GB: Bijna de helft van alle jonge zwarten en Pakistani is werkloos

Screenshot_28

Enkele immigrantengroepen zijn tweemaal zo vaak werkloos als andere etnische groepen, blijkt uit officiële cijfers die woensdag werden gepubliceerd. Het ministerie van Werkgelegenheid heeft ontdekt dat het werkloosheidspercentage voor blanken tussen 16 en 24 jaar in september 19% bedroeg.

Bij jongeren uit Pakistan en Bangladesh en bij zwarten bedroeg dit percentage 46% respectievelijk 45%. Alle etnische minderheden hadden een hoger werkloosheidspercentage dan blanken, in het bijzonder in de groep onder de 25 jaar.

De cijfers tonen aan dat de situatie slechter wordt en dat zij niet konden profiteren van de banenhausse in de publieke sector.

In de 12 maanden tot september 2013 steeg het gemiddelde werkloosheidspercentage voor alle jongeren van alle etnische minderheden van 33% naar 37%. Zwarten en Aziatische werknemers zijn in de sectoren gezondheid en sociaal werk oververtegenwoordigd.

De cijfers zijn afkomstig uit de Britse krant “The Guardian” en werden door Cheradenine Zakalwe op “Islam versus Europe” gepubliceerd.

Bron:
http://europenews.dk

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbrobn.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Immigratie, Multiculti. Bookmark de permalink .

7 reacties op GB: Bijna de helft van alle jonge zwarten en Pakistani is werkloos

  1. luckybee zegt:

    Volgens de Commonwealth zijn deze jonge zwarten en Pakistani’s Britse staatsaangehorigheid, ze zijn Britten. die kan je geloof ik zo als wij dat wel kunnen niet terug sturen.

    Like

  2. bobzelf zegt:

    Leuk Heeeeee ????
    Het gaat heel goed , volgens de EU en de nederlandse NSBers !!

    ALS IK ME GLOEIENDE, GLOEIENDE GODVER alles goed terug voor mijn geest haal ,
    WAS DAT HELE KLOOTZAKKEN ZOOITJE van mening dat “””BINNEN “” 10 JAAR er in Europa geen werkeloosheid meer zou zijjn , en dat de EU door het geweldige samenwerken LEIDER IN DE WERELD ZOU ZIJN , en overal voorop zouden lopen !!

    NOU GOED GELUKT ZOU IK ZO MAAR ZEGGEN !!! ,

    RESULTATEN OM TROTS OP TE ZIJN !!!

    ALS WE NIET MEEDEDEN , “””GING HET LICHT UIT “” WHAHAHAHAHAHA

    OF werden we een “”” BANANEREPUBLIEK “” nou dat klopt dan weer wel !!

    whahahahahaha, MAAR DAT IS DANKZIJ DE EU EN onze geweldige stabileitbrengende EURO

    WAT EEN GESTOORDE WERELD EN EEN COMPLEET GEKKENHUIS DIE HELE EU !!

    Like

  3. Jan zegt:

    Vreemd dat vakkrachten geen werk kunnen vinden

    Like

  4. Tom Hendrix zegt:

    Je verwacht het niet hé! Maar dat zijn dus de zogenaamde “zegeningen”, van het gedrocht EUSSR en de multi-cultie. Ondertussen kan de hele wereld, dankzij dat rode gespuis, van de trika eu, van onze sociale zekerheid komen “genieten”. Het was een nadenkende econoom die terecht stelde: “massa-immigratie en het tegelijk in stand houden, van de verzorgingsstaat, is ONMOGELIJK”. Maar natuurlijk weten verraders van partijen als de VVD,CDA,PvdA,D66, het steeds weer beter, en laten deze ELLENDE ook massaal toe in Nederland. Deze klootzakken, die al 40 jaar regeren, hebben schijnbaar ook nooit van de verstandige woorden van Adam Smith gehoord, de econoom bij uitstek uit de 18e eeuw, die TERECHT stelde: ” Het zou aan te bevelen zijn, als regeringen in tijden van voorspoed, geld opzij zouden zetten, om als er recessie komt deze gelden in te zetten, om de economie te stimuleren”. Maar ja, de LUL RUTTE en de lul SAMSOM snappen dat natuurlijk niet, gezwegen van de lapzwansen als van Agt, Lubbers, en Balkenende, die mee hebben geholpen Nederland naar de kloten te helpen!

    Like

  5. fleckie zegt:

    Daar kinnen wij toch niks aan doen, hadden ze maar wat meer aan geboortebeperking moeten doen,zaten ze nu niet met een overcompleet aan werkelozen.

    Like

  6. siemx zegt:

    Dit wordt natuurlijk uitgelegd als zijnde : ‘rascisme’ ..

    Like

  7. bobzelf zegt:

    lees ik nog verkeert ook !!!!

    IK DACHT DAT ER STOND : BIJNA DE HELFT VAN ALLE ZWARTE PIETEN WERKLOOS !!

    SORRY WHAHAHAHAHAHAHAHA

    Like

Plaats een reactie