Een moslim wordt Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de VN!

Screenshot_26

De soennitische moslim prins Zeid Raad al-Hussein uit Jordanië wordt de nieuwe Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de VN

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

De islam wil wereldheerschappij en dat zal waarschijnlijk dankzij de grenzeloze domheid ondersteuning van het Westen ook binnen afzienbare tijd gaan lukken. De Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (VN) bevestigde nu het voorstel van VN-secretaris-generaal Ban Ki Moon om de soennitische moslim prins Zeid Raad al-Hussein (foto) uit Jordanië tot Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de VN te benoemen. Daarmee zet de islam de volgende stap op weg naar de toonaangevende grootheid in de wereld.

Nu kan men dit lid van het de facto niet meer bestaande Syrisch-Irakese koningshuis gaan mooipraten, zoals op dit moment gebeurt, want de prins vertegenwoordigde tot nu toe zijn land al in de VN-veiligheidsraad en was maatgevend betrokken bij de opbouw van het Internationale Gerechtshof in Den Haag. We zullen wat dit betreft de komende dagen nog vast en zeker veel relativering horen, zoals: Jordanië is weliswaar geen schoolvoorbeeld van het doordrukken van de mensenrechten, maar in vergelijking met bijvoorbeeld Saoedi-Arabië of Iran echt gematigd enz.

Het is bijna een aanfluiting dat een Jordaanse soenniet per 1 september de functie van de Zuid-Afrikaanse Navi Pillay gaat overnemen, die zich heel sterk had ingezet voor de rechten van vrouwen tegen de onderdrukking door de sharia. Want het is een feit dat in Jordanië vrouwen zonder schriftelijke toestemming van hun mannen het land niet mogen verlaten, hun erfrecht is ten gunste van de mannen beperkt. Ook de “sla-de-vrouw-passage” uit de koran wordt in Jordanië toegepast. De vrouw kan zich weliswaar op grond van de wet bij lichamelijke aanvallen door de man laten scheiden, maar de man kan zich er altijd op beroepen dat hij volgens de koran het recht heeft “zijn vrouw d.m.v. klappen te tuchtigen als ze niet vroom of aan hem gehoorzaam is”, noteerde het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken in een rapport over mensenrechtenschendingen. In de gevangenissen wordt gefolterd en de persvrijheid bestaat alleen maar op papier. Wie kritische of satirische artikelen over de regering publiceert, wordt vervolgd en gevangen gezet. “Eermoorden” zijn aan de orde van de dag en ook al heeft Jordanië alle wezenlijke mensenrechtenverdragen ondertekend, daarbij werden altijd deels beperkende voorbehouden tot uiting gebracht.

Onder de streep is dus de benoeming van Zeid Raad al-Hussein in deze functie net zoiets als wanneer men een pedofiel voorzitter zou maken van UNICEF.

Daar komt nog bij dat de eeuwige machtsstrijd tussen de Iran regerende sjiieten en de wereldwijd terreur verbreidende soennieten op dit moment weer extreem tot uiting komt. Ook moet gevreesd worden dat – ook wanneer men de prins naïef de goede wil voor het welzijn van ALLE mensen toedicht – hij heel gemakkelijk door de kant van de Arabische landen ingepalmd kan worden. Een voor deze functie absoluut noodzakelijke “onafhankelijkheid” mag al helemaal betwijfeld worden. Veelmeer is te vrezen dat prins Zeid Raad al-Hussein vermoedelijk zeer snel de belangenvertegenwoordiger van de shariastaten zal worden, nog voordat de wereld uitgejubeld is over deze “grote stap naar een beter wederzijds begrip met de islamitische landen”. De Duitse minister van Buitenlandse Zaken Frank-Walter Steinmeier is al naar voren gestormd en feliciteert in extase:

Ik feliciteer prins Zeid heel hartelijk met zijn benoeming tot Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de Verenigde Naties en ik wens hem veel succes en een gelukkige hand in zijn nieuwe, verantwoordelijke taak. Het is opmerkelijk dat met prins Zeid de eerste vertegenwoordiger van een Arabisch land deze functie op zich neemt.

Wat deze fatale foute beslissing van de Algemene Vergadering van de VN voor gevolgen voor de rechten van Israël zal hebben, is nog helemaal niet te overzien.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Dhimmitude, hersenspoeling, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Mensenrechten, Rotzakken, soennieten, Verenigde Naties, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

37 reacties op Een moslim wordt Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de VN!

 1. Driek zegt:

  Dit slaat werkelijk alles, we stevenen nu toch echt af op de islamitische wereldheerschappij, ik ben volkomen verbijsterd, en dit betekent mijns inziens een ramp voor Israël.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Driek: 18.10. uur. Inderdaad, Driek, ik ben sprakeloos! Dan kunnen ze net zo goed postuum Adolf Hitler of Stalin, ook deze functie geven. Dit zijn nu de VERENIGDE NAZIES anno 2014. Kots ende braak!

   Like

 2. JooJootje zegt:

  Gewoon de VN niet meer erkennen dan is het met ze gedaan en daar is echt niet veel voor nodig.
  Een paar westerselanden is genoeg voor een onwerkzame situatie net als de volkerenbond die bestaan ook niet meer.

