PvdA is en blijft een baantjesmachine

Screenshot 13

(Door: Frank Verhoef)

PvdA’ers zorgen nog altijd goed voor zichzelf en elkaar.

Bijna niemand in Nederland zou nog op de PvdA stemmen en toch delen PvdA’ers elkaar baantjes uit alsof het M&M’s zijn. Je zou wat meer bescheidenheid van die partij verwachten, maar dat is te veel gevraagd. Elseviers Eric Vrijsen heeft er een goed stukje over geschreven: ‘Het gaat slecht met de PvdA? Baantjesmachine draait op volle toeren.’

De slechte peilingen (12 zetels) houden de PvdA’ers echt niet tegen. “Slechte verkiezingen, slechte peilingen. Toch komen veel PvdA-bestuurders goed terecht, vooral in de zorg. En onder burgemeesters is de partij nog altijd koploper”, schrijft Vrijsen. Let op: het gaat hier dus niet alleen om politieke functies, maar ook om veel belangrijke maatschappelijke functies die naar PvdA’ers gaan. Citaat:

Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft 32,4 procent van de Nederlanders een PvdA-burgemeester, 30,8 procent een VVD’er en 26,8 procent een CDA’er. Nog geen 4,8 procent van de Nederlanders heeft een D66’er. SP- of PVV-burgemeesters zijn er niet. De recente benoeming in Groningen bevestigt dit beeld. SP en D66 zijn daar groter dan de PvdA. Maar het werd een PvdA’er: Peter den Oudsten (62).

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Hypocrisie, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op PvdA is en blijft een baantjesmachine

 1. louis-portugal zegt:

  Toch wel knap dat ze met zo weinig aanhang nog zo´n grote invloed uitoefenen.
  Het geeft duidelijk aan dat wat ze van het begin af aan gedaan hebben, nl. overal eigen mensen, betaald door de gemeenschap, te hebben, nog altijd werkt.

  Like

 2. Harry zegt:

  Wat een arrogante rotbende toch , die zg. ” elite” .
  En omdat ze links zijn , kan ik het al helemaal niet pruimen .
  Lui die geld stelen , zoals die varkenskop van de pvda onderlaatst die geld stal van de straatkrant , ben z’n naam even kwijt , Bert of zo , zo hondsbrutaal als die reageren , gewoon ongelofelijk !
  Ze schamen zich nergens voor !
  Ze verdommen het normaliter ook om het gestolen geld terug te betalen , tenzij ze het elders kunnen ontvreemden . Arrogantie ten top .

  Nou blijkt dat er hier jaarlijks miljarden verdwijnen bij de overheid , die gewoon verdampen kennelijk , zouden ze daarvan de daders weten en dan op kleine schaal maar mee gaan doen ?
  Onder het motto : ” het kan mij nou ook niet meer verdommen ” .
  Of zien ze dat het hele land onder hun leiding naar de godverdomme wordt geholpen en plukken ze daarom nog maar even ?
  Zo hebben we er al velen de revue zien passeren , die even later gewoon weer ergens anders opduiken in een andere openbare functie .
  Henk Krol is nog een doetje , maar is ook al aan z’n tweede kans bezig nu er weer wat boven tafel is gekomen . Hij bestempelt het als zwartmakerij omdat 50 + het zo goed zou doen in de peilingen ??
  Van mij mag die partij weg , Wilders is tenslotte ook met de ouderen begaan .
  Wat kopen we voor van die stemmenkapende splinters aan onze kant ?

  Of de incompetente pvda sukkels zijn aan de kant gezet , mogen dan hier en daar een “commissietje leiden” of “een onderzoek doen” , zodat het publiek weer even kan wennen aan hun herinvoering in een positie waar ze niet zo veel schade aan kunnen richten .
  Hooguit achteraf wat kritiek ” dat het onderzoek niet helemaal volledig was ” , met de kennis van nu ………..
  Ik vergelijk die lui altijd met die smerige pedofiel , Benno L.
  Die is domweg niet in staat om te snappen wat ie anderen heeft aangedaan .
  Hij meent overal recht op te hebben , is agressief , heeft nog een grote bek ook en eist zelfs schadevergoeding van de overheid .
  Zou het niet beter zijn als hij door zijn slachtoffers op een enorme schadevergoedingseis aan hem getrakteerd zou worden ? 100.000 de man , of zo ?
  Ligt dat nou aan mijn besef van rechtvaardigheid ?
  Een burgemeester die hem verdedigt en een kindercrash onder zijn woning , gekker kan niet .
  Mongolisme in verdunde vorm .

  Uitmesten die hele politieke bende en laat ze bij de pvda maar eens snappen , dat hun “waardigheid” ze ook hoognodig ontnomen dient te worden .
  De ” BESTUURDERS ” , zoals ze zich graag noemen ! Ja de afgrond in godverdomme , net als een bus in Zuid-Amerika .
  Laat ze snappen dat het woord: “elite” verworden is tot een term waar slechts links tuig mee aangeduid wordt en dat het niks met edel of hoogstaand meer te maken heeft .
  Was het niet Spekman die marokkanen tot op het bot wilde beledigen ?
  Dan mogen wij dat ook !
  Allebei , die groepen .
  Bij deze dan : stelletje incapabele , corrupte , valse NSB -ers !

  Like

 3. luckybee zegt:

  Ik stem nooit op een Marxistische partij, hoe ze ook heten.En op de partij van Allah (PvdA)aanhangers helemaal niet.

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Elk nadeel heb ze voordeel, zei een bekende voetballert. Dat het tuig van de PvdA alle banen inpikt maakt ze ook allemaal verantwoordelijk voor de afbraak van Nederland.

  Like

 5. Armani zegt:

  Daarom word het ook tijd dat de NSB (voormalige Pvda) met de verkiezingen verpletterd worden het is zogenaamd Socialistisch TUIG

  Like

 6. Monalisa zegt:

  De hoge bas in friesland.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Tja, de PvdA, ofwel de Partij van de Afbraak! Toen de oude, maar erudiete en beschaafde Willem Drees, afstand nam van de PvdA, had men kunnen weten wat er een waardeloze partij van zou gaan worden. Ze zijn vooral goed bezig voor zichzelf en hun vriendjes!

  Like

 8. Jan zegt:

  Hoe verkoop je bezuinigingen? Gebruik het woord ‘paricipatie’

  Geef mensen meer grip op eigen buurt
  Goede buurtinitiatieven en actieve buurtbewoners die wat van hun buurt willen maken lopen nog te vaak vast in bureaucratie en onnodige regels. Dat is doodzonde. Daarom stel ik voor om in een aantal gemeenten te experimenteren met buurtrechten. Met deze rechten geven we mensen meer zeggenschap over hun buurt. Hierdoor krijgen bewoners de mogelijkheid om mee te beslissen over bijvoorbeeld het beheer van het buurthuis, de groenvoorziening of het tegengaan van vervuiling.
  (…)
  http://www.pvda.nl/berichten/2014/10/Geef+mensen+meer+grip+op+eigen+buurt

  Zelf alles doen maar de gemeente blijft per jaar natuurlijk € 250 tot € 372,50 uit je zak halen en vervolgens mag je nog eens betalen voor al het afval om het kwijt te raken. Kassa! En wie betaalt de maaier, de snoeischaren en al het gereedschap?

  Geen debieler volk dan socialisten en dan nog denken dat je er in trapt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s