Essen: “Kindermoordenaar Israël! Allahu Akbar!”

Screenshot_1

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Sinds donderdag  bevindt zich de politie in meerdere Duitse steden in verhoogde staat van paraatheid. Vanwege het verder escalerende Midden-Oostenconflict dreigen ook hier gewelddadige onlusten. Donderdagavond al waren er ongeveer 50 Arabieren bij elkaar gekomen op de Weberplatz in Essen. Onder het schreeuwen van haatleuzen tegen Israël en aangroeiend tot een “troepensterkte” van ongeveer 100 man, marcheerden ze onder begeleiding van veel politie door de binnenstad van Essen. Maar ook in Dortmund vond er een niet aangemelde demonstratie tegen Israël plaats met ongeveer 100 deelnemers.

In Essen trok de meute provocatief langs de Oude Synagoge. De aanvoerder van de horde leefde zich in beste Hamas-traditie in zijn slachtofferrol in. Men zou niets slechts in de zin hebben, alleen maar vreedzaam willen leven, maar dat zouden die boze Israëli´s niet toelaten, enz…

Der Westen” bericht:

Tegen de achtergrond van het Midden-Oostenconflict dreigen in Essen botsingen tussen van oorsprong Arabische demonstranten en de politie. Donderdagavond waren er ongeveer 50 jonge mannen bij elkaar gekomen op de Weberplatz voor een niet aangemelde anti-Israël demonstratie […]

Via het alarmnummer werd tegen 22.50 uur de politie ingelicht. De deelnemers bleven weliswaar rustig, “maar ze werkten niet mee”, zei de woordvoerder van de politie, Ulrich Faßbender. Ze lieten zich niet afbrengen van hun mars door de binnenstad, de politie beperkte zich tot beveiliging. Daarna groeide de demonstratie uit tot ongeveer 100 deelnemers.

Faßbender houdt er rekening mee dat in het geval van een nieuwe demonstratie de deelnemers “de nabijheid van de Oude Synagoge zullen opzoeken.” Dan is het de vraag hoe dichtbij de politie de demonstraten bij het gebouw laten komen. Enkele jaren geleden was het tijdens een anti-Israël demonstratie tot ernstige onlusten bij de synagoge gekomen. Toen werden ramen ingegooid en de muren werden beklad. Zo´n scenario wil de politie in ieder geval voorkomen.

Screenshot_17

Essen

Zeker is in ieder geval dat dit soort samenscholingen door de deelnemers ook voor de komende dagen en weken werden aangekondigd. Bovendien liet de politie weten dat zich onder de deelnemers personen hadden bevonden die meegedaan hadden aan de vechtpartijen na de WK-wedstrijden.

Ook in Dortmund waren ongeveer 100 Arabieren met Palestijnse vlaggen bij elkaar gekomen, die scandeerden “Vrijheid voor Palestina” en “Dood, dood, Israël!”

Screenshot_3

Dortmund

Kenmerkend voor het volledig foutieve en contraproductieve optreden van de uitvoerende macht (vermoedelijk op bevel van boven) is het feit dat twee moedige mensen, die “bewapend” met Israëlische vlaggen in de buurt van de haatmeute kwamen niet ook het recht kregen op een “onaangemelde demonstratie”. Nee, de beide werden vanzelfsprekend van het plein gestuurd.

Men mag anno 2014 in Duitsland “Dood, dood, Israël!” brullend door de straten lopen, waarbij je door de staatsmacht wordt beschermd tegen mensen met Israëlische vlaggen. Wat een schande voor dit land, wat een tragiek gezien de dappere staat Israël, die zich ondanks een wereldwijde vijandigheid nog steeds verzet tegen het grootste gevaar van onze tijd.

Inmiddels vuurt ook Libanon raketten op Israël af, twee van de vijf van de in het zuiden van Libanon opererende Hezbollah troffen het noorden van Israël. En ook Hamas schoot vrijdag voor het eerst op de internationale luchthaven Ben-Gurion in Tel Aviv, die tot nu toe als een van de veiligste luchthavens ter wereld gold. Als de luchthaven gesloten had moeten worden, zou dit, bij gebrek aan nog een luchthaven met dezelfde capaciteit, verstrekkende effecten hebben gehad op het goederenverkeer naar en vanuit Israël.

Volgens militaire kringen heeft Hamas nog ongeveer 10.000 van deze raketten, die het binnenland kunnen bereiken, in onderaardse tunnels opgeslagen. Een einde van de agressie is dus niet in zicht en Israël moet doorvechten, met of zonder de ondersteuning van het Westen.

Hier een video van de haatdemonstratie tegen Israël in Essen:

 

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Appeasement, Arabieren, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, politici, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

18 reacties op Essen: “Kindermoordenaar Israël! Allahu Akbar!”

