VIDEO: Duitsland in de ban van de radicale islam

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Linsky)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO: Duitsland in de ban van de radicale islam

 1. Linsky zegt:

  Oudje, ……
  Het gaat om moslims die hun geloof zo strikt mogelijk willen naleven. De AIVD voegt wel toe dat het gaat om een niet-gewelddadige stroming.
  En dat de gewelddadige vorm van de islam nauwelijks voet aan de grond krijgt in Nederland.!?

  Hoe denken ze daar nu dan over???

  AIVD: aantal radicale moslims stijgt sterk.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Nog iets uit Duitsland…(onwillekeurig moet ik ook ergens anders aan denken)
  http://tinyurl.com/7xmxvo8
  Wein, weib und gesang, za’k maar zegge, und Bratwurst….viel Bratwurst.

  Like

 3. Linsky zegt:

  Goeie vondst Decky! 🙂

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Nog meer nieuws uit Duitsland: Merkel hat deutlich nicht alle Tassen im Schrank…!!!!
  http://tinyurl.com/7voyuvx
  Het is waarlijk niet te hopen dat Verhagen dat stupide idee overneemt want dan breekt ECHT de pleuris uit.
  http://tinyurl.com/8yvy9py

  Like

 5. Vasti zegt:

  het is zo logisch: een instabiel, hoogstwaarschijnlijk eenzaam jong mens….
  Kijk hoe hij gehugd wordt na het uitspreken van de geloofsbelijdenis en hoe hij daar intens van geniet.

  Like

 6. Linsky zegt:

  Woordvoerder Sharia4Belgium riskeert uitlevering

  Fouad Belkacem.
  Fouad Belkacem, de onlangs veroordeelde woordvoerder van Sharia4Belgium, verliest mogelijk zijn Belgische nationaliteit. De Antwerpse procureur-generaal Yves Liégois onderzoekt die mogelijkheid, meldt Gazet Van Antwerpen.

  Kamerlid Peter Logghe (Vlaams Belang) vroeg minister van Justitie Annemie Turtelboom (Open Vld) de procedure voor afname van de Belgische nationaliteit te starten. “Belkacem is al veertien keer veroordeeld door de politierechter en vier keer door de correctionele rechter. Hij spreekt zich openlijk uit tegen de democratie. Ik denk niet dat hij zich als genaturaliseerde Belg aan zijn plichten heeft gehouden”, aldus Logghe.

  Turtelboom antwoordde dat zij dat bevel niet kan geven maar dat Liégeois de mogelijkheid ondertussen zelf onderzoekt. “Het hangt er van af of Belkacem verzet aantekent tegen zijn veroordeling van vorige vrijdag”, aldus Turtelboom. Toen kreeg hij 2 jaar cel en 550 euro boete voor aanzetten tot haat tegen niet-moslims en voor belaging van ex-VB-voorzitter Frank Vanhecke, de echtgenoot van wijlen Marie-Rose Morel. http://www.demorgen.be/

  Like

 7. Linsky zegt:

  Europarlement wil Rutte spreken over meldpunt

  STRAATSBURG – Het Europees Parlement gaat 13 maart debatteren over het zogenoemde Polenmeldpunt, dat de PVV heeft opgericht. De Europarlementariërs roepen premier Mark Rutte op naar Straatsburg te komen om „zijn stilte over dit punt” te verbreken en het standpunt van de regering te verduidelijken. http://www.telegraaf.nl/binnenland/11529329/__EP_wil_Rutte_spreken__.html

  Like

 8. Linsky zegt:

  Haatsjeik wil toch komen

  AMSTERDAM – Haitham al-Haddad, de omstreden Brits-Palestijnse shariageleerde, zegt dat hij vrijdag toch naar Amsterdam komt.
  Omstreden sheik niet welkom

  Al-Haddad zei volgens de NOS dat hij geen afzegging heeft gekregen van de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daar zou hij spreken op een symposium op uitnodiging van de Islamitische Studentenvereniging Amsterdam…………….. met video.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11527163/__Haatsjeik_wil_toch_komen__.html

  Like

 9. Linsky zegt:

  “Meer belastingen voor mensen zonder kinderen”

  Merkel schiet het ballonnetje van haar partijgenoten aan flarden.
  In Duitsland gaan hardnekkig stemmen op voor een hogere belasting voor kinderloze mensen. Bondskanselier Angela Merkel heeft het idee direct van tafel geveegd, maar CDU-partijgenoten blijven erop terugkomen.

