Hamburg wil op islamitische feestdagen vrij geven

In Malmö mogen moslims nu al de Al Quds dag vieren, met moordoproepen tegen Israël. In het vervolg zullen ze in Hamburg voor zulke islamitische feestdagen zelfs vrij krijgen

Hamburg wil van alle buitenlanders alleen de moslims vrij geven op hun feestdagen. Natuurlijk is dat discriminatie. Als de Hamburgse autoriteiten niet de moslimmigranten zo´n voorkeursbehandeling zouden geven en alle anderen – bijvoorbeeld ook orthodoxe christenen – benadelen, dan zouden ze iedere cultuur zijn eigen feestdag moeten geven. Zou dat niet een heerlijk arbeidsklimaat zijn? Iedere dag zou een andere cultuur vrij kunnen krijgen. De russen zouden bijvoorbeeld hun Oktoberrevolutie kunnen vieren, de Chinezen de dag van het bloedbad op het Plein van de Hemelse Vrede en de moslims hun Al Quds dag  – de dag, die de ramadan afsluit:

Ook moslims en Alevieten in Hamburg moeten het recht krijgen om vrij te zijn op religieuze feestdagen. Daarin voorziet een van de afspraken in het geplande staatsverdrag tussen de Hanzestad Hamburg, islamitische verenigingen en de Alevietische gemeenschap, dat na vijf jaar overleg in Hamburg werd voorgesteld. Vergelijkbare staatsverdragen had de stad jaren geleden al gesloten met de beide grote christelijke kerken en de Joodse gemeenschap.

Het verdrag regelt volgens informatie van de Hamburgse staatskanselarij diverse aspecten van de religie-uitoefening, bijvoorbeeld de omgang met islamitische feestdagen of een islamitisch godsdienstonderwijs. Daarnaast bevat de verdragstekst ook afspraken over religieuze tolerantie, over algemene niet-discriminatie evenals een bekentenis tot het onderwijswezen van de deelstaat en de religieuze neutraliteit van de deelstaat in het algemeen.

Status als de boete- en biddag

In z´n geheel zou het verdrag “grotendeels” slechts de al volgens de grondwet en de Duitse wet geldende rechten en plichten van alle kanten bevestigen, verklaarde de kanselarij van de deelstaat.

N-24

Daarmee plaatst Hamburg op de solotoer het islamitische Salafisme op gelijke voet met de oeroude, autochtone christelijke religie. Elders noemt men zulke daden gewoon hoogverraad. En durf nu nog eens te zeggen dat er geen sprake is van een islamiseringproces!

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/08/14/hamburg-will-muslimische-feiertage-frei-geben/#more-37188

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islamisering. Bookmark de permalink .

16 reacties op Hamburg wil op islamitische feestdagen vrij geven

 1. peter zegt:

  Ben je ineens een christelijke islamitische jood .
  Leve de lol !
  Vinger in je neus, vinger in je kont en zo dansen de gekken rond !

  Like

 2. Linsky zegt:

  Kijk, dat moet je dat verraderlijke linkse dhimmi-schorem nageven, ze zijn enorm inventief in het vinden van nieuwe vormen van verraad. Hun zieke brein blijkt een onuitputtelijke bron van krankzinnigheid, bizarre gedachtekronkels en verdorvenheden.

  Dat moslim schorem krijgt sowieso al miljarden uit Eurabië.
  Of je nou wel of niet gelooft in de bijbel of voorspellingen, een ding staat vast;
  Vanuit de gnostisch, esoterisch en historisch oogpunt kunt je dus rustig stellen dat de islam aan werkelijk alle kenmerken en symptomen van de Bijbelse ‘antichrist’ voldoet! Er is nooit in de geschiedenis een sekte, volk of religie geweest die zich fel tegen het leven zelf keerde!
  Ze zeggen het zelf ook; “We houden van de dood!”

  Waarom plegen ze dan niet massaal zelfmoord? 🙂

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Dit vind ik voor het moment even belangrijker dan de houding van politiek correcte Duitsers mbt de opmars van dat verdomde woestijngeloof:
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/3301399/2012/08/15/VS-Israel-zal-Iran-nog-niet-aanvallen.dhtml

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  @EJB: er is POST.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Marokkanenprobleem binnenkort opgelost.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  En wie trekt aan de touwtjes in Hamburg. LINKS, dat is weer een bewijs dat zij de 5e colonne vormen voor de salafisten!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Hans van de Mortel 09.42. uur, hoewel ik het m.b.t. een vorige posting, over de persoon van Jezus een andere mening heb Hans, geef ik grif toe dat RELIGIE de grootste ELLENDE in de wereld veroorzaakt, waarbij de RELIGIE VAN DE ISLAM absoluut de kroon spant. Ik ben nu aan het lezen in het boek: WEG UIT ISLAM- GETUIGENISSEN VAN AFVALLIGEN uitgegeven bij Meulenhoff, auteur IBN WARRAQ, waarin pagina voor pagina het gruwelijke ISLAMISME wordt beschreven. Vanaf pagina 169, wordt t/m pagina 179 beschreven hoe het MUZELMANNEN LEGER van PAKISTAN 3 miljoen BENGALI vermoord hebben, en 200.000 vrouwen verkracht.
  Ik KOTS op de ISLAM, IK KOTS OP LINKS en CDA en VVD en de huichelaars van D66, die de laatste 40 jaren bewust deze ALIENS hebben binnengehaald. Voor mij mogen deze politici aan de hoogste boom!

  Like

 8. Linsky zegt:

  Schrijf er een recensie over Tom!
  Voorlopig wil ik effe afkicken van dat moslim gespuis, anders deed ik ’t zelf.
  Maar aan je bevlogenheid te merken, is het je wel toevertrouwd!
  Gewoon wat belangrijke feiten op een rijtje..samenbreien, en hup…we schelden met je mee. 🙂

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Aanvulling deze genocide vond plaats in 1971, bij nacht en ontij!

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 18.18. uur, daar wil ik best over nadenken Linsky. Ach op zich gaat het niet om schelden, dat doe ik om mijn hart te luchten, over deze smeerlapperij uit het haatboek koran. Ik wil dat wel goed onderbouwen, en daar kom ik dan tzt. op terug. Bedankt voor je reactie Linsky.

  Like

 11. Linsky zegt:

  Dat luchten is wat de meesten van ons hier doen Tom!
  Gelukkig maar, anders zouden we ontploffen of ook in het wildeweg gaan schieten op alles wat baard draagt of op wat op pinguïns lijkt.

  Overigens meen ik het, … ik weet dat je het kunt,….er gaat zelfs een therapeutische werking uit van het verwoorden van dat soort dingen. Doordat je het beschrijft, benoemd, haal je voor jezelf een deel van de gifangels er uit, en kun je het beter relativeren. 🙂

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky bedankt voor de hartelijke woorden.

  Like

 13. Linsky zegt:

  Graag gedaan Tom,
  Ik houd van mensen wiens woorden uit hun hart komen inplaats van enkel een toetsenbord…

  Like

 14. louis-portugal zegt:

  Tom helemaal eens met Linsky.
  Schrijf er een stuk over s.v.p. want het past zo goed in mijn beperkte dossier.

  Like

 15. Pingback: Moslims in Hamburg krijgen drie ‘kerkelijke’ feestdagen | Welke toekomst is voor ons weggelegd?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s