Angela Merkel gaat radicale islam én anti-islam bestrijden

Screenshot_16

Bewegingen tegen islamisering groeien als kool

Duitsland zal zowel islamitische extremisten als anti-islambewegingen die vreemdelingenhaat en angst verspreiden, bestrijden. Dit heeft de Duitse bondskanselier Angela Merkel dinsdag op het congres van haar partij CDU beklemtoond. “Wij staan voor veiligheid en beide stromingen bedreigen de veiligheid van ons land”, zei Merkel. 

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Populisme", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, cultuurrelativisme, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

19 reacties op Angela Merkel gaat radicale islam én anti-islam bestrijden

 1. Maria zegt:

  eerst zien en dan geloven Madam Merkel!
  Uw woord is zowiezo geen bal waard! Ga nog wat landen afdreigen in de EU over hun immigratie stop bv… of recent Frankrijk en Italië… hihihi wrong move!
  Füher van de EU ben je niet meer en ook niets minder

  Like

 2. Dat wijf had beter achter de muur gebleven!Die heeft al heel wat op haar geweten met die verbeten smoel van haar!En nog wordt ze herkozen;ik snap die Duitsers niet!

  Like

  • Wat een stinktrut:ant-islam beweging bedreigt het land niet;integendeel!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    We kennen dat nu eenmaal……(zucht)
    Hoevelen zeggen haar dat híer niet na? Politici èn niet-politici……
    Om van die laatste categorie meteen maar een paar namen op te lepelen: Arnon Grunberg, Freek de Jonge, Maarten van Rossem, Peter R. de Vries……
    Ik zal maar ophouden, vóór ik je helemáál kotsmisselijk maak, schat ik…….

    Like

   • Theresa;daar noem je nog al wat op;teiltje,of nee,doe maar een badkuip!

    Like

 3. Cathja zegt:

  Dat kan Merkel wel willen, maar zij is er voor het volk en het volk is er niet voor haar! De groep die de islamisering van Duitsland beu is, is groeiende en Merkel kan niet verhinderen dat deze groep groter en groter wordt. Straks trekt deze groep door heel het land, en het zou me niets verbazen als het aantal sympathisanten snel groeit. Duitsers zullen niet snel het achterste van hun tong laten zien, maar nu de massa-immigratie zóveel narigheid teweeg brengt, en de Duitsers vrezen dat ook in hún land delen van steden voor de autochtone bevolking straks niet meer toegankelijk zijn, komt de onvrede en onrust daarover boven drijven.

  Merkel moet een toontje lager zingen. Het VOLK bepaalt uiteindelijk wat er gebeurt, en dat weet ze drommels goed! Ook met de val van de Berlijnse Muur heeft ‘het volk’ een hele grote rol gespeeld!

  Like

 4. Gemelos zegt:

  Misschien net als in Nederland, niet ECHT gestemd??? Toch herkozen? Dat gaat hier ook met Pechthold gebeuren ondanks dat Wilders de grootste zal zijn !!!

  Like

 5. JCC zegt:

  Ze heeft een dikke Coudenhoven-Kalergi prijs gekregen voor haar massa-immigratie bijdrage, genoemd naar de uitvinder van het plan (1922) om de oorspronkelijke bevolking van Europa te mixen met buitenlanders en alle landen te vernietigen. Duidelijk is dat de aanpassing van het plan door de EU inmiddels de volgende is geworden: de Islam moet de nieuwe godsdienst worden. Helaas begrijpelijk vanuit duivels perspectief, een totaal corrupte elite kan de massa’s dan veel beter sturen en mekaar laten afslachten met zo een barbaars gedoe. Bah wat een smeerlapperij allemaal, het is om van over je nek te gaan. Merkel had inderdaad beter achter de muur kunnen blijven, maar ze had nog beter tegen de muur gezet kunnen worden.

  Like

 6. Jade zegt:

  Waarschijnlijk legt ze de nadruk op de anti-islam bewegingen…
  Lekker makkelijk namelijk.

  Like

  • Tempelier zegt:

   Jade, ja dit gevoel krijg ik er ook bij, dat het weer een manier is om de tegen geluiden m.b.t islam weer de kop in te drukken. Jammer voor Merkel de geest is uit de fles.

   Like

 7. windwens zegt:

  Tussen vertellen er iets aan te gaan doen en er daadwerkelijk wat aan te doen zit 20 jaar en ook zolang zal de gemiddelde Duitser nu niet meer gaan wacht en gelijk hebben ze. De troela is dan allang van het toneel verdwenen en zoveel tijd is er niet meer.

  Like

 8. Avidia zegt:

  Ze is net zo dom als ze eruit ziet, kijk maar naar haar gesluierde ogen, zit geen helderheid in.

  Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  Het CDU is net zo’n smerige judasbende, als bij ONS het CDA! Ze noemen zich- een gotspe- christelijk, maar dienen veel liever de ISLAM. Wat een vuile streek van FERKEL MERKEL, mensen die vreedzaam demonstreren te bedreigen en te verwensen. De schijnchristenen laten hun ware aard zien. Ik heb het volle vertrouwen in de demonstranten, en helemaal niet aan de hele politieke bende, van CDU/CSU en hun meelopers.

  Like

 10. jowitteroos zegt:

  Blijft er nog altijd Islam over en het verbod er kritiek op te hebben…………….

  Like

 11. nelly zegt:

  ze mag beginnen met de z.g. asielzoekers en bootvluchtelingen terug te sturen dan schiet ze al aardig op

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Die ouwe communiste is ook zo gek als een deur !

  Like

 13. paulzwueste zegt:

  Wat een gek, arrogant wijf is me dat!!!!! Inderdaad, zij moet er zijn voor het volk en moet de wil van het volk uitvoeren!!!! Ze zal nog héél raar eindigen!

  Like

 14. Jan zegt:

  In Spanje een gelijksoortige actie:

  Onderzoek naar Catalaanse bestuurders om referendum
  Het Catalaanse openbaar ministerie heeft een onderzoek ingesteld tegen de Catalaanse president Artur Más en twee andere bestuurders van de autonome Spaanse regio. Het drietal zou de wet hebben overtreden met de organisatie van een officieus referendum over losmaking van Spanje.

  De bestuurders worden verdacht van ernstige ongehoorzaamheid, misbruik van overheidsgeld, misleiding, machtsmisbruik en het hinderen van de rechtsgang. Het regionale hof van Catalonië moet nu beslissen of de drie moeten worden vervolgd.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3795547/2014/11/21/Onderzoek-naar-Catalaanse-bestuurders-om-referendum.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s