Israël zet zwarte Afrikaanse asielzoekers uit naar Oeganda

Screenshot_13

Israël zet met onmiddellijke ingang duizenden zwarte Afrikaanse asielzoekers uit naar Oeganda. Op dit moment bevinden zich 55.000 Afrikaanse asielzoekers in Israël. Velen van hen bedelen, hangen rond op straat of bieden zich aan als dagloners. Israël wil deze ongenode gasten graag kwijt. Daarom heeft de Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu een akkoord gesloten met dictator Museveni in Oeganda. Israël geeft Oeganda ontwikkelingshulp en wapens voor het leger, als tegenprestatie moet het Oegandese regime de asielzoekers overnemen.

Israël wil de Oegandese partners in Kampala voorzien van mortiergranaten, artilleriekanonnen en bewakingssystemen, ook zullen er Oegandese gevechtspiloten worden opgeleid in Israël.

Tot 3000 vluchtelingen jaarlijks naar Oeganda

De Israëli´s willen op basis van dit akkoord jaarlijks graag minstens 3000 asielzoekers kwijtraken in richting Oeganda. Dat de landen van herkomst van de vluchtelingen eigenlijk Eritrea en Soedan zijn, speelt daarbij geen rol. De Israëli´s willen eerst inzetten op de vrijwilligheid van de asielzoekers en deze er met vliegtickets en financiële ondersteuning ertoe te bewegen naar Oeganda te verdwijnen. Mochten ze niet vrijwillig vertrekken, dan zal men hun verblijfsvergunning afpakken en ze in kampen opsluiten.

Door middel van een strikt werkverbod en het verhinderen van het overmaken van geld naar hun landen van herkomst moeten de asielzoekers ertoe gedwongen worden Israël de rug toe te keren. Op dit moment leven er al ongeveer 250.000 vluchtelingen uit Rwanda, Kongo en Soedan in Oeganda.

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/0013852-Israel-schiebt-schwarzafrikanische-Asylanten-nach-Uganda-ab

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, Immigratie, Israël. Bookmark de permalink .

24 reacties op Israël zet zwarte Afrikaanse asielzoekers uit naar Oeganda

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Prima actie van de Israëli’s: kunnen Rutte & Co een vette punt aan zuigen.
  En dan nu censuur bij de Telegraaf.Politiek correct zooitje.
  Maar de schokkende beelden waren hier al te zien.
  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/buitenland/21859124/__Executie_Al_Qaeda_gefilmd_in_Irak__.html

  Like

 2. Roni Thome zegt:

  PRIMA!. Opgeruimd staat netjes. Gewoon de bezem erdoorheen.

  Like

 3. manna zegt:

  israel is onze laatste redding 😉

  Like

 4. JiepMK zegt:

  Aan de ene kant bewapenen en aan de andere kant het kanonnenvoer weer aanvullen omdat je er zelf vanaf wilt, kijk, d.a.t. is nou strategische perfectie.
  Precies het tegenovergestelde van wat we hier in Nederland doen trouwens, maar niemand had anders verwacht natuurlijk.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Geweldig, ik begrijp nog steeds niet waarom dat hier niet zou kunnen. Democratie? Mmmwwwuuaaahh mn hoela!

  Like

 6. Trucker zegt:

  Yep, de Israeli laten niet met zich spotten, hier in Vlaanderen is het bijna andersom, alle asielTOERISTEN KRIJGEN centen, huisvesting, vreten, abonnementen voor openbaar vervoer en nog van alles waar iemand die jarenlang gewerkt heeft NIKS VAN KRIJGT. NIKS EN NADA.
  Als men weet dat dat asielTOERISME honderden miljoenen euro’s kost aan de belastingsbetaler, dat het nettoresultaat inderdaad een verrijking is maar dan voor de misdaadstatistieken en gevangenis populatie weet men het wel.
  Hoewel vraag me af of “men” het wel weet want de verkiezingsresultaten zeggen mij dat “men” er GEEN BAL VAN AFWEET anders was het Vlaams Belang de grootste partj en in Nederland zonder meer Geert Wilders, dus snappen ze het…(retorische vraag) maar zal ze wel beantwoorden: Wij weten het en de rest gelooft in sprookjes, rechtoplopende spermacellen en leugens.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Deze asielzoekers weten drommels goed waarom ze geen asiel aanvragen in Gaza, in Egypte in de West Bank of waar ook in de Arabische wereld. Nee dan toch maar liever naar het racistisch, kolonialistisch apartheid regime in Israël.

  Like

 8. Jaantje zegt:

  Weet niet of het beoogde resultaat word bereikt immers gaat het rond als een lopend vuurtje dat je geld enzovoort meekrijgt en dat is niet aan dovenmans oren zullen er nog meer heengaan.
  Er valt wat te halen.