  Like

 3. roger catrysse zegt:

  In de VN is men volop zot aan het worden en werd deze benoeming gesteund door Nederland

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Door Nederland? Door die paar klootzakken in Den Haag, ja…..
   De Europese Grondwet werd ook niet door een meerderheid van het Nederlandse volk gesteund. Zwart op wit! En wat deed die klootzak Balkenende….?
   Ik bedoel maar…..

   Like

   • L'esprit de Lois zegt:

    En wat deed die klootzak Balkenende….?
    Die sloop in het holst van de nacht naar Lissabon om bij het kruisje te tekenen.

    Like

 4. koddebeier zegt:

  Welke geesteszieken zouden op hem gestemd hebben ??

  Like

 5. Infidel Pride zegt:

  Die hele VN is toch al lang niet meer serieus te nemen.
  Kijk alleen al naar de inbreng van resoluties door de AV (vb 10 resoluties; 1 voor Syrië en 9 voor Israël. En dat in een tijd dat de hele arab/islamitische wereld ‘lente’ aan het vieren was.).
  Of de HRC. 47 zetels hebben zij waarvan er 26 naar landen gaan waar nog genoeg te doen is op het gebied van mensenrechten.
  Die gekken hebben ooit eens Iran benoemt als voorzitter van die club. U weet wel; Dat land met al die hijskranen.

  De geloofwaardigheid is er voor mij wel vanaf.

  Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  Dit is een vrijbrief voor alle moslims om nog meer vunzigheid uit te helen!Het gaat schijnbaar nog niet snel genoeg!Waar zijn we toch in beland?De hel?Daar begint het verdomd op te lijken!

  Like

 7. Jean zegt:

  De waanzin kent geen normen en waarden, de clubjes parasieten zoals die VN zijn enkel bezig met postjes en poen dat de wereld totaal naar de kloten gedraaid wordt door klootzakken zoals die
  ki Moon zal ze worst wezen.
  Wat zou ze dat opgebracht hebben?
  Mensen laten we heel snel ingrijpen voor de moslims het voor het zeggen krijgen want dat zal leiden tot drama’s, kijk gewoon naar de wereldnieuws, neen niet via de BRT of de NOS want dat is pure linkse rotzooi.
  Wij Europeanen eisen een moslimvrij Europa en al diegenen die dat willen verhinderen zoals dat kutwijf maalstroom of E.T. moeten opgesloten worden voor de rest van hun leven, wij willen geen barbaren in onze gemeenschap want wij respecteren kinderen en vrouwen, wij gaan niet over tot verminken, verkrachten, stenigen e.d. dergelijke barbarij hoort hier niet thuis, heel snel afvoeren naar die grote zandbak in noord Afrika vak die barbaren en als het eff kan incl. dat zweeds kutwijf wat blijkbaar veel tekort komt incl. E.T. en co.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean: 19.26. uur. Precies Jean, we zullen moeten afrekenen met het EUSSR TUIG EN DE ISLAM. Wat mij betreft TEGEN DE MUUR met dat schorem!

   Like

 8. BertG. zegt:

  Zal het nou echt zoveel uitmaken. Zie welke landen hier allemaal in zitten.
  Veel slechter kan het toch eigenlijk niet. En wat kan je daar nou van verwachten.
  De voorzitter komt uit Bahrein.
  De zoveelste geld verspillende organisatie. Onderling komen ze er al niet uit met mekaar.
  Vele voeren al jaren onderling oorlog.

  Alle 193 lidstaten van de VN zijn, in alfabetische volgorde: Afghanistan, Albanië, Algerije, Andorra, Angola, Antigua en Barbuda, Argentinië, Armenië, Australië, Azerbeidzjan, Bahama’s, Bahrein, Bangladesh, Barbados, België, Belize, Benin, Bhutan, Bolivia, Bosnië en Herzegovina, Botswana, Brazilië, Brunei, Bulgarije, Burkina Faso, Burundi, Cambodja, Canada, Centraal-Afrikaanse Republiek, Chili, China, Colombia, Comoren, Congo-Brazzaville, Costa Rica, Cuba, Cyprus, Democratische Republiek Congo, Denemarken, Djibouti, Dominica, Dominicaanse Republiek, Duitsland, Ecuador, Egypte, El Salvador, Equatoriaal-Guinea, Eritrea, Estland, Ethiopië, Fiji, Filipijnen, Finland, Frankrijk, Gabon, Gambia, Georgië, Ghana, Grenada, Griekenland, Guatemala, Guinee, Guinee-Bissau, Guyana, Haïti, Honduras, Hongarije, Ierland, IJsland, India, Indonesië, Irak, Iran, Israël, Italië, Ivoorkust, Jamaica, Japan, Jemen, Jordanië, Kaapverdië, Kameroen, Kazachstan, Kenia, Kirgizië, Kiribati, Koeweit, Kroatië, Laos, Lesotho, Letland, Libanon, Liberia, Libië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Madagaskar, Malawi, Maldiven, Maleisië, Mali, Malta, Marokko, Marshalleilanden, Mauritanië, Mauritius, Mexico, Micronesia, Moldavië, Monaco, Mongolië, Montenegro, Mozambique, Myanmar, Namibië, Nauru, Nederland,[28] Nepal, Nicaragua, Nieuw-Zeeland, Niger, Nigeria, Noord-Korea, Noorwegen, Oeganda, Oekraïne, Oezbekistan, Oman, Oostenrijk, Oost-Timor, Pakistan, Palau, Panama, Papoea-Nieuw-Guinea, Paraguay, Peru, Polen, Portugal, Qatar, Roemenië, Rusland, Rwanda, Saint Kitts en Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent en de Grenadines, Salomonseilanden, Samoa, San Marino, Sao Tomé en Principe, Saoedi-Arabië, Senegal, Servië, Seychellen, Sierra Leone, Singapore, Slovenië, Slowakije, Soedan, Somalië, Spanje, Sri Lanka, Suriname, Swaziland, Syrië, Tadzjikistan, Tanzania, Thailand, Togo, Tonga, Trinidad en Tobago, Tsjaad, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Turkmenistan, Tuvalu, Uruguay, Vanuatu, Venezuela, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten, Vietnam, Wit-Rusland, Zambia, Zimbabwe, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Zuid-Soedan, Zweden en Zwitserland.

