Jihadisten bedreigen islamitische partijen

Screenshot_16

Moslimfanatici bedreigen andere moslims die willen deelnemen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen.

In Den Haag worden verkiezingsposters van de islamitische Partij van de Eenheid (PvdE) vernield. Ook worden ondernemers bedreigd door ultraorthodoxe moslims, zoals jonge radicalen en teruggekeerde Syrië-strijders, als die verkiezingsposters ophangen in hun winkels en bedrijven.

De Haagse PvdE-kandidaat-raadsleden Abdoe Khoulani en Arnoud van Doorn hebben het Haagse stadsbestuur gevraagd om inzet van de politie tegen deze ’jihadhooligans’.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op Jihadisten bedreigen islamitische partijen

 1. Republikein zegt:

  Voor we gaan stemmen eerst het kaf van het koren scheiden:
  Hoe herken je een psychopaat?
  Overgenomen van Pateo.nl.

  Zolang er nog psychopaten op machtsposities zitten, zal de mensheid niet bij machte zijn haar mondiale problemen op te lossen. Het is daarom belangrijk dat wij psychopaten (dat wil zeggen: mensen zonder ziel) leren onderscheiden van echte, warmbloedige mensen, die wel een (levende) ziel hebben. Aan de hand van de volgende 13 kenmerken kunnen we snel het psychopathische kaf van het bezielde koren scheiden:

  1. Een psychopaat is een gladde prater zonder echte diepgang.

  2. Een psychopaat liegt pathologisch, zowel in het klein als in het groot.

  3. Een psychopaat leeft in een eigen fantasiewereld.

  4. Een psychopaat heeft een zeer hoge dunk van zichzelf.

  5. Een psychopaat kijkt neer op alles wat ‘lager’ zou zijn.

  6. Een psychopaat zoekt voortdurend stimulansen.

  7. Een psychopaat reageert impulsief.

  8. Een psychopaat profiteert graag van anderen.

  9. Een psychopaat is zeer bedreven in manipulatie.

  10. Een psychopaat heeft geen moraal noch schuldgevoelens.

  11. Een psychopaat kent geen empathie of compassie.

  12. Een psychopaat voelt zich nooit verantwoordelijk.

  13. Een psychopaat erkent nooit eigen fouten.

  Psychopaten voelen zich zeer thuis in posities waarin ze veel aandacht krijgen en heel eenvoudig hun verantwoordelijkheden kunnen ontlopen. We vinden psychopaten daarom voorop in de politiek, in de media, in directies en in de chirurgie. In de vorige Pateo Nieuwsbrief heb ik de naam van één (zielloze) politicus genoemd, maar ik durf rustig te beweren dat alle ‘succesvolle’ politici in nagenoeg alle landen psychopaten zijn of waren. Deze mondiale psychopatenplaag is de oorzaak van alle grote problemen op deze planeet. Het wordt de hoogste tijd dat we al deze psychopaten één voor één voor een volkstribunaal ter verantwoording roepen. Ga je bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in Nederland toch stemmen, weet dan 100% zeker dat jouw stem niet naar een psychopaat gaat. Weet je dat niet absoluut zeker, stem dan beter niet (al is het sowieso beter om op jezelf te stemmen, iedere dag opnieuw).

  Waar warmbloedige mensen een ziel hebben, daar hebben koudbloedige mensen een leegte. Rood bloed symboliseert warmbloedigheid. Omgekeerd symboliseert blauw bloed koudbloedigheid, wat psychopaten zelf liever typeren als koelbloedigheid. Ik heb al vaker benadrukt dat de blauwbloedige psychopaten dol zijn op het cijfer 7 (tel de cijfers in het logo van Skull & boneS maar eens op). Daarom is de meest koelbloedige actieheld van het witte doek ook ‘007’. Laat bovenstaande checklist maar eens los op James Bond.

  Kortom, leer met de bovenstaande Pateo Psychopaten Checklist de zielloze nepmensen om jou heen te herkennen, en loop voortaan met een grote boog om deze psychopaten heen (zo dat ze zich niet langer ten koste van jou kunnen voeden). Als een nietsontziende parasiet verwoest een psychopaat zonder pardon jouw leven, om daarna doodleuk nieuwe slachtoffers te maken.

