Syrië is niet ons probleem (Syrische vluchtelingen echter wel)

Hieronder staat een samenvatting van het lange artikel op Snaphanen van Julia Caesar. Ze begint dit artikel met uit te leggen hoe al deze moorden in Syrië al sinds lang door deze en gene zijn voorbereid. Via verwijzingen naar artikelen in de Guardian en de Telegraph maakt ze duidelijk dat er al sinds 2005 geld is gestroomd vanuit de VS en GB richting Syrische tegenstanders van Assad. En dan hebben we ook nog Katar en Saoedi-Arabië met hun eigen belangen en het plaatje is compleet. Niet Assad is in eerste instantie schuldig aan de slachtpartijen, maar dat zijn die verborgen belanghebbenden die daar al heel lang naar hebben toegewerkt. De eerste slachtoffers zijn de gemiddelde Syrische burgers en wie het zich kan veroorloven of de mogelijkheid ziet, slaat op de vlucht. Zij vluchten, als ze kunnen, naar Europa, naar Zweden en naar Nederland.

Naast alle gruweldaden die in Syrië plaatsvinden en ver van ons bed gebeuren, is een direct gevolg ook de vluchtelingenstroom die op gang is gekomen. De volgende stroom na de “succesvolle” Arabische Lente. In haar “Zondagskroniek” op Snaphanen wijst Julia Caesar erop dat die vluchtelingenstroom uiteindelijk op de stoep van Zweden zal staan en natuurlijk ook voor onze deur. Nu is het moeilijk om voorspellingen te doen over de aantallen asielzoekers die naar Zweden en Europa zullen komen, maar een schatting ligt tussen 34.000 en 38.000 asielzoekers dit jaar en dat alleen voor Zweden. Nu heeft het Zweedse Immigratiebureau iedereen uit Syrië een tijdelijke verblijfsvergunning toegezegd voor de periode van drie jaar.

Volgens Julia Caesar was een collectieve vreugdekreet onder criminele mensensmokkelaars het gevolg. “Deze onzinnige Zweedse toezegging deed op het net een koortsachtige activiteit ontstaan, waar vervoer voor een rond bedrag wordt aangeboden naar de geschikte Europese landen. Hier biedt zich de mogelijkheid om opnieuw miljoenen euro’s winst te maken.” Verder blijven de aantallen Somalische en Afghaanse immigranten in Zweden stijgen, met vele valse verhalen over hun landen van herkomst. En nu gaan we een herhaling beleven – nu met de Syriërs. De Zweedse gekte escaleert en de vooruitzichten zijn dat de aantallen vluchtelingen zullen toenemen tot een niveau dat Zweden niet meer heeft gekend sinds de Balkanoorlogen in het begin van de 90er jaren.”

“In een verbazingwekkend laconiek commentaar schrijft het Zweedse Immigratiebureau: ‘Er is een sterk verband tussen de ontwikkeling van de regio en migratie naar Zweden, omdat Zweden al lange tijd een belangrijke bestemming is geweest voor vele groepen uit de regio’. Dat betekent, sinds Zweden traditioneel een verkeerde visie had op het binnenlaten van invasies uit gekapseisde moslimlanden, zullen we dat blijven doen. Met die logica kan men doorgaan de uitwisseling van populaties te rechtvaardigen, ad infinitum.” Volgens Julia Caesar doet het de adem stokken, maar klinkt er ook paniek door in de verklaringen van het Immigratiebureau. “De te verwachten stijging in nieuwe eisen aan het systeem voor het ontvangen, huisvesten, introductieactiviteiten en acties in de lokale gemeenschappen. …. De aantallen onbegeleide minderjarigen zullen waarschijnlijk stijgen van jaarlijks gemiddeld 3100 naar 3500 in 2013, het hoogste cijfer ooit. ….En zoals te verwachten viel, zei de nieuwe directeur-generaal Anders Danielson: “Het is zeer belangrijk dat alle spelers in de samenleving nu HUN VERANTWOORDELIJKHEID NEMEN om alle binnenkomers een fatsoenlijke ontvangst te geven.” De Immigratie Service is nu koortsachtig bezig zich te voorzien van alles wat Zweden te bieden heeft aan vakantiehuisjes en campingaccommodaties, conferentieoorden en hotels om tegemoet te komen aan de klanten van de mensensmokkelaars uit Syrië, Somalië en Afghanistan. Alles op kosten van de Zweedse belastingbetaler en als het gaat mislukken zal het eindigen in de chaos van tentenkampen.”

