Feynman en/of Feiten – EU Fopspeen Parlement

Screenshot_10

Het Europees Parlement heeft geeneens het recht wetten in te dienen, de Europese Commissie samen te stellen of naar huis te sturen, de Europese Commissie onder ede te ondervragen of alle vertrouwelijke documenten in te zien. Het zijn 785 trekpoppen die ruim 40.000 euro per maand achterover drukken om hamerstukken af te slaan. Het is 22 mei uw nobele taak om dergelijk bloedgeld uit de handen te stoten van de verantwoordelijke partijen. De lage opkomst zorgt ervoor dat uw stem twee tot drie keer zo veel waard is als tijdens de lokale Gemeenteraads- en Tweede Kamerverkiezingen. Die laatste gaf, lijnrecht tegen de grondwet en een duidelijk referendum in, onze soevereiniteit weg aan de Europese droom. Hoe zou Europa ooit een toekomst kunnen hebben als de werkeloosheid stevig drukt op de begroting, de concurrentiekracht en sociale cohesie? Dat staatsmannen als VVD’er Hans van Baalen en PvdA’er Paul Tang niet doorhebben dat Europa alleen kan overleven bij lage werkloosheid én financiële discipline, betekent dat beide heren geen enkel idee hebben wat ze aan het doen zijn. Ze hadden elkaar jaren geleden een hand moeten geven om daarna te beginnen met puinruimen.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europees Parlement, EUSSR. Bookmark de permalink .

8 reacties op Feynman en/of Feiten – EU Fopspeen Parlement

  1. Mooie analyse.
    Jammer van dat ene woordje in die laatste zin: “helaas”.
    “Stemt u liever op een partij die zeker weten minimaal 1 zetel haalt, dan kom ik helaas uit bij de PVV.”
    Ja, je carrière is nog altijd in gevaar als je in de wereld van de Mensen-Die-Nergens-Kwaad-In-Zien-Behalve-In-Wilders niet laat blijken . . . . . . . enfin, vul maar in.

    Like

    • E.J. Bron zegt:

      Dat was ook inderdaad het eerste wat mij opviel! De ridder Schijtebroek!

      Like

    • Theresa Geissler zegt:

      @Martienpennings en E.J. Bron: Wat maakt het uit, Heren? Hoofdzaak is, dat-ie niet om die constatering heen kan.
      We zijn wel tegen ergere vormen van PVV- bashen aangelopen dan een beetje schijterigheid van dít soort; daar kan ík me nou niet druk om maken, eerlijk gezegd.

      Like

    • BertG. zegt:

      Het begint me inderdaad steeds vaker op te vallen bij geenstijl en pownews dat ze daar flink aan PVV bashen doen. Dat was niet zo in het verleden.
      Het zijn die kleine toevoegvinkjes en weglaten van namen of juist het niet benoemen ervan.

      Like

  2. Yvonne van Cleef zegt:

    Hoezo:helaas!Ik stem met liefde en vol overtuiging op de Pvv;de enige verstandige keus!

    Like

  3. Pingback: Een open brief aan de Nederlandse regering en de leden van de Tweede Kamer | E.J. Bron

  4. Pingback: Een open brief aan de Nederlandse regering en de leden van de Tweede Kamer | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

Plaats een reactie