  Like

 2. Jean zegt:

  Het begint de spuigaten uit te lopen met die islamsmeerlapperij in onze westerse landen. Elke partij die zich inlaat met nog maar één moslim zal geboycot wordn in onze gemeenschap.
  Die barbaarse smeerlapperij MOET uitgeroeid worden en dat tot en met de laatste kankercel.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  DEZE VUILE VADERLANDSVERRADER !
  LAAT HEM MAAR STIKKEN !

  Like

 4. Erik Bink zegt:

  „Volgens deze radicale vandalen zijn de gemeenteraadsverkiezingen in strijd met de islamitische geloofsleer en is het niet toegestaan voor moslims om te stemmen. Volstrekt achterlijk.”

  Helaas, in ’t geheel “niet achterlijk”, maar conform de islamitische geloofsleer, de Koran en sharia, en nog zo wat. Deelnemen aan het democratische, politieke proces is taboe, is “verboten”.
  Tenzij dergelijke islamitische partijen een verborgen agenda hebben om door middel van democratische procedures de umma, of het kalifaat te vestigen. Maar tja, dat kunnen ze moeilijk
  aan de grote klok hangen. En daar die klok niet luidt, gaan de “radicalen” tekeer. Zoiets dus.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Ja, dat krijg je ervan als je alles maar binnen laat stromen! De ene haatzaaier tegenover de andere (nog ergere) haatzaaier. Moet Nederland dit toestaan op zijn grondgebied? Ik vind van niet. Als ze wat te knokken of te moorden hebben, dan graag eerst enkele reis land van herkomst. Wij willen verschoond blijven van dat moslimgeweld!!

  Like

 6. Anneke zegt:

  Mooi; opgeruimd staat netjes….!!! ! !!! PvdE….eenheid laat me niet lachen. Eenheid, is een droom, althans vooralsnoch. Het omgekeerde is harde WAARHEID…de maatschappij (wereldwijd) valt in puin. In het Nabije-Oosten, Afrika, Oekraine is al heel wat puin te ruimen. In het oh zo ‘prachtig paradijslijke vrije’ westen, ligt inmiddels eveneens heel wat puin. Niet zo-zeer direct zichtbaar, maar het is weldegelijk aanwezig….Verstopt onder een ‘dikke -, zwaar geweven deken’. Net doen alsof daar bereikt men helemaal NIETS mee, of juist het TEGENOVER-GESTELDE….Nog meer ellende dus, wat al bijna anderhalf-jr. meer zicht- en voelbaar is geworden tijdens de rondvaart van Rutte. “En zo vergaat het ieder volk, in deze horror-world”.

  Like

 7. vanhetgoor zegt:

  Arnoud van Doorn die wordt lastig gevallen door zuivere moslims, mijn dag kan niet meer stuk. Zo komt boontje om zijn loontje. Dit keer komt de bijltjesdag niet van rechts maar van links. Prachtig, maar er zijn nog massa’s islamitische partijtjes die de nek om moeten worden gedraaid. Door steeds een overloper daar te dumpen komt dat partijtje in de picture bij de zuivere moslims en dan wordt er afgerekend. Was er ook niet ergens in Hilversum een islamitische moslim omroep (ja dat is dubbel, weet ik) met een van oorsprong Nederlandse voorzitter. Die Surinamer is iemand die van origine uit een beschaafd land komt, en dan tòch lobotomie laten uitvoeren of je achtergrond verloochenen, het is onvoorstelbaar dat iemand dat doet. Laat die bunker-bouwer dan de volgende zijn die de woede op de hals haalt van de terreurstrijders! Wat moeten we dan ook alweer schrijven? De waarheid lijkt mij voldoende. “Nederlander staat aan het hoofd van de laatste islamitische Nederlandse moslim omroep!”

  Like

 8. jowitteroos zegt:

  ..alles wat met Islam te maken heeft is extreem,………..maar niet allen doen zich zo voor……………….door deze zogenaamde ‘must’ voor ‘beveiliging’ kan de partij zich dus mooi profileren in de kamer ( dat is als ze genoeg zetels behalen) als zijnde ‘gematigde moslimpartij’. Het is gewoon spelen met de gemoederen en meer niet………………en op kosten van de gemeenschap ( want die draaien dus voor de beveiligingskosten op!!) kunnen ze zich lekker ontpoppen totdat ze de grote macht hebben en ‘eisen’ kunnen gaan stellen. Hoe was het ook weer: liegen bij minderheid en doden bij een meerderheid ( Mekkaanse Koran en Medinese Koran)

  Like

 9. luckybee zegt:

  Ik zal hier tegen wel geen bezwaar hebben,als de Duivel zelf hun partijen vernietigen wil, is dat hun zaak;God kan alleen blij er mee zijn; dan zijn er minder mensen die andere Goden aanbidden.

