Noorwegen is nu ‘Judenrein’ (vrij van Joden). Wie maakt zich er druk om?

Screenshot_12

Het houdt niet op bij Noorwegen. Joden vertrekken uit Engeland en de Jodenhaat is in opkomst in Frankrijk, Italië en Nederland. Dit is een groot probleem dat het rechtstreekse gevolg is van de islamitische immigranteninvasie. Maar weinig Joden, en niet veel meer christenen, zijn bereid om dat feit te erkennen.

Eerder dit jaar meldde de Noorse krant ‘Aftenposten’ dat de laatste Joden uit Noorwegen vertrekken. (Judenrein is Duits voor ‘gezuiverd van Joden’. Sommigen vragen zich af of er nog een paar honderd Joden overblijven, maar het probleem is hetzelfde). Wie maakt zich er  druk om? Zeker niet de Joden en de christenen in Amerika. De progressieven, de secularisten, de media of welke andere sociale groepering u kunt bedenken, maken zich er niet druk om. NIEMAND MAAKT ZICH ER DRUK OM.

En waarom wordt dit nieuws genegeerd? Want als men de uitwerking (vervolging) erkent, dan moet men een onderzoek instellen naar de oorzaak van de vervolging. Noorwegen stroomt vol met moslims. De oorzaak van de recente toeneming van Jodenhaat in Europa is de islam, en Joden en christenen willen zich niet met de islam inlaten, behalve om hun knieën voor Mohammed te buigen. Dit wil niet zeggen dat Joden het antisemitisme niet bestrijden, maar het lijkt erop dat ze dat alleen aanvallen wanneer het van de christenen afkomstig is.

Waarom is christelijk antisemitisme onaanvaardbaar en wordt islamitisch antisemitisme genegeerd? Hoewel christenen en Joden mogelijk verschillen in hun theologische benadering, hebben zij toch een culturele eenheid bereikt. De meeste Joden hebben de Thora gereduceerd tot: ‘Wees aardig’. Op dezelfde manier waarop de meeste christenen hun geschriften hebben teruggebracht tot de mantra van twee woorden: ‘Wees aardig’. Kortom; als je boos wordt op christenen, zal je niets gebeuren. Zij zullen zich verontschuldigen en het is voorbij. Het is sociaal aanvaardbaar en het wordt zelfs aangemoedigd om christenen aan te vallen, maar elke kritiek op de islam is onverdraagzaamheid en niemand, in het bijzonder een Jood niet, wil onverdraagzaam zijn.

Screenshot_11

Normaal gesproken komen de ‘wees aardig’ christenen en de ‘wees aardig’ Joden opdagen bij een gesprek met de ‘familie van Abraham’, dat gedomineerd wordt door de islam (het hele denkbeeld over ‘de familie van Abraham’ is puur islamitisch). De ‘aardige’ christenen en de ‘aardige’ Joden glimlachen als ze luisteren naar de moslims, die hen vertellen hoe de wereld in elkaar zit. Dan gaan ze naar huis en besteden ze hun tijd aan het negeren van de vernietiging van het christendom en het Jodendom door de islam. Een deel van hun ‘aardig zijn’ komt voort uit een onverbeterlijke onwetendheid met betrekking tot de leer van de islam en de geschiedenis ervan.

Eerst de ‘zaterdagmensen’, dan de ‘zondagmensen’” is de militante boodschap van de islam, waarin hij aangeeft dat de Joden zijn eerste doelwit is en de christenen zijn volgende doelwit. Het staat geschreven op de muren van steden en het echoot in de zalen van moskeeën door de hele moslimwereld. “Eerst de ‘zaterdagmensen’ dan de ‘zondag mensen’” is een strijdkreet van Al Qaida en andere islamitische terroristische organisaties, terwijl ze blijven oprukken in de richting van de vernietiging van Israël, het gehele Joodse ras, en de christenen over de hele wereld. Die beschrijft het plan en de strategie van de radicale islam in zijn eeuwenlange zoektocht om de wereld te bevrijden van de ongelovigen die weigeren om Allah te aanbidden.

Screenshot_13

Dus wie maakt zich er druk om als de christenen en de Joden zo gecorrumpeerd zijn door ‘aardig’ dat ze lafaards zijn en onwetenden op dat gebied? Nou ja, er is een beschavingsproces aan de gang en de Joden en de christenen zijn hulpverleners en medeplichtigen van de islam. Ze zijn medesamenzweerders met de Moslimbroederschap in plaats van zijn vijand. Help! Aardige mensen hebben geen vijanden. We zijn allemaal hetzelfde, dus niemand kan ooit een vijand zijn.

Maar, stel je voor dat we, in plaats van de religie van ‘aardig zijn’, christenen en Joden hadden die kennis hadden van de islam en zijn geschiedenis. Stel je voor dat er christenen en Joden waren die ​​deelnamen aan het verdedigen van onze beschaving tegen de sharia. Hier zijn twee voorbeelden:

Screenshot_14De islam heeft historisch bezien onjuiste beweringen over Abraham, Ismaël en Mekka. Christelijke en joodse geleerden zouden kritiek moeten hebben op de onjuiste aanspraken van de islam over de oorsprong ervan. Hoewel het een gebied is waar geleerden normaal gesproken belangstelling voor zouden moeten hebben, zult u geen universitair geschoolde theologen vinden die u iets kunnen vertellen over de ‘religieuze warboel’ die de achtergrond van Mohammed was en de basis voor de islam. De gehele religieuze en de generationele geschiedenis die gevonden wordt in de Sira is fictie en moet worden aangepakt door geleerden. Als u eenmaal het verzinsel van Mohammed en het verzinsel van Mekka begrijpt, dan heeft de islam geen historische basis.

Mededogen als een protest tegen de jihad: er wordt nu druk uitgeoefend om Malala Yousafzai te nomineren voor een Nobelprijs. Zij is een Pakistaans meisje dat de Taliban probeerde te vermoorden vanwege haar wens dat vrouwen een opleiding zouden krijgen. Dit is een ethisch zeer juist voornemen.

Maar waarom laten we onze morele bezorgdheid daar ophouden? In Afrika werd een man genaamd Umar Umlinde een afvallige van de islam en hij bekeerde zich tot het christendom. Onder de sharia kan hij worden gedood. In plaats daarvan werd de helft van zijn gezicht verbrand met zuur. Moord, verkrachting en het martelen van christenen door moslims in Afrika is een voortdurende jihad.

Video:

Bron:

http://www.politicalislam.com/blog/norway-is-judenrein-so-who-cares/

Auteur: Bill Warner

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, antizionisme, Dhimmitude, Islam, Islamisering, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Moslims, Noorwegen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s