  Initiatiefnemer Marco Wanderwitz van de CDU-jongeren zegt dat Duitsland miljarden euro’s nodig heeft wegens de demografische ontwikkelingen, zoals vergrijzing: “We moeten erover spreken wie dat gaat betalen”, zegt hij in Ruhr Nachrichten. Volgens hem zijn dat de kinderloze mensen, omdat die niet meewerken aan een evenwichtige bevolkingsopbouw. Ze kunnen daarvoor opdraaien via bijvoorbeeld hogere sociale premies, zegt hij.

  CDU-parlementslid Jens Spahn verdedigt het idee, net als de voorzitter van het economisch onderzoeksinstituut Ifo. (belga/vsv) http://www.hln.be/

  Like

 10. Linsky zegt:

  Niet te éénkennig mensen, er zijn met wat goede wil altijd wel gunstige aspecten te vinden. 🙂
  —————————————————————————————————————-
  AFSHIN ELLIAN
  Een ode aan de Poolse ambachtsman
  We hebben de Poolse ambachtsmannen nodig
  Als ik aan Polen denk, denk ik aan een moedig volk dat de aanzet gaf tot de bevrijding van Europa.
  http://www.elsevier.nl/web/Opinie/Afshin-Ellian.htm

  Like

 11. Linsky zegt:

  of-topic, maar toch wel iets wat de meesten van ons zal raken, hoewel het verschijnsel op zichzelf natuurlijk algemeen bekend is:
  —————————-
  AL MEER DAN VIJFTIG JAAR WORDEN DE NEDERLANDERS DOOR DE GASMAATSCHAPPIJEN EN DE OVERHEID BELAZERD EN EEN FLINKE POOT UITGETROKKEN!
  Nieuwe vorm van overheids- en bedrijfscriminaliteit onthuld

  ‘Warme’ gasnota wordt goedkoper..
  Met deze titel opent de Gelderlander de voorpagina van haar gedrukte editie van 15 februari 2012. Het bijbehorende artikeltje op de voorpagina is een inleiding tot een tweepagina groot hoofdartikel verderop in de krant. Maar waar gaat dit over? Maar hoezo, vanaf volgend jaar betalen voor het werkelijke gasverbruik? Je zou toch denken dat de gasmeters het juiste verbruik registreren?
  http://www.argusoog.org/nieuwe-vorm-van-overheids-en-bedrijfscriminaliteit-onthult/

  Like

 12. Linsky zegt:

  Ook wat of-ttopic, maar wel een gevolg van de instroom van de afgedwongen islamisering=crisis natuurlijk.
  —————————————————-
  Armoede in de VS in beeld
  Een land wat dus zowel qua cultuur als qua kracht gerespecteerd zou moeten worden.

  Echter na het zien van onderstaande documentaire over de VS ben ik toch wel heel erg verbaasd. Deze documentaire laat een beeld zien wat wij zelden te zien krijgen via de reguliere media.

  http://www.visionair.nl/ideeen/mensheid/arm-amerika/

  Like

 13. Linsky zegt:

  De Amerikaanse countryzanger Willie Nelson en 300.000 biologische boeren die groot voorstander zijn van kleinschalige boerenbedrijven en een gezond en eerlijk voedselsysteem hebben een rechtszaak aangespannen tegen voedselgigant Monsanto.

  http://www.jtmp.org/jtmp/index.php?q=node%2F264
  Zie ook:
  200.000 zelfmoorden in India: De verwoestende gevolgen door Monsanto (+ video´s!)
  https://ejbron.wordpress.com/2012/02/04/200-000-zelfmoorden-in-india-de-verwoestende-gevolgen-door-monsanto-video/

  Like

 14. waar ik vaak na kijk is,
  voor ik een mail verstuur,
  ff mijn mail nakijken voor fouten dan pas
  kan ik het versturun

  Like

 15. Linsky zegt:

  Opmerkelijk: Israëlbasher Norman Finkelstein kraakt Israëlboycotters af tot op het bot [video]

  Imperial College London, 9 februari 2012. In dit half uur lange interview met Norman Finkelstein, veegt de gekende Israëlbasher de vloer aan met de Israëlboycotters van de BDS beweging [zie BDS in Belgium: http://www.badil.org%5D