Welaan, daar vertelt Julia Caesar in principe niet veel nieuws. Ze zet het nog eens weer op een rijtje en voegt daar een nieuwe vluchtelingenstroom, deze keer uit Syrië, aan toe. Ook merkt ze op dat oorspronkelijke Zweedse gemeenschappen beginnen te morren over het feit dat men de toestroom niet meer aan kan. Ook financieel niet. Maar in dit geval zullen de media van zich laten horen en zullen de politici weer door de knieën gaan, omdat ze anders racisten zullen worden genoemd. “Goed, men laat ze binnen – en wat dan? Wat dan? Als men de Syriërs binnenlaat, in welke mate is de regering zich ervan bewust wat de consequenties zijn? Hoe bewust is men zich van wie men binnenlaat? Hoeveel Syrische ´rebellen´ en ´democratische activisten´ moet Zweden opnemen? Vluchtelingen komen niet binnen als een onbeschreven blad papier. Ze brengen hun cultuur mee, hun religie en conflicten, hun onderdrukking van vrouwen, hun gewelddadig gedrag.” En dan verwijst Julia Caesar naar de feiten die ze in het artikel “Zweden – Een verkracht land” ook al heeft beschreven en sindsdien (2010) zijn de misdaadcijfers alleen maar gestegen. Dan gebeurt er aan het einde van het lange artikel iets opmerkelijks. Julia Caesar komt met een lang citaat aanzetten, het comment van een immigrant, een zekere Trekk, die een beroep doet op de regering Fredrik Reinfeldt om met deze desastreuze immigratiepolitiek acuut te stoppen, omdat hij, samengevat, de zichtbaar wordende “Clash of Civilizations” vreest. Hieronder wil ik proberen zijn comment zo goed mogelijk te vertalen.

“Wat gebeurt er als jullie als Zweden te zeer onder druk komen te staan? Wanneer het jullie niet langer iets kan schelen om racist genoemd te worden? Wat gebeurt er als jullie beginnen te zeggen: ‘Het kan me niet schelen hoe je me noemt, het is nu genoeg!’ Ik zal er zeker onder te lijden hebben als het racisme tot volledige bloei komt. Wij immigranten zijn diegenen die het hardst getroffen zullen worden door het huidige beleid. GEGARANDEERD. Het is gemakkelijk om te spelen met de verhalen van andere mensen als men  er zelf niet door geraakt wordt. Het racisme is uw (Reinfeldt) schuld – u, die weigert in te zien dat we de immigratie moeten terugbrengen tot Finse niveaus en moeten proberen om de schade te herstellen zo goed als we kunnen. Een NOODSTOP met onmiddellijk gevolg voor de massa-immigratie moet nu plaatsvinden. De reddingsboot waarin wij als immigranten zitten is overvol en staat op kapseizen, als jullie Zweden over de rooie gaan en ons gaan slaan. … Er nu mee stoppen is nog rationeel en loopt het (misschien) vredig af, maar u moet nu iets doen. U bent er voor verantwoordelijk dat mensen meer racistisch tegenover ons worden, u houdt uw eigen volk in gijzeling met uw leugens en uw onwil om de feiten te zien zoals ze zijn. Alstublieft schoonheid, open uw ogen, de werkelijkheid wordt angstwekkend. Ik ben werkelijk bang dat u in uw domheid dit experiment te lang volhoudt en dat u niet de klappen gaat oplopen, maar wij, mijn vader, mijn zuster, mijn moeder. We zullen collectief worden gestraft en dat is UW schuld. U, die WEIGERT iets te doen waar u dat allang had moeten doen! Hoe, in vredesnaam, kunt u zo verdomde blind zijn voor de werkelijkheid. Waarom de problemen zo groot laten worden waar niemand ze nog kan hanteren. Onze boot zinkt, zelfs al ziet u dat niet vanaf uw mooie huis vanaf het droge.”