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  “Volstrekt achterlijk?”Tja, mijne Heren, maar dat is toch ècht de Islam. De zuivere onversneden Islam die zich onverkort zal laten gelden zodra zij hier op welke manier dan ook de baas mocht worden. Hoe? Misschien wel mede door de verkiezingsresultaten, door Ú behaald, wie zal het zeggen……
  Van Doorn, halve gare, je denkt je dan nu wel ten volle in de Islam gestort te hebben, maar ik wed dat je tot op heden geen syllabe verstand hebt van de finesses van die Ideologie; jij denkt, vrijelijk partijen te kunnen oprichten en naar eigen believen te kunnen deelnemen aan verkiezingen! Dat kun je in déze cultuur, die van oorsprong ook de jouwe is, man, maar níet binnen de islamitische cultuur. Die houden heel soms, incidenteel, geregisseerde nep-verkiezingen, waarvan de uitslag al vaststaat, om de kaffirs om de tuin te leiden, maar echte……. dat is des duivels! Doen ze niet! Je bent een zielige onnozelaar, die denkt, de Islam in zijn zak te hebben, maar in werkelijkheid zullen ze je vermorzelen, zodra ze de kans krijgen, even goed als ons!
  En deze bedreigingen zijn er alvast een voorproefje van……

  Like

 11. Joop Klepzeiker zegt:

  Russische troepen lossen waarschuwingsschoten op Oekraïense soldaten
  Xander 04-03-2014 15:38- in Algemeen Nieuws, Economie, EU, NWO-Complot, Rusland, VS

  ‘Rusland laat dollar vallen bij sancties’ – Economen verwachten dat Oekraïne bankroet gaat – Veel overeenkomsten regime Kiev met Nazi-Duitsland

  Een vreedzame oplossing voor de crisis in Oekraïne lijkt binnen handbereid, nu de Russische president Putin onderstreepte voorlopig geen invasie van plan te zijn. Toch kwam het enkele uren eerder bijna tot het eerste gewapende treffen, toen Russische troepen op de luchtmachtbasis bij Belbek waarschuwingsschoten afvuurden op naar verluid ongewapende Oekraïense soldaten, die al zingend met een Oekraïense vlag op de Russen afmarcheerden (foto / filmpje). (12)

  ‘Oefening beëindigd, maar alle opties blijven open’

  Nadat Putin aankondigde dat hij zijn bij de Oekraïense grens gereed staande leger voorlopig zal terugtrekken, schoten de wereldwijd ingezakte beurzen weer omhoog. Putin zei geen behoefte te hebben aan een oorlog, maar houdt alle opties open als het nodig blijkt de burgers in Oekraïne te beschermen (4).

  Na Putins persconferentie is het Westen aan zet om eindelijk in te gaan op de Russische zorgen over het nieuwe fascistische, antisemitische regime in Kiev. Al op 21 februari was er een goed compromis met de Russen bereikt, maar de oppositie in de Oekraïense hoofdstad besloot daar al binnen een dag mee te breken door de wettig gekozen president Yanukovich af te zetten. Onbegrijpelijk genoeg steunde het Westen deze coup.

  Putin zei dat de militaire oefening in het westen van Rusland is beëindigd. Desondanks blijven de Russische troepen in de Krim gewoon waar ze zijn. Zijn verzoenende toon lijkt mede ingegeven door de fors gedaalde roebel, de ingestorte aandelenbeurs in Moskou en de kapitaalvlucht uit het land. (11)

  ‘Rusland laat dollar vallen bij sancties’

  Dat was de reden dat Rusland de handel in buitenlandse valuta’s stopzette. Het ministerie van Financiën verklaarde dat Rusland voorlopig geen buitenlandse valuta’s meer wil kopen, zolang de financiële markten zo instabiel blijven (1). Sergei Glazyev, een official van het Kremlin, dreigde gisteren dat Rusland de dollar zelfs compleet kan laten vallen, als de VS het plan om sancties in te stellen doorzet. Ook zou Rusland dan kunnen stoppen met het terugbetalen van leningen aan Amerikaanse banken.

