IS – Al-Qaida – Andere moordenaars. Welkom in Nederland. We houden u graag binnen om uzelf tegen uw eigen geloof te beschermen!

Screenshot_13

(Door: Martha N.)

En toch: Laten we even IS, Al-Qaida en weet ik veel wat voor rampetampende moordenaars een moment vergeten. Welke smerige mentaliteit de volgers ook hebben, weten we onderhand wel en is niet vergeten. Laten we het over ONS land hebben, ONS Nederland. ONZE vrijheid! We moeten niet direct klaar staan voor de hele wereld. We moeten om te beginnen achter ons eigen land staan. De wereld kunnen wij niet veranderen, hongersnood kunnen wij niet stillen. Ziekten en honger worden door de bewoners van bepaalde landen vaak zelf veroorzaakt. Nee, ik ben geen onmens, maar na 50 of meer jaren van hulp aan armen zijn we verder van huis dan ooit. De enigen die beter worden van inzamelingen zijn diegenen die de buit verdelen. De armen zijn nog net zo arm als voorheen en nog even ziek!

Het is een verrotte wereld, het is niet alleen de armoede van de mensen in deze landen… het is de onmenselijkheid. Dieren tellen niet mee, worden wreed gedood, gemarteld, levend gekookt. Niet vanwege de honger alleen, maar omdat dit soort mensen geen hart en ziel heeft. Ze komen massaal naar Nederland en andere Europese landen.

Kijken we nu eens naar ons Nederland, omdat wij hier wonen en leven, omdat wij al die jaren hebben gezorgd en bijgedragen aan de voorzieningen om eindelijk te mogen rusten na het harde werken. Mag dit? Nee, afgepakt door onze regering! Afgepakt, omdat wij mensen, die nog nooit een enkele vinger hebben uitgestoken, verplicht moeten onderhouden. Half Zuid- en Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika hangt aan onze nek…

Kijken we om ons heen… Moslims veranderen het wereldbeeld, maar ook het beeld van Nederland… Men valt ons aan, men haat ons, men wil leven zoals in Marokko of Turkije, in Syrië of waar dan ook… Maar ze leven HIER, willen ons hun cultuur opdringen en willen hun goede leventje van uitkeringen en de vrijheden die ze in ons land kennen niet missen! Ja, ze haten ons, onze vrouwen, onze moeders en kinderen en wat doen wij? Wat doen veel Nederlanders na al die jaren van vernedering, van aanpassen, van onderdrukking door onze eigen regering in opdracht van de EU? Wat doen de meeste Nederlanders?

Ze kiezen opnieuw voor onderdrukking, nog meer import, nog meer geweld, nog minder eigen mening, nog minder vrijheid, nog minder zuur verdiend geld. Nederlanders kiezen voor misdadige justitie en misdadige regering en misdadige binnenkomers!

Hoe is het mogelijk, is mijn vraag, dat mensen voor hun eigen ondergang kiezen? Over enkele maanden weer verkiezingen. Oh ja, mensen hebben genoeg van de PvdA, van VVD-Rutte. Misschien is GroenLinks een optie? Ja, windmolens en duurbetaalde groene stroom, verder komen ze niet en toch gaan ze omhoog in de peiling! Dan hebben we onze rijzende ster D’66, in feite een zeer haatdragende partij, een partij tegen autochtone Nederlanders en vooral tegen Wilders. Een partij, die al jaren lang volledig achter de EU staat en daardoor voor de ondergang van ons Vaderland, zoals wij het kennen, kiest. Hoe is het mogelijk dat een bende vaderlandverlakkers steeds opnieuw de hand boven het hoofd gehouden wordt? Het zal wel nooit anderen, in ieder geval niet zolang het gros der Nederlanders nog blijft geloven in “EEN GOED VERHAAL”.

Alles en alles is de laatste jaren voor Nederlanders, die ooit een pensioen opbouwden en dachten goed verzorgd te zijn, in de grond geboord! En TOCH kiezen ze opnieuw voor NOG MEER neergang, minder vrijheid, minder zorg! Ik vraag mij werkelijk af of ik de idioot ben (en met mij de vele anderen) die dit ziet, die de val van Nederland aan ziet komen (en niet alleen van Nederland).

