Wilders vormt front met Le Pen

Screenshot_5

Geert Wilders wil in het Europees parlement de krachten bundelen met partijen als het Front National en het Vlaams Belang, die vaak als extreem-rechts worden bestempeld. De PVV-leider gaat de komende maanden gesprekken voeren met circa tien anti-europartijen. Dat zegt Wilders in een interview met het AD.

‘We moeten kijken of we elkaar kunnen helpen en steunen,’ stelt Wilders, die in Brussel een vuist wil maken tegen de samenwerkingsverbanden van socialisten, liberalen en christendemocraten. ‘Dat zou een enorm signaal zijn.’

Wilders heeft vooralsnog alleen met het Franse Front National gesproken. Met het Vlaams Belang gaat hij ‘zeker’ ook praten, zegt hij. Andere potentiële partners blijven voorlopig geheim.

In het verleden hield Wilders vaak zelf toenaderingspogingen van partijen als het Front National en het Vlaams Belang af, maar nu wil hij die terughoudendheid laten varen. ‘Ik heb meer met die partijen in het buitenland dan met de hele Tweede Kamer.’ Afgelopen maandag lunchte hij al met Marine Le Pen, voorvrouw van het Front National.

De PVV-leider kondigt in het interview ook aan dat zijn partij het kabinetsplan om illegalen strafbaar te stellen ‘met plezier en overtuiging’ aan een meerderheid zal helpen in de Eerste Kamer. De publiekelijke steun van Wilders komt op een moment dat binnen regeringspartij PvdA grote weerzin is ontstaan over het kabinetsvoorstel.

Partijprominenten als de ex-ministers Jan Pronk en Ella Vogelaar en voormalige partijleider Job Cohen verafschuwen het plan dat vandaag besproken wordt op een PvdA-congres. Het kabinet wil illegalen niet actief vervolgen, maar volgens Cohen kan dat uiteindelijk wel de uitkomst zijn.

Bron:

http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3432858/2013/04/27/Wilders-vormt-front-met-Le-Pen.dhtml

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

27 reacties op Wilders vormt front met Le Pen

 1. Theresa Geissler zegt:

  Praten kan altijd. Waarom niet? Extreem-rechts…..Je kunt alles wel extreem-rechts gaan noemen, maar wie even goed nadenkt en de kenmerken vergelijkt komt toch tot de conclusie, dat partijen als het FN en het VB niets gemeen hebben met het oude begrip ‘Fascisme’. Nationalistisch, ja, maar dat is in een tijd als deze bepaald geen overbodige luxe. Ik zeg zelf: Laat Geert maar gaan praten, om te beginnen.

  Like

 2. bobzelf zegt:

  Hoppa de duitsers erbij met de nieuwe anti Euro partij , de Fiinen , Le Pen , vlaams belang , en natuurlijk onze Nigel !!!
  Laat de pleuris maar uitbreken , eindelijk de GTST kijkers , wakker schudden ,
  Hier gaan ze in brussel niet blij , dan wel vrolijk van worden !!
  Eindelijk , eindelijk, eindelijk ,

  Like

 3. ruud beijer zegt:

  Leve de PVV!!

  Like

 4. Turul zegt:

  Goed zo! Anti EU en gezonde nationalistische partijen moeten eindelijk gaan samenwerken willen wij het tij nog keren om onze landen en volkeren nog te redden van de ondergang.
  Wij moeten ons zeker niet meer laten bang maken door het linkse en liberale indoctrinatie door middel van “namecalling” zoals racist, facsist ect… enkel om ons (de opositie) de mond te snoeren tegen de onnatuurlijke ideologie die deze groepen aanhangen.

  Like

 5. Aegolius cs zegt:

  Geert Wilders heeft geen geduld. Waarom als 20 % strijden tegen die 80 % ? Als Geert doorgaat waarmee hij bezig is, zal de EU die 80 % in snel tempo zien verminderen en wellicht een “bijltjesdag” zien ontstaan bij het door het EU-bestuur zo immer geliefde volk!
  Geschiedenis is een zichzelf herhalend proces over dispoten, hoewel in dezen, omringd met 50.000 ambtelijk bijzonder (over)betaalde handenklappers.
  Eindelijk opruiming.