  ‘Oekraïne dreigt financieel in te storten’

  De crisis heeft de economie in Oekraïne op de rand van de afgrond gebracht. De Russische energiegigant Gazprom kondigde aan de gasprijs voor Oekraïne in april te verhogen. Gisteren had Oekraïne nog laten weten de openstaande rekening van ruim $ 1,5 miljard niet geheel te kunnen terugbetalen. De Frankfurter econoom Thorsten Polleit waarschuwt dat het land financieel dreigt in te storten, zeker nu Gazprom de gasprijs gaat verhogen (3).

  Experts verwachten niet dat Gazprom daadwerkelijk de gasleveranties aan Europa opschort, omdat het bedrijf dan zelf in grote financiële problemen zou komen. Sinds het begin van de schaliegas-boom in de VS zijn de wereldwijde gasprijzen onder druk komen te staan, en daar heeft de Russische multinational al genoeg last van. (3)

  EU gaat Oekraïne overeind houden

  De Europese Unie gaat hoogstwaarschijnlijk opnieuw de belastingbetaler inschakelen om Oekraïne overeind te houden. Het Oekraïense parlement heeft een kredietovereenkomst met de EU geratificeerd, die de weg vrijmaakt voor € 610 miljoen euro hulp. Eerder weigerde de afgezette president Yanukovich deze overeenkomst te ondertekenen.

  De Duitse minister van Economische Zaken Sigmar Gabriel liet al doorschemeren dat de ‘hulp’ aan Oekraïne eruit kan bestaan dat de EU de openstaande rekening bij Gazprom gaat betalen. (5) Inmiddels is de geïnformeerde lezer bekend dat ‘hulp’ van de EU doorgaans bestaat uit een nieuw, door de burgers betaald sneeuwbalsysteem, zeker omdat de corruptie in Oekraïne bijna net zo erg is als in Brussel. De ervaringen in Roemenië en Bulgarije hebben dit ondubbelzinnig aangetoond. (6)

  Onbetrouwbaar Westen steunt fascisten

  De dreiging van een spoedige oorlog met Rusland lijkt in ieder geval voor dit moment afgewend. De bal ligt nu bij het Westen, dat zich in Oekraïne tot nu toe buitengewoon onbetrouwbaar heeft opgesteld. Gezien de leugens in de media over de staatsgreep in Kiev en de aangetoonde steun voor de fascistische, antisemitische oppositie, moet de gewone Europeaan zich ernstig afvragen wat de werkelijke reden is waarom de globalisten in Brussel en Washington een militair conflict met Rusland, en daardoor mogelijk zelfs een nieuwe Wereldoorlog, wilden riskeren.

  Waarom steunen ‘onze’ politieke leiders de Oekraïense Svoboda partij, die al tal van posities in het nieuwe regime in Kiev heeft bemachtigd? President Putin zei dat de opkomst van deze ultranationalisten, die zichzelf ooit nationaalsocialisten noemden en zelfs een hakenkruis in hun embleem voerden, een van de redenen was om het leger in de Krim in te zetten.

  Neonazi’s aan de macht

  De situatie in Oekraïne lijkt in veel opzichten op Nazi-Duitsland aan het einde van de jaren ’30. De Joden krijgen weer overal de schuld van. Eerder deze week werd een brandbom naar een synagoge gegooid, werden andere synagogen door vandalen beschadigd, en werden Joden op diverse plaatsen in elkaar geslagen. Een leidinggevende rabbi in Kiev roept de Joden al op om Kiev te verlaten.

  In het Westen doet men alsof het om ‘geïsoleerde incidenten’ gaat, maar overal in Kiev zijn ‘white power’ vlaggen en andere neonazisymbolen te zien. De leider van de Sovoboda partij, Oleh Tyahnybok, werd in 2004 uit de fractie van oud president Yushchenko gezet, omdat hij de Oekraïners opriep te vechten tegen de ‘Moskouse-Joodse maffia’. Een jaar later beschuldigde hij de Joden ervan ‘genocide’ op de bevolking te willen plegen.