  Like

 9. lucky9 zegt:

  In feite is de oplossing voor dit probleem reeds in 1776 neergeschreven door Thomas Jefferson in de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring: “But when a long train of abuses and usurpations, pursuing invariably the same Object evinces a design to reduce them under absolute Despotism, it is their right, it is their duty, to throw off such Government, and to provide new Guards for their future security.“
  De islamitische theocratie is het toppunt van een absoluut despotisme, niet alleen vandaag, maar tijdens élke seconde in alle 14 voorbije eeuwen.
  Wanneer een volk door aanwending van structureel geweld zoals ononderbroken dagdagelijkse propaganda en hersenspoeling, voortdurend misbruik van belastinggelden, je reinste islamofiele rechtspraak én ordehandhaving, gemuilkorfd en geknecht wordt, komt uiteindelijk het ogenblik dat de methode http://www.youtube.com/watch?v=aclY_G4jrDE van de fascistische politiecommissaris Van Riessen onvermijdelijk maakt: zet de islamitische ordeverstoorders én hun collaborateurs “het land uit, gewoon”.
  Deporteer ze als een vreedzaam gebaar van gratie en genade!
  Wanneer je enige alternatief is om te sterven als slaaf wordt het pijnlijk duidelijk dat een halal-slachting onder deze collaborateurs onvermijdelijk is. Daarom zijn ze bang. Daarom schroeven ze gedreven door angst hun politiek correcte repressie en censuur steeds weer en verder op. Daarom laten ze hun ware gelaat zien.
  Eerlijk gezegd zou ik niet graag in de schoenen van Tony Blair, Wouter Bos, kabouter Pechtold, maoïst Barosso, pedofiel Daniel Cohn-Bendit, en ex-commissaris Van Riessen staan om er maar enkelen te noemen.
  Halal slachting duurt immers tergend lang, is barbaars, maar uiteindelijk efficiënt en vooral uiterst pijnlijk. Levend villen is de overtreffende trap van deze islamitische barbarij. Ik durf niet eens veronderstellen dat al de boven ons gestelde oligarchen en beroepspolitiekers deze onvermijdbare evidentie zouden kunnen of willen begrijpen. Ze zijn gewoon niet bekwaam genoeg of in mensentermen gesproken onbekwaam.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Lucky9: 00.13. uur. Ik ben het roerend met U eens Lucky. Ik vind dat wat in de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring staat UITERST EVIDENT. Wij zouden hetzelfde RECHT dienen te hebben, om een VORST of REGERING DIE TEGEN de VOLKSWIL ingaan ERUIT te schoppen. Ik herinner mij een voorbeeld, tijdens de Reformatie, en VRIJHEIDSOORLOG tegen SPANJE, en wel de ACTE VAN VERLAETINGHE!

   Like

   • Zeker ja”
    En vooral in deze tijd. En wat vinden jullie van Rutte hij is volkomen verkeerd bezig ,die doen gewoon hun eigen zin hier. Echte klojo
    en hij schijt in ze …. als deze oorlog uitbreekt maar meschien wij ook wel he,,,

    Like

   • Antivenin zegt:

    Dat recht hebben de Amerikanen van niemand gekrégen, dat hebben ze genomen! Maar ja, dan moet je natuurlijk wel moed hebben…

    Like

 10. Jan zegt:

  Anja al op de Dam gesignaleerd.

  Like

 11. luckybee zegt:

  Is het niet ook aan de tijd dat wij dat ook gaan doen?Als wij niets doen wordt Nederland Afrikaans?

  Like

  • luckybee zegt:

   Dan wordt ik liever een Eunoeg, als met een negerin te moeten trouwen.

   Like

   • guusvelraeds zegt:

    Nou nou, zo erg is het ook weer niet. Er zijn zeker ook hele mooie Afrikaanse vrouwen.
    Overigens geloof ik wel in een multi etnische samenleving, maar absoluut niet in een multi culturele samenleving en al helemaal niet als er ook nog belijdende moslims deel van uit maken.

    Like

 12. Jean zegt:

  Europa zal hetzelfde gaan toepassen met “alle” allochtonen, nog even wachten tot er nog meer ellende en miserie is binnen gedrongen en de eigen bevolking nog meer in de vernieling is gedreven.
  M.i. wordt 2016 het jaar van de kering, dan zullen ook de grenzen opnieuw gesloten worden en zal dat kot EU misdadigers opgeheven zijn, besparing: honderden miljarden euro’s die nu verknoeit worden aan lafaards, verraders, misdadigers én parasieten.

  Like

 13. Groot gelijk hebben ze ook er uit met die lui

  Like

 14. Dr. Kwast zegt:

  Ergens snap ik het niet.
  Israël is een gesloten land en toch duizenden vreemdelingen, hoe komen die binnen de grenzen? Als zij dat kunnen is het voor een Palestijn met kwade bedoelingen toch een koud kunstje. Israël is geen rijk land dat kan de bevolking niet opbrengen, wat mis ik? Om deze personen kwijt te raken moet er ook nog voor betaald worden. Wat nog vervelender is, dat deze personen kunnen weigeren te vertrekken. Dat de landen van herkomst deze personen niet opnemen ondanks dat het zijn burgers zijn. En daar kampt Nederland ook mee.

  Like

 15. Jan zegt:

  Doet men ook in Maleisië en nog meer. Die gooit 500.000 het land uit omdat het niet geweldig gaat met de economie

  The move signals the government’s resolve to separate the legal from the undocumented immigrant workforce in an effort to cut surplus labor and trim a huge social cost arising from hosting a large population of foreigners, who make up more than 16% of total workforce in a nation of 29 million people.
  http://online.wsj.com/article/SB10001424127887324886704579048274128357320.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s