan UNRWA. De donatie wordt door Hamas uitgelegd als steun voor Palestijnse jihad tegen Israël.Deze Kaag is getrouwd met de Palestijn Anis al-Qaq, een vertrouweling van de voormalige terreurmiljardair Jasser Arafat. Al-Qaq was namens de Palestijnse terreurorganisatie PLO ‘Onderminister van Planning’. Ook wijst Kaag in interviews op haar goede relatie met de Sji’itische doodscultuur Hezbollah in Libanon. De democratisch gekozen Israëlische premier Benjamin Netanyahu noemt zij onder meer “een racistische demagoog”. Ook blijkt zij een voorstander te zijn van de anti-Israëlische boycotbeweging (BDS).

    https://www.franklinterhorst.nl/De%20UNRWA%20is%20een%20incompetente%20geldverkwistende%20anti%20Isra%C3%ABl%20kliek.htm

    Deze terroristenvereerster Sigrid Kaag jaagt ,en joeg ons zuurverdiende belastingscenten erdoor heen!!

    Waarom was deze Sigrid Kaag boardmember van de eveneens criminele WHO???

    Deze gecorrumpeerde WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi -terroristenvereerster Sigrid Kaag is momenteel Gaza gezant voor de geldverslindende United Nonsens (=VN)

    Wie zwijgt stemt toe met de oorlogshitsende,gewetenloze WEF-BILDERBERGER COVID-19 Pharma maffia vaccinazi FAILED State Nederland!!

    Like

  8. Harry zegt:

    Je mag mensen niet op hun uiterlijk selecteren , heet het !

    Maar als je zo’n boeventronie al die van Kaag ziet , dan zou je toch wel achterlijk wezen om op je mensenkennisgevoel af te gaan ?

    Ik had eens een stel woonwagenfiguren over de vloer , die om oud ijzer kwamen bedelen . Gaf een onheimisch gevoel , zeg maar .

    Een zoontje van de “baas” keek rond of er beveiligings camera’s hingen .

    Had het metéén dóór .

    Die waren er gelukkig en ik zei tegen hem , terwijl ie rond stond te loeren , dat ie al op beeld stond en dat vier jaar lang bewaard bleef en dus niks in z’n hoofd hoefde te halen ! En dat die beelden minstens vier jaar bewaard bleven . En dat er ook nog onzichtbare camera’s opgesteld waren .

    Nooit meer komen zeuren !

    Zó moet je dat tuig blokkeren !

    En niet zo stom doen als het OM , dat iemand met een fakkeltje , een “ huis bedreigt “ op te pakken en het tuig dat miljoenen van ons belastinggeld verkwanselt aan terroristen , vrijuit te laten gaan !

    Geliked door 1 persoon

  9. Ravian zegt:

    Tsja, als je een over het paard getild links kutwijf kruist met een terroristische islamiet dan komt daar nu eenmaal iets ranzigs uit.

    Die hele familie Kaag moeten ze gewoon met spoed naar hun geliefde Gaza deporteren.

    En dan hopen dat de IDF er een flinke bom op parkeert…

    Geliked door 1 persoon

  10. Julia zegt:

    Kaag de Palestina lover wat verwacht men nou van wat zij op de wereld heeft gezet. Gewoon voor goed verbannen naar de woestijn dit soort geteisem behoort niet binnen een democratie.

    Like

Plaats een reactie