  In januari marcheerden 15.000 ultranationalisten door Kiev om Nazi-collaborateur annex massamoordenaar Stepan Bandera te eren. Sommigen droegen zelfs een uniform van de Oekraïense afdeling van de Duitse Wehrmacht. Een ander toplid van Svoboda, Yuriy Mykhalchyshyn, citeert regelmatig Nazi-minister van Propaganda Jospeh Goebbels, alsmede ook andere kopstukken van het Derde Rijk.

  Een normaal mens zou denken dat men in Washington en Brussel niets met deze mensen te maken wil hebben. Het tegendeel blijkt echter het geval. Dankzij het Westen heeft Svoboda belangrijke posities in de nieuwe regering gekregen, zoals het vicepremierschap en de post van procureur-generaal.

  Westerse leiders collectief krankzinnig?

  Maar misschien zouden we hier niet meer van op moeten kijken, want tenslotte hebben we het ook aan de VS, EU en NAVO te danken dat de Libische leider Gadaffi werd vervangen door een islamistisch regime, dat de Moslim Broederschap terreurorganisatie de macht overnam in Egypte -totdat de Egyptenaren daar zelf een einde aan maakten-, en dat Al-Qaeda in Syrië wordt geholpen in de strijd tegen president Assad, waarbij en passant talloze christenen in het land worden verdreven of gruwelijk vermoord.

  Het lijkt wel of de leiders in het Westen collectief krankzinnig zijn geworden. Als het volk door middel van verkiezingen niet snel een einde maakt aan de huidige heersers, dan kan het niet anders dan dat dit op een keer helemaal fout gaat, en we dankzij hun dodelijke combinatie van kwaadaardige arrogantie en grenzenloze onbenulligheid inderdaad in een nieuwe, verwoestende oorlog worden gestort. (7)(8)(9)(10)

  Xander

  (1) Handelsblatt
  (2) Straits Times (via Infowars)
  (3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
  (4) Russia Today
  (5) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
  (6) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
  (7) Infowars
  (8) KOPP
  (9) KOPP
  (10) Infowars
  (11) Zero Hedge
  (12) YouTube (Euronews)

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/03/Russische-troepen-lossen-waarschuwingsschoten-op-Oekraense-soldaten

  Like

 12. lucky9 zegt:

  Ik vind ook dat moslims niet zouden mogen stemmen maar om geheel andere reden. Omdat ze zo achterlijk zijn om onze seculiere grondwetten niet te willen respecteren op ons grondgebied.

  Like

 13. Jan zegt:

  Ik vraag mij af of de Rode Taliban hierop reageert.

  Like

 14. Jan zegt:

  Partij van de Arabieren wordt Partij van de Afvalligen

  ‘Allochtonen lopen weg bij PvdA’
  De PvdA krijgt steeds minder stemmen van allochtone kiezers. Een grote groep twijfelt nog op wie ze moeten stemmen, en wie het wel weet stemt liever op D66. Dat is momenteel de grootste partij voor allochtonen. Dat blijkt vandaag uit een onderzoek van het Kieskompas en instituut Forum onder Surinaamse, Turkse, Antilliaanse en Marokkaanse kiezers.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3607041/2014/03/04/Allochtonen-lopen-weg-bij-PvdA.dhtml

  Like

 15. delamontagne zegt:

  Die mevr. “Netjes” (what,s-in-a-name ! ! “) , van het CDA, vond het in die M.O.-steden , veeeel gezelliger dan in de NL-steden. Wie weet wordt het in de toekomst naar haar zin in de NL-se steden.! ! !