  Like

 9. danny zegt:

  Nu ook al de VN geislamiseerd. Was te verwachten met die naïevelingen bij de VN.

  Like

 10. De ENIGE bevolkingsgroep die alle mensenrechten met voeten treedt, beslist nu over de mensenrechten in de hele Wereld!

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  postuum=posthuum

  Like

 12. Sjaak zegt:

  Poetin krijgt immer meer gelijk dat hij deze
  klootzakken van de VN de koude schouders laat zien !

  Like

 13. meneertje zegt:

  Zo had ik ene Adolf Hitler willen voordragen als Hoge Commissaris voor de Bescherming van Joden willen voordragen, maar ik vernam dat de man is overleden.

  Nou ja, dan maar een Nederlandse kandidaat. Dries van Agt lijkt mij wel geschikt.

  Like

 14. Erik zegt:

  Tijd om van lidstaten te eisen dat ze de universele verklaring van de rechten van de mens onderschrijven, anders worden ze geroyeerd .
  Staten die de verklaring van Caïro steunen kunnen niet langer lid zijn.

  Like

 15. delamontagne zegt:

  Driek zegt:
  19 juni 2014 om 22:28
  klopt niet,
  Komt niet uit Bahrein, dan was ,t mischien iets minder………….erg.
  Bahrein is dat verdorven oord waar die Saudies met de auto over de nieuwe brug heengaan om er hun lusten te botvieren, de huichelaars. Zelf zijn zij Wahhahabieten ( what,s-in-a-name ?? ), de STRENGSTE onder de muslims.
  De commisaris komt uit Jordanie, ene: Zaait-Haad al Hussein. Een soenniet………….
  Ik dacht eerst dat het een “Shit – it” was, maar dat kan natuurlijk niet,want da,s Engels.
  Vroeger wist men echt niet wat een soenniet, wat-een-biet, shi-ite, aleviet en andere “ieten” waren.
  Wel kende men het woord muskiet, een grotere soort mug.

  Like

 16. Republikein zegt:

  Nauwe banden met oranje-geld.

  Like

 17. realist zegt:

  éénvoudig te verklaren,de VN (verenigde nazi’s) zijn gekaapt door de islam,dankzij de naiviteit van de niet-moslims. als er nog eens een samenkomst is van de VN zou het leger daar moeten binnenvallen en alle moslims verwijderen zodat er in alle openheid kan gedebatteerd worden over het probleem islam genaamd. had reagan niet zoiets gezegd dat de wereld een gezamelijke vijand nodig had om één te worden,welnu ik denk dat deze vijand door weldenkende personen reeds lange tijd geidentificeerd is.

  Like

 18. lucky bee zegt:

  Waarom niet gelijk de Nieuwe Khalief uit de moderne tijdperk?

  Like

 19. Ahava zegt:

  Verenigde Nonsens

  Like

 20. Pingback: Een moslim wordt Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de VN! | Golfbrekers

 21. Bolo zegt:

  op zich heel logisch aangezien de moslims de islam volgen en dit bekend staat als het geloof van de vrede en men al sinds mensenheugenis de mensenrechten hoog in het vaandel heeft staan lijkt me dit een uitgelezen functie voor een moslim………. zucht

  Like

 22. Jade zegt:

  De VN is in 1975 al gewaarschuwd door H. Boumediene.
  Waarschijnlijk zaten ze toen wat schamper te lachen,
  maar het is vandaag de dag maar al te actueel…
  Deze aanstelling van een moslim op een hoge post
  lijkt mij de totale capitulatie van de VN.
  Het onthoofden, verkrachten, stenigen en handen afhakken
  is waarschijnlijk binnenkort gewoon legaal in Europa.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s