De komende verkiezingen in Nederland zijn opnieuw heel belangrijk. Het zoet houden van de Nederlanders die wat twijfelen, is weer begonnen. Wie ben ik dat ik mij afvraag hoe het mogelijk is dat de meeste Nederlanders opnieuw in “goede verhalen” gaan geloven? Veel vaderlanders geloven schijnbaar graag in sprookjes, hoewel ze de naam hebben van “nuchtere Hollanders”.

IK HOU VAN HOLLAND, MAAR HOE ZIT HET MET DE HOLLANDERS?

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in landverraad, Nederland. Bookmark de permalink .

27 reacties op IS – Al-Qaida – Andere moordenaars. Welkom in Nederland. We houden u graag binnen om uzelf tegen uw eigen geloof te beschermen!

 1. Sjaak zegt:

  EN OOK IN DUITSLAND ZIT DE ASYLINDUSTRIE
  WIE BIJ VAN DER MOST OP GOUDEN EIEREN OP
  KOSTEN VAN DE BELASTINGBETALER !

  Like

 2. Breget. zegt:

  Ik heb vele jaren geleden mijn keuze gemaakt ,en ik ben een vastgeroeste Nederlander die gekozen heeft voor G.Wilders de enige NL politicus met het hart op de goede plaats .Een goed verhaal dat door vele gelezen moet worden .

  Like

  • Anneke zegt:

   Ooo Martha, je hebt zo gelijk met je artikel, maar hoe kunnen wij de andere Nederlanders bereiken. Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat er nog veel meer ogen open gaan. Als iemand een manier weet om dit voor elkaar te krijgen dan sluit ik mij hier bij aan. Ik hou ook van Holland, maar het Holland van dit moment ken ik niet meer.

   Like

   • Exter zegt:

    Overal waar je komt bespreekbaar proberen te maken, verjaardagen ,in de winkel of cafe waar ook ,medestanders werven , met duidelijke argumenten,klaagt iemand , gelijk vragen heb je wel op de juiste gestemd , of ben je niet geweest , Ja dan beetje je eigen schuld.zo begin ik altijd,en straks, geef je op om te folderen , en plakken ben iedere keer 10 liter behangplak kwijt Ha Ha .

    Like

 3. Frans Brassens zegt:

  Hoe het met de ‘Hollanders’ zit, Martha?
  Niet best vrees ik.
  Tijdenlang heb ik de hoop gehad dat ‘men’ nú éindelijk eens zijn verstand zou gaan gebruiken en een uitweg zou zoeken uit die doffe ellende waarin men toch wéét te verkeren. Of weet men dát zelfs nog niet? En weet men bijgevolg ook niet dat er hoop is op ‘beter’ door de juiste mensen in Nederland in een positie te brengen waarin deze het tij kunnen begínnen te keren.
  Moet men dan écht hoogstpersoonlijk geconfronteerd worden met nog veel ergere zaken dan die men tóch al meemaakt?

  Wel klagen maar daar niets aan proberen te doen? Zich niet informeren?
  Ze luisteren laks en lui naar de duivelse misleiding door alle corrupte media, die ‘geïnspireerd’ worden door de zielszieke en verraderlijke zogenaamde ‘volksvertegenwoordiging’ die ons volk absoluut niet vertegenwoordigt, maar wel de fascisten van de E.U. en de inspirators dáárvan dan weer.

  Het Nederlandse volk is, behalve de wakkeren die hun hoop gevestigd hebben op iemand, op een partij, die zegt wél voor hen op te willen komen, olie en oliedom.
  Men ziet niet hoe de toekomst niet alleen van zichzelf, maar ook van hun kinderen en kleinkinderen een gruwelijke toekomst aan het worden is.
  Men geeft Geert Wilders en de PVV niet de kans om te gaan bewijzen wat deze zeggen te willen doen voor ons volk. De énige kans, de énige hoop op beter. Er IS geen andere keuze mogelijk voor een nadenkend mens.
  Ergo: Het Nederlandse volk denkt grosso modo niet na. En dat zal niet alleen die in lethargie verkerende stommelingen zwaar opbreken, maar óók de mensen die, door het tot zich nemen van kennis zoals hier op de onvolprezen site van Bert Bron (sorry Bert, dit is geen geslijm maar zo zie ik het echt) en op andere plaatsen op het interne, wél weten waar dat huftergedrag van de gemiddelde Nederlander toe leidt.
  En dat verdienen wij, de wétende roependen in de woestijn, niet.
  Maar het zal wél ons lot zijn als dit zo door gaat.