  Like

 16. Henk der Niederländer zegt:

  Om even terug te komen op het gekske Arnoud van Doorn.
  Dat is zo’n “bekeerde” dwaas die denkt dat hij het wit garen uitgevonden heeft, maar hij kwam nog niet aan het klosje.
  Ik zal uitleggen wat Ik bedoel.
  Het gekske word moslim en enige tijd later denkt hij dat hij de wijsheid in pacht heeft omdat hij van zichzelf vind dat hij zo verschrikkelijk slim is.
  Dus wat doet het gekske, Hij richt een partij op voor alle moslims en dan zal het volgens het gekske allemaal wel goed komen.
  Maar wat het gekske nou nooit heeft kunnen bedenken dat in de Moslimgemeenschap eigenlijk net zo veel stromingen zijn als stammen, en daarmee bedoel Ik het volgende.
  We hebben soenieten, sjiieten, en nog een paar van die stromingen maar dan ben je er nog niet want dan komt het volgende probleem om de hoek kijken.
  Een Turk zal niet op een Marokkaan stemmen maar andersom ook niet, hetzelfde met Algerijnen en Marokkanen en de kans dat een Koerd op een van deze partijen zal stemmen is geheel nihil.
  Zo zou Ik nog wel even door kunnen gaan met Egyptenaren en Syriërs maar dat heeft niet veel nut omdat het duidelijk is dat de ene stam de andere nooit iets zal gunnen.
  Om het dus nog wat moeilijker te maken voor het gekske is er dan ook op het niveau van de landen onderling het echte stammenwerk dus ook veel te veel afgunst en meer van dat fraais.
  De reden dat de PVDA het hele spul wel jarenlang in de gelederen kon houden was gewoon de uitkering die beloofd kon worden.
  Ik denk dus laat zo’n gekske zichzelf nog wat belachelijk maken en dan gaat dat vanzelf weer over.

  Like

 17. bigljohn zegt:

  Hoe is het toch mogelijk dat hier teruggekeerde Jihadisten vrij rondlopen en rotzooi komen schoppen. Intimidatie van de Moslim gemeenschap, want die MOET eensgezind radicaal worden. En als dat doel bereikt is komt NL aan de beurt, die het dan zwaar voor zijn kiezen gaat krijgen. Misdaad heeft slechts dan een bestaansrecht, zo lang deze door de overheid getolereerd word. En onze kleine en grote overheden (En hun vriendje de E.U.) zullen er wel voor zorgen dat wij zwaar in de problemen gaan komen. Hopelijk komt daar met de gemeentelijke en E.U. verkiezingen verandering in, als de mensen zo wijs zijn op de PVV of gelijkwaardige politieke partijen gaan stemmen.

  Like

 18. Danny zegt:

  @republikein

  Met psychopaat bedoel je een gemiddelde politicus, bestuurder en topman, gezien je opsomming.

  Like

 19. Danny zegt:

  Jammer dat wij niet zo leider hebben als Poetin, die zou gelijk afrekenen met dat gajes.

  Like

  • Theodoor zegt:

   Wij hebben ook een sterke leider in de persoon van Barroso, die doet met de EU wat hij wil en de Europeaan pikt dat gewoon, onvoorstelbaar.

   Like

 20. Anneke zegt:

  Klepzeiker had het over de NWO…..heb zelf ineens het vermoeden dat het Nwe. Wereld Orde-rijk NÈT géén realiteit gaat worden; al lijkt het vooralsnog allemaal ‘op rolletjes’ te gaan. “Dus niet…de crisis slaat de machthebbers eveneens, zorgt bij hun eveneens voor obstakels. Die zeker groter worden!!! ! !!! De planning is achter-op geraakt…nu alweer zo’n veertien-jaar”. We moeten onze ogen en oren NOG meer gaan richten naar Israel en hun politiek-, economische beleid / ontwikkeling meer serieus onder de loep nemen………………….

  Like

 21. Henk der Niederländer zegt:

  Ik denk dat we maar eens moeten gaan promoten dat het verboten is voor westerlingen om op moslimpartijen en moslim faciliterende partijen te stemmen.
  Met een kleine uitleg erbij natuurlijk.

  Like

 22. vctleman zegt:

  JIHADISTEN REKRUTERING IN DE NEDERLANDSE STEDEN!

  Wees op u hoede.

  Dankzij slechte politiek, zijn de koran cursussen, internaten en moskee activiteiten explosief toegenomen in Nederland…Een toenemend aantal in Nederland wonende Moslims blijken in deze moskeen ideologische een religieuze training – studies te volgen wat leidt tot de huidige Jihadisme en export daarvan…Grote islamitische politieke manifestaties worden ook door de gemeenten gesubsideerd, terwijl het ultieme doel van deze islamieten, de overheersing in Nederland nog altijd vaststaat!