  Norman Finkelstein is een legendarische anti-Israël professor. Hij werd vooral berucht en gehaat voor zijn boek ‘De Holocaust Industrie’ en zijn pro-Palestijnse [lees: anti-Israëlische] pleidooien, artikels en boeken. De gekende Israëlische historicus Benny Morris kapittelde hem ooit als “een beruchte verdraaier van de feiten en van mijn werk en geen ernstige of eerlijke historicus.”
  http://brabosh.com/2012/02/16/pqpct-g0k/

  Like

 16. Linsky zegt:

  Dat lees je dus in de Engelse krant!
  ——————————————-
  Duits dorp met in bijna iedere woning een kankerpatiënt.

  Gezondheidexperts in Duitsland zijn verbijsterd over een klein dorp waar bijna elk huishouden door kanker is getroffen. Wewelsfleth, dat een bevolking van 1.500 heeft, heeft het label “het dorp van de verdoemden” omdat nieuwe kankergevallen 50 procent boven het gemiddelde zijn.

  Onderzoekers van de Universiteit van Lübeck, die het fenomeen onderzochten, dat borst, long, slokdarm, baarmoeder en maagkanker omvat konden geen oorzaak definiëren, hoewel bewoners de schuld gaven aan drie nabijgelegen kerncentrales en een werf waar schepen worden bespoten met zeer giftige verf.

  De dorpelingen eisen nu een onderzoek door de regering. Ze denken dat overheden over de jaren gezwegen hebben terwijl wind en regen kanker veroorzakende deeltjes in hun huizen blies.

  Maar deskundigen zeggen dat dit niet het geval is. Onderzoek van wetenschappers aan de universiteit van Lübeck groef diepgaand naar de verschillende vormen van kanker waardoor de dorpelingen getroffen waren.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2100282/German-health-experts-left-baffled-village-household-resident-suffering-cancer.html

  Like

 17. Linsky zegt:

  En deze nog even voor bij het artikel ” Dresden: Linksextremen toegerust voor de oorlog”
  https://ejbron.wordpress.com/2012/02/13/dresden-linksextremen-toegerust-voor-de-oorlog/

  Dresden – The Real Holocaust

  Like

 18. Linsky zegt:

  Ottomaanse Führer Erdogan wil eigen *Religieuze jeugd*

  Verleden week bevestigde hij in het parlement dat zijn regering “een religieuze jeugd wil kweken” en raakte daarmee een zenuw in de Turkse samenleving: het smeulend vermoeden dat hij een verborgen agenda handhaaft om het seculiere Turkije om te vormen tot een moslimstaat!

  http://news.nationalpost.com/2012/02/09/turkey-pm-recep-tayyip-erdogan-sparks-furor-by-saying-he-wants-to-raise-a-religious-youth/

  Like

 19. Linsky zegt:

  Eén miljoen dollar Joodse hulp voor hoorapparaten duizend Palestijnen!

  Het Sheba Medical Center en de organisatie Artsen voor Mensenrechten werken samen met de Amerikaanse Starkey Foundation en bezorgen voor één miljoen dollar hoorapparaten aan behoeftige Palestijnen. (Een videoverslag kan u bekijken op de website van Ynet)
  Zo’n duizend Palestijnen ontvingen recent een paar hoorapparaten bij een humanitair project dat werd georganiseerd door de Amerikaanse vrienden van het Sheba Medical Center, de Starkey Hearing Foundation en de Israëlische afdeling van de organisatie Artsen voor Mensenrechten……………
  http://joodsactueel.be/2012/02/15/een-miljoen-dollar-joodse-hulp-voor-hoorapparaten-duizend-palestijnen/

  Like

 20. Linsky zegt:

  De leugen regeert!

  Eind deze maand, de 26e februari, begint op veel universiteiten in de VS de Israël Apartheid Week (IAW). Het doel van de IAW is “het publiek voor te lichten over de aard van Israël als apartheid systeem”. De vijanden van Israël weten niet wat voor leugens ze allemaal moeten verzinnen om Israël in een kwaad daglicht te stellen. Het achterliggende doel van de IAW is om de campagnes om Israël te boycotten en de staat Israël te delegitimeren (onwettig maken).
  Daar achter ligt het uiteindelijke doel, namelijk de vernietiging van Israël. Ahmadinejed, Hamas, Hezbollah en heel wat imams zijn hier openlijk en duidelijk over. De Arabische wereld al rijp gelogen voor een laatste jihad tegen Israël.