  Like

 6. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Front National heeft Holocaustontkenning afgezworen, en dan kan er veel, heel veel.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Prima initiatief, en wat is ertegen om nationalistisch te zijn. Mogen we s.v.p. nog liefde hebben voor ons eigen land? Ik heb in ieder geval totaal niets op, met het op een hoop gooien van landen en culturen. Bewijs is hiervoor al geleverd, de Sowjet-Unie, had ook diverse zelfstandige landen onder haar rode banier gebracht, en uiteindelijk gaf de voormalige leider Gorbatsjow toe, dat DAT een heilloze weg was geweest. Dhr. Gorbatsjow, zei het volgende toen hij hoorde van de plannenn van de EU/euro; ” Wij zijn gestopt met dat heilloze experiment-communisme- en jullie gaan het instellen”.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Tom Hendrix 16.06u.Zo is het precies, Tom. Ik zei het daarstraks al: Dat eeuwige gezeik met extreem-rechts-dit-of-dat…..Ze zoeken alleen maar een stok om de hond te slaan; ze gunnen anderen geen nationale trots! Dewinter is immers ook geen Fascist, anders was hij in deze tijd al lang van het toneel verdwenen. Nee hoor, ik zeg het nog eens: Laat Wilders maar gaan praten!

   Like

 8. daiyu-ninja zegt:

  Heb vrijdag naar de X-Factor gekeken.
  Zelfs in dit programma beginnen ze de islam al te promoten.
  Wat was er gaande?
  Een moslima met hoofddoek zat te vertellen, dat ze zeker wist dat,” jurylid” ali b het geweldig zou vinden dat zij een hoofddoek op had. Is ali b dan een fundamentalist?
  En raad eens waar haar liedje over ging?
  Over religie, ”over bidden in een moskee,” waarop ali b begon te janken. BAH!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @daiyu-ninja 16.35u. U meent het! Zelf kijk ik nooit naar dat soort programma’s omdat ik niet van die ‘afzeik-tv’ hou. Maar in dit geval misschien toch wel wat gemist. Nou….wat Ali B. betreft, je kunt niets uitsluiten; denk aan het ‘project’ van Mijnheer Deckzeijl. Wat die Moslima betreft: ik hoor het al, geknipt voor de meiden van Halal! -Nog ééntje erbij in Nederland-Muziekland, Gatver!

   Like

   • daiyu-ninja zegt:

    O ja, en ze zei een paar keer HEEL nadrukkelijk : Ik ben vrij., ik ben vrij.
    Al ze een vrije moslima is, waarom heeft ze dan die hoofddoek op?

    Like

  • peter selie zegt:

   ZJN FUNDAMENTALISME WEET HIJ, ZOALS ALLE ISLAMIETEN, GOED TE VERBERGEN.
   ALS IK ‘M AL EENS TEGENKOM, WEET IK NIET HOE SNEL IK WEG MOET ZAPPEN. HET IS EEN WEERZINWEKKENDE FIGUUR.

   Like

  • Martien Pennings zegt:

   Als je nou je medemens van dienst wil zijn, daiyu-ninja, dan geef je even een link naar dat programma en vertel je erbij op hoeveel minuten en seconden we moeten gaan kijken om dat met eigen ogen te aanschouwen.

   Like

   • Rudi zegt:

    Beste allemaal, is dit de aflevering in kwestie?
    Zou die vrome moslima eigenlijk weten dat muziek en muziekinstrumenten verboden zijn onder de islam die ze zo uiterlijk aanhangt? En wat doen die vromen in het publiek overigens?

    Like

 9. luckybee zegt:

  Ik weet niet of dat een goeie idee is om met Front National of met Vlaams belang zamen te gaan doen; niet vergeten dat ze allebeide echte Nazi partijen waren geweest; en dat was de PVV nooit geweest.

  Like

 10. luckybee zegt:

  Een alliantie met God is volgens mij de beste oplossing dan hebben wij niemand nodig, om sterk te staan.

  Like

 11. peter selie zegt:

  Eindelijk werd het tijd dat de krachten eens gebundeld werden. Nu ook de UKIP van Nigel erbij en we zijn tenminste iets.
  Overigens las ik al eens ergens dat ze een drempel willen gaan instellen, want dat scheelt al en andere barrières zullem ze ook nog wel vinden om dergelijke partijen te verbieden. Ze hebben niet veel op met tegenliggers im de fascistische dictatuur EU.
  In België hebben ze de wet zo lang en dikwijls veranderd dat het VB veroordeeld kon worden.
  Dat beloofd wat.