  Gesubsidieerde Turks Arabisch Jihadisten hebben hun radicale ideeën niet verlaten maar juist verder uitgebreid. Nationaal islam is een nieuwe politieke fenomeen geworden tegen Nederland. Terwijl verraders van buitenhof proberen te vertellen dat ze een mooi beschaving aan het stichten zijn! Schaamteloze oude garde islamiseert zelf, bende sukkels vinden dat deze islamitische extremisten nobele doelen hebben? Welke mongool gelooft dit dan ooit? Er is geen islamitische beschaving of iets wat daar voor door zou kunnen gaan. En in plaats van te kijken naar de extremisten daar zouden we eens moeten kijken naar de extremisten hier. Dit islamitische doel wordt ook nagestreefd door de Timmerman’s vrienden van Saudi-Arabië en Qatar. Frans Timmermans maar smeken, kruipen en knielen voor de Saoedische financiers van deze bloeddorstige doodseskaders.
  De jihadistische islam en terrorisme in het algemeen werkt als een magneet op de enorme hoeveelheid moslims van deze planeet.

  De islam is een grotere bedreiging voor ons voortbestaan dan het nationaal-socialisme was in 1940. Vooral omdat het aantal collaborateurs nu veel groter is dan toen en omdat we de vijfde colonne zelf hebben toegelaten. Het wordt hoog tijd om de strijd aan te gaan tegen de inteeltbarbaren en hun corrupte bondgenoten binnen de overheid.
  Moskeebouw en de Jihadistische activiteiten/rekrutering gaat gewoon door in deze moskeen!

  Moslims gebruiken moskeen en islamscholen als uitgangspunt…Het is opvallend dat er meer jongeren zich in kringen van de jihadistische moskeen begeven. Ideologische/politieke activiteiten, belastingontduiking, illegaal bankieren en zwartwerken lijkt in de moskee een alledaagse gang van zaken waaraan weinig tot geen aandacht wordt besteed. Nederlandse bestuurders steunen nog steeds deze gevaarlijke organisaties; ze denken dat deze moskeen kerken zijn!
  De islamitische verworvenheden zoals het bouwen van grote moskeen, het recht op Islamitische onderwijs, korancursussen, eigen TV schotels op de dakken, infiltratie met dubbele paspoort, het ongestraft aanschoppen tegen onze maatschappij en onze normen en waarden etc.. maken duidelijk dat het hier niet om een beperkte of tijdelijke fenomeen gaat!

  Het ultieme doel van deze islamieten is overheersing in Nederland!

  Dit islamitische doel wordt ook nagestreefd door de Timmerman’s vrienden van Saudi-Arabië en Qatar. Frans Timmermans maar smeken, kruipen en knielen voor de Saoedische financiers van deze bloeddorstige doodseskaders.
  Ratten met bommen.
  Men verstopt zich achter God en religie. Dit soort dingen kan God (welke dan ook) nooit bedoeld hebben voor de mensheid. Het werkelijke kwaad schuilt in het denken en de onvrede van ‘De Mens’ die met de kracht van de religie dingen naar zijn hand wil/kan zetten.

  De bedoeling is om een grotere importantie toe te kennen aan de boodschappen die binnen de muren van die enorme moskeen worden uitgedragen. Moslims zien de moskee als de bewijs van de bezetting..Bezetting gaat gepaard met de lange minaretten van deze kazernes… Visualiteit is voor de islam heel belangrijk. Grote moskeeën, hoofddoeken dragen, iedereen moet het zien en aanvoelen: dit is een demografische oorlog. In de grote steden de meerderheid van de schoolgaande jeugd is van moslims afkomst. Elke Moslim sekte heeft eigen uniformen. Inmiddels vertegenwoordigd in Gemeenteraad, Provinciale Staten en 2e Kamer van ons eens zo mooie land rukken ze verder op en er is niemand, maar dan ook niemand die ze een strobreed in de weg legt. Vreemd nietwaar? Kunt u een islamitisch land noemen waar er ook maar 1 Nederlander een overheidsfunctie vervuld met een dubbele paspoort?
  Deze gegevens roepen het schrikbeeld op van een ontwikkeling die kan uitmonden in een verregaande bezetting van de grote steden in Nederland.

  Het islamo-nationalisme groeit gestaag en ook in Nederland zien we net als elders in het Westen een verdere radicalisering van grote groepen moslims, of ze nu van Marokkaanse of Turkse afkomst zijn.
  Grote meerderheid van de moslimorganisaties zijn georganiseerd op basis van etniciteit. Moskeeën bouw is weliswaar belangrijk voor de politiek islam die Nederland via immigratie en hoge geboortes van de geïndoctrineerde moslims wilt veroveren.