  Het gaat om “alle volken van rondom” dus om de volken rond Israël.
  Iedereen wordt ingeschakeld: Soldaten en “zwakken” dus vrouwen en kinderen. Gebruikt als menselijk schild of zelfmoordbommen. Klopt ook, evenals de volgende drie punten.
  Door de leugenpropaganda van de Islam zeggen ze met doodsverachting: “Ik ben een held”.
  Alles wordt als wapen gebruikt: Stenen, messen, raketten en nog veel meer.
  Syrië heeft divisies klaar om de Golan binnen te vallen. Ahmadinejad is bijna klaar met zijn atoombom, Hezbollah en Hamas willen niets liever dan regens raketten naar Israël te lanceren.

  http://janvanbarneveld.nl/actueel/israel/228-hoe-lang-de-leugen-regeert-

  Like

 21. Linsky zegt:

  Terrorisme loont in ‘Palestina’, ook in gevangenis

  Twee gevangen aspirant-terroristen hebben toegeven dat ze Israëlische soldaten wilden doden om door de Palestijnse Autoriteit te worden betaald als terrorist. Dat betaalt beter dan een baan als ambtenaar.
  Er is helaas geen gebrek aan Palestijnse Arabieren met diepgewortelde nationalistische motivatie die Israëlische Joden willen verwonden en doden. Maar vele anderen hebben een andere omweerstaanbare reden om mee te doen aan terrorisme: een vast salaris.

  Een Israëlische rechtbank klaagde deze week twee mannen uit Gaza aan voor terroristische activiteiten. Zij hadden erkend dat zij plannen maakten om Israëlische soldaten te doden, zodat ze een royaal salaris zouden krijgen van de Palestijnse Autoriteit tijdens hun verblijf in Israëlische gevangenissen.

  Het gaat wereldwijd slecht met de economie. Maar met wanbeleid van Hamas in Gaza (had je meer verwacht van een erkende terreurgroep?) en Israël’s noodzaak om een veiligheidsblokkade op te leggen, is de werkloosheid daar torenhoog gestegen. http://israeltoday.nl/

  Like

 22. Linsky zegt:

  Conflict is financieel aantrekkelijk voor de Palestijnen

  Goed gevulde Palestijnse kruidenierswinkel in Gaza Stad anno 2012.
  Originele titel ‘The Palestine business’, vertaling door Brabosh, 8 februari 2012.
  Palestijnen lijken economisch baat te hebben met het in standhouden van het conflict met Israël

  De Palestijnse Autoriteit (PA) beweerde onlangs dat Israël ernstige schade berokkent aan de economie van de PA. In feite argumenteren de Palestijnse ambtenaren dat de Israëlische bezetting een zware tol eist van hun economie die, volgens een conservatieve raming, over de afgelopen 10 jaren ruim 7 miljard dollar beloopt.
  http://likud.nl/2012/02/conflict-is-economisch-voordelig-voor-de-palestijnen/

  Like

 23. Linsky zegt:

  TALIBAN wil alleen een Afghaanse grondwet als he land door de sharia bestuurd

  TALIBAN SAY NO TO AFGHAN CONSTITUTION WANT COUNTRY GOVERNED ONLY BY SHARIA

  Like

 24. Linsky zegt:

  Eric Allen Bell over zijn documentaire ‘Not Welcome’ en linkse islam-apologie in de VS
  In de onderstaande video interviewt Michael Coren de ex-Gutmensch Eric Allen Bell, die een islam-apologetische documentaire maakte over het verzet tegen de bouw van een mega-moskee in Murfreesboro (Tennessee). Hij betaalde een hoge prijs toen hij langzaam maar zeker zijn politiek-correcte oogkleppen verloor en mocht zijn documentaire niet aanpassen.

  Like

 25. Linsky zegt:

  Rothschild verliest smaad proces en onthult de geheime wereld van het geld en de politiek!

  Bankier Nathaniel Rothschild heeft zijn rechtszaak tegen de Britse Daily Mail verloren. Hij klaagde de krant aan wegens toegebrachte schade als gevolg van de publicatie over zijn reis naar Rusland in 2005 met Lord Mandelson.

  http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/rothschild-loses-libel-case-and-reveals-secret-world-of-money-and-politics-6720015.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s