Tot zover Julia Caesar, een van de vele roependen in de woestijn (jawel) en hun aantal groeit. De website avpixlat is in Zweden binnen een jaar gegroeid naar plaats 15 als nieuwssite in Zweden. Deze blog is vergelijkbaar met Politically Incorrect in Duitsland. Het lijkt alsof de oorspronkelijke bevolking van Zweden bezig is wakker te worden, maar het lijkt; too little, too late. De druk op afwijkende meningen is enorm, tot “Berufsverbot” en sociale uitsluiting toe. Is Zweden nog te redden? Volgens de Zweedse columnist PMP op Gates of Vienna is het proces van de totale islamisering van Zweden nu al onomkeerbaar. Hieronder de links naar twee lange essays over Malmö en ik verwacht meer in deze serie. Ook PMP schrijft onder pseudoniem, want anders loopt het met hem of haar ook slecht af. Zijn artikelen over Malmö zijn als het ware een casestudy over hoe het in Zweden verkeerd gaat aflopen. Zo vraagt ook PMP om een totaal moratorium op alle immigratie in Zweden, maar Cecilia Malmström, ook besmet met de Zweedse ideologische waanzin, wil daarvan niks weten. Maar zoals ik ergens las: de Zweden hebben zelf hun bed opgemaakt, dan moeten ze er nu ook zelf in slapen.

Gates of Vienna:

http://gatesofvienna.blogspot.nl/2012/08/the-malmo-experiment.html

http://gatesofvienna.blogspot.nl/2012/08/the-malmo-experiment-part-2.html

Samenvatting van de “Zondagkroniek” van Julia Caesar op Snaphanen.dk

http://snaphanen.dk/2012/08/12/sondagskronika-syriens-sak-ar-inte-var/

Door:

Vederso

(voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Immigratie, Multiculti, Nederland, Socialisten, Syrië. Bookmark de permalink .

7 reacties op Syrië is niet ons probleem (Syrische vluchtelingen echter wel)

 1. Linsky zegt:

  Gewoon vertrouwen blijven houden mensen, in de welwillendheid, de goeder trouw en de onbevangen menslievendheid van de overheden!

  Deze lieden hebben het beste met ons voor, en dat u dat niet begrijpt en de effecten op korte termijn en de lange duur niet begrijpt en onderkent, is dat gewoon omdat u te dom bent, te weinig tolerantie, gematigdheid en inzicht hebt in de onmetelijke wijsheid van uw regering!
  Schaam u! 😦

  Welke regering wil nu haar eigen volk vernietigen?

  https://ejbron.wordpress.com/2012/06/17/het-geheime-wellness-plan-voor-aarde/

  https://ejbron.wordpress.com/2012/05/12/waarom-overheden-hun-eigen-burgers-vermoorden/

  https://ejbron.wordpress.com/2012/05/23/de-grote-oorlog-tegen-de-mensheid/

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Ditzelfde waanzinnig gedrag heeft ook onze nederlandse overheid, de franse, de duitse, de noorse etc. Deze immigrant, TREKK,heeft volkomen gelijk, onze overheden roest het aan hun reet, als de pleuris losbreekt, vertrekken ze als de gesmeerde bliksem met het gestolen geld van ons naar betere oorden, en laten ons verrekken, of het nu linksen of rechtse politici zijn. Wat een wereld.

  Like

 3. marijke zegt:

  Ja hoor er kan nog meer bij,niet waar? Is er geen plaats of ruimte meer daar in die woestijn?Meer ruimte dan hier,

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Marijke 19.47. uur, en het mooiste is, dat deze zandmosselen allemaal hierheen komen, terwijl hun islamitische broeders de oliesjeiks barsten van het geld, en plaats genoeg hebben om de zandhappers te huisvesten! Maar geloof maar van niet, deze sjeiks hebben net als onze overheid schijt aan de mensen. Hun zorgen goed voor zichzelf, en laten liever de lasten ophoesten door Jan en Mien in de europese landen. Een schande is het!

  Like

 5. willemientje zegt:

  ik heb nog niet te klagen, ik woon in een klein grensdorpje in Zeeuws-Vlaanderen, in Terneuzen, en Hulst is het erger, maar liever gaan ze naar Belgie, want daar is de kinderbijslag heel hoog, met een stuk of 7 kinderen, en de Belgische bijstand, het OCMW kun je heel rijk leven, kinderen worden ook in verschillend gemeenten aangegeven, tot ze naar school gaan, kraait er geen haan naar, de situatie in Belgie is nog erger als in ons land

  Like

 6. baksteen zegt:

  Vluchtelingen uit Syrie? ik ben bang dat de echte vluchtelingen, de christenen, er weinig bij zullen zitten. Maar die zijn dan ook welkom.

  Like

 7. Pingback: “Lichtende Toekomst” en “Gapende Hoogten” | AmsterdamPost – De keerzijde van het nieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s