  Turken en Arabieren stichten een grote niet-Nederlandse Islamitische Gemeenschap die verbonden is met de Moslim landen. Deze organisaties worden door de autoriteiten van Islamitische landen uitgebreide fondsen voorzien om de radicale islam in Europa te verbreiden, ook onder de zich al enigszins aan de westerse cultuur aanpassende moslims en dit maakt hen niet meer “immigrant”. Miljarden liggen gereed om moskeeën te bouwen en de Koran en andere vrouwonderdrukkunde, haat zaaiende lectuur te verspreiden.

  Moskee staat nu boven de wet!

  En waar blijven de spoeddebatten van onze NL parlementariërs en ons NL kabinet over het islamgevaar? En waar blijft de EU nu. Durven ze weg te blijven kijken van het islam-gevaar (het spijt mij, maar het moslimgebeuren is component van het islam-gevaar of andersom). Of komt er eerst nog een debat over de kleur en oorringen van Zwarte Piet?

  Het wegkijken van de NL politici is stompzinnig een schande.
  Wereldvreemde moslimimporteurs van EU , die hoog verheven boven het volk, bevelen wat er goed is voor ons.
  Het wordt islamitische jihadisten steeds gemakkelijker gemaakt naar Europa te komen. 
  Terwijl in steeds meer landen de onvrede over en het verzet tegen de massale moslim immigratie groeit gaat de Europese Unie onverminderd door met het islamiseren van Europa.

  Terwijl Nederland zou zich goed moeten voorbereiden, de grenzen moeten sluiten en zich verdedigen tegen de vijandige politieke ideologie, gebeurt er het tegenovergestelde: met honderdduizenden stromen islamieten uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten binnen en de politiek is tegen de stopzetting van import massa Moslim die bron is van jihadistische oorlog!

  Onder de naam, “vrije verkeer personen” , komen nog meer moslimstrijders binnen!
  D66, PVDA, GL, CDA, VVD willen niet stoppen met de gratis bezorging van uitkeringen aan miljoenen Moslims en daardoor de groei vd Islam gaat gewoon door. Oude garde financiert zelf de doodseskaders :7 miljard naar de Moslim Broeders, honderden miljoenen naar de soennitische Jihadisten in Syrië, vliegtuigen boven Libië om El-Qaida een handje te helpen et cetera. Honderden miljoenen naar Afghaanse milities. Op deze manier zouden de problemen uit de thuislanden meeverhuizen!!

  Belgische en Nederlandse polderjihadlisten doen mee met het moorden en verkrachten in Irak.

  Op deze manier kan Jihadisten strijd ook in de Europese steden worden uitgevochten omdat hier tientallen miljoenen moslims wonen. Door de chaos zullen ook andere regio’s verder destabiliseren.

  Waren het maar werknemers die hier komen en daarna weer terug gaan. Feit is dat veel moslims zich op het politieke pad begeven en allerlei rechten misbruiken. islamitische instroom wordt in principe door de landverraders gestimuleerd…Collectieve krankzinnigheid van onze politici op allerlei gebied,maar dit is wel helemaal idioot!

  Om het desastreuze plaatje compleet te maken subsidiëren we het merendeel van achterblijvende moslims die alleen jihadisten produceren en is de 5e colonne in de grote steden bezig om zich het publieke domein toe te eigenen! we zijn loonslaven om de uitkeringen van deze moslimstrijders te betalen die nooit hebben bijgedragen aan de verzorgingsstaat, puur parasitisme. Met speciale dank aan de PvdA, GL, CDA, VVD en D66. Partijen die door hun jarenlang falend beleid Nederland tot de jihadisten exporteur van de wereld hebben gemaakt!

  Nederlandse politieke partijen en kerken moten uiteindelijk een keer stoppen met hun eigen ondergang: Zij streven op dit moment nog steeds naar een grote Islamitische gemeenschap in Nederland waardoor Immigratie, moskeebouw en explosieve groei van moslimpopulaties zich ongeremd door zullen zetten.

  Met Vriendelijke Groeten

  Victor Leman

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s