  Like

 4. Joost Visser zegt:

  Het wordt nog erger. De ECB gaat hoogst waarschijnlijk tot zeker voor een 1 triljoen staatsobligaties opkopen (buiten het nmandaat) van vnl. zuideuropese landen. Dus de nederlandse burger krijgt een 60 miljard aan waardeloze effecten in bezit. Immers, de nederlandse staat is voor 6% eigenaar van de ECB. De bankroete banken kunnen dus hun rommel kwijt. Per belastingbetalende burger ongeveer een 10.000 euro´s per persoon.

  Like

 5. Driek zegt:

  Martha N. U heeft dit mooie artikel uit uw hart geschreven, het is de bittere waarheid.

  U schrijft: Ik vraag mij werkelijk af of ik de idioot ben (en met mij de vele anderen) die dit ziet, die de val van Nederland aan ziet komen (en niet alleen van Nederland).

  Natuurlijk zien ook vele anderen de val van Nederland aankomen, echter toch nog te weinig mensen om een revolutie te beginnen.
  Inderdaad, zojuist las ik dat Groen Links omhoog gaat in de peiling, en dan ben ik wederom met stomheid geslagen. Die Nederlanders verdienen niet beter. Hoe kunnen verstandige mensen hier nu weer intrappen? Die verdienen een domme man als ene Bram van Ojik,

  U schrijft: IK HOU VAN HOLLAND, MAAR HOE ZIT HET MET DE HOLLANDERS?

  Nu, beste Martha, met de Hollanders gaat het niet best. Die laten zich van alles op de mouw spelden.

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Beste Martha, woorden naar mijn hart. De oorzaak van de slappe mentaliteit der Nederlanders, heeft te maken met 45 jaren van LINKSE/SOCIALISTISCHE agitatie en propaganda. Overal is “de rode bacil”, binnen gedrongen, en heeft de hele samenleving vergiftigd. Het onderwijs, de hele ambtenarij, het hele maatschappelijke middenveld, volledig in socialistische handen, alsook de MSM en de schrijvende pers! Ziehier de bron van de huidige toestand in Nedrigland!

  Like

 7. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Nou in ieder geval lijkt de PvdA eraan te gaan. Is dat toch wat.

  Like

 8. Prima verhaal,Martha. Geen woord mis mee.
  Jij klaagt de ‘weg met ons’-mentaliteit aan. Vooral D66 maakt zich daaraan schuldig.
  En dan de ISLAM. 1400 jaar van onverbiddelijke indoctrinatie. Dieren worden op gruwelijk wrede manier gedood. Ik herinner me het doden van een koe in Gaza. Op straat. Het beest werden de pezen doorgesneden waardoor het niet meer kon lopen. De omstanders lachten en juichten.
  Met evenveel plezier snijden ze een medemens de keel door. Niet te snel want het slachtoffer moet het wel voelen. Ik hoor in Nederland van de zijde van moslims geen bezwaar tegen deze CRIMINELE activiteiten. Nee, de imams roepen in het geniep jonge mensen op om naar Syrië en Irak te gaan om daar mensonterende misdaden te gaan plegen.
  Als ze terug komen worden deze beestmensen niet opgesloten om de bevolking tegen hen te beschermen. Nee, ze moeten gemonitord worden wat miljoenen aan belastinggeld kost.
  De linksche goedmenschen roepen dus: weg met ons.
  Ik roep en zal dat nog vele malen herhalen: ISLAM – weg ermee !!!

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Het is mij een volslagen raadsel hoe men aan deze term komt; Nederland Kennisland…..Wellicht ter berde gebracht door een of andere professor uit uiterst linkse kringen. Groen Links, D66, SP en CDA als nieuwe sterren aan de politieke hemel ! Zo zout hebben we het nog nooit gegeten ! Wie heeft er nu jandorie hersens, al die lui met een universitaire bull die het liefste uiterst links stemmen, met alle gevolgen van dien, of de man of vrouw met lagere of middelbare opleiding die heel bewust PVV stemmen ? Als men wel in staat is om een bull te halen, en tegelijkertijd totaal niets begrijpt van de grote gevaren die de linkse politiek voor ons in petto heeft, al heeft gepraktiseerd, heeft men nog minder hersens in zijn kop dan een zwaar demente veldmuis. Nederland Kennisland…..Bah, bah, bah !