 1. Jean zegt:

  En…..dat moslimtuig is nog niet het land uit geflikkerd richting grote zandbak?
  Het is anders reeds 10 over 12 met die gewelddadige barbaarse rotzooi in ONS Europa…
  Als we dan toch bezig zijn die EU troep ineens mee sturen naar die grote zandbak, daar zijn ze dan samen met hun vriendjes is het niet (M)aalstroom, as-ton en vanRAMPuin…

  Like

 2. koddebeier zegt:

  De islamitische ratten kruipen uit hun holen, ze worden steeds brutaler omdat ze zien dat de slappe overheden in de EU niet optreed tegen ze !!

  Like

 3. Yiooda zegt:

  WAT EEN DOM VOLK WAT GEEN REKENING HOUD MET GOD DIE EEN GLORIEUZE OVERWINNING OP STAPEL HEEFT STAAN TEGEN ALLE PALESTIJNEN/ARABIEREN,

  ER ZULLEN GRAFDELVERS TEKORT KOMEN VOOR AL DEGENEN DIE ISRAËL TRACHTEN TE VERNIETIGEN.

  YIOODA.

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Als er eventueel in Nederland mensen zijn die de behoefte voelen om VOOR Israël te demonstreren zouden die kunnen overwegen om zich te organiseren met dat doel.
  Wij zijn veel te veel individualisten die achter de toetsen flink doen maar het op straat af laten weten terwijl de moslimmeute daar wel te vinden is.
  Het is dringend gewenst dat we gaan bewegen!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Luister: Ik wil best, maar in je eentje is het gekkenwerk!
   Zodra er wat meer zijn, die te kennen geven, te gaan bewegen, doe ik méé, natuurlijk!
   Zal wel een slap argument zijn, maar niet iedereen is een ‘Frik!’

   Like

  • Willie zegt:

   MALSion , t grote probleem hier is : de meesten hier zijn al te oud om nog veel fisiek geweld te plegen-ondergaan , en bij de jongere generatie zal je bot vangen met je voorstel , die zijn eerder bij de tegenpartij te vinden

   Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Je kunt wel zien, dat dit een onaangemelde, dus ongeplande demonstratie is.
  Hoe je dat kunt zien? Alleen mannen.
  Mannen hebben in principe alle bewegingsvrijheid, dus als die het in hun kop krijgen om s’avonds spontaan de straat op te gaan, dan doen ze dat.
  Moeten vrouwen niet proberen, in hun kringen: Binnen blijven!
  Ze mogen alleen deelnemen als de demonstratie geplànd is en de heren van mening zijn, dat het goed staat als ook zij deelnemen -in boerka en niqaab, achter de kinderwagen.
  Dàn hebben ze bij tijd en wijle ook wel zó ’n bek! De heren der schepping hebben dan immers het signaal afgegeven, dat het bij die gelegenheid even màg…..
  (En natuurlijk denk ik hierbij weer aan die anti-alcohol- en pro-shariademonstratie in Londen; die haalt me nog steeds het bloed onder de nagels vandaan, als ik er aan terug denk.)

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Zo iets als deze zal geloof ik in Nederland niet gebeuren; eergisteren hebben ze in Dordrecht in de statenplein, gedemonstreerd tegen de bezetting van de Spanjaarden door Alva.en herrinneren ze er aan over de eerste zamenkomst van de Statenegeneraal te Dordrecht in het Hof.Van hier naar de bezetting van ons land door de islam is het niet meer ver vandaan. Ik ben blij als ze allemaal verdwijnen naar het Kalifaat bvb.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Een minuut naar de video gekeken en geluisterd. daarna uit geklikt. Kan deze allah aanbidders en allahu akbar roepers niet aanzien en horen. Bekijk de types goed die daarbij rondlopen. Europa staat nog wat te wachten.

  Like

 8. likoednederland zegt:

  Hamas offert bewust Palestijnse vrouwen en kinderen op:
  http://likud.nl/2014/07/hamas-brengt-mensenoffers/

  Like

 9. Het is toch ongelooflijk dat die lui zo,n grote bek op [mogen]zetten?En het wordt steeds erger;ze gedragen zich of ze het hier voor het zeggen hebben.En vinden het dan nog vreemd dat dat ergernis opwekt en dat wij ze liever op hun rug zien?Dit is alleen nog maar op te lossen met grof geweld,helaas.Omdat we in de tang zitten van regeringen en rijke stinkerds met een eigen programma,waarin wij helemaal niets te zeggen hebben;en omdat er zoveel nieuwe nsb,ers onder ons zijn:ik zie geen uitweg in deze catastroffe.

  Like

 10. Pingback: Waarom haten zoveel Duitsers Israël? | E.J. Bron

 11. windwens zegt:

  Er is niets geleerd !!!

  Like

 12. Pingback: Parijs: Pro-Palestina meute valt synagoge aan | E.J. Bron

 13. Pingback: Staan weldra de synagogen weer in brand? | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s