  Like

 12. daiyu-ninja zegt:

  Ik probeerde het fragment van die moslima en huilende ali b op te zoeken. Maar ik krijg het niet te pakken. Wel kreeg ik het optreden die moslima te pakken,maar zo te zien hebben ze dat stukje waarin ze over de moskee zingt, eruit geknipt.
  Ben daar heel verbaasd over.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   daiyu-ninja 19.12 Hé, is het waarachtig? Dat is wel eigenaardig, ja. Als ze tóch al met moslima’s en hoofddoeken bezig zijn….Als je het mij vraagt, weten die media ook niet meer hoe ze kronkelen moeten, voor iedereen even bang!

   Like

 13. Trucker zegt:

  Dit bericht maakt men zaterdag vol met de dagdagelijkse smeerlapperij van islamieten overal ter wereld eens goed.
  Geert Wilders met de sterke Marine, dochter van én “onze” (El Cid) Filip Dewinter één front tegen de eurabia lovers zoals de gehele linkse poco multikule troep die in de Westerse wereld de islmaieten opvrijt.
  Rechts én islammofoob is een eretitel in eurabia.

  Like

 14. Theresa Geissler zegt:

  @Rudi 19.38u. Jammer, Rudi, geblokkeerd. Ze hadden je door, vrees ik.
  Maar toch een heel aardige poging, Bedankt daarvoor!
  Het is waar wat je zegt over de Islam en muziek, maar de Meiden van Halal geven daar tenslotte óók al hun eigen draai aan. Wordt ze niet in dank afgenomen op sommige Moslim-sites, geloof me. Ach a, ze willen kennelijk ook wat en denken dat wel te kunnen met zo’n hoofddoek om. Maar het vrolijke gevolg is, dat ze aan beide kanten worden uitgekotst. Alweer mensen, die ‘klem zitten tussen twee culturen’. Het is toch wat!

  Like

  • Rudi zegt:

   @Theresa Geissler
   Geblokkeerd? Hoezo? Probeer eens in google ‘moslima ali b x-factor’ in te tikken?
   Zo heb ik het fragment ook gevonden.

   Over dat ‘klem zitten tussen twee culturen’ wilde ik nog wat kwijt.
   Wie continue van twee walletjes wil eten, moet niet klagen dat ie vroeg of laat tussen wal en schip valt. Of anders gezegd, Wie steeds het beste wil van twee werelden, moet het niet aan anderen wijten dat hij tussen twee culturen terechtkomt.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Rudi 20.50u. Natuurlijk, dat is ook precies, zoals ik het bedoelde: Die tweeslachtige houding is zo’n lachertje!
    Ik ga het nu even op google proberen, zoals je gezegd hebt. Bedankt!

    Like

 15. Avidia zegt:

  Hou die Ali B maar goed in de gaten, volgens mij is het ook een “gestuurde”. Hij is mij te vaak op TV. Vertrouw het voor geen cent.

  Like

 16. Geert zegt:

  JiepMK,

  U zegt dat Geert Wilders zijn denkvermogens minder zijn dan die Van Marine en Philip, dat lijkt maar zo omdat zij verbaal sterk zijn en dat is talent en heeft niks met intelligentie te maken.
  Maar zo komt het wel over dat ben ik met U eens.

  Like

 17. Trucker zegt:

  @ JiepMK 27 april 2013 om 18:02

  Tot nader order heet El Cid nog altijd FILIP.
  In pelgie, het kunstmatige land waar een waalse nicht danzij een relikwie uit het verleden (Opperekster coburg uit laken) de lakens uitdeeld, wordt onze voorman door links tuig én tegenstanders ook zo geheten.
  Dus zou het in mijn ogen van fatsoen getuigen om de namen van Rechtsen en islamofoben CORRECT te schrijven om de vijand, jawel de vijand, geen geschenken te geven door geen respect te betuigen voor mensen die voor de goede zaak pleiten.
  Euh dat u zichzelf de pretentie toemeet om deze of gene te kwalificeren als verbaal minder laat ik voor uw rekening
  Punt andere lijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s