  Like

 10. Bob Fleumer zegt:

  Ach Martha, meid je hebt zo gigantisch gelijk!!!

  Like

 11. Er zijn maar 2 keuzes:of je bent een nsb’er,of je bent een realist!In het eerste geval stem je links;in het tweede geval stem je Pvv!

  Like

 12. Jade zegt:

  Zeer goed artikel, Martha N. , waarvoor mijn dank…

  Like

 13. Tienus Plotseling. zegt:

  Waar ik mee worstel is het volgende: stel dat Geert W. wint bij de aankomende verkiezingen? Heeft hij dan voldoende ministers om een voltallig kabinet te presenteren en te bevolken? Die volledig gescreend zijn en niet na twee maanden rollend over de Haagse keien gaan? Let wel, ik stem echt wel op Geert, voor de toekomst van Nederland, mijn kleinkinderen en mijn eigen belang, maar dit houd mij zeer bezig.

  Like

  • Martha N zegt:

   Het is waar wat je zegt!
   Ook zal hij enorme tegenwerking krijgen.
   Er zullen veel meer stemmen moeten komen.
   In ieder geval is hij de enigste die voor ons land en eigen mensen vecht op straffe des doods.

   Like

  • Deze zorg leeft uiteraard bij veel meer mensen. Daarom moeten we niet afwachten maar in onze omgeving omzien naar bekwame mensen die uit het goede hout gesneden zijn. Die kunnen wellicht al klaargestoomd worden om belangrijke functies te gaan vervullen als de tijd daar is. Geert zoekt natuurlijk en zijn medewerkers ook. Aan de mogelijkheden van Geert en zijn medewerkers zijn uiteraard grenzen en als we dan een handje kunnen helpen is dat toch meegenomen?

   Like

 14. Peter zegt:

  Ook wij begrijpen er niets van dat de Nederlanders zo dom reageren. We horen vaak zeggen: “we hebben het toch goed”?
  Als je wijst op de afbraak van ons land krijgen we te horen dat ze niet alles willen weten omdat het anders hun leven vergalt, dus steken ze hun onnozele koppen maar in het zand en stemmen probleemloos weer op de oude politiek. Werkelijk alles is een puinhoop geworden, van het justitiele apparaat tot de woningbouw en van de gezondheidszorg(zorgverzekeraars) tot de banken die ons leegroven. Ik denk dat we de gifbeker helemaal leeg moeten drinken want de inteligentie van de Nederlanders is een stuk lager als ik had verwacht, ze helpen zichzelf naar de verdommenis met hun schijnheilige koppen.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Peter: 07.13. uur. Deze gifbeker zullen WIJ mee moeten drinken. Want helaas de önnozele schapen”, die maar blijven stemmen op de gevestigde politieke kliek is nog veel te groot. Zucht…

   Like

  • ron zegt:

   “we hebben het toch goed”?
   Als dat de reden is om geen PVV te kiezen dan is men blijkbaar niet in staat om te beseffen dat wij op een afgrond afstevenen waar de 2e wereldoorlog bij verbleekt.

   En onthoud; IS leest hetzelfde boek als alle andere 1.5 miljard moslims in de wereld.

   Like

 15. ron zegt:

  Inderdaad, hoe is het mogelijk dat Nederlanders voor hun eigen ondergang kiezen. Al ziet heel Nederland een maand lang elke avond op het prime time 20.00 journaal – dat kerken in brand gestoken worden in het Midden-Oosten, genocide, onthoofdingen, verkrachtingen met ontelbare weduwen en wezen tot gevolg – allemaal onder het geschreeuw van Allah Akbar. Dan nog stemt de meerderheid niet op de partij die zich daar het hardst tegen verzet , de PVV.

  Like

 16. Martha N zegt:

  Ja Ron, het is onbegrijpelijk

  Like

 17. Republikein zegt:

  We zijn toch al jaren de weg kwijt, we pikken alles!

  Goed hoor Martha!
  Had niets anders van je verwacht, mvg!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s